Ricos y famosos tartalma

RICOS Y FAMOSOS – Híresek és gazdagok

1. Valeria az iskolai színjátszókörben Júlia szerepére készül. Diego és Valeria karambolozik. Sabrina, Valeria osztálytársa és barátnõje meghívja a lányt a barátja, Diego születésnapi partijára. A Salerno banktól a betétesek a pénzüket követelik. A vezetõség, hogy idõt nyerjenek, Alberto Garcia professzort szeretné a bank élére állítani. Hector Montalbo kétségbeesésében felakasztja magát a Salerno-házban.

2. Sabrina meglátja, amint Diego éppen Valeriának udvarol. Miközben a vendégek Diego születésnapját ünneplik, Luciano Salerno és Dario eltünteti a házból Hector Montalbo holttestét. Olga, Diego dajkája azonban meglátja õket. Alberto Garcia Mendez szinte azonnal elfogadja Salerno állásajánlatát. A fia, Agustin és tanítványai azonban ellenzik a döntését. A rendõrség megtalálja Montalbo holttestét, és természetesen nyomozásba kezdenek.

3. Alberto munkába áll a bankban. Valeria elmondja anyjának, hogy szerelmes Diegóba, Salerno fiába. Luciano kezességet vállal García Mendezért, pusztán azért, hogy lekötelezze. Valeria szeretne kibékülni Sabrinával. Agustin Valeria miatt összeverekszik Diegóval. Mendez szabálytalanságokat talál a bankban, és senkitõl sem kap magyarázatot.

4. A Salerno Bank a csõd szélén áll. Elena, Luciano felesége féltékeny a tizenöt éve halott feleségre, Mercedesre. Pablo Montalbo apja halála miatt nem akar résztvenni az iskolai elõadáson, pedig õ lenne Rómeó. Luciano örül Diego és Valeria kapcsolatának. A színdarab bemutatója végül jól sikerül, de Sabrina bosszúja elrontja mindenki örömét.

5. Valeria és Diego szerelme beteljesedik, amirõl tudomást szeret Agustin, és ezért a házuk elõtt összeverekedik a fiúval. Sabrina másnap magából kikelve rátámad a szerelmesekre és bosszút esküszik. Seiber átadja egy ismeretlennek a bank üzleti titkait tartalmazó iratokat. Luciano felbérli a “Patkányt” aljas terve kivitelezésére.

6. Luciano Salerno felbérli a Patkány nevû bûnözõt, hogy rabolja ki a bankot, és így egyúttal tüntesse el a sikkasztás nyomait. Azonban García Mendez meghiúsítja a rablási kísérletet. A “Patkány” bemegy a bankba, és Valeriának pisztolyt szegezve követeli, hogy Alberto adja oda neki a pénzt.

7. A Patkányt letartóztatják a rablási kísérletnél. Míg a bank hálás Garcíának, addig fia, Agustin nem bocsátja meg, hogy apja Salernónak dolgozik. A ramayoi cserzõüzem dolgozói Buenos Airesbe mennek, hogy sztrájkoljanak. Ines újra találkozik Ticóval.

8. Ines újból találkozik Ticóval. Sabrina megfenyegeti Valeriát. Alberto García Mendezt tanítványai szeme láttára tartóztatják le a rendõrök. Diego arra kéri apját, hogy segítsen Valeria apjának kiszabadulni a börtönbõl. Luciano Serrano erre elmondja, hogy García Mendez a csõd szélén áll.

9. Berta New Yorkba érkezik diplomata férjével. García Mendezt kiengedik. Diego Valeriával tölti az éjszakát. Salerno meghívja vacsorára Dario Serventét és lányát, Sabrinát, hogy kibékítse a fiatalokat, azonban Diego hajthatatlan. Tico izgatottan készül randevújára Trinivel, de régi szerelme, Ines érkezése felborítja minden tervét.

10. Ruben, Tico rokona kábítószert dug Diego zsebébe, amit egy ellenõrzésnél megtalálnak, és a fiút letartóztatják. Luciano akarata ellenére magával hurcolja Diegót külföldre. Alberto börtönbe kerül.

11. Valeriáról kiderül, hogy gyereket vár. Tico két lánynak csapja a szelet. Diego megpróbál hazaszökni. Fabio segítségével Diegónak végül sikerül hazajutnia. Tico lebukik Ines elõtt.

12. A Patkány megfenyegeti Albertót a börtönben. Egy cigánylány megfejti Elena titkát. Diego hazatér Buenos Airesbe és találkozik Valeriával. Trini elkeseredetten azzal vádolja Ticót, hogy már nem szereti, amikor hirtelen megjelenik Ruben. Berta újra telefonál Salernóékhoz, ahol a személyzet azt hiszi, hogy Mercedes van a vonal másik végén.

13. Luciano és Elena Buenos Airesbe érkezik. A rendõrség letartóztatja a férfit, de néhány óra múlva kiengedik. A Patkány erõszakkal megszakítja a börtönbõl közvetített élõ mûsort. Valeria elkeseredésében azt mondja Diegónak, hogy soha többé nem akarja látni. Berta az újságból értesül arról, hogy férjét repülõgép-szerencsétlenség érte. Elborzad, amikor eszébe jut, hogy neki is a gépen kellett volna lennie.

14. Kiderül, hogy Olga rajtakapta Salernót Elenával, aki nõvérként dolgozott, amikor Mercedes asszony kómában feküdt a kórházban. García Mendez kiszabadítja a túszul ejtett Romerót. Valeria gyermeket vár Diegótól. Sabrina találkozgatni kezd Agustinnal. Ruben elviszi egy bulira Ticót, ellopja az ünnepelt értékes nyakláncát, és Ticóra tereli a gyanút.

15. Diego meglátogatja a börtönben García Mendezt. Salerno felbéreli a Patkányt, hogy a börtönben megölje Albertót. Cellatársai megakadályozzák Alberto megölését, ezért a Patkány bosszút esküszik Valeria ellen.

16. Berta Mercedes szerepében megjelenik a Salerno-házban. Elenát megrémíti, de Luciano nem könnyen dõl be neki. Sabrina az ujja köré csavarja Agustint. Valeria titkolja Diego elõtt, hogy gyereket vár. Tico akaratlanul Ruben cinkosává válik egy rablásban.

17. Diego megtudja, hogy apa lesz. Egy újságírónõ segítséget ajánl Albertónak. Agustin úgy dönt, hogy egymaga védi meg családja becsületét. Luciano kivégezteti a Patkányt. Diego nyomozásba kezd. A Salerno-házban megjelenik, Monica, Berta lánya.

18. Berta – aki Mercedesnek adja ki magát – nagy feltûnést kelt a divatbemutatón. Interjút ad Paulának, aki Alberto García Mendezzel is találkozik, mert anyagot gyûjt könyvéhez, mely a becstelen gazdagokat leplezné le.

30. Valeria és Diego a tiltások ellenére titokban találkozik éjszakánként. Paula nyilvánosan leleplezi Salernót a mûsorában: leadja azt a felvételt, amit Mercedesék vettek fel, amikor Salerno Carbonetti bíróval beszélt telefonon. Marta megtalálja azt a pénzt, amit Agustin lopott el Salernótól, és megfogadja, hogy visszaadja a tulajdonosának.

31. Salerno felbérel egy színészt, és elhiteti fiával, hogy ártatlan Valeria elrablásában. Marta féltékeny Paulára. Sabrina felajánlkozik Salernónak, hogy szívesen dolgozna neki. Berta megtalálja Mercedes igazolványát, és úgy intézi, hogy Salerno azt higgye, hogy az õ igazolványa. Kínai arra készül, hogy Melina búcsúpartiján lelõje Salernót. Berta megtudja, hogy Valeria és Diego összeházasodtak.

32. Kínai le akarja lõni Salernót, de Ruben közbeavatkozik. Paula megvallja Pablónak, hogy szerelmes Albertóba. Valeriának azonosítania kell a rendõrségen feltételezett elrablóját, aki valójában a Salerno által felbérelt színész. Marta elmegy Salernóhoz, hogy visszaadja neki a fia által ellopott pénzt. Sabrina szakít Agustinnal. Elena közli Darióval, hogy terhes, és elhiteti vele, hogy tõle van a gyerek. Valeria rosszul lesz, kórházba kell vinni.

33. Elena vacsorára hívja Dariót és Sabrinát, és bejelenti, hogy gyermeket vár Salernótól. Diego meglátogatja Valeriát a kórházban, és elhatározzák, hogy úgy tesznek, mintha szakítanának, ezért Salerno elintézi, hogy szabadon engedjék Albertót. Salerno egyik embere szándékosan Berta kocsija elé veti magát, és a nõt beviszik a rendõrségre, mert nincs nála igazolvány. Diego elfogadja az apja ajánlatát. Elena szakít Darióval. Sabrina bemegy Valeriához a kórházba, hogy megmondja neki, kirúgták az iskolából. A két lány azonnal egymásnak esik.

34. Miután Valeria összeverekszik Sabrinával, rosszul lesz. Diego be akar menni hozzá a kórházba, de az apja nem engedi. Pablo és Monica bemegy Bertához a rendõrségre, aki megkéri õket, hogy menjenek el a meghamisított igazolványáért.

35. Paula közli Albertóval, hogy nem akar többé találkozni vele, mert nem akarja tönkretenni a házasságát. Salerno közli Elenával, hogy nem akarja, hogy a nõ megszülje a gyereket. Bertát kiengedik a rendõrségrõl, miután Pablóék beviszik neki az új igazolványát. Marta kibékül a férjével. Diego kilopódzik a házból, hogy meglátogassa Valeriát.

36. Agustin mindent elkövet, hogy lehetetlenné tegye húga és Diego kapcsolatát. A két fiatal tehetetlenül vergõdik. Elena mindenáron meg akarja tartani a gyerekét. Valeria megszökik a klinikáról. Berta el akarja küldeni Monicát.

37. Diego rászánja magát a szakításra, és búcsúlevelet küld Valeriának. A lány nem hajlandó beletörõdni az egyoldalú döntésbe. A holttestrõl kiderül, hogy nem Mercedesé. Alberto Agustinra bízza Valeriát.

38. Az emberrablók felhívják Pablót, hogy adja át nekik a Paula által tervezett mûsor videokazettáit. Salerno kihallgatja Dario telefonbeszélgetését, amikor a férfi Elenával vitatkozik a születendõ gyermekrõl. Salerno megtudja, hogy Monica állítólagos fiúja, Javier valójában Pablo, Alberto védõügyvédje. Ines bemegy Ticóhoz a börtönbe. Alberto, miután kiengedték a börtönbõl, a család legnagyobb meglepetésére hazatér. Marta és Agustin ridegen fogadják, mert azt hiszik, hogy Alberto sikkasztott. Dario bevallja a lányának, hogy Elena gyermekének õ az apja. Pablo közli Albertóval, hogy elrabolták Paulát.

39. Egy paraguayi bankszámla miatt Alberto családja szemében is gyanús. Kiderül, hogy Elena csak kihasználta Dariót. Paula élõ adásban Salerno mellett vall. Diego állandóan anyja felõl kérdezõsködik.

40. Monica szerelmet vall Diegónak, a fiú azonban azt válaszolja neki, hogy még mindig Valeriát szereti. Salerno azt mondja Elenának, hogy ha a nõ nem tudja bebizonyítani, hogy õ a gyerek apja, akkor vetesse el a gyereket. Alberto felhívja Mercedest, és megmondja neki, hogy Valeria elszökött otthonról. Adela, aki felvette Valeriát a kocsijába, az út mellett megszüli a gyermekét. Pablo és Paula kételkedik Alberto ártatlanságában. Diego útra kel, hogy megkeresse szerelmét. Salerno megtudja, hogy kirabolták az egyik pénzszállító autóját. Agustin is útnak indul, hogy megkeresse a húgát. Diego útközben találkozik Adelával. Kiderül, hogy az az öregember, aki idõközben felvette Valeriát a kocsijába, országszerte körözött bûnözõ…

41. A bûnözõ egy lakatlan tanyára viszi Valeriát, de hamarosan megjelennek a rendõrök és bekerítik õket. Valeria elmenekül. Dario megkéri Elenát, hogy szökjenek el, de a nõ ezt visszautasítja. Salerno megcsókolja Sabrinát, amikor hirtelen betoppan a lány anyja, Marcia. Egy idõs házaspár rátalál az ájult Valeriára az út mellett és elviszik magukhoz, Corral de Bustosba. Marcia elmegy Darióhoz, és elmeséli neki, mi történt Salernónál. Idõközben diego is megérkezik a faluba és Valeria keresésébe fog. Valeria az idõs házaspártól megtudja, hogy a birtok, ahová igyekszik, teljesen elhagyatott.

42. Agustin megtalálja Diegót. Luciano flörtölni kezd Sabrinával, ami senkinek sem tetszik. Ruben beférkõzik Luciano bizalmába. Kiderül, hogy Albertóék Pablóról sem tudnak még mindent. Olga rájön, hogy Luciano és Monica közt rokonság van.

43. Agustin és Alberto Marta ellenében is támogatja Valeria döntését. Diegónak Sabrinát és Monicát is távol kell tartania magától. Ruben különleges megbízást akar adni színész barátjának.

44. Salerno hamis orvosi papírokat szerez, hogy elhitesse a fiával, nemsokára meg fog halni. Elena felnyitja azt a csomagot, amelyet Mercedesnek küldtek, és az elhunyt testvére személyes holmijait tartalmazza. Sabrina megkéri az egyik barátját, Tonit, hogy papnak öltözve keresse fel Valeriát és keltsen benne bûnbánatot. Paula Pablo szemére veti, hogy eltitkolta elõtte sötét múltját. Miután Salerno is megismeri a csomag tartalmát, azt hiszi, hogy Mercedes az, akinek vallja magát. Alberto összeveszik Martával, és Paula irodájában tölti az éjszakát. Monica és Pablo egymáséi lesznek.

45. Toni papnak öltözve beállít Lucreciáékhoz. Marcia elmegy Salernóékhoz, hogy beszéljen Elenával. Miután Alberto reggel hazamegy, Marta megmondja neki, hogy költözzön el otthonról. Marcia felkeresi Arevalo felügyelõt, és feljelenti Salernót. Salerno irodájában valaki bombát helyez el. Alberto és Agustin összeverekszik, majd Alberto leüti a fiát. Valeria elmeséli Mateo atyának, azaz Toninak szerelme történetét, mire az álpap õt hibáztatja minden szenvedés miatt. Arevalo felkeresi Sabrinát, hogy megtudjon valamit a lány és Salerno kapcsolatáról. Pablo bejelenti Paulának, hogy már nem akar Alberto ügyvédje lenni.

46. Egy fénykép alapján kiderül, hogy Agustin adta ki magát Diegónak. Marta hazahívja Albertót. Berta kap egy névtelen levelet. Marcia feljelenti Lucianót. Sabrina anyjára uszítja Ruben embereit.

47. Valeria haza akar utazni, de lebeszélik róla. Helyette bizakodó levelet ír Diegónak, ám a levél illetéktelen kezekbe kerül. Pablo és Monica a zsaroló után nyomoz. Marta kibékülne Albertóval, de Agustin közbelép.

48. Valeria nagyon várja, hogy Diego elmenjen érte, de a fiú nem kapta meg a levelét, ezért nem tudja, hol van. Teresa kórházba kerül, mert megtámadták és megverték. Elena csapdát akar állítani Bertának, de õ maga sétál bele. Alberto elmegy Valeriához. Mateo atya rá akarja venni Valit, hogy ne menjen vissza Buenos Airesbe.

49. Berta csak azzal a feltétellel hajlandó visszavonni a feljelentést, ha Elena elköltözik a házból. Mivel Luciano vonakodik teljesíteni a követelését, õt is ki akarja dobni. Alberto gyanakszik Mateo atyára, s végül Valeria is rájön, hogy a pap nem az, akinek mondja magát. Diego kérdésekkel ostromolja az apját, de nem kap rájuk egyenes választ. Monica nem tudja mire vélni az õ és Luciano anyajegye közti hasonlóságot.

50. Monica rájön, hogy Salerno az apja, és elmenekül. Kiderül Sabrina ármánykodása, de Valeria ennek ellenére sem engedi magához Diegót. Hat hónap elteltével mindenki életében fordulat következik be. Diego látni véli Mercedest, Berta pedig hallani vél róla. Monica visszatér. Valeria úgy határoz, hogy hazamegy Martával. Luciano Corral de Bustosba küldi Fermint.

56. Elena megpróbál hamis orvosi papírokat szerezni, hogy bebizonyítsa Salernónak, hogy õ a gyermeke apja, de nem jár sikerrel. Kiderül, hogy a gyilkosságért elítélt Carla Lucero Elena rokona.

57. Paula bevallja Valeriának, hogy szerelmes az apjába. Chavez utasítja Pablót, hogy kezdjen tárgyalásokat Salernóval, ám Salerno elutasítja Chavez üzleti ajánlatát. Valeria kórházba kerül, és Diego meglátogatja. Trini bevallja Valeriának, hogy kábítószerfüggõ.

58. Lucerót Fermin és Salerno két régi embere megszökteti a börtönbõl. Pablo bevallja Monicának, hogy szereti. Luciano titokzatos megbízást ad a börtönszökevény Lucerónak. Berta nyomon van Mercedeshez. Diego összeköltözik Valeriával.

59. Berta megtudja, hogy Mercedes nem halt meg. Ruben egyre durvábban bánik Trinivel. Luciano rászabadítja Lucerót Valeriára. Diego mindent megtesz, hogy otthont teremtsen kis családjának. Luciano csak cselbõl ajánlja fel segítségét Diegónak, de Sabrinát már ez is felbõszíti. A fiatal pár kétségbeesetten próbál õszinte támogatásra találni. Albertóról kiderül, hogy ártatlan, Agustinról pedig hogy Salernónak dolgozik. A rendõrség Rivas nyomára akad. Ruben helyzete bonyolódik Trini miatt. Elenát kétségbe ejtik a körülötte zajló események. Pablo figyelmezteti Bertát, hogy veszélyben van.

60. Valeria az ijedtség miatt rosszul lesz, és kórházba kerül. Elena otthon kezd vajúdni, Luciano pedig csak az utolsó pillanatban viszi a kórházba. Lucero a pincében várja, hogy akcióba léphessen. Trini megszökik otthonról, és Valeria keresésére indul.

61. Pablót megfenyegetik telefonon, hogy ha nem szakít Monicával, mindkettejüket megölik. Valeria és Elena egyszerre szülik meg a gyermeküket. Carla éjszaka Valeria kislányát átteszi Elena gyermekének az ágyába, Elena kislányát pedig kicsempészi a kórházból, és ott hagyja az út mentén. Az igazi Mercedes rátalál Elena kislányára, és magával viszi. Chavez közli Pablóval, hogy most már durvább eszközökhöz fog folyamodni, hogy elszakítsa egymástól a két fiatalt.

62. Valeriával közlik a szülei, hogy elrabolták a kislányát. Amikor Diego bemegy Valeriához a kórházba, neki is elmondják a rossz hírt. Chavez emberei elrabolják Monicát. Salerno kiadja a parancsot, hogy tegyék el láb alól Carla Lucerót. Pablo felkeresi Chavezt, hogy kiszabadítsa Monicát, de a férfi elhiteti vele, hogy nem õ rabolta el a barátnõjét. Salerno elvégezteti az apasági vizsgálatot Elena kislányán, aki valójában Valeria gyermeke.

63. Valeria szinte belebolondul lánya eltûnésébe. Mindenki a kicsit keresi, de sikertelenül. Carla ráveszi Lucianót, hogy beköltözhessen a házukba, mint a kicsi nevelõnõje. Monica nem akar találkozni Pablóval, amíg õ nem mondja el a teljes igazságot neki. Agustin bogarat tesz Valeria fülébe azzal, hogy azt állítja, hogy Diego esetleg tudhat valamit Valeria lányának eltûnésérõl

64. A DNS-vizsgálat alapján kiderül, hogy nagy valószínûséggel Luciano Elena gyermekének az apja. Valeria elmegy a Salerno-házba, hogy visszaszerezze a gyermekét, de kidobják. Teljesen összetörik, és öngyilkos akar lenni. Sabrina és Luciano lebukik Carla elõtt, aki kompromittáló képeket készít róluk, amiket eljuttat Elenához.

65. Valeriának nem sikerül az öngyilkossági szándéka. Monica egy pénzzel teli táskát talál az anyja szobájában, amelyrõl kiderül, hogy a maffia pénze. Az alkoholista Ferrari Diego kérésére elvállalja Alberto védelmét. Golo, a hajléktalan bejelenti a rendõrségen, hogy tudja, hol van az elrabolt kislány. Pablo az ellene elkövetett merénylet után életveszélyes állapotban fekszik a kórházban. Elena megmutatja Dariónak az intim fotókat.

66. Dario megmutatja a lányának a róla és Salernóról készült fotókat, és megtiltja neki, hogy találkozzon a férfival. Diego elviszi Valeriának Elena kislányát, aki valójában az õ gyermekük. Dario felkeresi Salernót, fegyvert szegez rá, de Luciano mindent letagad. Monica megállapodik Chavezzel, hogy ha visszaszerzi Salernótól a pénzt, szabadon engedik Pablót. Teresita szerepel a tévévetélkedõben.

67. Salernóék ünnepséget tartanak a lányuk keresztelõje alkalmából, ahova Valeria titokban belopózik, és bemegy Elena szobájába a kisgyerekhez. Elena botrányt rendez a saját lánya keresztelõjén, a vendégek elõtt kiteregeti a családi szennyest. Monica és Berta a pénzen vitatkoznak, amikor belép Luciano és meglátja a táskát. Olga megtalálja Elena újságkivágásait, de éppen akkor lép be Carla, aki el akarja venni tõle, ami a kezében van. Olga addig hátrál, amíg legurul a lépcsõn. Valeria nagyon különösen viselkedik, orvost kell hozzá hívni.

68. Chavez minden eszközzel megpróbálja kideríteni, hogy Berta életben van-e még. Mercedes megmenti egy gazdag nõ unokájának életét, aki magához veszi. Valeriának szimpatikus Marcos, akinek segítségével kicsit jobban érzi már magát. Carla el akarja hitetni Olgával, hogy nem lökte le a lépcsõn. Teresa megint nyer a vetélkedõben.

69. Ruben és Sabrina összeszûri a levet, Trini pedig rajtakapja õket. Marcos igyekszik befolyása alatt tartani Valeriát. Olga tolószékben tér vissza a Salerno házba. Berta fél, hogy kapcsolatba hozzák a koldus halálával. Carla ügyesen használja ki Luciano vonzalmát.

70. Pablóék megtalálják, amit a maffiavezér keres. Chavez Luciano segítségét kéri Berta felkutatásához. Carla kemény feltételt szab Lucianónak. Trini válni akar Rubéntõl. Kiderül, hogy Marcos Corral de Bustosban élt. Trinit meglátogatja az apja, és elmondja neki, hogy súlyos szívbeteg. Carla megpróbálja rávenni Salernót, hogy a férfi szabaduljon meg Elenától.

71. Diego elárulja Valeriának, hogy Marcos egyszer felkereste õt, és megkérte szakítson vele. Salerno felajánlja az egyik mulatóját Chaveznek, aki csapdát akar állítani Pablónak, mert azt gyanítja, hogy áruló. Marcos szörnyû tervet szõ Valeria ellen. Elena szövetkezni akar Darióval Salerno ellen. Lucrecia és Jacinto hazafelé menet halálos balesetet szenved.

72. Chavez a mulatóban közli Pablóval, hogy Monicát meg fogja ölni. Valeria el akar utazni Corral de Bustosba Lucreciáék temetésére, mire Marcos felajánlja, hogy elkíséri. Juan José megtudja, hogy Trini, a lánya kábítószer-függõ. Chavez elárulja Salernónak, hogy Berta él, és hogy ki is valójában Monica. Carla, aki mindent tud, pénzt követel Pablóéktól a hallgatásáért.

73. Valeria és Marcos Corral de Bustosban elmennek Sandra sírjához, ahol a fiú nagyon gyanúsan viselkedik. Idõközben Diego is megérkezik a faluba, és Valeria után kérdezõsködik. Diego megtalálja Valeriát, de a lány Marcos hatása alatt állva nem áll szóba vele. Luciano vacsorázni hívja Monicát. Carla egyre több titok birtokába jut. Trini leüti Rubent.

74. Luciano sarokba szorítja Monicát. Elena elkeseredetten verseng a Lucianót ostromló nõkkel. Marcos minden ügyességét latba veti, Valeria mégis kitart Diego mellett. Trini apja meghal, de Ruben nem engedi elutazni a lányt. Jazmin Maríának nevezi el Mercedest. Megkéri a fiát, hogy segítsen kideríteni, ki is ez a nõ valójában.

75. Vásárlás közben Mercedes fulladni kezd, amikor meglát egy szõke nõt. Monica bevallja Lucianónak, hogy az õ lánya. Elena beszerez magának két kutyát. Estebant elviszik a rendõrök, mert az iskola elõtt megvárta Anitát és magával akarta vinni.

76. Luciano ki akarja dobni Monicát a házából, amikor megtudja, hogy az õ lánya. Carla sósavat kever Elena arckrémjébe. Marcos felszed az edzõteremben egy fiatal lányt, aki tiltakozik, amikor egy elhagyatott helyen meg akarja csókolni. A híradó szerint egy fiatal lányt brutális módon megöltek. Diego kihozza a börtönbõl Agustint.

77. Még Lucianót is meglepi, ahogy Carla elbánt Elenával. Marcost fûti a gyûlölet Diego ellen. A maffiafõnök Luciano segítségét kéri egy akcióhoz. Monica kötelezni akarja Lucianót, hogy csináltasson apasági tesztet. Agustin felmond Salernónál.

78. Teresita újabb sikert arat a vetélkedõn. Diego tisztázza kapcsolatát Monicával. A maffia egyik akciója balul üt ki, és ennek Ruben látja kárát. Marcos rendõrségi ügybe keveredik. A rendõrség rajtaüt, amikor Rubenék át akarják venni a kábítószer-szállítmányt. Pablót letartóztatják, Ruben elmenekül. A bíróság ártatlannak nyilvánítja Albertót. Teresita rátalál Elenára, aki eszméletlenül fekszik az ágyán a bevett altatóktól.

79. Diego rájön, hogy Marcos volt az, aki egyszer el akarta ütni. Miután kiderül, hogy Pablo a német rendõrség beépített embere, Chavez megkéri Salernót, hogy tegye el láb alól Pablót. Diego követi Marcost, majd becsönget hozzájuk, bár nem tudja, hogy ott lakik Mercedes, az édesanyja.

80. Diego felkeresi Marcost, és megmondja neki, hogy hagyja békén Valeriát. Arevalo kiengedi Pablót a börtönbõl. Clara elrejti a mérgezett tégelyt Berta szobájában, amelyet aztán Teresita megtalál. Amikor Salerno ezt megtudja, kitör a botrány. Amikor Monica elindul otthonról, hogy Pablóval találkozzon, Salerno utasítja Fermint, hogy kövesse a lányt. Salerno elküldi Bertáékat a házából. Paula megcsókolja Albertót, majd szerelmet vall a férfinak, amikor betoppan Ferrari.

81. Diego felkeresi Arevalót, hogy megtudjon valamit Marcosról. Elena idegösszeroppanást kap. Marcos találkozik egy prostituálttal, akit végül megöl. Mercedes vissza akarja kapni a kisbabát Irenétõl, de õ nem akarja odaadni neki. Salerno mindenképpen meg akarja tudni Monicától, hogy hol van Pablo. Esteban elárulja Martának, hogy látta Paulát és Albertót, és szerinte a férje megcsalja õt. Marta ezért elköltözik otthonról. Valeria megint rosszul lesz.

82. Elenát idegösszeroppanása miatt kórházba szállítják. Carla kihallgatja Pablo és Monica beszélgetését, értesíti Chavezt, akinek az emberei elrabolják Monicát. Irene észreveszi Mercedes és az õrült nõ közötti hasonlóságot. Valeria jósnõhöz megy, hogy megtudja, hol a lánya. Esteban megint inni kezd és öngyilkos akar lenni. Marcos anyja elmegy Martához, hogy elmondjon neki valamit, de ott találja a fiát.

83. Pablo találkozik Salernóval, hogy kiszabadítsa Monicát, de Salerno lelövi õt. Monica bosszút esküszik. Elena kiszökik a kórházból, mert Carla félreérthetetlenül a tudtára adta, hogy át akarja venni a helyét. Berta megkéri Irenét, hogy senkinek se beszéljen arról a nõrõl, aki annyira hasonlít rá, de Irene mégis elmondja Teresitáéknak. Esteban öngyilkos lesz, ezért Diego nem tud Valeriával foglalkozni, aki ezért megsértõdik.

84. Marcos lefizeti a jósnõt, hogy gyõzze meg Valeriát, Diego tudja, hol van a lányuk. Trini elmondja Rubennek, hogy mást szeret és válni akar. A férfi mindenáron ki akarja deríteni, hogy ki az a másik. Marcos megint hipnotizálja Mercedest, aki visszaemlékezik arra, hogy volt egy kisfia, akit Diegónak hívtak. Monica megfenyegeti Salernót, bosszút akar állni Pablo haláláért. Rubén féltékenységi dühében botrányt csap a kórházban. Carla meg akarja ölni Elenát a kórházban, de megzavarják.

85. Carla és Marcos meglátják egymást az utcán, és mindkettõ felfigyel a másikra. Marcos megöli Dolorest, a jósnõt, mert az rájött, hogy a fiú gyilkos. Arevalo átadja Albertónak Ferrari búcsúlevelét, amelybõl Alberto megtudja, hogy valójában Diegónak köszönheti a szabadságát. Marcos felhívja telefonon Carlát, és találkozót beszél meg vele. Alberto felkeresi Diegót, hogy megtudja, igaz-e, amit a barátja írt neki.

86. Sabrina megmutatja Rubennek a Trinirõl és Agustinról készült fotókat, Rubén bosszút esküszik. Carla és Marcos találkoznak, de Marcosnak hirtelen el kell mennie, mert Valeria, aki idõközben rátalált a meggyilkolt jósnõre, felhívja telefonon. Egy nõ, aki látta Valeriát kirohanni a jósnõ lakásából, személyleírást ad a lányról a rendõröknek. Sara figyelmezteti Trinit, hogy Ruben készül valamire. Monica ellopja Salerno pisztolyát, mert meg van gyõzõdve arról, hogy az apja lõtte le Pablót. Ruben emberei elrabolják Agustint. A rendõrök megjelennek Garcia Mendezék lakásán, hogy bevigyék Valeriát a rendõrségre, mert õt vádolják a gyilkossággal.

87. Carla és Marcos szövetkezni akarnak egymással. Valeriát gyilkosság vádjával letartóztatják. A védelmet Diego képviseli, amibe Alberto nehezen nyugszik bele. Agustin eltûnik otthonról. Ruben megint drogot akar adni Trininek, aki nem fogadja el. Salerno el akarja tüntetni azt a fegyvert, amivel megölte Pablót, a munkát Rubenre bízza, aki bele akarja kedvelni Agustint is. Monica bosszút esküszik Salerno ellen.

88. Elena kijön a kórházból. Carla megsejti, hogy mi szárad Marcos lelkén. Valeriát végre kiengedik, mert kiderül, hogy nem õ követte el a gyilkosságot, hanem ugyanaz, aki már két fiatal nõt megölt. Diego beolvas Albertónak, amiért az Luciano vétkeit akarja számon kérni rajta. Teresa megint nyer a vetélkedõben. Alberto elmegy Lucianóhoz és elintézi, hogy semmit se foghassanak a fiára.

89. Jasmin felhívja Valeriát, hogy találkozzanak. Amikor Valeriától megtudja, hogy meggyilkolták a jósnõt, hirtelen rosszul lesz. Carla kilesi a parkban Marcost, aki egy lánnyal sétál, és megkéri az egyik járókelõt, hogy titokban fényképezze le õket. Marcos megöli a lányt, és nem is sejti, hogy valaki lefényképezte közben. Teresita összefut az igazi Mercedes-szel a bevásárlóközpontban. Trini megszökik a kórházból, hogy megkeresse Agustint. Agustin elmegy Rubenhez, dulakodni kezdenek, s eközben eldördül egy pisztolylövés.

90. Carla eltorzított hangon felhívja Marcost, és közli vele, hogy tudja, õ a gyilkos. Valeria, Trini és Alberto elrohan Rubenhez, hogy megtudják, mi történt Agustinnal, aki elmondja nekik, hogy Ruben véletlenül lábon lõtte magát. Dario még mindig a szerelmével üldözi Elenát. Marcos kétségbeesetten felkeresi Carlát, akirõl még csak nem is sejti, hogy ismeri a szörnyû titkát. Dario elmondja a lányának, hogy valami fontos dologra készül, és arra kéri, hogy bízzon meg benne. Jasmin elmegy Salernóékhoz, és a kapuban találkozik Bertával.

91. Marcos elviszi Valeriát a vidéki házukba, és hipnotizálni akarja. Valeria magához tér, megijed, erre Marcos bezárja õt. A lány fegyvereket talál nála. Salerno megbízza Fermint, hogy szerezzen bizonyítékot arra, hogy a fia Ferrarival dolgozott. Paula azonban rányit Ferminre, aki megijeszti õt. A nõ Albertót hívja segítségül.

92. Valeria felhívja Diegót, hogy segítsen neki. Marcos hipnotizálja Valeriát, így mikor Diego végre megtalálja õt, a lány megijed és Marcost hívja segítségül. Carla fényképeket hagy Jasminnál, aki ráismer a sorozatgyilkos legújabb áldozatára, és rájön, hogy csak a fia lehet a bûnös. Salerno elismeri Monicát törvényes lányának.

93. Salerno szembesíti fiát a bizonyítékokkal, mire Diego bevallja, hogy valóban segített Ferrarinak. Monica hivatalossá akarja tenni, hogy õ Salerno lánya. Carla elmondja Marcosnak, hogy valószínûleg megtalálta Valeria lányát. Valeria furcsán viselkedik, miután Marcos hazaviszi. Rémálmai vannak, ezért Diego visszaviszi a birtokra, mert attól tart, hogy nem is álmokról, hanem emlékekrõl van szó.

94. Valeria azt hiszi, hogy megõrült, mert olyan dolgokat lát, amelyek nem léteznek. Diego ráveszi, hogy legalább egy idõre szüntesse be a kezeléseket Marcosszal. Mercedes megtalálja az egyik fiókban Marcos pisztolyait és az újságcikkeket. Carla kideríti, hogy valószínûleg Irenénél van az eltûnt gyerek.

95. Trini odaköltözik Agustinékhoz, de Ruben ezt nem akarja annyiban hagyni. Paula és Alberto átadja Romerónak a lemezt, aki még aznap este leadja a mûsorában a leleplezõ anyagot. Ruben szakít Sabrinával. Carla elárulja Elenának, hogy Irene kislánya valójában az õ gyermeke. Marcos megmondja Valeriának, tudja, hol van a lánya.

96. Paula találkozót beszél meg Romeróval telefonon, de nem tudja, hogy Salerno lehallgatja a beszélgetésüket. Salerno parancsára Fermin emberei lábon lövik Romerót. Mercedes véletlenül összefut Elenával az utcán, és fojtogatni kezdi. Marcos felkeres egy papot, és meggyónja neki a bûneit.

97. Sabrina megmondja Rubénnek, hogy teherbe esett tõle, és megfenyegeti, hogy ha elhagyja, elárulja Salernónak. Elenát megkörnyékezi egy sármos férfi. Valeria kétségbeesetten keresi kislányát. Irene megszökik a gyerekkel, és rábízza Maríára.

98. Marcos megkaparintja az eltûnt kislányt, és átadja Valeriáéknak. Monica felajánlja együttmûködését Paulának. Romero Albertóra bízza a mûsorát. Kiderül, hogy Sabrina gyereket vár Rubentõl.

99. Luciano féltékenységi jelenetet rendez Elena hódolója miatt. Teresita a pincében bújtatja el Irenét. Paula kap egy névtelen levelet, de Albertóra ezúttal hiába számít. Valeria megszökik a gyerekkel.

100. Jasmin elbújtatja Maríát, Marcos pedig Valeriát rejtegeti a gyerekkel. Alfonso atya figyelmezteti Diegót, hogy Marcos veszélyes alak. Chavez elrabolja Paulát. Teresita megnyeri a vetélkedõ következõ fordulóját is, de nem játszik tovább, mert nem akarja kockára tenni az Olga mûtétjére szánt pénzt. Marcos vallomása után Valeria megszökik a birtokról, és Alfonso atyához menekül. Carla elárulja Salernónak, hogy Sabrina és Ruben szeretõk. Dario és Fermin szövetségre lép egymással.

101. Alberto és Monica riporterekkel jelenik meg Chavez rejtekhelye elõtt, és követelik, hogy engedjék szabadon Paulát. Chavez úgy dönt, hogy enged a kérésüknek, de megfenyegeti az újságírónõt, hogy megöli a kislányát, ha elárulja mi történt. Salerno kérdõre vonja Sabrinát és Rubent. Carla ráveszi Sabrinát, hogy színleljen öngyilkosságot, és egy üveg gyógyszert ad neki. Sabrina beveszi a pirulákat, és rosszul lesz, kórházba kell vinni. Valeria arra kéri Alfonso atyát, hogy keresztelje meg a gyermekét. Raimundo elárulja Marcosnak, hol bujdosnak Jasminék. Valeria a keresztelõ elõtt meggondolja magát, mert végre belátja, hogy a kislány nem az õ gyermeke.

102. Javier mindent elmond Elenának, és arra kéri, hogy mûködjön együtt velük. Diego igyekszik elintézni, hogy a kicsi visszakerüljön Irenéhez. Sabrina elveszítette a gyermekét. Trini lefekszik Rubennel, de nem emlékszik rá a kábítószer miatt. Agustin feljelenti Rubent, de mivel nincs bizonyítéka ellene, a felügyelõ egyelõre csak vizsgálatot indíthat. Mercedesnek visszatér a memóriája.

103. Marcos meg akarja ölni Valeriát, de Diego idõben érkezik, ezért nem sikerül a terve. Chavez megfenyegeti Bertát, aki rá akarja venni Monicát, hogy ne dolgozzon Paula Montesszel. Elena Dariótól kér segítséget, hogy megszabadulhasson a szeretõjétõl. Sabrina bosszút esküszik a Salernók ellen.

104. Valeria nyomozni kezd Marcos után. Sabrina kétségbeesésében Diegóhoz fordul segítségért. Clara megint akcióba lép. Marcos érzi, hogy újabb szörnyûséget fog tenni.

105. Az ápolónõ elmeséli Valeriának, hogy a húgát meggyilkolták, és szerinte Marcos tette. Olga rájön, hogy nem Mercedes járt bent nála a kórházban. Monica megmutatja Diegónak Chavez rejtekhelyét, de nem találnak ott semmit, viszont rajtakapják õket. Marcos meghallja, amint Elena arról beszél Carlával, hogy elraboltak egy gyereket. Marcos lába alatt forrósodik a talaj, és Clarára sem számíthat többé, Jasminra pedig nem hallgat. Arévalo megmenti Diegóékat, de tûzharcban megsebesül. Marta állapota egyre súlyosabb. Paula megint bajba kerül. Berta meglátja Mercedest a villában.

106. Diego a fénykép által újabb nyomra akad múltjával kapcsolatban. Valeriának szörnyû gyanúja támad, és nyomozni kezd Marcos után. Clara megöli Javiert, de ezzel is Elenát szorítja sarokba. Elena lánya megint visszakerül a villába. Mercedes összetalálkozik Olgával a kórházban.

107. Chavez megszakítja az üzleti kapcsolatait Salernóval Albertóék televíziós mûsora miatt. Salerno “válságstábot” hív össze, be akarja perelni Pauláékat és azt szeretné, ha Diego lenne az ügyvédje. Szétlövik Valeriáék házát, Marta súlyosan megsérül. A kórházban Valeria találkozik egy nõvérkével, aki úgy tûnik, hogy ismeri Marcost.

108. Az ápolónõ elmeséli Valeriának, hogy a húgát meggyilkolták, és szerinte Marcos tette. Olga rájön, hogy nem Mercedes járt bent nála a kórházban. Monica megmutatja Diegónak Chavez rejtekhelyét, de nem találnak ott semmit, viszont rajtakapják õket. Marcos meghallja, amint Elena arról beszél Carlával, hogy elraboltak egy gyereket.

109. Marcos lába alatt forrósodik a talaj, és Clarára sem számíthat többé, Jasminra pedig nem hallgat. Arévalo megmenti Diegóékat, de tûzharcban megsebesül. Marta állapota egyre súlyosabb. Paula megint bajba kerül. Berta meglátja Mercedest a villában.

110. Diego és Arévalo együttes erõvel indul harcba Marcos ellen. Monica újságírókat hív a házba, amivel Elenát végképp kihozza a sodrából. Ruben részegen rátámad Sarára. Paulát és kislányát megint elrabolják.

111. Elena és Monica egymásnak esnek az újságírók elõtt. Marcos el akarja rabolni Valeriát, de a rendõrség közbeavatkozik. Marcos elmenekül. Valeria bemegy a kórházba, és megtudja, hogy az anyja túl van az életveszélyen. Sara bemegy a rendõrségre, és feljelentést tesz Ruben ellen. Marcos felhívja Valeriát, és megmondja neki, hogy tudja, hol van a lánya.

112. Chavez szabadon engedi Paulát, de csak azzal a feltétellel, hogy ha a nõ Spanyolországba költözik. Rubent beviszik a rendõrségre, hogy kihallgassák. Marcos felhívja Valeriát, és megkéri, jöjjön utána Corral de Bustosba. Abban a reményben, hogy megtudja, hol van a lánya, Valeria megszökik a rendõrök elõl és Marcos után megy. Amikor Diego rájön, hogy hova ment Valeria, õ is útra kel. Chavez megparancsolja az embereinek, hogy a reptérre menet öljék meg Paulát és a kislányát. Valeria megérkezik a faluba és találkozik Marcosszal.

113. Marcos megtámadja Valeriát, de Diego és a rendõrség közbelép. Marta hazatér a kórházból.

114. Berta Mercedes nyomára akad. Marcos beront a Salerno-villába, ahol Carla hasba lövi.

115. Diego meglátja a maffiózót Valeriáék házában. Mercedes találkozik Diegóval, bár a fia nem tudja, hogy õ nem azonos azzal az asszonnyal, akivel egy házban lakik.

116. Marcos megszökik a kórházból. Mercedes találkozik Diegóval, és nagyon jót beszélgetnek. Monica rájön, hogy Mercedes náluk járt, és elájul. Trini orvoshoz megy, hogy kiderítse, miért nem lehet gyermeke.

117. Marcos titokban belopózik Valeria szobájába, és egy késsel arra kényszeríti, hogy hívja oda Jasmint. Mivel Ruben megveri Trinit, Sara felhívja Agustint telefonon, és megkéri, hogy menjen oda.

118. Arevalo felügyelõ néhány rendõrrel megérkezik Valeriáékhoz, és letartóztatja Marcost. Salerno kiadja a parancsot Rubennek és Carlának, hogy rabolják el Valeriát.

119. Valeriát elrabolják. Julio rábeszélésére a televízióban is közlik a hírt. Arevalo megtudja, hogy kábítószerszállítmány érkezik a kikötõbe. Chavez rátör Jasminra, és mindenáron meg akarja találni védencét, Mercedest, akit õ Bertának hisz.

120. Salerno pénzt ad Valeria váltságdíjára, de cserébe feltétel nélküli engedelmességet vár Diegótól. Miamiból megérkezik Chavez lánya, Celeste, és rögtön összefut Diegóval, aki megtetszik neki. Kiderül, hogy nem Trini, hanem Ruben miatt nem lehet gyereke a párnak.

121. Celeste megkeresi Diegót, és együtt kávéznak. Alberto segítségével a rendõrség lecsap Chavezre. Valeria és Diego összeveszik, mert a lány nem hiszi el, hogy Lucianónak nem volt köze az elrablásához.

122. Luciano el akarja raboltatni Chavezék szállítmányát. Berta sejti, hogy Olga kapcsolatban áll Mercedesszel. Ruben rátámad Sabrinára, mert biztos benne, hogy a lány nem tõle volt terhes.

123. Sabrina elmegy Valeriához, hogy bocsánatot kérjen tõle, és elmondja neki, hogy Salerno raboltatta el õt. Chavez szállítmányát elrabolják, ezért az emberei jól helyben hagyják Dariót. Diego álruhában bemegy a bankba és kideríti, hogy az apja állt az emberrablás hátterében. Berta meghallja, amint Olga azt mondja, hogy az igazi Mercedes asszonynál járt.

124. Salerno elhatározza, hogy bosszút áll Albertón a tévémûsorban elhangzott vádak miatt. Chavez felhívja Rubent, hogy két órán belül juttassák vissza neki az ellopott drogszállítmányt.

125. Chavez túszul ejti Rubent. Clara meglátogatja Marcost az elmegyógyintézetben, és rábeszéli, hogy vallja be minden bûnét. A Diego által küldött névtelen levél alapján Romero nyilvánosan leleplezi Salerno ármánykodásait. Marcos, Valeria és Nieves doktornõ megérkeznek Corral de Bustosba, ahol a fiú bevallja, hogy õ ölte meg Sandrát.

126. Luciano rájön, hogy valaki elárulta. Elena pénzzel segíti a beteg Lauritát. Valeria végre elõkerül, és megdöbbentõ felfedezést tesz.

127. Monica megint nyomoz. Elena meglátogatja a kislányát.

128. Elena vért kér Lucianótól Laurita számára. Diego újra megkéri Valeria kezét. Berta Ramayóban nyomoz. Monica kideríti, kicsoda Carla Lucero.

129. Ruben Carla segítségével meg akarja hamisítani az orvosi vizsgálat eredményét. Carla cserébe azt kéri, hogy a férfi intézze el, hogy apróbb baleset érje Olgát. Diego elviszi a déli kikötõ terveit apja szobájából, Salerno Chavezt gyanúsítja. Valeria és Diego bejelenti Salernónak, hogy összeházasodnak.

130. Valeria és Diego vigyáz Malenára. Elena nagyon mérges lesz, amikor ezt megtudja. Salerno elmondja Albertónak, hogy a gyerekeik össze akarnak házasodni. Carla rájön, hogy nem Mercedes él a családdal, és ezzel tartja sakkban Monicát, aki viszont azt tudta meg, hogy ki is Carla valójában.

131. Luciano sötét üzletet köt Chavezzel. Dario ráveszi Fermint, hogy segítsen Bertának. Marcos elrabolja Malenitát.

132. Marcos az elmegyógyintézetbõl üzen Valeriának, hogy menjen be hozzá, mert megtalálta a gyermekét. Jasmin véletlenül megismerkedik Alejandro Osorióval, azzal a férfival, akirõl Mercedes titokzatosan hallgat. Valeria nem hiszi el, hogy a kislány az övé, és visszaviszi a Salerno-villába. Amikor Carla ezt megtudja, bemegy Marcoshoz, és megmondja neki, hogy soha többé nem találkozik vele. Mercedes elindul otthonról, hogy megkeresse Alejandrót.

133. Dario és Berta megbeszéli, hogy este elutaznak Ramayóba a holttest kihantolása miatt. Chavez erõszakkal elhurcolja Bertát Jasmin lakásáról. Trini megtudja, hogy terhes. Alberto Romero mûsorában újabb támadást indít Salerno ellen. Carla megtudja, hogy valójában Salerno Elena igazi gyermekének az apja.

134. Adás közben fegyverrel támadnak Albertóra. Romero tüntetésre buzdítja a Salerno-bank károsultjait. Carla álruhában elmegy Elena festõjéhez.

135. Luciano csellel Alberto ellen fordítja a tüntetõket. Trini nyomozni kezd Ruben után. A doktornõ bíztatására Valeria újra bemegy Marcoshoz. Raymundo kénytelen felfedni a régi titkot.

136. Chavez huszonnégy órát ad Bertának, hogy mentse az életét. Valeria nyomozni kezd apja ügyében. Diego titokban követi Lucianót egy találkozóra.

137. Ruben segítségével Arevalo megtalálja a gyilkos fegyvert Albertónál. Diego és Valeria Barilochébe akarnak utazni Salerno után, aki üzleti ügyben készül oda, és Carlát viszi magával Elena helyett.

138. Diego és Valeria követi Salernóékat Barilochéba, de Carla meglátja Diegót, ezért taktikát kell váltaniuk. Irene befogadja Mercedest. Monica megint közelebb próbál férkõzni Darióhoz. Ruben vacsorát szervez, melyre meghívja magukhoz Sabrinát és Agustint is. Albertót letartóztatja a rendõrség.

139. Arevalo gyilkosság vádjával letartóztatja Albertót. Trini be akarja vallani rubennek az igazat, de Sara balesete megakadályozza ebben. Mercedes úgy dönt, hogy véget vet a színjátéknak, és megüzeni Bertának, hogy találkozni akar vele. Diego és Valeria Barilochéban kideríti, hogy mire készül Luciano. Valeria szobalánynak öltözve belopózik Salerno szobájába, és ellopja a tervezett üzletrõl szóló iratokat.

140. Valeria megtudja, hogy letartóztatták az apját, és hazautazik, eközben Salernóék is Buenos Airesbe készülõdnek. Romero megpróbálja elintézni, hogy kiengedjék Albertót, de nem jár sikerrel. Egy népszerû magazinban megjelennek az Elenáról készült aktfotók. Alejandro Osorio bemegy Romeróhoz a tévébe, és elmondja neki, hogy Salerno tette tönkre az életét. Chavez egyik embere poloskát helyez el a Salerno-villában. Monica és Dario át akarja kutatni Carla szobáját, de Carla váratlanul benyit.

141. Carla észreveszi, hogy átkutatták a szobáját, amíg nem volt otthon. Ruben megtudja, hogy Trini Agustinéknál van, odamegy, és késsel fenyegetõzik. Diego meg próbálja állítani, de nem sok sikerrel. Valeria arra kéri Diegót, hogy legyen az apja ügyvédje. Mercedes találkozni akar Bertával, de errõl Chavez is tudomást szerez.

142. Diego igyekszik rábeszélni Albertót, hogy engedje, hogy õ legyen az ügyvédje. Monica meglátogatja Marcost, hogy többet tudjon meg Carláról, ám a férfi rátámad. Chavez magával viszi Bertát, hogy addig se veszítse szem elõl, amíg elõ nem kerül az ikertestvére.

143. Salerno parancsára Ruben átkutatja a Salerno-villát, és megtalálja azt a poloskát, amelyet még Chavez utasítására helyeztek el. Marcost átszállítják a kórházból abba a börtönbe, ahol Alberto is raboskodik. Agustin Valeria tudta nélkül megpróbál Diego helyett egy másik ügyvédet szerezni az apjának.

144. Alberto Marcos védelmére kel a börtönben. Agustin ügyvédet szerez az apjának. Luciano otthon keresi az árulót. Fermin új megbízatást kap.

145. Chavez megtudja, hogy ki kicsoda, Berta pedig pánikba esik. Alejandro elmegy Lucianóhoz. Diego együtt akar mûködni Alberto ügyvédjével. Monica rájön, ki helyezte el a poloskát.

146. Valeria elmegy Arismendihez, és megtudja, hogy az ügyvéd az önvédelemre akarja alapozni Alberto védelmét. Berta Perinelli kocsijában kiszöki a Salerno-villából. Trini szakítani akar Agustinnal. Berta rátalál Mercedesre, le akarja lõni, de aztán meggondolja magát. A két testvér végre kibékül egymással.

147. Elena úgy dönt, hogy saját lánya közelében marad. Carla meglátogatja Marcost a börtönben. Diegóék megszerzik a kazettát. Berta kitalál egy megoldást szorult helyzetükre.

148. Arismendi és Diegóék párhuzamosan nyomoznak. Egy halálos baleset kapóra jön Bertának. Elena fontos információhoz jut. Agustin el akarja szöktetni Trinit.

149. Carla megpróbálja meggyõzni Salernót, hogy Elena kezd megõrülni. Ruben lehallgatja Trini telefonbeszélgetéseit, megtudja, hogy a felesége Agustinnal akar találkozni. Jasminnak kell azonosítania Berta holttestét. Ruben majdnem megfojtja Sabrinát.

150. Mercedes és Berta cserélnek, így Mercedes visszaköltözik a Salerno-házba. Carla le akarja leplezni Bertát, ezért mindent elmond Lucianónak. Osorio mindenképpen találkozni akar Mercedesszel, aki visszautasítja, de Alejandro kikényszeríti a találkozót. Valeria és Agustin összeveszik. Mind a ketten a másikat vádolják a családi problémák miatt.

151. Berta találkozik Alejandróval. Monica elárulja Mercedesnek, hogy ki az igazi apja. Marcos felakasztja magát a börtönben. Chavez szövetséget köt Darióval Salerno ellen. Diego felkeresi Arizmendit, Alberto ügyvédjét.

152. Arizmendi elutasítja a Diego által felajánlott segítséget. Elena felkeresi Dariót, és arra kéri, hogy távolítsa el Carlát a Salerno-villából. Salerno diegót küldi el maga helyett egy üzleti tárgyalásra. Alejandro szerelmet vall Mercedesnek, és arra kéri, hogy ott folytassák, ahol annak idején abbahagyták. Megkezdõdik Alberto perének tárgyalása. Diego titokban követi Rubent, aki a gyilkosság színhelyére viszi Funest, a hamis tanút, és elmagyarázza neki, mit kell majd mondania a tárgyaláson.

153. Albertót tizenöt évre ítélik. Mercedes vissza akar térni a családi villába. Berta elmondja Alejandrónak, hogy kicsoda õ valójában. Diego újra felajánlja Albertónak, hogy õ védi a következõ tárgyaláson, és már egy új tanút is talált.

154. Arizmendi fellebbez az ítélet ellen, de az új tárgyaláson Alberto beleegyezésével Diego látja el a védelmet, mivel Arizmendit megölik Salerno parancsára. Mercedes találkozik Osorióval. Berta azon gondolkodik, hogy leleplezi magát, de Monica meggyõzi, hogy ne tegye.

155. Albertót felmentik, Luciano pedig önként börtönbe vonul. Monicáék feladják Chavezt. Berta visszaköltözik a villába.

156. Luciano megbízásából rátámadnak Sabrinára. Reinal be akarja szervezni Monicát. Diegóék nem kis izgalmak közepette az esküvõre készülnek.

157. Facundónak megtetszik Teresita, és próbál közelebb kerülni hozzá. Sabrina megöli támadóját, és Diegótól kér segítséget. Valeria meglátja õket az utcán. Dario biztos benne, hogy Luciano áll Sabrina megtámadásának hátterében.

158. Chavez levegõbe akarja röpíteni Diegóék esküvõjét. Julian rábeszéli Monicát, hogy segítsen neki. Chavez fel akarja robbantani az egész násznépet Diego és Valeria esküvõjén, de végül Facundo hatástalanítja a bombát.

159. Diego és Valeria esküvõje lövöldözésbe torkollik. A fiatalok megmenekülnek, Chavez viszont tombol. Estevezék követik Facundót, így Diego és Valeria nyomára bukkannak. Chavez utasítása szerint végezniük kell az egész Salerno-családdal, ezért behatolnak a villába.

160. Monicának sikerül segítséget kérnie Juliantól, de Estevez a Laurita fejéhez tartott pisztollyal mégis sakkban tudja tartani a családot. Diego felajánlja magát túsznak, hogy ezzel megmentse Lauritát. Monica segítséget kér Juliantól, aki már túl késõn érkezik, mert Ramiro addigra már lelõtte Diegót.

161. Trini továbbra is Agustinéknál van, kezdi jobban érezni magát. Diego szerencsére magához tér. Monica úgy dönt, hogy Reinal mellé áll. Ruben a szökését tervezi.

162. Chavez öngyilkos lesz. Paula megint Alberto segítségét kéri. Osorio elmondja történetét Albertóéknak.

163. Elena felgyújtatja Irene házát. Monicának két fenyegetõ üzenet kerül a birtokába. Reinal fontos feladatot bíz Monicára. Alberto támadásba lendül Luciano ellen.

164. Diegóék úgy döntenek, hogy a villában maradnak. Mercedes falhoz állítja Elenát. Elena feleségül akarja vetetni magát Lucianóval. Monica lebonyolítja a kábítószer-üzletet, de egy névtelen telefon nyomán Arevalo elkapja õt és Juliant.

165. Berta osorióhoz költözik, mivel a férfi felajánlja szállodai szobáját. Sabrina és Elena szövetséget köt Valeria ellen. Ruben megfenyegeti Triniéket, ezért Trini megszökik. Senkinek sem szól, csak Valeria kíséri el õt. Sabrina és Elena aljas tervet eszel ki, amivel megszabadulhatnak Valeriától.

166. Ruben megint munkát kér Lucianótól, hogy szabadlábra helyezzék. Monicát és Juliant kiengedik a börtönbõl. A Salerno-villában kitör a botrány, miután kiderül, hogy Malena eltûnt. Elena Valeriát vádolja. Elena és Sabrina, Malena elrablói elhatározzák, hogy elviszik a kislányt Valeriáékhoz, hogy rátereljék a gyanút.

167. Alejandro elárulja Albertóéknak, hogy létezik egy titkos dokumentum, amely bizonyíték lehet Salerno gaztetteire. Valeriát letartóztatják Malena elrablásáért. Ruben fegyverrel támad Trinire.

168. Dario figyelmezteti Bertát, hogy veszélyben van. Lucianót letaglózza egy telefonbeszélgetés, és szívrohamot kap. Carla segítséget ajánl Valeriának.

169. Sabrinát megzsarolják. Mercedes egyre nehezebben titkolja, ki Diego igazi apja. Julian elmondja Monicának, hogy Bertát felhasználva szeretné elkapni Ferrarót. Ferraro pénzt ajánl Dariónak, hogy végleg maga mellé állítsa.

170. Osorio mindent tisztázni akar, ezért elmegy Salernóékhoz. A beszélgetéssel meg akarják várni Mercedest is, de õt elüti egy autó. Salerno és Mosconi bíró elintézi, hogy Rubent szabadon engedjék, de ezer méternél közelebb nem mehet a feleségéhez.

171. Miután Mercedest elütötte egy autó, elveszíti az emlékezetét, de szerencsére Alfonso atyához viszik, aki segít Bertának elrejteni õt. Addig megint Berta lép a helyére a Salerno-házban. Valeria elmegy egy nõgyógyászhoz, hogy megtudja, miért nem esik teherbe. Alejandro elárulja Diegónak, hogy valószínûleg õ az igazi apja.

172. Diego elmondja anyjának, hogy mit hallott Alejandrótól, de az asszony mindent tagad. Salerno találkozóra hívja Paulát, és burkoltan megfenyegeti. Malenitát megint elrabolják, visszaszerzése közben Monicát lövés éri. Alberto és Paula közt nõ a feszültség.

173. Luciano megsejti, hogy Dario és Fermin összefogott a háta mögött. Teresita és Facundo fogságba esik. Julian megkéri Monica kezét. Osorio elküldi Mercedest.

174. Berta beáll apácának. Dario lebukik Luciano elõtt. Sabrina bosszút forral. Trini rosszul lesz, beviszik a kórházba, ezért Ruben nem találja meg, amikor újra magával akarja vinni õt.

175. Sabrina megszerzi a dokumentumot Rubentõl, és oda akarja adni Ferrarónak. Salerno megtudja, hogy el akarta árulni valaki. Összeveszik Darióval. Sabrina megtudja, hogy Ferraro meg akarja öletni, és elmenekül a titkos dokumentummal. Ruben bemegy Trinihez a kórházba, lelõ egy rendõrt, és összeverekszik Agustinnal.

176. A verekedés közben elsül a pisztoly, Ruben megsebesül. Ferraro egyezséget ajánl Dariónak. Ruben megtudja az orvosától, hogy egész életére megbénult. Ferraro emberei elrabolják Bertát a zárdából. Salerno közli Darióval, hogy nem tart többet igényt a munkájára, mire Dario elárulja neki, hogy nála vannak a titkos dokumentumok.

177. Trini meglátogatja Rubent, és titokban diktafonra veszi a beszélgetésüket, amibõl kiderül, hogy Agustin ártatlan. Mercedes betoppan Salernóék esküvõjére Carla levelével. Elena elõbb mindent letagad, de amikor Luciano Lauritára akar támadni, mindent bevall neki. Fermin megszervezi Dario meggyilkolását, de tévedésbõl a testõrét ölik meg.

178. Salerno elviteti a villából Malenát. Diego és Valeria kétségbeesetten keresik. Trini kisbabája halva születik. Elena Dariótól kér segítséget, és elrejtõzik náluk. Sabrinán és Ferrerón keresztül Salerno is tudomást szerez errõl.

179. Valeriáék a hosszú keresésnek köszönhetõen majdnem megtalálják a lányukat, de a végén újra kicsúszik a kezükbõl. Irene Lauritával együtt elhagyja a villát.

180. Trini nagyon elutasító Agustinnal szemben. Diego és Valeria visszaszerzi Malenát, majd elmenekül. Agustint szabadon engedik. Luciano meg akarja öletni Dariót. Diego és Valeria megszökik Malenával, és új életet kezd. Luciano elküldi Elenát. Trini visszafogadja Agustint. Dario megússza az ellene szervezett merényletet.

Forrás: Telenovellák Magyarországon

Megosztom másokkal: