Salomé tartalma

SALOMÉ

1.
Lucrecia és Arturo Montesino elõkelõ család tagjai. Egyetlen fiuk, Julio, akinek a felesége Angela. Angela súlyos beteg és a hatalmaskodó Lucrecia aggódik, hogy a lány nem lesz képes unokát szülni neki. Salome és Karicia egy kabaréban dolgoznak Yolandánál. Diego, Angela semmirekellõ féltestvére hirtelen felbukkan a semmibõl és meghívja a két lányt mulatni, ám a végén a lányoknak kell fizetnie a számlát, mert Diegonak nincs egy fillérje sem. A vacsorát követõen Diego és a két lány részegen elmennek a Montesino házba, ahol nagy zûrzavart keltenek. Julio, aki barátjánál, Guillermonál járt, hogy elpanaszolja bánatát, hazatérvén ott találja a kanapén alvó két lányt. Megpróbálja felkelteni Salomét, aki azonban félálomban megcsókolja õt.

2.
Salome és Karicia csak akkor hajlandóak távozni a Montesino házból, ha kifizetik nekik a pénzt, amivel Diego tartozik. Hipolitos és Piro vízvezeték-szerelõk. Hipolito felesége, Martha színésznõnek készül és szabadulni akar férje kicsinyes világától, ezért nem utasítja el Victor közeledését, akivel egy közös darabra készülnek. Hipolitonak azonban nincs ínyére felesége ténykedése. Marthaval egy házban lakik Pancho, aki részeges és durva alak és veri az élettársát. Dr. Inigo azt javasolja Julionak, hogy Angela a további vizsgálatok érdekében maradjon bent a kórházban éjszakára is. Nicolas, a Montesino ház sofõrje csapja a szelet Luisának, a cselédnek, ám utána Rosy, a másik cseléd epekedik. Beto meg akarja erõszakolni Salomét, akinek Karicia siet a segítségére. Diego megkérdi Lucreciát, hogy mennyit fizetne, ha elválasztaná egymástól Juliót és Angelát.

3.
Ruperto csapja a szelet Saloménak. Hipolito rajtakapja Victort és Marthát, amint meg akarják csókolni egymást, késõbb erõszakkal teszi magáévá a feleségét. Lucrecia egyre inkább Angela ellen próbálja hangolni a családot. Laura, Julio volt barátnõje visszatér Mexikóba. Salome rádöbben, hogy részegen megcsókolta Juliót. Lucrecia nem megy bele Diego javaslatába és kidobja a házból, ezért Diego azzal fenyegeti meg, hogy azt fogja mondani Juliónak, pénzt ajánlott neki azért, hogy válassza szét Angelát és Juliót. Juanito éppen olyan durván bánik Leonorral, mint az apja, Pancho. Salome elmeséli Kariciának, hogy Julióval álmodott. Pancho feladja Lolát a korrupt rendõröknek. Julio megtudja, hogy el kell távolítani felesége méhét és sosem lehet közös gyermekük.

4.
Lola rájön, hogy Pancho tett neki keresztbe. Julio pénzt ad Diegonak, hogy végleg eltakarodjon az életükbõl, de biztos akar lenni benne, hogy Salome és a barátnõje is megkapják a tartozásukat tõle. A Szépfiú újra felkeresi Salomét, de az ismét elutasítja. Lola barátai kegyetlenül megverik Panchot. Karicia és Salome összefutnak Julióval egy elõkelõ étteremben…

5.
Julio összefut egy étteremben Saloméval, aki közli vele, hogy Diego nem fizette ki õket. Julio közli Diegóval, hogy tud az újabb aljasságáról. Yolanda tanácsot ad Saloménak, hogy vigyázzon Szépfiúval, mert fenyegetõzik. Diego meglátogatja Angelát, aki sajnos továbbra sincs túl jól. Salome gyönyörû csokrot kap. Angela kezd féltékeny lenni, mert a férje, Julio egyre kevesebbet foglalkozik vele. Salome kezdi nagyon unni Szépfiút.

6.
Salome éppen Diegoval ünnepel, amikor megjelenik Julio. Lucrecia felhívja Julio régi szerelmét, Laurát. Szépfiú leissza magát, mert Salome nem szereti viszont õt. Marta férje elmegy a nõ szeretõjéhez, hogy kérdõre vonja. Lucrecia megint megfenyegeti Angelát, de Arturo úr a védelmére kel. Pancho betör Lolához, hogy megbosszulja azt, hogy a lány ráküldte a verõlegényeket. Julio, Diego és Salome-ék szórakozni mennek, ahol nagyon jól érzik magukat, ám beléjük kötnek és a vége egy tömegverekedés lesz, amiben letartóztatják õket…

7.
Pancho ismét megveri a feleségét, mert az kérdõre vonja, hogy igaz-e, hogy õ tört be Lolához. Julio a lányokat a fogdából való szabadulás után a házába hívja. Salome lába megsérül, ezért hosszabb ideig élvezheti a luxust és lassan rádöbben, hogy szerelmes Julióba…

8.
Szépfiú minden gondolata a Julion való bosszúállás körül forog. Julio és Salome szenvedélyesen megcsókolják egymást, mégis Salome megkéri a férfit, hogy ne keresse többet. Lucrecia azt javasolja Laurának, hogy minden áron szerezze vissza Juliót.

9.
Julio orvost küld, hogy megnézze Salome lábát. A lány a fellegekben jár, annyira örül a férfi gondoskodásának. Lucrecia azt fontolgatja, hogy vendégségbe hívja Salomét néhány napra. Angela nagyon ideges, mert fél a betegsége és Julio elvesztése miatt.

10.
Lucrecia azt a látszatot kelti, hogy Salomé be akarja õket perelni és amiatt kell meghívniuk a lányt a vendégházba, hogy figyelemmel kísérjék a felépülését. Salomé nagyon megrémül, amikor meghallja, hogy Julio érte jött. Diego pénzért cserébe elmondja Angelának, hogy Salomé hamarosan a vendégházba érkezik, majd befeketíti Lucreciát és Juliót is a lány elõtt.

11.
Salomé és Julio nem tudják türtõztetni magukat és ismét egymás karjaiba esnek. Lucrecia meglátja õket és titkon örül neki, hogy a fia szerelmes. Carissia azt tanácsolja Szépfiúnak, hogy örökre felejtse el Salomét. Diego és Julio összeverekednek. Arturo a zálogházban nagylelkû ajánlatot tesz egy fiatalembernek, aki elveszítette az édesanyját. Szépfiú meglátogatja Salomét.

12.
Szépfiú azt hazudja Juliónak, hogy Salomé szeretõje. Julio ezután elutasítóan bánik a lánnyal és nem hisz neki. Julio megtudja az orvosuktól, hogy a felesége, Angela nem gyógyítható. Manola kérdõre vonja Salomét, hogy Julio szeretõje-e és megkéri, hogy hagyja el a házat.

13.
Salomé nehezen, de elhagyja Montesino-ék vendégházát. Megsértõdik, meg Angela látni akarja és magára veszi az egyszerû koldus szerepét. Martanak nagyon elege van már abból, hogy az otthona egy szemétdomb. Lucrecia kérdõre vonja a fiát, hogy beleszeretett-e Saloméba. A válasz egyértelmû… Julio rajtakapja Manolát, amint az furcsa dolgokat mond Lucreciának.

14.
Julio rájön, hogy van egy titok az anyja, Lucrecia és Manola között. Laura barátnõje, Adéla összejön egy fiatalemberrel, aki Laura szerint egy fajankó, mellesleg Diego barátja. Arturo elmegy Saloméhoz, hogy beszéljen vele és a barátságát ajánlja neki. Juanito még mindig nem megy haza, egyre jobban tetszik neki a lopás.

15.
Salomé életében ismét felbukkan egy régi ismerõse, Tony, akivel a lány egykor járt. Szépfiú azonban kidobja az illetõt. Diego figyelmezteti Laurát, hogy randevút fog kérni tõle egy szélhámos. Julio a parti után elmegy Saloméhoz, és egy gyönyörû estét töltenek együtt.

16.
Salomé elmegy Juliohoz, amitõl Angela nagyon féltékeny lesz, de Arturo úr megoldja a helyzetet. Martanak elege van a jelenlegi életébõl. Julio váratlanul elutazik. Yolanda elmondja Saloménak, hogy miért ment el a fia. Salomé megtudja, hogy Julio Tampico-ba utazott és elhatározza, hogy utánamegy. Kikis unokaöccse – David – megérkezik, és rögtön feltûnik neki Lola.

17.
Salomé és Julio csodálatos napokat töltenek együtt Tampico-ban. Angela hiába szeretne, nem tud elutazni Julio után, mert ismét rosszul lesz. Szépfiút idegesíti, hogy nem tudja, hová tûnt el Salomé. Lucrecia megparancsolja Angelanak, hogy váljon el Juliótól.

18.
Angela megtudja, hogy Julio egy másik nõvel van távol. Lola és David megcsókolják egymást. Amikor Julio visszatér, Szépfiú megtámadja õt. Angela elõször féltékeny, ám késõbb ágyba bújik a férjével, aki mindent elkövet, hogy a feleségének örömet szerezzen, de õ maga nem boldog. Laura bemutatja az új barátját Adélának. Salomé elájul…

19.
Salomé rosszulléte miatt Carissia felhívja Arturo urat, hogy küldjön el az orvost. Yolanda fia feltûnik, de senki sem ismeri fel, mert nõi ruhákat visel. Dávid Lola miatt összeverekedik egy vendéggel a szórakozóhelyen, ahol énekel. Kiderül, hogy Salomé terhes és Marta is gyermeket vár.

20.
Ippolito nehezen hiszi el, hogy Marta újra tõle terhes. Salomé nem örül a terhességének, mert még mindig attól fél, hogy csak egy futó kaland volt a Julioval való kapcsolata. Lucrecia elmondja Julionak, hogy tudja: a fia Salomét szereti és Angela iránt csak sajnálatot érez, mire az kérdõre vonja az anyját, hogy õ szerelmes-e még a férjébe, Arturo úrba. Szépfiú megtudja, hogy Salomé valóban terhes Juliotól, és rettentõen idegesíti ez a tény. Arturo úr elmondja a fiának, hogy Salomé gyermeket vár. Véletlenül Lucrecia asszony is meghallja a beszélgetést…

21.
Szépfiú megkeresi Salomét, hogy megtudja tõle: igaz-e a hír, hogy terhes. Ezután pedig megfenyegeti a lányt. Lucrecia asszony nagyon megörül Salomé terhességének, de azt tetteti, hogy elutasítja, hogy egy ilyen lány szüljön gyermeket a fiának. Juanito visszatér az otthonába. Arturo úr és Lucrecia is elismerné Salomé gyermekét unokájának. Julio elmegy Saloméhoz, de a lány durván és elutasítóan bánik vele, majd közli, hogy hagyja magára. Marta bevallja Kikisnek, hogy szereti Victort, de nem csalta meg a férjét és abbahagyja a színészetet. Salomé elárulja a rendes nevét Julionak…

22.
Lucrecia és Manola meglátogatják Salomét. A lány nagyon udvariatlanul viselkedik velük, mert azt hiszi, hogy Julio anyja ellenségként jött. Salomé kidobja Lucrecia asszonyt, miután az elmondja neki, hogy a gyermeknek feltétlenül meg kell születnie. Lucho újra megjelenik és el akarja csábítani Laurát, aki elmondja a fiúnak, hogy könnyen bele tudna szeretni, de neki már nem csak egy románc kell. Lucrecia õszintén elmondja Saloménak, hogy nagyon becsüli a lány õszinteségét. Diego hatalmas kártyaadósságba keveredik. Davidot elcsábítja egy lány, miközben Lola vár rá. Lucrecia arra készül, hogy megvegye Salomé születendõ gyermekét…

23.
Arturo és Julio felháborodnak azon, hogy Lucrecia meg akarja venni Salomé gyermekét. Diego ismét megzsarolja Juliot, aki a halálát kívánja. Lola féltékeny Davidra, mert rúzsfoltot talál az ingén, ám a fiú kimagyarázza magát. Marta teljesen kiakad, mert a férje és a testvére ismét berúgnak. Julio nem tudja, hogy mitévõ legyen. Angelat nem hagyhatja el, de a Saloméval közös gyermeke iránt is felelõsséget kell vállalnia. Szépfiú gonosz terveket szõ Salomé ellen. Julionak az a terve, hogy Salomé egy másik országban szülje meg a gyermekét, mert nem akarja, hogy Angela tudomást szerezzen a dologról. Lucrecia meghívja Salomét a házába. Angela tudomást szerez a látogatásról és meg akarja ismerni Salomét. Lucrecia és Angela megegyeznek, hogy örökbe fogadnak egy gyermeket. Lucrecia elmondja Angelanak, hogy Salomé Julio gyermekét várja…

24.
Angela meg akar halni, mert annyira elkeseríti, hogy Salomé Julio gyermekét várja. Julio megtudja Kariciatól, hogy Angela már valószínûleg tud a gyermekrõl. Lola már sejti, hogy David megcsalja és boldogtalannak érzi magát. Szépfiú elszólja magát Lola elõtt, hogy bosszút tervez Salomé ellen. Pancho ismét megveri a feleségét, de ezúttal még inkább túlzásba viszi. Julio elmondja Saloménak, hogy a feleségét szereti, de mégis hihetetlenül vonzódik iránta is.

25.
Arturo úr, Lucrecia, Diego és Julio elmennek Salomé egyik fellépésére, aki azt hiszi, hogy a család csak gúnyt akar belõle ûzni. Szépfiú megbízza Lola barátait azzal, hogy rejtsenek el egy nagyobb mennyiségû drogot Saloménál. Lola mindent megtesz azért, hogy Daviddal beszéljen, de a fiú mindig elutasítja õt. Lucrecia felajánlja Saloménak, hogy amennyiben lemond a gyermekérõl, úgy minden örökségük a gyermekre száll. Karicia azt tanácsolja Saloménak, hogy fogadja el az ajánlatot. Leonor nem akarja többet látni Panchot, de mégis megbocsát neki. A rendõrök házkutatást tartanak Saloménál egy ismeretlen bejelentése alapján, és megtalálják nála az oda rejtett drogot.

26.
Karicia felajánlja Saloménak, hogy segít neki elmenekülni a rendõrök elõl. Ám Salomé – mivel tudja, hogy ártatlan – önként a rendõrökkel megy. Julio elmondja Angelának, hogy gyermeke lesz Salométól. Angela elmondja, hogy már tud a dologról és megvádolja Juliót, hogy az Salomét szereti. Abel megfenyegeti Szépfiút, hogy tudja: õ csempészte a drogot Salomé szobájába, és fel fogja õt jelenteni. Lucrecia azt hiszi, hogy Salomé bûnös. Yolanda észreveszi, ahogy Szépfiú pénzt ad Abelnak. Pancho nem bírja sokáig megállni, hogy ne igyon…

27.
Salomét átszállítják a börtönbe, és nem fogadják el az óvadékkal szabadlábra helyezés kérvényét. Yolanda rájön, hogy Abel Szépfiúnak falaz és megparancsolja neki, hogy jelentse fel. Szépfiú azt tanácsolja a cinkostársainak, hogy tûnjenek el egy idõre, mert egyre többen gyanakszanak rájuk. Leonor dicsekszik Kikisnek, hogy Pancho elment munkát keresni. Salomét a börtönben több megpróbáltatás is éri. Elõször két lány kezdi el piszkálni, aztán a “bandavezér” is megfenyegeti. Saloménak furcsa érzései vannak a nõvel kapcsolatban, ezért megkéri a cellatársát, hogy meséljen róla. Angela és Julio kapcsolata rendezõdik, mert a lánynak tetszik, hogy bár a férje megcsalta, mégis nagyon õszinte vele.

28.
Yolandát meglátogatja a fia és ettõl hihetetlenül boldog. Salomét a börtönben a többi rab megvédi a zsarnoktól és két talpnyalójától. Julio és Angela arra készülnek, hogy elutaznak együtt pár napra a tengerhez. Kiderül, hogy Yolanda fia, Danny David után jött és keresi. Angela elkezdi Manolát faggatni a titkáról. Angela sejti, hogy a titoknak köze van Lucrecia asszonyhoz is, de Manola ezt tagadja. Szépfiú Salomé ellen vall a rendõrségen. Salomét újra megtámadják a börtönben. Kiderül, hogy a börtön bandavezére Salomé édesanyja. David elmondja Dannynak, hogy õ nem a férfiakat szereti, habár való igaz, hogy egyszer, amikor nagyon részeg volt, együtt töltött egy éjszakát Dannyval. Fiera rájön, hogy a lánya is a börtönben van…

29.
Lucrecia fel akarja keresni Salomét a börtönben, de Julio ezt ellenzi. Danny transzvesztitaként szeretne fellépni Yolanda mulatójában. Lola bejelenti Davidnak, hogy terhes, akit nagyon meglep a hír. Diego ismét veszít a kártyán. Salomé örül, hogy Julio meglátogatta a börtönben. Yolanda Szépfiú ellen vall a rendõröknek. Laura eldönti, hogy feleségül megy Gustavohoz. Diego azon gondolkozik, hogyha Angela meghalna, mindent õ örökölne utána…

30.
Salomé rájön, hogy a börtön “bandavezére” az édesanyja, aki annak idején elhagyta õt. Julio és Ángela vidáman nyaralnak Acapulcóban, de Ángela még mindig féltékeny Saloméra. Salomé megbocsát az anyjának, aki azonban váratlanul belehal a betegségébe. Danny ismét megkeresi Davidot, és szerzõdést kínál neki a Ruby bárban. Diego megtalálja Ángela végrendeletét és rájön, hogy õ az egyetlen örököse. Emiatt pedig meg akarja gyilkolni a testvérét…

31.
Ángela elájul, Julio pedig rettentõen megrémül. Danny Soraya-ként lép fel az édesanyja mulatójában és mindenki elhiszi, hogy egy gyönyörû nõ. Ángela orvosa azt tanácsolja Juliónak, hogy utazzanak haza, mert megfigyelés alatt akarja tartani Ángelát. Szépfiú meglátogatja és megalázza Salomét. Laura elújságolja Lucrecia asszonynak és Arturo úrnak, hogy férjhez megy pár hónapon belül. Szépfiút és a bandáját elkapja a rendõrség, azonban Pancho és Szépfiú is lõtt sebet kap…

32.
Pancho belehal a sérülésébe. Szépfiú a halálos ágyán bevallja, hogy Salomé ártatlan és õ juttatta börtönbe. Lola véletlenül meghallja, ahogy Danny és David vitatkoznak és rájön az igazságra… Julio megparancsolja az anyjának, hogy ne merje még egyszer zaklatni Ángelát. Salomé Juliotól tudja meg, hogy Szépfiú meghalt, de elõtte elmondta az igazat és Salomé hamarosan újra szabad lesz.

33.
Diego bemutatja a szélhámos Luchot Kariciának. David meg akarja verni Dannyt, mert kellemetlen helyzetbe hozta õt Lola elõtt. Salomé az utolsó fellépésén vesz részt, majd felkeresi Juliót, és igent mond arra, hogy neki adja a gyermekét.

34.
Salomé meghatódik, és úgy gondolja, hogy Lucrecia asszony valóban jót tesz vele, amikor arról beszél, hogy a gyermekét felneveli. Yolanda még mindig nem érti meg a fiát, amiért az a férfiakat szereti. David arra készül, hogy elhagyja Lolát, mert az elutasítja minden közeledését. Diego ismét megzsarolja Lucrecia asszonyt, hogy amennyiben nem fizet neki, mindenkinek elmondja, hogy a család Salomé gyermekét akarja megvenni. Lucrecia asszony ki akarja rúgni Manolát, de az szembeszáll vele…

35.
Salomé a Montesino házban véletlenül összefut Ángelával, aki beszélni akar vele. Yolanda figyelmezteti Kariciát, hogy Lucho csak egy haszonlesõ, ám a lány már nagyon szerelmes belé. Lola elmondja Davidnek, hogy a történtek ellenére még mindig szereti. Lucrecia ismét hatást gyakorol Saloméra, hogy a lány végre szánja rá magát arra, hogy eladja neki a születendõ gyermekét. Manola és Lucrecia veszekedésébõl kiderül, hogy Julio nem Arturo úr fia.

36.
Danny ismét felkeresi Davidot, aki kidobja. Salomét kétségek gyötrik, hogy helyesen cselekszik-e, és rájön, hogy Manola sok titok tudója a Montesino családban. Ángelát zavarja, hogy Salomé a házban van, de Julio megnyugtatja, hogy csak vele, a feleségével akarja leélni az életét. Karicia elmeséli Yolandának, hogy fiatal korában egy árvaházban megerõszakolták és még sosem volt szerelmes, ezért örül annyira Luchonak, aki viszont elfogadja Adéla ajánlatát és elutazik Európába. Diego megfenyegeti Salomét, hogy nem szülheti meg a gyermekét.

37.
Julio félreérthetetlen helyzetben találja Salomét és Diegot. Lola egyik emberét késsel megsebesíti egy álarcos támadó. A nõ Dannyre gyanakszik, de Karicia alibit igazol a fiúnak. Julio megfenyegeti Diegot, hogy tûnjön el, ám Diego ismét megzsarolja a sógorát. Marthának végleg elege van az eddigi életébõl és ezt el is mondja Pironak és Ipolitonak. A Montesino házba megérkezik az ügyvéd, aki a szerzõdést fogja írni Salomé gyermekérõl.

38.
Salomé börtönben érzi magát a Montesino házban, még Julioval is összeveszik. Karicia és Danny és boszorkányhoz mennek, hogy a szerelmi bánatukat megoldják. Arturo úr megnyugtatja Salomét, hogy senkinek nem fogja engedni, hogy bárki is bántsa a lányt. Diego elmondja Laurának, hogy Adela Európába vitte Luchot. Danny a boszorkány módszerével akar végezni Lolával, akinek valóban fájdalmai vannak. Lucrecia mihamarabb alá akarja íratni a szerzõdést Saloméval.

39.
Salomé anélkül, hogy elolvasná aláírja a szerzõdést. Diego megtudja, hogy Salomé nem tud úszni, amirõl úgy gondolja, hogy késõbb még jól jöhet neki. Julio és Ángela elmennek a klubba, ahol találkoznak Laurával, aki elmondja Ángelának, hogy feleségül megy Gustavohoz. Danny arra készül, hogy a boszorkány segítségével végleg eltûntesse Lolát az életébõl. Victor meglátogatja Marthát, miközben a lány férje a mulatóban tölti az idõt. Danny egy halott tyúkot tesz Lola lakásába, ami miatt Lola teljesen kiborul. Valaki belöki Salomét a medencébe…

40.
Julio meglepve hallja, hogy Salomé nem magától esett a vízbe. Manolára tekintenek, de õ nem látott senkit. Diego elmegy a mulatóba és átadja Lucho üzenetét Kariciának, aki kezdi sejteni, hogy Lucho nem veszi õt komolyan. Lola és David dühükben elmennek Dannyhez és összeverekednek vele, aminek a vége az lesz, hogy David majdnem megöli a fiút, amiért az folyton õrültségeket tesz ellenük.

41.
Julio és az apja egy kirándulás alkalmával véletlenül összefutnak Saloméval. Ángela újra rosszul lesz, de megtiltja Manolának, hogy hívja az orvost. Martháékhoz Victor érkezik látogatóba ebédre. Juanito az új helyén kivívja magának a bandavezér szerepét. Victor megígéri Marthának, hogy visszajön érte. Danny el akar utazni szabadságra, de elõtte még megkísérli megölni Davidot…

42.
Ángela felkelti Juliot az éjszaka közepén, aki véletlenül Fernandának hívja, ami Salomé igazi neve. Arturo úr és Yolanda megtetszenek egymásnak. Ángela bejelenti Lucreciának, hogy eljött a perc, amire az asszony annyi ideig várt: el akar válni Juliotól. Saloméval is közli, hogy el akar válni a férjétõl, hogy az Saloméval legyen boldog. Julio azonban közli vele, hogy soha nem fog elválni tõle, mert õt választotta. Arturo úr részegen ér haza késõ este és Lucrecia gyanakodni kezd. Ángelának annyira súlyos az állapota, hogy kemoterápiára lenne szüksége…

43.
Danny öngyilkosságot követ el David lakásában. Ángela elájul és az orvos azt javasolja Julionak, hogy azonnal kezdjék el a kezelését. Ám Julio elmondja: Ángelával megbeszélték, hogy nem akarják a szörnyû kemoterápiát, inkább legyen szép a lány hátralévõ élete. Yolanda azonosítja a fiát. Laura Lucreciától akar választ kapni arra a kérdésére, hogy szerelem nélkül lehet-e boldog, ha férjhez megy. Julio keményen bánik az anyjával és végre elmondja neki a véleményét. Hónapokkal késõbb Salomé szülni készül, ugyanakkor, amikor Martha is…

44.
Salomé fiugyermeknek ad életet. Lucrecia úgy rendelkezik, hogy vigyék át másik szobába a gyermeket, hogy Salmé ne láthassa.
Martha és Ipolitó gyermeke is megszületik. Manola titokban beviszi Salméhoz a gyermekét.

45.
Salomé meghatódik Manola kedvességén. Julio autóját fegyveresek támadják meg és elrabolják. A rablók vezére Diego, aki pénzt remél Juliotól. Victor meglátogatja Marthat a kórházban és elmondja, hogy a lányért jött vissza. Julio fogva tartói arra készülnek, hogy váltságdíjat kérnek a férfiért. Salomé rajtakapja Diegot, hogy a fiával a karjában el akarja hagyni a házat. Lucrecia megtiltja Saloménak, hogy a fiát a karjába vegye. Juliónak sikerül megszöknie, de közben megsebesül. Salomé elhagyni készül a házat, ám végül a pénz helyett a fiát választja…

46.
Lucrecia közli Saloméval, hogy amennyiben el akarja vinni a fiát, csak a holttestét kapja… Lola búsul David miatt, mert még mindig nem tért vissza. Laura bejelenti, hogy gyermeket vár. Lucrecia megduplázza az összeget, de Salomé hajthatatlan: a fiát akarja elvinni a házból és nem érdekli a pénz. Julio kiáll Salomé mellett és megígéri a lánynak, hogyha most elmegy, viszontláthatja a fiát, ennek érdekében még az anyjával is összeveszik.

47.
Diego nem érti, hogy Ángela miért akarja a vagyona egy részét Salomé fiára hagyni. A kisgyermek rosszul lesz, amitõl Julio nagyon megijed. Diego eldönti, nem hagyja, hogy bárki is megfossza az örökségétõl. Julio elmegy Saloméhoz a mulatóba, de ott éppen verekedés tör ki és végül is nem tud beszélni a lánnyal. Martha elmondja Pironak, hogy szereti Viktort. Julio Guillermo hatására úgy dönt, hogy mégis nála marad a gyermek. David Los Angelesben egy meleg sráchoz költözik. Lucrecia titokzatoskodik és valami szörnyû dolgot tervez Salomé ellen…

48.
Salomé felkeresi Lucreciát, hogy visszaszerezze a gyermekét és beszéljen Julióval, de az asszony letagadja, hogy otthon van. Manola megígéri Saloménak, hogy segít neki visszaszerezni a fiát. Diego elmondja Saloménak, hogy Ángela a végakaratába is belevette a kicsit. Salomé a vízvezeték-szerelõkkel akarja ellopatni a gyermekét. Lola Leonornak panaszkodik a bánatáról, hogy nagyon hiányzik neki David.

49.
Ángela megkéri Juliót, hogy ha majd meghal, keresse meg Salomét és szeresse õt. Victor meg szeretné gyõzni Marthat, hogy menjen vele. Manola bejuttatja a vízvezeték-szerelõket a Montesino-házba és sikerül megszerezniük Salomé gyermekét. Lucrecia asszony persze azonnal rájön, hogy Manola segítette Salomét. Arturo úrnak nagyon fáj, hogy elveszítette az unokáját. Lola megszüli a gyermekét, egy gyönyörû kislányt. Lucrecia kidobja Manolát a házból…

50.
David együtt tölti az éjszakát azzal a fiúval, akinél lakik. Hipolito szíve összetörik, amikor elolvassa Martha levelét és megtudja, hogy a felesége elhagyta õt. Kikis felajánlja Saloménak a lakását, mint búvóhelyet. Guillermo elmondja Julionak, hogy törvényesen elvehetik Salométól a gyermekét, ha bebizonyítják, hogy nem alkalmas gyermeknevelésre. Arturo úr nem engedi, hogy Manola elhagyja a házat. Lucho visszatér Kariciához, de a lány elutasítja.

51.
Saloménak az a terve, hogy elhiteti az emberekkel, hogy meghalt. Ezért megváltoztatja a külsejét, hogy ne ismerjék fel. Közben Julio az Abeltõl kapott információ alapján eljut Hipolito lakására és követeli, hogy árulják el neki, hol találja Salomét, aki éppen akkor jön vissza, amikor Julio elhagyja a házat. A férfi pedig nem ismeri fel õt… Arturo úr és a doktor is megtalálják Salomét, de Kikis nem veszti el a fejét: elhiteti a férfiakkal, hogy Salomé a gyermekét már rég biztos helyre vitette.

52.
Lucho ismét elmegy Kariciához és megpróbálja elcsábítani. Diego megzsarolja Juliot, hogy ha nem fizet neki azért, hogy békén hagyja Salomét, akkor Lucrecia asszonynak ajánlja fel, hogy pénzért visszahozza a lányt. Manola figyelmezteti Salomét, hogy bajban van, majd pénzt ad, hogy segítse a lányt. Salomé felajánlja Hipolitónak, hogy felneveli mindkét gyermekét, majd elmegy elbúcsúzni Kariciától. Amikor visszatér, ott találja Hipolitónál Lucrecia asszonyt…

53.
Hipolito segítségével Saloménak sikerül megszabadulnia Lucrecia asszonytól. A férfi utána megkéri Salomét, hogy viselje gondját az õ gyermekeinek is. Juanito és a bandája megszöknek. Salomé felajánlja, hogy egy évre magával viszi Hipolito fiait is, ám a férfinak egyetlen feltétele van: Kikis kísérje el Salomét. Kikis ebbe beleegyezik. Diego az õrületbe kergeti Ángelát azzal a ténnyel, hogy Julio még mindig szerelmes Saloméba. Hipolito elengedi a gyermekeit Saloméval. Lucrecia asszony telefonál a rendõrségre, hogy elrabolták az unokáját. Lola azt tervezi, hogy elköltözik és Leonort is bíztatja, hogy tartson vele.

54.
Salomé és Kikis a három gyermekkel éppen egy buszon utaznak, amikor a rendõrség feltartóztatja õket, de végül egy másik asszonyt fognak el. Lucrecia közli Julioval, hogy addig nem nyugszik, amíg vissza nem szerzi a gyermeket. Karicia a mulatóban összeverekedik Lucho elõzõ barátnõjével. Julio véletlenül meghallja Manola és Lucrecia asszony vitáját és magyarázatot követel. A rendõrség Manolát is meghallgatja a gyermekrablással kapcsolatban, aki elmondja, hogy nem rablás történt, mert csak az anyja vitte el a gyermekét, továbbá kellemetlen helyzetbe hozza Lucrecia asszonyt. Arturo úr megfenyegeti Lucreciát, hogy hagyjon fel végre Salomé fiának keresésével. Lola megtudja, hogy David Los Angelesben van és elhatározza, hogy a fiú után megy…

55.
Salomé és Kikis megérkeznek Malbishoz, Manola barátnõjéhez, aki felháborodik azon, hogy Salomé és a gyermeke helyett összesen öten érkeztek. Julio és Ángela rajtakapja Diegót, aki lopni készül a testvérétõl, ezért kidobják a házból. Saloménak fodrász-segéd munkát ajánl Manola barátnõje, de Salomé öröme nem tart soká, mert a rendõrség ott is a nyomára bukkan. Kikis segítségével azonban félrevezetik õket. Orlandonak – Malbis barátjának – nem tetszik, hogy a barátnõje segíti Salomét. Julio részegre issza magát és álmában Fernandát szólítgatja.

56.
Julio nagyon megváltozik: kedvetlen lesz és inni kezd… Lucrecia felelõsségre vonja, mire a fia elmondja, hogy csakis miatta lett ilyen. Salomé arra gondol, hogy mindhárom gyermeket a sajátjaként anyakönyvezteti, így nem tudják majd, hogy melyik Julio fia. Lucrecia megígéri a fiának, hogy abbahagyja Salomé kerestetését. Lola megtalálja Davidot, de az elutasítja õt is és a gyermeküket is. Yolanda eladja a mulatót. Orlando feleségül kéri Malbist, aki igent mond és elfogadja a férfi ajánlatát, hogy hozzáköltözzön. Saloménak adja bérbe a szépségszalont és a lány azt gondolja, hogy végre elfelejtheti a múltat. David barátja fejbe lövi magát…

57.
Saloménak nagyon hiányzik a szerelme, de kényszeríti magát, hogy elfelejtse õt. Julio alig várja, hogy valamit megtudjon Saloméról, de a lány már több hónapja nem ad hírt magáról, sem pedig a gyermekérõl. Manola meg van gyõzõdve arról, hogy Saloménak semmi baja. Egy év múlva Salomé fia már egész nagyfiúvá cseperedett, amikor a parkban sétálva észreveszi, hogy egy gazdag férfi õt nézi…

58.
Karicia részegen és rettenetes állapotban áll a színpadra, és sírva énekel. Barátja eközben lelép új hódításával és nem foglalkozik szenvedõ kedvesével. Salomé egyre gyakrabban gondol új gavallérjára, ám maga sem érti, hogy miért. Rodriogonak pedig nagyon tetszik a lány. Julio barátjának próbál tanácsot adni, de õ elutasítja, és örökre megszakítja vele a kapcsolatot.

59.
Salomé egészen jól boldogul, kezd lassan helyreállni az élete, csak Julio hiányzik neki. Angela napról-napra rosszabbul van, egyre nyilvánvalóbb, hogy hosszú szenvedés vár rá. Lolát üldözõbe veszik a rendõrök, furgonja árokba zuhan és kigyullad. Diegót letartóztatják. A család összeül és Julio úgy dönt: segíteni fog rajta, ám Diegót így is három év börtön várja.

60.
A gyerekek miatt leég Salome háza és az egész szépségszalon. Eközben Angela meghal, de a halála elõtt megesketi Juliót, hogy megkeresi Salomét és a fiát. Diego azt reméli, hogy hamarabb szabadulhat a börtönbõl. Rodrigo feleségül kéri Salomét, aki igent mond és megtartják az esküvõt. Salome úgy dönt, hogy nem hagyja abba a munkát, hanem egy új szépségszalont nyit Willyvel. Piro meglátogatja az unokaöccseit és részt vesz az esküvõn is. Guillermo kibékül Julióval.

61.
Julio úgy dönt, hogy megkeresi Salomét és a fiát. Manola megadja neki a címet, ahol megtalálhatja. Diego kikerül a börtönbõl és az örökségébõl Európába utazik. Rodrigo váratlanul meghal és Salome ismét magára marad a fiúkkal. Julio nem talál rá Saloméra, miközben több év is eltelik, a fiúk pedig felnõnek…

62.
Eltelt immár 18 év, s a gyerekek lassan felcseperedtek. José Armando és az öccsei jó testvérek módján mindig kiállnak egymás mellett és mindig megvédik egymást. Csak egyet nem tudnak: ki lehet apjuk… Julio közben elköltözött az édesanyjától, akivel nem értették meg egymást. Karla papának szólítja Juliót és igen erõs köztük a kötelék. A diákok élete viharos és gyors: készülnek az egyetemi évekre.

63.
Különös koldusasszony tér be Diego bárjába. Kiderül, hogy nem más, mint Karicia, az egykori táncosnõ, Salome barátnõje. Bár a két lány útja szétvált, és Karicia az alkohol rabja lett, Diego úgy érzi, hogy õ lehet a kulcs Salome megtalálásához. Salome nehéz döntés elé kerül: fiai az Egyesült Államok helyett Mexikóvárosban szeretnének továbbtanulni. Ezt Salome veszélyesnek érzi, fél, hogy a fiúk véletlenül összetalálkoznak az apjukkal a nagyvárosban. Minden áron meg akarja akadályozni õket tervükben, de sikertelenül: a testvérek elutaznak…

64.
Lucreciának új vendége van, a dúsgazdag Rebeca. Azt reméli, hogy a szép nõ majd kibillenti Juliot a nõk iránti közönyébõl.

65.
Romina úgy határoz, hogy munkát vállal egy bárban. Lucrecia rohamot kap, amikor meglátja a szórakozó fiatalokat a házában. Diego most drogkereskedéssel foglalkozik, amit Julio egyetemén terjeszt.

66.
Salome úgy dönt, hogy megveszi Mauricio házát, hogy odaköltözzön a fiúkkal. Julio teljes meggyõzõdése az, hogy Jose Julian drogozik, ezért minden eszközt bevetve el akarja tanácsolni a fiút az egyetemrõl.

67.
Nacho és Chava felszerelése összetörik Karla viharos bulijában. Diego nagyon szeretné kideríteni, hogy hol lehet Salomé. Romina táncosnõ akar lenni Diego klubjában. Salomé, amikor értesül a dékán vádjairól, azonnal beszélni akar vele, de nem tudja, hogy azonos Julio Montesinóval. Mauricio megvallja, hogy szerelmes Saloméba, akit õ persze Fernandának ismer.

68.
Salomé számára kiderül, hogy kicsoda az egyetem dékánja, de nem tudja, hogy mitévõ legyen. Azt nem is sejti, hogy Julio Mauricio legjobb barátja. Guillermo elviszi Anát randevúzni. David haldoklik és Rebecát bízza meg végakaratának teljesítésével: meg kell találnia a lányát és mindenét nekiadni. Rebeca el akarja csábítani Juliót…

69.
Salome azt akarja, hogy a fiai hagyják ott az egyetemet. Kikis jóslásból akar megélni. A három fiú megnézi Saloméval az új szalon helyét és ott vita támad Jose Armando és Mauricio között. Julio közli a családjával, hogy elköltözik otthonról. Rebeca nem akarja átadni Rominának az apja, David örökségét. Diana arra gyanakszik, hogy Irma és Mauro között van valami. Romina szerzõdést köt Diegóval, mint táncosnõ. Jose Miguel véletlenül összefut Rominával és a lány elsõre megtetszik neki. Salome és Julio összetalálkoznak Mauricio ebédjén… Mauricio és Julio között heves vita támad. Salome elmegy a Rubi mulatóba és döbbenten látja, hogy a szórakozóhely mivé lett. Jose Julian moziba hívja Karlát. Karicia figyelmezteti Rominát, hogy ha nem vigyáz, akkor tönkre teszi magát.

70.
Salome kétségbe van esve a Julióval való találkozás miatt. Hosszú órákon át kóborol a városban, fiai nagy ijedtségére, akik sehol sem találják. Karla haragszik Jose Julianra, mert a fiú moziba hívta, de aztán nem jelent meg nála. A fiúk ellenségesek Mauricióval, mert õt okolják anyjuk eltûnéséért. Julio és Mauricio között végleg elmérgesedik a helyzet. Julio az anyját hibáztatja, amiért ilyen szerencsétlenre fordult az egész élete. Mauricio rajtakapja Aldot, a fiát, Roberto feleségével, Irmával. Salome felhívja Manolát és találkozót kér tõle. Julio elmeséli az apjának, hogy összetalálkozott Saloméval.

71.
Julio elmegy Salome lakására és rózsát visz neki, majd ismét szerelmet vall. Salome azt hiszi, hogy Karla, Julio édes lánya. Lucrecia Manolát faggatja, hogy hol van Salome, de õ nem árul el róla semmit. Diego Kariciát akarja rávenni arra, hogy áruljon el valamit Salome hollétérõl. Jose Julian és Karla elmennek moziba. Mauricio elmegy Saloméhoz, de már ott találja Juliót. Yadira megpróbálja kinyitni Rebeca széfjét. Jose Julian hazakíséri Karlát és megcsókolja. Lucrecia meglesi Salomét az üzletközpontban és követeli rajta az unokáját. Jose Miguel és Romina ismét találkoznak a szépségszalonban. Romina Karicia tanácsát kéri, mert nagyon tetszik neki Jose Miguel, de nem akarja elárulni neki, hogy milyen helyen dolgozik. Arturo megtudja, hogy felbukkant Salome…

72.
Lucrecia megbízást ad Diegónak, hogy találja meg az unokáját. Diego terve azonban az, hogy elrabolja a fiút és megöli, hogy hozzájusson Angela örökségéhez. Julio elviszi Salomét abba a lakásba, amit Angela halála után vett, hogy majd oda vigye Salomét és a fiát. Romina bujdokol Jose Miguel elõl, mert nem akarja, hogy a fiú megtudja, hogy egy mulatóban dolgozik. Jose Armando és Jose Julian szerenádot adnak Karla ablakánál, de Lucrecia elzavarja õket. Jose Miguel megtudja, hogy az anyja és Julio ismerik egymást és magyarázatot kér.

73.
Rominát gyötri a szerelmi bánat és nem akar fellépni a mulatóban. Salome megtudja, hogy Angela a fiára hagyta a vagyona legtetemesebb részét. Lucrecia kidobja a szerenádot adó fiatalokat a házból. Rebeca Mauricióval szövetkezik, hogy szétválasszák Juliót és Salomét. A három testvért furdalja a kíváncsiság, hogy mi szövõdik anyjuk és Julio Montesino között. Hipolitot balsejtelem gyötri. Salome és Mauricio rendezik a szépségszalon és a házbérlet dolgát. Rebeca megcsókolja Juliót és megpróbálja elcsábítani. Serapio és Juanito elrabolja a három fiút. Diego azt akarja, hogy Julio fogadja vissza õt a házba. Romina megtudja, hogy ha nem fizeti ki egy összegben a jelzálogot, akkor elveszíti a lakását. Salome vesz Hipolitonak, Pironak és Kikisnek egy hatalmas lakást.

74.
Salome fiait elrabolják, miközben Salome éppen Julióval tölt egy romantikus napot. Mauricio és Rebeca tudatosan egymásnak akarja ugrasztani a szerelmeseket. Jose Armandónak sikerül kiszabadulnia a kötelekbõl, de mielõtt segíthetne a testvéreinek, Juanito rajtakapja. A nyomozás során Diego elõlép elsõszámú gyanúsítottá, mert Lucrecia elárulja, hogy õt bízta meg az unokája felkutatásával. Karla, amikor megtudja, hogy mi történt, egyetemi társaival megpróbálnak csatlakozni a kereséshez. Araceli azt ajánlja Rominának, hogy kérjen kölcsön a fõnökétõl.

75.
Salomé-ék kétségbeesve indulnak a házhoz, ahol a fiúkat fogva tartják. A rendõri akció nem sikerül, de a fiúk végül mégis el tudnak menekülni, azonban Diego rálõ José Miguelre, akit nagyon súlyos állapotban szállítanak a kórházba. Roberto számon kéri Irmától, hogy hol töltötte az éjszakát. A nõ ködösít és arra kéri a férfit, hogy vegyen a gyerekeinek egy külön lakást, mert szeretne vele kettesben élni a házban. Diego kétszer is jár a Montesino házban, elõbb csak bizonygatja, hogy semmi köze az emberrabláshoz, majd információkat akar szerezni Lucreciától az üggyel kapcsolatban. A kórházban mindenki aggódik és reménykedik, hogy Miguel kritikus állapota miatt Salome végre elárulja, hogy ki Julio igazi fia…

76.
Jose Miguel a mûtétet átvészeli, de másnap az állapota ismét kritikussá válik, a szíve is leáll. Salome és a család aggódva várja a kórházban a híreket a fiúról, éppúgy, mint Romina, akit Juanito arra használ fel, hogy rajta keresztül kapjon híreket José Miguel állapotáról. Salome elküldi Lucreciát a kórházból. Lucrecia üzletet ajánl Diegonak, ha megöli Fernanda két “fattyú” fiát, de a férfi inkább, a húga örökségének reményében, visszautasítja a nõt és egyéni akcióba kezd. Arturo elmondja Manolának, hogy meglátta a fotókat a szobájában. Roberto keményen összeszólalkozik Mauroval és Dianával Irma miatt.

77.
Jose Miguel családja még mindig nem lehet egészen biztos abban, hogy a fiú felépülhet. Bár csak a családtagok léphetnek be a betegszobába, Romina nõvérruhában beoson hozzá. Jose Miguel magához tér, ekkor Romina úgy dönt, hogy mindkettejükre való tekintettel elhagyja a fiút. Diego ördögi tervet eszel ki, hogy Jose Miguellel együtt Juliót is eltegye láb alól. Életveszélyessé teszi Julio számítógépét, ám a halálos áramütés a titkárnõt, Anát éri. Guillermo összeroppan, Julio pedig közli Diegóval, hogy tud Diego és Ana évekkel korábbi kapcsolatáról. Manola fel akarja keresni Fernandát a kórházban, útközben azonban rablótámadás éri. Az összevert, véres nõt látva Arturo rájön, hogy milyen szoros érzelmi szálakkal kötõdik Manolához.

78.
Jose Miguel végre hazamehet a kórházból. Ám a családi boldogság még nem állhat helyre: a fiúk sarokba szorítják az anyjukat, és tudni akarják a titkot, amit évtizedek óta õriz. Salome egyedül Arturónak mondja meg, hogy melyik fiú a Montesino unoka, de szigorú titoktartásra kéri. Juliónak is el akarja mondani, de csak akkor, ha már mindhárom fiút maradéktalanul elfogadta, és szereti. Lucrecia asszony összefog Rebecával Salome ellen. Rebeca megesküszik, hogy addig nem nyugszik, amíg örökre el nem választja Salomét Juliótól.

79.
Aldo elmegy Irma lakására, hogy beszéljen vele. Salome megígéri, hogy magyarázatot ad a fiainak az õt körülvevõ titkokra. Romina elmegy meglátogatni Jose Miguelt és szerelmet vallanak egymásnak. Rebeca cinkosként akarja felhasználni Yadirát, aki Julio titkárságán dolgozik. Karicia állapota egyre reménytelenebb, Rosario próbál segíteni rajta. Jose Armando összeverekszik Leonnal, Jose Julian pedig Mauróval, így mindketten a rektornál kötnek ki. Chavanak egyre jobban tetszik Diana és meg akarja hódítani. Mauricio felkeresi Salomét. Moneynak egyre jobban tetszik Aldo és megpróbál segíteni a bánatán. Irma el akarja csábítani Maurót, de megjelenik Roberto. Serapio megpróbálja megerõszakolni Rominát. Amikor Salome éppen neki kezdene titkai elmesélésének, felbukkan Lucrecia és az unokáját követeli.

80.
Lucrecia megjelenik Salome házában és követeli az unokáját. Irma szakít Aldóval. Juanito megmenti Romina tisztességét. Chava szerelmes Dianába és egy dallal akarja meghódítani, miközben Money Aldóba szerelmes és Harry professzornak sírja el a bánatát. Rebeca egyre erõszakosabban akaszkodik Julió nyakába. Saloménak az a gyanúja, hogy Romina elhallgat elõle valamit. Manola meglátogatja Salomét a szépségszalonban. Jose Armandót mélyen megérinti a szegények sorsa, amikor az ikreknek és Blas atyának segít a szegény negyedben. Julio megkéri Salome kezét…

81.
Julio megkéri Salome kezét, a nõ egy kis tépelõdés után pedig igent mond neki. Lucrecia hevesen érdeklõdik Juliannál, hogy melyik testvér a legidõsebb, és ez meglepi a fiút is, és Karlát is. A testvérek úgy döntenek, hogy ideje utánajárni a családot övezõ titkoknak, és a Montesino házban kezdik a ” nyomozást”. Romina közli Diegoval, hogy a történtek után nem akar a mulatóban maradni, de a férfi nem engedi el. A baját még tetézi, hogy a lakásából is kidobják, de legalább Karicia tanácsára úgy dönt, hogy színt vall José Miguelnek. Lucrecia felháborodik, hogy Julio meghívta a házukba Salomét vacsorára, de Rebeca tanácsára új stratégiát választ: felkeresi Fernandát és eljátssza a bûnbánó asszonyt. Marconál pedig elkezdõdik a házibuli…

82.
Manola nem hisz Lucreciának, aki nem is titkolja elõle, hogy az egész csak színház. Salome megérkezik a Montesino házba, ahol már csak Karlára és Jose Armandora kell várni, hogy megtörténjen a “nagy bejelentés”. Õk még a házibuliban szórakoznak, Julio kérésére azonban hazaindulnak. Juanitonak sikerül véghez vinnie Diego tervét, drogot tesz a fiatalok poharába, akik balesetet szenvednek. A férfi “véletlenül” arra jár, és elviszi õket a kórházba. Inigo doktor közlése Salomével és Julioval megdöbbenést okoz: a fiatalok vérében kábítószert találtak tekintélyes mennyiségben. A gyerekek tagadnak, a felnõttek vádaskodnak, Diego pedig megpróbál a jó szerepében tetszelegni…

83.
Jose Armando testvérei elmennek Mauro házába, hogy beszéljenek vele és a drogos barátjával, de a nézeteltérés verekedéssé fajul. Karicia ígéretet tesz Rominának, hogy nem iszik többet, hogy el tudja játszani Romina édesanyját Jose Miguel elõtt. Abel segít újjá varázsolni Kariciát. Jose Armandonak sérti az önérzetét, hogy alacsonyabb a testvéreinél. Rebeca vacsorázni hívja Juliót, aki azonban elutasítja. Diego bele akarja kényszeríteni Kariciát, hogy újra igyon, de õ nem fogadja el. Jose Armando egyre depressziósabb lesz. Fernanda visszavág Rebecának, mert a nõ közli vele, hogy Julio megkéri a kezét…

84.
Fernanda találkozik Julioval, hogy elmondja, nem hisz a szerelmében, de Julio meggyõzi az asszonyt. Fernanda ki akarja deríteni, hogy ki akarta megölni a gyermekeit. Romina és Karicia a Jose Miguellel való találkozásra készülnek. Karicia nem iszik már egy napja, hogy ne hozzon szégyent a “lányára”. Rebeca Julio elõtt mocskolja Fernandát, mire a férfi követeli, hogy viselkedjen tisztelettel a szerelme iránt. Irma ezúttal Mauro drogos haverjával vigasztalja magát, amíg a férje nem tartózkodik otthon. Fernanda kezdi elhinni, hogy Lucrecia megváltozott. Kiderül, hogy Mauricio a feleségét bedugta egy diliházba és szánt szándékkal nem engedi, hogy meggyógyuljon.

85.
Aldo nehezen viseli, hogy Irma kidobta õt. Karicia elfogad egy pohár alkoholt a vendégségben, pedig Romina többször is céloz rá, hogy ne tegye. Karicia teljesen lerészegedik, a többiek pedig elképedve nézik, ahogy botrányt okoz, majd elkerülik egymást Fernandával. A srácok elmesélik a történteket és Fernanda minden áron meg akarja keresni Kariciát. Julioval és Jose Miguellel elindulnak a Rubi mulatóba. Romina ott akarja hagyni a mulatót, de Diegonak eszébe sincs elengedi a lányt, ehelyett egészen mást talál ki. Fernanda a mulatóban rátalál Kariciára és nem akar hinni a szemének…

86.
Salome rátalál Kariciára. Jose Julian hiába megy el Hipolitohoz, hogy megtudjon valamit az örökségrõl. Karicia nem akarja elhinni, hogy Salome visszatért. Jose Miguelt lenyûgözi az “Álarcos Asszony”, aki azonban valójában Romina. A három fivér úgy dönt, hogy megpróbálják Lucreciától megtudni a választ a kérdéseikre. Diego azzal gyötri Kariciát, hogy Salome többé tudni sem akar róla. Romina retteg, hogy leleplezõdött Salome elõtt, és féltékeny, amiért Jose Miguel szemet vetett az “Álarcos Asszonyra”, aki valójában õ maga. Salome elviszi Kariciát a mulatóból…

87.
A három Jose Lucreciát faggatja az örökségrõl, de nem kapnak választ, mert a beszélgetést mindig megzavarják. Elhatározzák, hogy szóra bírják az anyjukat, de Salome egyelõre nem nyilatkozik. Manola megelégeli Lucrecia sértegetéseit, és bevallja, hogy Lucrecia a féltestvére, és hogy szerelmes Arturoba. Julio és Salome elvonókúrára viszik Kariciát. Karla vendégül látja évfolyamtársait, ám az összejövetelt Lucrecia, Manola és Arturo hangos veszekedése zavarja meg. Manola közli, hogy elköltözik a házból, Karla pedig úgy dönt, hogy vele tart. Irma miatt Roberto összevész a fiával és Aldoval. Julio egy elegáns magángéppel kirándulni viszi Salomét. Diego elhatározza, hogy megöli õket…

88.
Karicia hatalmas kínokat áll ki a kezelés alatt. Diego meg akarja erõszakolni Rominát, de a lány ellenáll. Arturo úr kiköltözik a közös hálószobából, Lucrecia asszony legnagyobb felháborodására. Jose Miguel elmondja Rominának, hogy mennyire szereti. Mauricio tovább kínozza a feleségét, akit elmegyógyintézetbe dugott.

89.
Mauro és a drogos barátai folyton kötekednek mindenkivel. Diego terve beteljesülni látszik: Fernanda és Julio hazafelé tartanak az utazásukról, de a repülõgépbõl kifogy az üzemanyag és lezuhannak. Amikor Julio magához tér, nem találja sehol Fernandát. Diego megtudja, hogy merre találja Kariciát. Juliót megtalálják és néhányan õt okolják Fernanda eltûnéséért. Diego terve pedig az, hogy elõbb találja meg a lányt, mint a rendõrség.

90.
Fernanda fiai nem fogadják el a rendõrség jelentését, miszerint édesanyjuk valószínûleg életét vesztette. Elhatározzák, hogy õk maguk mennek el megkeresni Fernandát. Lucrecia kérdõre vonja Diegót, hogy köze van-e Julio és Fernanda balesetéhez – a férfi persze mindent tagad. Julionak nem engedi az orvosa, hogy a fiúkkal tartson, nem hagyhatja el a kórházat. Mauricio felajánlja a gyerekeknek, hogy a helikopterével segít õ is keresni Fernandát. Egy rosszindulatú tréfa miatt a professzort kirúgják az iskolából…

91.
Diego megpróbálja leitatni Kariciát, amikor Karicia a nyilvánosság elõtt elmeséli az életét, továbbá, hogy végre megtalálta önmagát. Harry visszakapja az állását, és a tanítványaival együtt Oaxacába utazik, hogy segítsen megtalálni Fernandát. A három testvér anyjuk meggyilkolásával vádolja Juliót. Késõbb azonban rájönnek, hogy nincs igazuk, amikor kiderül, hogy a csontok nem Fernandától származnak, akit minden valószínûség szerint elraboltak.

92.
Arturo kihallgatja Lucrecia és Manola beszélgetését, és megtudja, hogy Julio nem a fia. Nem akar beszélni róla, de Lucrecia iránti gyûlölete arra készteti, hogy bevallja a feleségének, hogy ismeri a titkát. Julio változatlanul reménykedik, hogy Fernanda elõkerül, és addig is mindenben támogatja az alkoholizmusból kigyógyult Kariciát. Mercedes mindent elkövet, hogy meghódítsa Jose Juliant. Romina Jose Miguelnél tölti az éjszakát, de Diego dühében, mert nem jelent meg a próbán, haza akarja õt vinni. Roberto felszólítja a gyerekeit, hogy költözzenek ki a házból, hogy kettesben maradjon Irmával. Diana összejön Chavával, és elhatározza, hogy felnyitja apja szemét, és leleplezi Irma hûtlenségét, akit Marcoval talál egy szállodai szobában.

93.
Manola arra hivatkozva, hogy nem tudott róla, visszautasítja Arturo vádját, mert annak idején eltitkolta Lucrecia terhességét. Leon felügyelõ megbilincselve viszi el Juliot, mivel õt gyanúsítják a baleset szándékos elõidézésével, a pilóták meggyilkolásával, és Fernanda eltûnésével. Robert Diana vádaskodása alapján, számon kéri Irmát, de Irma tagadja, hogy megcsalná. Diego próbálja rávenni Juliot, hogy szökjön meg a börtönbõl, de Julio ellenáll. Juanito erõszakkal magával viszi Rominát. Mauricio boldog, amikor Rebecától megtudja, hogy Juliot letartóztatták. Alonso, Diego beépített embere a rendõrségen felajánlja Diegonak, hogy elteszi láb alól Juliot.

94.
Alonso erõszakkal kiviszi Juliot a börtönbõl, ahol már várja Serapio és Juanito. Serapio lelövi a hadnagyot, majd elhajtanak Julioval és miután úgy hiszik, hogy sikerült megölni õt, egy néptelen utcán megszabadulnak tõle. Juliot egy utcagyerek találja meg, és a bandájával meggyógyítja. Julio visszamegy az õrszobára, ám nem árulja el, amit Serapiotól megtudott, hogy állítólag Fernanda fiai akarták megöletni. Karla tájékoztatja a fiúkat apja szökésérõl, s ezzel összeugrasztja Jose Juliant és Jose Armandot. Natalia nagyanyja megtiltja az unokájának, hogy randevúzzon. Arturo bocsánatot kér Manolától az alaptalan vádakért. Abel rábeszéli Rominát, hogy hagyja ott a kabarét. Rebeca és Yadira között szóváltásra kerül sor, amikor Yadira Rebeca lakásán ki akar nyitni egy lezárt szobát.

95.
Julio végül kikerül a börtönbõl Guillermo segítségével, és azonnal indul tovább keresni Fernandát. Sikerül is megtalálnia egy bennszülött házában, ahonnan kisebb nehézségek árán elhozza és kórházba szállíttatja. Mindenki nagyon boldog, hogy az asszony él még, kivéve Rebecát és Lucreciát. Az örömbe azonban üröm vegyül, Inigo doktor maláriát állapít meg Fernandánál, s egyelõre nem tudják, hogy a betegség mennyire súlyos változatáról van szó. Jose Miguel elmegy a mulatóba, és próbál kapcsolatba lépni az álarcos táncosnõvel, de Diego elküldi.

96.
Willynek az utolsó pillanatban sikerül kimentenie Salomét Rebeca kezei közül. Az asszony állapota azonban nem javul, hiába várakozik mellette mindenki, és reméli, hogy magához tér. Inigo doktor pedig már azt javasolja, hogy hívassanak hozzá papot. Rebeca tovább folytatja sátáni terveit Salome ellen. Roberto végül is kiteszi a gyerekeit és Moneyt a házból, Irma legnagyobb örömére. A kórházban José Miguel kibékül Rominával, José Armando megkéri Natalia kezét, Mercedes pedig elkezdi hódító hadjáratát.

97.
Salome haldoklik, a fia és a barátai elbúcsúznak tõle, Blas atya feladja az utolsó kenetet, ám Julio szerelme csodát tesz, s Fernanda magához tér. A fiúk boldogan viszik haza, ahol egy ápolónõ, Eva viseli a gondját. Rebeca a mesterétõl, a Sátántól kér tanácsot Salome eltûntetéséhez, s felbéreli Evát, hogy mérgezze meg. Juliót futás közben baleset éri. Susana, a hölgy, aki elüti, az eltûnt férjét keresi, hogy segítségével eladja csõd elõtt álló vállalatát. Hazaviszi magához Juliót, aki a fejsérülése következtében elveszíti az emlékezetét, és elhiszi, hogy valójában õ Susana eltûnt férje. A fiatalok, hogy megünnepeljék Salome gyógyulását, bulit rendeznek, ahol Mercedes ismét megpróbálja elcsábítani Jose Juliant.

98.
Julio nem érti, hogy miért nem emlékszik Susanára, aki egyre jobban kötõdik érzelmileg is hozzá. Salome aggódik, hogy Julio nem jött vissza, s a látogatóba érkezõ Mauricio is kihasználja a helyzetet, igyekszik Julio ellen hangolni Fernandát. Irma elcsábítja Maurot, ám a váratlanul hazaérkezõ Roberto rajtakapja õket. Felháborodásában mindkettõt kidobja a házából. Mauro mindezért Irmát okolja, s látni sem akarja többé. Roberto elkeseredésében véget akar vetni az életének, de Diana megmenti. Eva Rebeca utasítására gondosan adagolja a mérget Fernandának. Jose Armando közli az anyjával, hogy feleségül veszi Nataliát. Julio eltûnése ügyében Leon felügyelõ kezd nyomozni.

99.
Carlota megelégeli Natalia kicsapongásait, és megkéri az anyját, hogy vigye haza. Jose Armando azonban megakadályozza, és közli a lány anyjával, hogy feleségül veszi Natit. Salome, aki egyre gyengül a méregtõl, ugyancsak korainak tartja fia nõsülési szándékát. Julio vissza akarja nyerni az emlékezetét, és ezért Susanával felkeresnek egy orvost. A kórházban pedig hajszál híján összefut Inigo doktorral. Rebeca tombol, amikor megtudja, hogy Julio eltûnt, s Leon felügyelõhöz hasonlóan, õ is Mauriciot gyanúsítja szerelme eltûnésével.

100.
Irma bántalmazással vádolja Robertot, aki a rendõrség utasítására kénytelen kiköltözni a házából. Mauro bocsánatot kér az apjától. Mauricio felesége, Elisa segítséget kér az egyik orvostól, hogy kiszabaduljon a kórházból, ahová a férje számûzte. Lucrecia nem bízik a felügyelõben, és a médiához fordul fia felkutatása érdekében.

101.
Jose Armando és Natalia összeházasodnak. Jose Miguel megpróbál fényt deríteni a titokzatos Álarcos hölgy kilétére, de ez meghiúsul Diego közbelépése miatt. Jose Julian és Karla összeveszik Julio eltûnése miatt. Mauricio elhiteteti Saloméval, hogy Julio Rebecánál van. Késõbb Arturo hiába gyõzködi, hogy ez nem igaz, mert Julio soha nem csalná meg azzal a nõvel, ám Salome nem hisz neki. Karla Mercedes miatt féltékeny Jose Julianra, és szakít vele.

102.
A nászútjukról hazatérõ Natalia és Jose Armando tiszteletére bulit szerveznek a fiatalok. Karicia gyógyultan távozik az intézetbõl, és Rominával felkeresik Salomét, aki felajánlja barátnõjének, hogy költözzön hozzájuk. Romina bevallja Saloménak, hogy valójában nem Karicia az anyja, és táncosnõ Diego kabaréjában. Jose Miguel és Jose Julian Kariciától próbálják megtudni, hogy honnan ismeri az anyjukat, de nem kapnak választ, ráadásul hiába faggatják Arturot is az örökségrõl, tõle sem tudnak meg semmit. Jose Miguel az anyját okolja az állandó hazugságok miatt. Enrique ismét veszít a kártyán, és Diego követeli, hogy másnapra teremtse elõ a pénzt.

103.
Lucrecia virágot kap a titkos hódolójától, és amikor randevút beszél meg vele, a telefonbeszélgetést kihallgatja Arturo, és közli a feleségével, hogy el akar válni. Manola sejti, hogy Lucrecia hazudik, és nincs is szeretõje, ezért lebeszéli Arturot a válásról. Salome Kariciával felkeresi Diegot, és felajánlja, hogy lemond fia örökségérõl, ha Diego elengedi Rominát a bárból. Diego beleegyezik, amennyiben Salome elárulja, hogy melyik gyereke Julio fia. Julio nem érti, hogy mit akar Enrique, ám váratlanul visszatér az emlékezete, és rájön, hogy a férfi valóban Susana férje. Susana õszintén bevallja, hogy szereti, de Julio elhagyja. Amíg a fiatalok buliznak, kiderül, hogy Salome Kariciával elment otthonról. Amikor visszajönnek, Salome egyre rosszabbul van, ezért Karicia orvost akar hívni. Roberto felkeresi Irmát, és megtiltja, hogy találkozzon Mauroval. Piro javasolja Hipolitonak, hogy vallja be Salome két fiának, hogy õ az apjuk.

104.
Susana közli Enriquevel, hogy fizet neki, ha hajlandó elválni tõle. Julio hiába gyõzködi Salomét, hogy csak õt szereti, mert miután bevallja, hogy együtt volt Susanával, Salome szakít vele. Rebeca örül, hogy szakítanak, de bosszantja, hogy Julio nem vesz tudomást róla, és mivel Susana a barátnõje, felkeresi õt. Romina szakít Jose Miguellel, mert úgy érzi, a fiú nem veszi õt komolyan. Marco és Leon tönkreteszik a többiek által szervezett autóversenyt. Mauro bevallja az apjának, hogy még mindig szenved Irma miatt. Rosario elmondja Abelnek, hogy hallotta, hogy Diego szervezte meg Fernanda és Julio repülõbalesetét. Susana bocsánatot kér Juliotól, és közli, hogy elutazik a városból. Karicia kiutasítja Lucreciát Salome házából, aki az unokáját, Jose Armandot szeretné látni.

105.
Salome egyre rosszabbul van, Karicia kihívja az orvost. Mauricio egy tortát kap ajándékba a házassági évfordulójára. Diego üzleti ajánlatot tesz Susanának. Julio bevallja az apjának, hogy bár nem szerelmes Susanába, nagyon boldog volt vele. Diego meg akarja bízni Susanát, hogy távolítsa el Juliót, de Susana nem akarja elvállalni. Az egyetemen a diákok nagyszabású projektbe kezdenek, iskolaújságot írnak Harry professzor vezetésével. Rebeca ármánykodása folytán Salome rosszulléteire fény derül, de a gonosz nõ Evara tereli a gyanút. Diana és Chava szerelme végre beteljesül…

106.
Salome le akar mondani Julio szerelmérõl, de a férfi ezt visszautasítja. Evat börtönbe zárják, hiába bizonygatja, hogy Rebeca megbízására mérgezte meg Salomét. Susana elutazik és Julio úgy érzi, még találkoznia kell vele, de már nem éri utol a repülõtéren. Salome nem tudja eldönteni, hogy higgyen-e Julionak, vagy Mauricio verzióját tartsa igaznak.

107.
Manola kimenti Arturot a kényelmetlen helyzetbõl, amikor Julio a családi titkokról faggatózik. A férfi beadja a válópert, és személyesen számol be errõl a fiának, aki meglepve fogadja a hírt, hogy az apja Manolát szereti. Diegonak köszönhetõen Jose Miguel rájön, hogy Romina az álarcos nõ, majd teljesen összetörve távozik a bárból. Rominát Diego rá akarja venni az ivásra, de Karicia segít a lányon. Jose Miguel nagyot csalódik az anyjában, amikor megtudja, hogy mindent tudott Romináról, és nem mondta el neki, ezért Hipolitonál keres menedéket. Salome viszont nagyon aggódik a fiáért, és elindul megkeresni. A találkozásukon folytatott beszélgetés mindkettõjüket szíven üti. Jose Julian és Jose Armando elmegy Lucreciához, hogy végre választ kapjanak néhány fontos kérdésükre.

108.
Kariciának sikerül elvinnie Rominát a mulatóból, és Kikishez költözteti. Itt találkozik a lány Jose Miguellel, aki tovább sértegeti, és elmondja, hogy nem békül ki vele. A fiú hazamegy Saloméhez, akit ismét keményen vádol. Jose Julian és Jose Armando megtudják Lucreciától, hogy az egyikük Julio fia, akire hatalmas örökség vár. Úgy döntenek, hogy rákérdeznek mindenre az anyjuknál, de Julio megjelenik a házban, és úgy látják, hogy a helyzet nem alkalmas rá, majd inkább magánnyomozásba fognak a másik apa személyét illetõen. Juliot ismét elutasítja Salome. Karicia elmegy Julioval, hogy megismerje a földalatti világot. Manola elmeséli Karlának Salome összes titkát. S eljön a perc, amikor Salome a fiai kérdéseinek kereszttûzébe kerül…

109.
Kariciának sikerül meggyõznie Guerejot, hogy menjen vele, s egyelõre Julionál fog lakni. A mulató közönsége Rominát akarja látni, Diego pedig Karicia segítségével akarja a lányt visszaszerezni, de a nõ nem segít neki, ezért kölcsönösen megfenyegetik egymást. Lucrecia bejelentése, hogy a három fiú közül egyik Julio fia, megossza a testvéreket, Jose Armando úgy érzi, hogy õ az örökös. Egyben azonban egyetértenek: anyjukból megpróbálják kiszedni az igazat. Salome azonban kivágja magát, azt mondja, hogy Julio fia már meghalt. Arturo bevallja Manola iránt érzett szerelmét a nõnek, és a feleségének is. Romina öngyilkosságot próbál elkövetni. Money tervet eszel ki Karla számára, amivel visszahódíthatja a bulin Jose Juliant. Salome és Julio kibékülnek. Salome elmegy a Montesino házba, hogy beszéljen Lucreciával.

110.
Lucrecia bepanaszolja Salomét Julionál, mert a nõ felpofozta, de Julio Salomenak ad igazat, és anyja tiltakozása ellenére közli, hogy feleségül veszi. A fiatalok jelmezbállal ünneplik Money születésnapját Salome házában. A társaságból csak Jose Julian és Mercedes hiányzik. Karla boldog, mert úgy tervezi, hogy a bulin kibékül Jose Juliannal. Mercedes, ahogy Karla is, bohócnak öltözik, és elcsábítja Jose Juliant, aki Karlának hiszi õt, s boldog, hogy szerelme végre az övé lett. A társaság Jose Julian keresésére indul, és a hálószobában találják meg, mint kiderül Mercedesszel… Karla nem fogadja el Jose Julian magyarázatát, és sírva elmenekül a házból. Karicia boldog, hogy Guerejo elfogadja anyjának, és valamennyien együtt élhetnek Salome és Julio házában. Mauricio ki akarja deríteni, hogy ki akarja az õrületbe kergetni. Arturo vacsorázni hívja Manolát, hogy beszéljen vele.

111.
Diegonak sikerül az anyjuk ellen fordítani a fiúkat, és elköltöznek otthonról. Hipolitohoz mennek, aki felajánlja, hogy költözzenek az üresen álló lakásába, de azt nem árulja el, hogy a lakást Salométól kapta. Julio nem érti, miért aggódik Salome, ha a fiai Hipolitohoz mentek, azt gyanítja, hogy van valami, amirõl még nem tud.

112.
Karla nagyapja biztatására megbocsátana Jose Juliannak, de nem találja. Arturo bevallja Manolának, hogy szereti, de a nõ visszautasítja a nõvére miatt. Lucrecia sejti, hogy Manolának és a férjének viszonya van. Jose Miguelt bosszantja, hogy Romina szomorkodás helyett felhõtlenül szórakozik a többiekkel. A három fiú összefut a kabaréban, ahol Abelt faggatnák az anyjukról, ám megjelenik Diego, és közli a döbbent Jose Miguellel, hogy Romina a szeretõje. Salome felkeresi Hipolitot, és ráveszi, hogy mondják el a fiúknak, hogy kettõnek õ az apja. Hipolito tétovázik, amikor betoppan Julio, és Salome elmondja neki az igazat.

113.
Salome, Karicia és Julio felidézik a múltat, amikor együtt dolgoztak a kabaréban. Kiderült, hogy Diego -, akivel akkoriban együtt buliztak – vitte el õket a Montesino házba, ahol Salome megismerte Juliot. Késõbb a férfi felkereste a kabaréban, ahol verekedés tört ki miatta, és Salome lába megsérült. Lucrecia, attól tartva, hogy Salome feljelenti õket a sérülés miatt, felajánlotta neki, hogy költözzön hozzájuk, amíg meggyógyul. A két fiatal a család tiltása ellenére egymásba szeretett, s Salome terhes lett…

114.
Salome tudta, hogy le kell mondania Julioról, mert a férfi nõs és nem hagyhatja el a beteg feleségét, Angelát. Lucrecia, bár megvetette Salomét, az unokájához ragaszkodott, s megfenyegette, hogy ne merészeljen kárt tenni a gyerekben…

115.
Salome és Julio Kariciával ülnek a mulatóban, és továbbra is a régmúlt idõkre emlékeznek. Hogyan is éltek régen, hogy harcolt Salome a fiáért, és min mentek keresztül az elmúlt 20 év alatt. Julio feleségnek elvesztésére, az újbóli találkozásra, a régi mulatóbeli jelenetekre, a repülõ-szerencsétlenségre, s a fiúk elrablására…

116.
Salome szeretné elmondani az igazságot a fiúknak, de Hipolito nem egyezik bele. A fiúk a mulatóban nyomoznak Salome múltja után, José Julian pedig az Abellel való beszélgetés után elmegy az anyjához és bocsánatot kér tõle. A másik két fiú otthon csatázik, José Armando megpróbálja José Miguelt távol tartani Rominától. Kariciára ismét rátör az ital utáni vágy, de sikerül legyõznie. Irmát megfenyegetik Robertoék, hogy ha elveteti a babát, feljelentik a rendõrségen. Rebecát majdnem megöli Mauricio… Marco és Leon ámokfutása Leonék házánál ér véget, amikor a felügyelõ megdöbben azon, hogy a fia egy drogossal barátkozik. Piro arra gyanakszik, hogy Romina terhes.

117.
José Miguel ismét összecsap Rominával. Nagy a megkönnyebbülés, hogy Jose Julian elõkerült, de amikor elmondja José Armandonak, hogy visszatért az anyjához, a két testvér kemény vitába kezd. Guerejo szintén megkönnyebbül, amikor megtudja, hogy Karicia nem hagyta el, csak dolgozni ment el néhány napra. Marcos Harrytõl kér segítséget, hogy sikerüljön legyõznie a drogproblémáját. Manola elmegy Saloméhez, hogy figyelmeztesse a nõt: Lucrecia asszony kemény ellenfél, aki mindenre képes. Roberto és Diana végre közelednek egymáshoz. Maurico különös ötlettel áll elõ, ami megint vitát okoz José Armando és az anyja között.

118.
Salome kétségbeesve rohan a Montesino házba, hogy kimentse José Armandot Lucrecia karmai közül, de késõn érkezik, a fiú elfogadja Lucrecia ajánlatát, hogy odaköltözzön hozzá a házba. José Miguel arra a döntésre jut, hogy visszamegy Juarez-be az egyetemi papírjaiért. Diana kibékül az apjával, az apja meg Chavával. A Rubi mulatóba új táncosnõt szerzõdtetnek, a titokzatos Big Girl-t… Diego azonban ennek ellenére megzsarolja Rominát, hogy térjen vissza hozzá, majd elmegy Saloméhoz, és követeli az örökséget. Lucrecia továbbra sem írja alá a válási papírokat. Elisa megszökik a kórházból, ami nagyon kellemetlenül érinti Mauriciot. Az egyetemen a diákok aggódnak Marcos miatt.

119.
Diego megfenyegeti Rominát, ezért a lány visszatér a mulatóba, ahonnan kisebb botrány után végül José Miguel ismét hazaviszi. Salome elkeseredésében elmegy Lucreciához, megalázkodik elõtte, de hiába… Rossz állapotát tetézi az, hogy üzenet érkezik a halottnak hitt Martától, aki azzal fenyegetõzik, hogy elárulja a fiúknak az igazat. Julionak sikerül maradásra bírnia José Miguelt. José Armando beköltözik a Montesino házba, de Arturo megpróbálja rábeszélni, hogy minél elõbb menjen vissza az anyjához. Rebeca a saját lakásába viszi újdonsült barátnõjét, Elisát. Kariciának munkát ajánlanak az egyik rehabilitációs központban.

120.
Mauricio gyanítja, hogy Elisa Rebeca lakásán van, és amikor számon kéri a nõt, csúnyán összevesznek. José Miguel szakít Rominával, mert a lány visszamegy a kabaréba. Késõbb elmondja Julionak, hogy a mulatóban látta azt az embert, aki az egyetemen terjeszti a drogot. Julio feljelenti Diegot Leon felügyelõnél, ám a felügyelõ, bizonyíték hiányában tehetetlen. Diana nem bírja a háziasszonyi teendõket Chava lakásán, és haza akar költözni. Karicia örül, hogy Marco megtette az elsõ lépést a gyógyulás felé, és reméli, hogy a szülõk megjelenése tovább segíti majd. Lucrecia José Julian elõtt szidalmazza Salomét, és felszólítja Karlát, hogy válassza inkább José Armandot. Karla el akar költözi a Montesiono házból. José Armando megszállottan reménykedik, hogy õ az örökös, és emiatt összeveszik José Juliannal és a barátaival. Piro bosszúságára, Javier szerelmet vall Kikisnek. Irma könyörög Robertonak, hogy fogadja vissza. Denise, miután szövetkezik Rebecával, hogy tönkreteszi Salomét, személyesen keresi fel, hogy elvigye tõle a testvéreit…

121.
Miután Denise hiába faggatja Salomét, hogy árulja el, melyik két fiú a testvére, felkeresi Hipolitot, és meggyanúsítja, hogy megerõszakolta az anyját, Marthát, és odaadta a fiait Saloménak. Hipolito kidobja a lakásból, mert meggyõzõdése, hogy Martha meghalt, és a lány egy csaló. Marcot a szülei, mivel rettegnek attól, hogy kiderül, hogy a fiúk drogos, elviszik Blas atya intézetébõl. Salome ki akarja békíteni Jose Miguelt Rominával. A lányt beavatja a tervébe, majd vacsorázni hívja a mit sem sejtõ fiát. Salome megfenyegeti Diegot, hogy börtönbe csukatja, ha nem hagyja békén a családját. Elisa találkozik Guillermoval, a fia keresztapjával és elmondja, hogy Mauricio záratta a bolondok házába. Guillermo erre felajánlja Elisának a segítségét. Mauricio meggyanúsítja a fiatal orvost, Angelot, hogy megszöktette a feleségét.

122.
Jose Miguel enged Julio és az anyja kérésének, és meghallgatja Rominát. Miután a lány elmondja, hogy a nélkülözés vitte rá, hogy táncosnõ legyen, kibékülnek. Marcost és két társát kirúgják az intézetbõl kábítószerezésért. Késõbb Marcos Juanitotól venne drogot, de Leon felügyelõ lecsap rájuk. Mercedes Julio irodájában beszélget Jose Juliannal, amikor betoppan Karla, és megtudja, hogy a lány Jose Julian gyermekét várja. Jose Armando úgy érzi, Lucrecia nem bízik benne, hogy õ az unokája, és el akar költözni a Montesino házból. Elhatározásában Arturo és Manola is megerõsítik. Mauricio bocsánatot kér Rebecától, aki felajánlja, hogy segít megszabadulni a feleségétõl, Elisától. Piro és Javier megkéri Kikis kezét. Diego úgy véli, hogy Jose Miguel Julio fia, ezért meg akarja öletni.

123.
Natalia újra rosszul lesz, és kórházba kerül, ahol az orvosi vizsgálatok alapján Dr. Inigo rájön, hogy Natalia betegsége gyógyíthatatlan. Leon felügyelõ tovább nyomoz az egyetemi drogkereskedelem ügyében, de hiába kapja el Juant, nem jut vele semmire. Hipolito feleségének állítólagos lánya újabb botrányt kavar a család életében. Karla életét pedig Mercedes ármánykodása keseríti meg.

124.
Jose Julian nehéz döntés elõtt áll, és bár Salome sem akar helyette dönteni, az iránymutatásban részt vállal. Nataliát hazaengedi Dr. Inigo a kórházból. Hipolito komoly elhatározásra jut Denise ármánykodása következtében, és összeszedi minden bátorságát, hogy beszéljen a három Lavalle fiúval. Arturo Lucrecia elé teszi a válóperes iratokat, de az asszony minden gonoszságát beveti, hogy megkeserítse Arturo és Manola életét.

125.
Hipolito, bár tervezi, de végül mégsem vallja be a fiúknak, hogy kettõnek õ az apja. Arturo elõbb szállodába, majd a fiához, Juliohoz költözik. Manola is elhagyja a Montesino házat, és Lucrecia magára marad. Guillermo megfenyegeti Mauriciot, hogy börtönbe csukatja, ha megtalálja Elisát. Diego Denise miatt egymásnak ugrasztja Juant és Serapiot. Serapio megöli Juant, majd Diego lelövi Serapiot. Mercedes és Jose Julian az esküvõjükre készülõdnek. Mercedes bevallja Mauronak, hogy nem terhes. Estrellita meghallja nõvére szavait, és elmondja Jose Juliannak. Piro és Javier változatlanul Kikis kegyeiért küzd. Maurot felkeresi az intézetben az anyja, és bocsánatot kér a fiától.

126.
Jose Julian megtudja, hogy Mercedes átverte és szégyenszemre faképnél hagyja az esküvõn. Mercedes tombol dühében, és Estrellitát hibáztatja a történtekért. Elisa elõkerül és Guillermoval felidézik a múltat, amikor a férfi még szerelmes volt belé. Irma közli Robertoval, hogy nem adja oda a gyereket. Money fél, hogy Jose Julian eltûnése miatt elmarad a koncert, de a fiú megjelenik, majd Karlával és Jose Miguellel elõadják öccse Rominához írt dalát. Diego utasítja Denisset, hogy ölje meg Jose Miguelt, ám a kilazított reflektor Chavára esik. Leon felügyelõ felkeresi Diegot, mert gyanítja, hogy õ ölte meg Juant és Serapiot. Manola elfogadja Arturo házassági ajánlatát. Salome rájön, hogy a fiát akarták megölni, és Chava azért sérült meg, mert megmentette Jose Miguel életét. Abel számon kéri Diegot Juan és Serapio miatt, de Diego õt is megfenyegeti. Inigo doktor közli Rosarioval, hogy amputálni kell a fia lábát.

127.
Úgy tûnik, hogy Inigo doktor végül meg tudja menteni Chava lábát, de egész életében bottal fog járni. Mauricio fél, hogy Guillermo börtönbe juttatja, és úgy dönt, elutazik Saloméval. Rebeca pedig segít terve végrehajtásában. Diego ráparancsol Denissere, hogy rabolja el Guerejot, ám tervét Karicia meghiúsítja. Amikor Diego rájön, hogy Denisse ismét hibázott, megöli. Arturo megtudja, hogy Diego akar ártani a családjának és elhatározza, hogy közbelép. Felkeresi Diegot, s elõbb megfenyegeti, majd pénzt ajánl neki, hogy hagyja el az országot, Diego azonban elutasítja. Jose Julian elutazik a városból, hogy elfelejtse a történteket, de megígéri, hogy anyja esküvõjére hazajön. Natalia egyre rosszabbul van, s csak abban reménykedik, hogy mielõtt meghal, fiúval ajándékozhatja meg Jose Armandot. Reményei beigazolódnak, mert kiderül, hogy terhes. Karicia munkát vállal egy elegáns mulatóban. Lassan pedig szorul a hurok Diego körül, Leon felügyelõ ugyanis Denisse meggyilkolásával gyanúsítja, de nem tudja bizonyítani.

128.
Julio bejelenti, hogy elveszi Fernandát, aminek Manola nagyon örül, az anyja viszont annál kevésbé. Chava teljesen elkeseredik a lába állapota miatt, s ezért mindenkivel nagyon elutasító. Karicia fellépésére mindenki elmegy, és hiába énekel nagyon jól, Diegonak sikerül tönkretennie az estét, és kirúgatnia a nõt. A rossz hangulatot tetézi, hogy Natalia bejelenti a terhességét, és Jose Armando egyben azt is megtudja, hogy a lány gyógyíthatatlan beteg, s a szülés nem ajánlott neki. Mauro rájön, hogy beleszeretett Moneyba. Hipolito és Piro cselhez folyamodik, hogy Kikis felfigyeljen Pirora. Másfél hónap elteltével pedig mindenki az esküvõre készülõdik…

129.
Salome és Julio esküvõjét tragikus esemény árnyékolja be, ami véres tragédiába torkollik: valaki lelövi Arturot. Salome az elsõ számú gyanúsított, mert elsõként ér oda a férfihez, ráadásul Lucrecia és Rebeca egybehangzóan és határozottan állítja, hogy látták, hogy az asszony lõtt rá az apósára. Salome pedig próbálja bizonygatni, hogy nem õ tette. Arturo úr kórházba kerül, és úgy néz ki, hogy túléli a gyilkossági kísérletet, de még a kórházban sincs biztonságban…

130.
Arturo úr gyilkosa a kórházba is belopakodik, és sikerül tervét beteljesítenie. Rebeca a rendõrségen azonnal Salomét vádolja, mivel a kertben õ talált rá, és szerencsétlenségére kezébe vette a gyilkos fegyvert, amit persze Rebeca meglátott. Julio kétségek között gyötrõdik, nem tudja, hogy bízhat-e Saloméban, aki ártatlannak vallja magát…

131.
Miután Arturo megölésével Rebeca mint szemtanú Salomét vádolja, vád alá helyezik õt, és a rendõrségen tartják fogva. Megmentésére Hipolito és barátai, valamint az egyetemi diákok szervezkedésbe fognak, miközben Julio felkéri Guillermot, hogy lássa el Salome védelmét. De nem tétlenkedik Lucrecia sem, õ is felkér egy ügyvédnõt, Julio régi szerelmét, hogy a vádat képviselje a gyilkossági ügyben.

132.
Julio Salome ártatlanságát bizonygatja, és kéri Brendát, az anyja ügyvédjét, hogy lépjen vissza az ügytõl. Brenda azonban, aki régóta szerelmes a férfiba mindenáron börtönbe akarja csukatni Salomét. Salome fiai neheztelnek Juliora, mert azt hiszik, hogy összejátszik Brendával az anyjuk ellen. Salomét Leon felügyelõ kíséri át a fegyházba, de útközben Mauricio miatt karamboloznak. Mauricio elrabolja Fernandát Kariciával és Guerejoval együtt, és elviszi õket a birtokára. Natalia a kórházi kezelés után jobban van és meg akarja tartani a gyereket, bár Jose Armando ezt ellenzi. Mauricio birtokán Karicia megismeri a birtokszomszédot, Nelsont. Lucrecia közli Julioval és a fiúkkal, hogy az anyjuk Mauricioval szökött meg, mert a szeretõje.

133.
Julio megígéri Guillermonak, hogy visszahozza Fernandát. Salome fiai aggódnak, mert anyjuk nem telefonál, s amikor Aldotól megtudják, hogy Mauricio is eltûnt, közlik Julioval, aki elhatározza, hogy kinyomozza hová mentek. Nelson hazakíséri Kariciát, és megdöbben Guerejo láttán, mert megtévesztésig hasonlít halott fiára. Salome fiait barátaik vigasztalják, és megígérik, hogy kutatócsoportot szerveznek anyjuk elõkerítésére. Leon felügyelõ Diegot is gyanúsítja Arturo meggyilkolásával, de Diegonak jó alibije van, ugyanis nem vett részt az esküvõn. Salome felhívja José Miguelt, de mielõtt beszélhetne a fiával, Mauricio megszakítja a vonalat. Guillermo elviszi Elisát Salome fiaihoz, aki bevallja, hogy Mauricio felesége, és elmeséli, mit tett vele a férje.

134.
Salome és Karicia elhatározzák, hogy megszöknek. Annál is inkább, mert Mauricion egyre jobban elhatalmasodik az õrület. Tervük kivitelezéséhez pedig Nelson segítséget ígér. Guillermo bemutatja Aldonak Elisát, ám a fiú hitetlenkedve hallgatja anyja történetét. Salome fiai Aldot faggatják apja birtokáról, de a fiú nem tudja megmondani, hogy hol van. Arturo a végrendeletében Juliora, Salome három fiára és Karlára hagyja a vagyonát. Lucrecia nem kap semmit, ezért úgy dönt, megtámadja a végrendeletet.

135.
Manola felajánlja, hogy lemond az örökségrõl, de Julio ezt nem engedni, és Lucrecia hiúsága sem engedi meg, hogy ezt elfogadja. Karicia Nelsonhoz indul, de közben elkapja õt Mauricio, és egy elszigetelt sufniba zárja a nõt, ahonnan hiába kiabál a keresésére induló Salomének, nem hallatszik ki a hangja. Salome sejti, hogy a barátnõje bajba került, nem hisz Mauricio meséjének, hogy Karicia elment. Julio és a három fiú is úton van Valdivia birtok felé, de a ranchot már rég eladta Mauricio, a másik pedig nagyon messze található tõle. Manola azon töri a fejét, hogy hová lett a naplója. Rebeca képzeletében megjelenik Arturo úr, és “megfenyegeti” a lányt. Chavának és Nachonak lemezszerzõdést ajánlanak.

136.
Karicia nem tud szabadulni Mauricio fogságából, amikor társaságot kap Salome és Guerejo személyében. Nelson és a rendõrfõnök elmennek Mauriciohoz, hogy kérdõre vonják, hol vannak Saloméék, de õ továbbra is tagad. Julio és a fiúk szintén úton vannak a Valdivia Ranch felé, de elõbb egy gyorshajtás miatt tartóztatják fel õket, majd miután észreveszik az õket követõ Diegot, Julio összeverekszik vele, és az éjszakát a rendõrõrsön kell eltölteniük. Leon felügyelõ véletlenül meghallja, hogy Rebeca hamisan tanúskodott. Elisa is feljelentést tesz Mauricio ellen. Lucrecia eközben összeismerkedik Anthony Corcuerával.

137.
Mauricio farmján a rendõrség hiába keresi Saloméékat, nem találják meg a titkos rejtekhelyet. Julio és Salome három fia is a keresésükre indul. Nagy nehézségek árán Guerejo kimászik az ablakon és Nelsonhoz a szomszéd farmra siet segítségért. Nelson segít is kiszabadítani Salomét és Kariciát, de Mauricio megint elrabolja Salomét, ám Julio a rendõrség segítségével kiszabadítja szerelmét. Javier szerepajánlatot kap a televíziótól, de közel sem olyat mint amire vágyott, mert csak egy gorilla szerepére kérik fel.

138.
Salome hazatér, miután Julio kiszabadítja Mauricio karmaiból, de a félelme nem csillapodik, hiszen a rendõrség keresi õt, mivel a törvény szerint szökött rab. Rebeca még mindig nem hajlandó elmondani az igazat, de Arturo szelleme egyre jobban gyötri, és nem hagyja nyugodni. Natalia rosszul lesz és kórházba kerül, de nem hajlandó feladni a vágyat, hogy életet adjon a gyermekének. Salome mielõtt feladja magát, mindenképpen látni akarja Nataliát, de Rebeca és Diego ármánykodása folytán, a kórházban bajba kerül…

139.
Rebeca végre megadja magát Arturo úr szelleme zaklatásainak, és kitálal Julionak, aki ráveszi, hogy a bíróságon is vallja be, hogy igazságtalanul vádolta meg Salomét. Lucrecia éppen aznap ér vissza, amikor a tárgyalás kezdõdik, és ki nem hagyná az alkalmat, hogy elõsegítse Salome börtönbe jutását. Chava és Nacho sikeres meghallgatáson vesz részt egy lemezkiadónál, ahol fellépési lehetõséget ajánlanak nekik. Roberto véletlenül elárulja az õrült Mauricionak Salome tárgyalásának idõpontját. Mauricio pedig ördögi tervet eszel ki: megjelenik egy bombával a tárgyalóteremben, hogy erõszakkal magával vigye Salomét…

140.
Megkezdõdik Salome tárgyalása, és mindenki izgalommal várja, hogy Rebeca mit mond a bíróság elõtt. Leon felügyelõ megnevez több lehetséges gyilkost is. Manola felfedezi a titkot a naplójában, és elindul vele a bíróságra Jose Julian és Karla kíséretében, hogy kiszabadítsák Fernandát. Rebeca elõször vádolja Fernandát, de Arturo szellemének hatására bevallja, hogy hazudott, és hogy Fernanda ártatlan. Mauricio elborult elmével állít be a tárgyalásra, és kényszeríti szerelmét, Salomét, hogy menjen vele. Nataliát Carlota mindenáron haza akarja vinni, még bírósági végzést is szerez, de Jose Armando ezt nem hagyja.

141.
A tárgyaláson Salomét felmentik, mert kiderül, hogy az igazi gyilkos Diego. Guillermo segít, hogy Carlota ne válassza el Nataliát Jose Armandotól, Salome pedig a családjával tengerparti nyaralásra készül, hogy megünnepeljék a sikereket. Diego Rebecát hibáztatja Salome felmentéséért, s miután elmenekül a városból, megkéri a nõt, hogy hozza el a pénzét a szalonból. Rebeca rájön, hogy Yadira elvitte David végrendeletét, és bosszút forral. Lucrecia dühöng a felmentés miatt, és egyre szorosabb kapcsolatba bonyolódik Anthonyval, aki ezt ki is használja. Abel, aki megörökölte a szalont Diegotól, felajánlja Rosarionak, hogy legyen a társa. Aldo segít az apjának, és Mauricio visszaköltözik a lakásba. Mauro bevallja Moneynak, hogy kedveli õt.

142.
Salome megmondja Julionak, hogy ki a fia, de a férfi arra kéri, ne mondják meg a fiúknak. Elisa Guillermotól kér segítséget, hogy vitesse Mauriciot az elmegyógyászati klinikára, ám Mauricio megtudja, és mire az ápolók elmennek érte, eltûnik a lakásból. Leon felügyelõ követi Rebecát, aki elvezeti Diego rejtekhelyére, ám a férfi nincs ott. Diego azt hiszi, hogy Rebeca átverte és Lucrecia házába menekül, ahol biztonságban érzi magát. Nelson egyre hevesebben udvarol Kariciának, de a nõ csak a barátságát fogadja el, és a segítségét, hogy egyengesse énekesi karrierjét. Yadira elviszi David végrendeletét Rominának, és átadja Kikisnek. Jose Julian megkéri Karla kezét, aki boldogan igent mond. Roberto rájön, hogy a fia és Money között több van unokatestvéri kapcsolatnál. Natalia állapota nem javul…

143.
Nataliát kórházba viszik, ahol kiderül, hogy csak gépekkel tudják életben tartani, és Jose Armandonak döntenie kell, hogy mi legyen. Ha mesterségesen életben tartják, amíg a baba megszületik, a gyerek megmenekül, ha azonban lekapcsolják a géprõl, meghal Nataliával együtt. Hosszas vívódás után Jose Armando úgy dönt: szülessen meg a baba. Rebeca ki akarja szedni Yadirából, hogy kinek adta oda David végrendeletét, de a nõ nem árulja el, ezért Rebeca megöli. Amikor felkeresi Lucrecia asszonyt, hogy megtudja, hol van Diego, a férfi rátámad, mert azt hiszi, hogy Rebeca elárulta. Lucrecia asszony a bankban megtudja, hogy Anthonynak nincs pénze, de ennek ellenére átutaltatja a pénzt a számlájára. Diego Lucrecia asszony házában összefut Anthonyval, akirõl kiderül, hogy jó cimborája. Anthony pedig felajánlja, hogy segít a barátjának.

144.
Lucrecia fel akarja jelenteni Diegot, Anthony azonban megmenti a helyzetet, és biztosítja barátját a segítségérõl. Irma találkozik az örökbefogadó szülõkkel, akikrõl kiderül, hogy a gyereket külföldre akarják vinni. Carlota Jose Armandot vádolja Natalia haláláért, a fiú pedig az öngyilkosságba menekülne, Julio azonban megmenti õt. A fiú kérdésére, hogy valóban az apja e, azt válaszolja, amit korábban Jose Juliannak is. Diego bocsánatot kér Rebecától, és megpróbálják kiszedni Abelbõl David nagynénjének a címét. Abel a fenyegetés ellenére nem árulja el Kikis címét. Anthony egyre több pénzt csikar ki a gyanútlan Lucreciától. Karicia, bár bevallja Nelsonnak, hogy szereti, mégis elutasítja, mert fél az újabb csalódástól.

145.
Mindenki az anyák napját ünnepli. Salome fiai énekkel lepik meg az anyjukat. Guerejo levelet hagy Kariciának és elmegy, hogy a barátaival megünnepeljék közös anyjukat. Karla Manolát köszönti, aki anyja helyett az anyja volt, majd felkeresi édesanyja sírját. Montserrat számára az a legszebb ajándék, hogy Marcos leszokott a drogról, és még a férje is jobb belátásra tér, és bocsánatot kér a fiúktól. Aldo megígéri, hogy ezentúl még jobban szereti majd az édesanyját, Elisát. Julio felköszönti Lucreciát, de az anyja elutasítja és megsérti, ahogy késõbb Salome fiait is, akik szintén felköszöntik. Lucrecia rádöbben, hogy milyen kegyetlen, s egyetlen vigasza Anthony, aki újabb pénzt csikart ki tõle. Hipolitoék összejövetelén mindenki vidám, ám hazatérve Salome egy csokrot kap Diegotól, aki azzal vádolja õt és Juliot, hogy el akarták adni a gyermeküket…

146.
Fény derül Anthony mesterkedésére, de sajnos már túl késõn, és már azt sem lehet megelõzni, hogy Lucreciát brutális módon helybenhagyja. Salome hosszas vívódás után bevallja a fiainak, hogy kettõ közülük nem a sajátja. Rebeca és Diego megtámadja Rominát, hogy elvegyék tõle apja hagyatékát, de végül nem sikerül megszerezniük. Hipolito és Piro nyer a lottón, de nem találják a szelvényt…

147.
Salome, amikor elmondja a fiainak az igazságot, ugyan õk kiborulnak, de késõbb megértik anyjuk nehéz helyzetét. Roberto és a gyermekei elkapják Irmát, aki megszökik a kórházból és el akarja adni újszülött gyermekét. Julio, Guillermo és a rendõrség segítségével elkapja Anthonyt, akinek alaposan törleszti anyja ellen elkövetett disznóságait. Diego és Rebeca megszökik, de mivel Rebeca elárulta õket, Diego végez vele. Kikis rájön, hogy Javier csak játszik vele, de Piro azonnal a “segítségére siet”, mivel közben megtalálja Rosario a nyertes lottószelvényt, így már van pénze elvenni Kikist feleségül.

148.
Jose Armando nagyon ideges lesz, amikor kiderül, hogy Hipolito kettejük apja, de nem akarja elmondani ezt a testvéreinek. Diego megöli Leon felügyelõ fiát, Marcost, azzal, hogy kábítószert ad neki, és sajnos hiába minden igyekezet, nem tudják megmenteni az életét. Piro megkéri Kikis kezét, aki végre igent mond. Újra megnyit a mulató Abel vezetésével, de Diego a megnyitón is tiszteletét teszi…

149.
Mauricio miután azt hiszi, hogy Diego megölte Salomét, utána lopódzik, és rágyújtja a kis házat, amiben Diego elrejtõzött. Diego ugyan megmenekül, de teljesen összeég, majd egy mexikói asszonnyal gyógyíttatja magát. Karicia felépül, és összeházasodik Nelsonnal, azonban az esküvõ napján értesíti dr. Inigo a családot, hogy eljött az idõ Jose Armando gyermekének világrajöveteléhez. A mûtétet pedig Natalia nem éli túl…

150.
Andrea végighallgatja Gabrielt és Perlát, majd dönt: elhagyja Gabrielt, hogy boldog lehessen, hiszen a férfi sosem szakítana vele. Leticia úgy dönt, hogy hozzámegy Ricardóhoz, de a bejelentés estéjén megjelenik Ernesto, akit mindenki halottnak hitt. Az asszony úgy dönt, hogy imádott férjével marad. Lolita teljesen összetörik, amikor Octavio elutasítja õt, Rosaura pedig azt mondja, sejtette, hogy Aliciáé lesz a szíve. Loyola tanácsos és felesége újra egymásra talál, szerelmük pedig lángolóbb lesz, mint valaha.

Megosztom másokkal: