Samantha tartalma

SAMANTHA tartalma:

1.
Samantha egy gyönyörû fiatal lány. Valdemar úr birtokán él, mint nevelt lánya. Ennek, Valdemar úr édes lánya, Raisa egyáltalán nem örül, olyannyira, hogy Samantha lovát, Hamist el akarja adni. Luis Alberto sikeres üzletember, minden perce be van osztva, még lánya évzárójára sem tudott elmenni, mert vidékre kellett utaznia, hogy megakadályozzon egy sztrájkot. Luis Alberto felesége, Elena már 5 éve nagyon beteg. Betzaida, aki régen osztálytársnõje volt, már nagyon várja halálát, mert szerelmes barátnõje férjébe.

2.
Alberto gépe lezuhan és Samantha talál rá elõször. Amikor magához tér azonban nem emlékszik semmire, még saját nevére sem. A társa pedig, akivel utazott meghalt. A gép pilótájának vélik, de a körülmények nagyon gyanúsak. Semmi okmányt nem találtak. Betzaida arra készül, hogy megöli Elenát. Bár alba asszony meghallja Elena segély kiáltását már késõ, a túladagolt szer végez a beteg asszonnyal. A tragikus körülmények miatt senki sem tud elmenni Annabella (Elena és Alberto lányának) diploma osztójára hiába lett õ az évfolyam legjobbja.

3.
Raisa jól elveri Hamist, mert ledobta a hátáról. Samantha neki megy Raisa-nak, egészen verekedésig fajul a dolog. Az idegen egyre jobban érdeklõdik Samantha iránt. Vonzalmuk kölcsönös. Mauteban viszont tombol a féltékenység. Bûnözõt lát az ismeretlenben. Gyanúját tovább erõsíti, hogy az idegen nem ismerte fel a halott férfit. A városban közben sor kerül Elena temetésére. Annabella teljesen összetörik. Betzaida nagyon ideges, hiszen az imádott férfi még mindig nem került elõ, s akkor nem volt értelme az egésznek!

4.
Samantha és Raisa összevesznek. Valdemar képtelen kibékíteni õket.A birtokon menedéket találó Luis Alberto és Samantha egymásba szeretnek. Alberto továbbra sem tud semmit magáról. Maute azonban továbbra is gyilkossággal gyanúsítja az ismeretlen férfit.

5.
Samantha elköltözik a birtokról. Ramon megtalálja a halott férfi tárcáját és mindenki úgy véli, hogy az idegen, Luis Alberto nem más, mint a gép pilótája. Salvador elindul, hogy kiderítse az igazságot.

6.
Luis Alberto a vásáron örök szerelmet és hûséget esküszik Samantha-nak. A városba érkezõ Salvador és Betzaida azonban felismerik és magukkal viszik Caracasba. Raiza átkozza magát, amiért nem ismerte fel a milliomost.

7.
Samantha és Chicharra buszra szállnak, hogy a fõvárosba felkeressék Luis Albertot. Maute rájön mit tettek, de már bottal ütheti a nyomukat. Visszatérnek Luis Alberto emlékei.

8.
Raiza és Lavidia részvétlátogatást tesznek Luis Alberto-nál, de Betzaida kidobja õket. Maute azonnal gyanúsítja Valdemart, hogy Samantha a szeretõje. Samantha és Chicharra megérkeznek Luis Alberto-hoz, õ azonban nem ismeri fel õket.

9.
Samantha és Chicharra elmennek Luis Alberto irodájába, de õ ott sem ismeri fel õket. Raiza ad nekik pénzt, hogy hazautazhassanak, miközben megpróbálja elcsábítani Luis Alberto-t.

10.
Maute erõszakoskodik Samantha.-val, Lorenzo azonban megmenti a lányt, majd ismét megfogadja, hogy abba hagyja az ivást. Luis Alberto emlékei visszatérnek és elutazik Samantha-hoz.

16.
A rendõrség úgy gondolja, hogy Maute Caracasban van. Raiza egy templomba hívja Samanthát, ahol azonban Maute várja és rövid szóváltás után erõszakkal megcsókolja. A jelenetnek szemtanúja a Raiza jóvoltából éppen odaérkezõ Luis Alberto. Az idõközben kiérkezõ rendõrség elfogja Mautét. Valdemar inkognitóban Caracasba érkezik. Chicharra, Ramón és Teodora, Samantha tiltakozása ellenére szolgaként dolgozik a házban. Samantha eredménytelenül próbál magyarázatot adni Luis Albertonak a történtekre.

17.
Mindenki megdöbbenve fogadja a templomba történtek hírét. Betzaida Samantha bizalmas barátnõje lesz. Raiza tovább szítja Luis Alberto féltékenységét. Luis Alberto egy bárba megy, hogy itallal feledtesse bánatát. Samantha kínos beszélgetésbe keveredik Pantojával, aki véleményét megosztja Alba asszonnyal is , miszerint Samanthának viszonya van Mautéval. Samantha rájön, hogy Raiza csalta csapdába.

18.
Betzaida és Samuel egy szállodai szobába viszik a csontrészeg Luis Albertót, aki ott tölti az éjszakát. A falusiakat nyíltan lenézik az úri házban. Alexander belopózik Anabella szobájába és hevesen udvarol neki. Luis Alberto és Salvador válásról beszélgetnek és megírják a hivatalos feljelentést Maute ellen. Samantha Raiza lakására megy, hogy felelõsségre vonja, de nem találja otthon. Valdemar találkozik Mautéval a börtönben és “elbeszélgetnek”.

19.
Raiza munkát kér Luis Albertótól. Samantha megérkezik az irodába aláírni a feljelentést és elmondja Salvadornak, hogy ártatlan. A folyosón összefut Raizával és jelenetet rendez, ami csak tovább ront a helyzetén. Luis Albertót féltékenység gyötri, Salvador azt tanácsolja neki, hogy közremûködésével leissza magát. Samantha tanácsot kér Betzaidától, hogy mit vegyen fel a vacsorához, mire Betzaida Anabella egyik ruháját adja a kezébe…

20.
Betzaida összeesküvést szít Samantha ellen. Samuel segítségével felbéreli Tirsót, akinek Samantha egykori szeretõjének szerepében kell megjelennie. Ramón és Teodora rosszul érzik magukat, de nincs más választásuk, maradniuk kell. A vacsoránál kitör a botrány, amikor a részeg Anabella meglátja Samanthán a ruháját. A veszekedés után Anabella nem gyõz szabadkozni a ruha miatt. Betzaida kimagyarázza magát. Samantha és Luis Alberto közt tovább erõsödik a feszült hangulat.

21.
Samantha szabadozik a jelenet miatt. Anbella féltékeny Samanthára, Betzaida elégedetten dörzsöli a kezét. Samantha meghallja, amint Luis Alberto válásról beszélget Salvadorral. Raiza izgatottan készülõdik elsõ munkanapjára.

22.
A szolgák között egyre feszültebb a viszony: Ramón összekeveredik a kertésszel, Rosendo fel kar mondai. Raiza megdöbbenve veszi tudomásul, hogy nem Luis Alberto irodájában fog dolgozni. Samantha ruhát vásárolni indul Betzaidával, útközben azonban meglátogatja Mautét a börtönben és kéri, hogy ne terjesszen róla pletykákat.

23.
Luis Alberto felhívja Samanthát, de Hipolitóval beszél csak, aki elárulja, hol vannak. Betrazida, Samantha tudatlanságát és jóhiszemûségét kihasználva horribilis összeget költ el ruhákra, melyekbõl jócskán jut neki is. Salvador nem tud szabadulni Anabella csókjának emlékétõl. Samantha letagadja, hogy merre járt. Betzaida tájékoztatja Alba asszonyt a vásárlásról.

24.
Luis Alberto beszél a lányával, Anabellával, aki továbbra sem fogadja el Samanthát, még az ajándékba kapott ruhát sem fogadja el. A férfi beszél Betzaidával, aki tovább erõsíti a gyanúját. Samantha végül mindent bevall, és a szóváltás romantikus szerelmeskedésbe torkollik az udvaron, zuhogó esõbe.

27.
Gertrudiz azzal vádolja Damaris-t, hogy teljesen hasznavehetetlen, ám Luis Alberto a lány segítségére siet megvédve õt a támadásoktól. Eközben Samantha vitába keveredik Alba-val Teodora miatt, akit Alba csúnyán kihasznál. A vita hevében Alba sok sértést vág Samantha fejéhez.

28.
Raiza Luis Alberto irodájában véletlenül megtalálja azokat a papírokat, amiket Pascual elveszettnek hitt. A papírok áttekintése miatt Raiza egyre nagyobb befolyásra tesz szert Luis Alberto vállalatában, hiszen egyre több információ jut a birtokába. Luis Alberto ennek egyáltalán nem örül, a jelenlegi helyzetben azonban csak kevés dolgot tud tenni ellene, ezért inkább belenyugszik…

29.
Chicharra megpróbálja megnyugtatni a teljesen feldúlt Samatha-t. Salvador meghívja Raiza-t, hogy vacsorázzanak együtt az irodában. Eközben Sarita azt állítja Teodora-nak, hogy Samantha-t és barátait kidobták a házból…

30.
Alba rendkívüli módon aggódik unokája állapota miatt, s ráveszi Salvador-t, hogy kísérje el õt hozzá. Eközben Chicharra és Ramón elmondják Samantha-nak, hogy Teodora elment a háztól…

36.
Chicharra megpróbálja felvidítani Samantha-t. Eközben Raiza és Salvador az irodában meghallják, amint Sarita elmeséli Teodaranak, hogy Luis Alberto kidobta Samantha-t. A megdöbbent Teodora azonnal Luis Alberto keresésére indul, hogy beszéljen vele…

37.
A teljesen ittas Luis Alberto-t Betzaida könnyen ágyba tudja csábítani. Ám amikor az asszonynak feltûnik, hogy a férfi csak Samantha-ra gondol, iszonyatos haragra lobban. Eközben Alba és Rosendo abban mesterkednek, hogy kitaláljanak valamilyen módot arra, hogy Betzaida Luis Alberto elõtt is elismerje, hogy õ ölte meg Elena-t…

38.
Miután Betzaida Sarita-tól megtudja, hogy Alba miben mesterkedik, úgy dönt, hogy a kórházba lopakodva megöli õt…

39.
A kórházban Arturo rettenetesen fél, hogy elveszíti Alba-t, ezért bevallja neki, hogy mennyire szereti õt. Ezután õ az, aki Luis Alberto-t informálja anyja egészségi állapotáról, miközben Betzaida és Raiza mindketten fel akarják kelteni a férfi figyelmét…

40.
Lavidia mindenáron rá akarja venni Maute-t, hogy az adja vissza a Valdemar-tól örökölt pénzt. Eközben Samantha megköszöni Salvadornak, hogy kihozta õt a börtönbõl. A Samanthát rettenetesen gyûlölõ Raiza azonnal elkezdi kikészíteni a lányt, s mindenki szeme láttára csúnyán megalázza õt…

41.
Samantha egyre kíváncsibb lesz arra, vajon ki lehet Westalia titokzatos birtokfelügyelõje, s nyomozni kezd utána. Eközben Betzaida mindenkivel elhiteti, hogy rendkívüli módon aggódik a klinikán történtek miatt. Maute és Black Jack pedig megállapodnak abban, hogy megkezdik hadmûveletüket Samantha elkapása érdekében…

42.
Maute megpróbálja kiszedni Tirsoból, hogy ki a szeretõje. Mivel Tirso nem hajlandó beszélni Black Jack védelmére szorul. Eközben Raiza megosztja gyanúját Luis Alberto-val, miszerint Maute ölhette meg Rosando-t. Luis Alberto-nak nagyon kell vigyáznia ezzel a férfival…

43.
Luis Alberto kidobja Mautét az irodájából. Az Alba asszonyt meglátogató Anabellát Alexander ismét zaklatja, de megérkezik Salvador és elzavarja a fiút. Macarena egyre nagyobb fenyegetést jelent Betzaida számára. Maute Black Jack-kel és Tirsóval ül a kocsmában, a mikor megjelenik Pantoja és Rosendo meggyilkolásának vádjával letartóztatja. Samantha Westalia házában betegeskedik, orvost hívnak hozzá, a vizsgálat során kiderül, hogy kisbabát vár.

44.
Maute tagadja a vádakat, Pantoja kénytelen elengedni. Raiza rájön, hogy Betzaida ugyanannak a férfinak adott pénzt, akit késõbb Luis Alberto rajtakapott Samanthával. Samantha kétségek közt vergõdik: örül a kisbabának, de fél a gyerekneveléssel járó felelõsségtõl, hisz egyedül kell megtennie mindezt. Macarena házvezetõnõvé nevezteti ki magát és egyre jobban Betzaida nyakár nõ. Tirso, Black Jack és Maute repülõre ülnek és elhagyják az országot, de Maute megígéri, hogy visszajön Samantháért.

45.
Alba továbbra is képtelen elmondani, hogy Betzaida gyilkos. A Raiza tiszteletére szervezett party-t az Aranguren- házban folytatják, útközben azonban Samantha meglátja a részeg Luis Albertot, amint Betzaida vállán megmutatja Elena hamisított levelét Annabellának. Raiza szerelmet vall Luis Albertonak.

46.
Annabella átadja Elena állítólagos levelét az apjának. Maute vissza akar menni Venezuelába, de a társai rábeszélik, hogy várjon még fél évet. Annabella a megtalált levélrõl mesél Albának, aki ismét rosszul lesz. Betzaida szerelmet vall Luis Albertonak, de a férfi visszautasítja. Samanthának megkezdõdik a vajúdás, de komplikációk lépnek fel és az orvos szerint választani kell Samantha és a gyermek élete között

47.
Samantha hosszas vajúdás után egy kislánynak ad életet. A kislány azonban egyáltalán nem egészségesen született, s bár az orvosok mindent megpróbáltak az újszülött meghalt…

50.
Samantha eltûnése mindenkit rendkívüli módon aggaszt. Csak annyit lehet tudni az ifjú asszonyról, hogy amikor utoljára látták éppen Martín autójába szállt be. Ám, hogy hol lehet, arról az érte aggódóknak fogalmuk sincs. Ezért határoznak úgy, hogy nagy erõkkel elkezdik keresni az eltûntet…

51.
Miközben az orvos a Martin család otthonában Samanthát látogatja a lány még mindig nem tette túl magát azon, hogy újszülött gyermeke a születés után meghalt. Az orvos egyre inkább úgy érzi, hogy a lánynak komolyabb baja is lehet…

52.
Marti és Laura rendkívül sajnálják Samantha-t. Valdemar arra kéri a lányt, hogy bocsásson meg neki. Laura elhatározza, hogy megkeresi Samantha-t, s hamarosan meg is találja…

53.
Martin azt ígéri Samantha-nak, hogy senki sem fogja bántani. Eközben Betzaida újra tevékeny nyomozó munkába kezd, hogy kiderítse vajon mi lehet Luis Alberto baja, ami miatt alig lehet vele beszélni…

54.
Miközben Maute üzleti ügyben a Casino-ban tárgyal Samantha feltûnik az épületben, mivel ott van találkozója Laura-val. Maute kapva kap az alkalmon…

59.
Maute azért hálálkodik Istennek, mert az visszaadta neki Samanthát. Eközben Luis Alberto felismeri Samantha testét..

60.
Maute közli Samanthával, hogy hozzá kell jöjjön feleségül. Valdemar megesküszik Samantha emlékére, hogy bosszút fog állni Luis Alberto-n…

61.
Samantha nem sokáig marad Aruba-ban, mert Maute elviszi onnan õt, mondván, hogy Tirso el akarja csábítani. Eközben Luis Alberto egyre nehezebben viseli Samantha elvesztését…

62.
Lavidia és Raiza beszélgetését Pascual zavarja meg, aki bizonyos dokumentumokat írat álá Raizával. A papírokat késõbb arra akarja használni, hogy befeketítse Luis Alberto hírnevét…

63.
Laura-nak végre sikerül megszerezni Luis Alberto telefonszámát. Miközben éppen fel akarja hívni a férfit, Luis Alberto közli Betzaida-val, hogy kapcsolatuknak egyszer s mindenkorra vége…

69.
Samatha könyörög Rodolfonak, hogy menjen el még mielõtt túl késõ lenne. Eközben Maute iszonyatos haragra gerjed, mert azt gondolja, hogy Samantha megszökött, noha a lány még mindig Rodolfo-val sétál…

70.
Samantha nem hajlandó szóba állni Luis Alberto-val, hanem inkább Rodolfo-nál keres menedéket. Eközben Annabella megpróbálja megértetni Alexanderrel, hogy szakítani akar vele…

71.
Miután Samantha megmenti Isabelita-t, a két nõ beszélgetni kezd. Luis Alberto nem hallgat lánya szavára, s ezért keményen összevesznek. Samantha és Rodolfo egyre közelebbi barátoknak és társnak tekintik egymást…

72.
Samantha megkezdi a kezeltetését Rodolfonál. Miközben Chicharra arra vár, hogy Rodolfo vele is foglalkozik, a férfi minden idejét Samanthára fordítja. Chicharra megragadja az alkalmat és elmegy meglátogatni Isabelita-t…

73.
Salvador megjelenik és felkeresi Annabellát, hogy szerelmet valljon neki. Eközben Azar visszaadja Luis Albertonak azt a búcsúlevelet amelyet tõle kapott és közli vele, hogy sem hagyhatja el õt…

74.
Miközben hipnózisnak vetik alá, Samantha visszaemlékezik azokra a pillanatokra, amikor lányát szülte. A kellemetlen emlékek miatt Rodolfo megpróbálja kihozni a lányt a hipnotikus állapotból, ám Samantha inkább maradna a múltban…

75.
Amikor Luis Alberto Salvadorral találkozik egyáltalán nem hajlandó szóba állni a férfival. Eközben Samantha és Rodolfo a hipnózis alatt történteket beszélik meg, így Samantha-nak van alkalma beszámolni Maute hazugságáról, miszerint Samantha lánya meghalt volna…

76.
Raiza és Betzaida nagy vitába keverednek Anabella miatt. A vita közben megjelenik Elene, aki mindent hallott abból, amit Betzaida mondott. Eközben Maute megjelenik Luis Alberto irodájában…

77.
Rodolfo szerint Alexander nagyon rosszul tette, hogy megszökött és megtámadta Salvadort, hiszen így most már semmi esélye sincsen arra, hogy megússza a börtönt. Alexander azonban nem hiszi, hogy még egyszer elkapná a rendõrség. Ebben a pillanatban azonban egy rendõrautó tûnik fel a háznál…

78.
Samantha, a Luis Albertoval való találkozását arra használja fel, hogy minél több dolgot megtudjon a múltjáról. Luis Alberto el is kezd mesélni neki a régi idõkrõl, amibõl Samantha megtudja, hogy igaz az amit eddig is tudott, miszerint korábban Aranguren.

80.
Úgy tûnik Samantha és Chicharra szökése Maute-tõl sikerrel járt. A két lánynak sikerül felszállni egy buszra és eltûnni a környékrõl anélkül, hogy a dühöngõ Maute észrevenné õket. A férfi azonban több emberét is Samantha és Chicharra nyomába küldi…

81.
Betzaida már mindent elõkészített ahhoz, hogy a fürdõben meggyilkolja Alba-t. A mit sem sejtõ Alba nyugodtan megy be a fürdõszobába, ám segélykiáltását már senki sem hallja…

82.
Chicharra és Teodora elmesélik Samanthának, hogy a valódi apja Don Valdemar. Mivel a lány csak nehezen tudja elhinni ezt, kénytelenek az egész történetet elárulni a lánynak…

85.
Amikor Raiza kezdi érezni, hogy Luis Alberto Samantha-t akarja, iszonyatos dühvel támad a lányra és közli vele, hogy önszántából sohasem fogja elnézni, hogy Samantha visszaszerzi egykori férjét és gyermekét…

86.
Samantha és Luis Alberto megpróbálják kihozni Isabelita-t az óvodából, ám az dolgozók nem engedik meg nekik, hogy elvigyék onnan a gyermeket. Eközben mind Valdemar mind Arturo megtudják, hogy Samantha életben van…

87.
Miután nagy nehezen sikerül megszerezzék lányukat, Luis Alberto és Samantha megpróbálnak repülõvel elmenekülni az országból, ám amikor ezt Maute megtudja, azonnal intézkedni kezd, hogy az utazást megakadályozza…

88.
Hipolito beismeri Rodolfonak, hogy tudja hol fog Anabella és Salvador összeházasodni. Eközben Pascual megpróbálja rávenni Raiza-t, hogy segítsen neki visszaszerezni a konzorcium többségi részvényeit…

89.
Saslvador közli Luis Alberto-val, hogy feleségül vette Annabella-t. Eközben Gertrudiz is tudomást szerez az esetrõl, és azonnal Maute-hoz megy, hogy õt is informálja az esetrõl. Annabella arra kéri Samantha-t, hogy segítsen neki apjával elfogadtatni a Salvadorral már oly régóta tartó kapcsolatát…

90.
Rodolfo nem érti meg Raizát, aki azt állítja, hogy õ Isabelita édesanyja. Alexander megesküszi a börtönben, hogy szabadulása után pokollá teszi Annabella és férje életét. A Mutét biztonsági õrök dobják ki a vállalattól.

91.
Rodolfo arra kéri Arturót, hogy ejtse az Alexander elleni vádat. Raiza mindent elmond a rendõrségnek, mert Gertrudiz nem volt hajlandó megtenni, amit várt tõle. Maute el akarja venni Samantha gyermekét.

92.
Maute elmondja Black Jack-nek, hogy meg fogja ölni Tirsot. Pascual megfenyegeti Valemart. Samantha kételkedni kezd abban, hogy a férje szereti.

94.
Luis Albert felszólítja Raizát, hogy hagyja el a házát, mire Raiza megfenyegeti. Samatha meglátogatja a haldokló Mautét. Luis Albertót letartóztatják gyilkossági kísérletért.

95.
Luis Alberto nem kér Salvador segítségébõl, inkább a fogdába sínylõdik. Lánya segítségére sem tart igényt, mivel Salvador a férje. Raiza elmegy Valdermar-hoz és közli, hogy át akarja venni a konzorcium irányítását.

96.
Samantha le akar mondani Isabelitáról. Raiza felajánlja Pascualnak, hogy kössenek szövetséget. Luis Alberto kiszabadul a börtönbõl, és megtudja, hogy Salvador járt közben érte. Salvador elmondja Anabellának, hogy kiszabadul az apja és visszavonta a vádakat Alexander ellen, aki rehabilitációs otthonba kerül. Maute megtudja, hogy a sérülése miatt soha többé nem fog tudni járni.

97.
Valdemar belehal a szívrohamba. Raiza Samanthát vádolja a férfi haláláért, és apja holteste mellett bosszút esküszik ellene és Luis Alberto ellen. Pascual örül Valdemar halálának és tervezgeti a szövetséget Raizával. Maute megesküszik, hogy bosszút áll Luis Albertoón, amiért örökre nyomorékká tette.

98.
Annabella meglátogatja Alexandert, amibõl a fiú azt a következtetést vonja le, hogy Annabella még mindig szereti. Martin rábeszéli Mautét, hogy szedje össze magát. Az egész család összegyûlik Valdemar temetésén.

99.
Luis Alberto bejelenti, hogy Samanthát illeti meg a vállalat posztja. Amute leleplezi Samuel és Tirso sikkasztásait. Teodora visszaviszi Valdemar hamvait Sabana de Piedrára.

100.
Samantha megígéri Luis Albertonak, hogy minden körülmények között az oldalán fog maradni. A La Promesa-ban vita alakul ki Valdemar végrendelete körül. Arturo újra szerelmet vall Alba-nak. Salvador és Anabella együtt dolgoznak az iroda rendberakásán. Eközben Salvador elárulja Anabellának, hogy Arturo és Alba együtt vacsoráznak…

101.
Raiza meglepõdik, Luis Alberto megjelenik. Luis Alberto és Samantha eltökélt szándéka, hogy leszámoljon Raizával, ám a nõ már ki is eszelt valamit, amivel megvédhetné magát. Miközben Tirso és Samuel éppen viccet csinálnak Maute egészségi állapotából, megjelenik a viccelõdés tárgya…

102.
Maute csak nehezen tudja rávenni magát, hogy megölje Samanthát. Eközben Luis Alberto tagadja, hogy tudta volna, Raiza úgy mutatta be a gyermeket, mintha az a sajátja lett volna. Teodora végre megnyugodhat, mert az összes fontos dokumentum Raiza birtokában van. Miközben Samantha még mindig ájult állapotban van, Maute elõveszi pisztolyát és azt a lány fejéhez nyomja…

103.
Samantha-t letartóztatják. Salvador és Anabelita meglepõdve olvassák, hogy mit ír az anyakönyvi kivonat Isabelita-ról. Pascual arra kéri Raiza-t, hogy mutassa meg neki is a végrendeletet. Salvador azt a nézetét hangoztatja, hogy a végrendelet jogerõs. Samantha egyre jobban kezd kibnorulni a helyzet miatt amibe került…

104.
Pantoja nem hiszi el Samanthának, amit a lány mond. Mivel Alba nem engedi Raiza-nak, hogy elvigye a gyereket, vissza kell költöznie az Aranguern házba. Maute rettenetesen feldühíti Luis Alberto-t azzal, hogy egyre jobban bemocskolja Samanthát, olyan helyzeteket teremtve, amik mind a lány bûnösségére utalnak…

105.
Maute ráveszi Tirso-t, hogy erõsítse meg, valóban Samantha volt az, aki rálõtt. Samantha nem fogadja el Pantoja érvelését. Raiza is gyilkossági kísérlettel vádolja Samanthát, aki ezt Luis Alberto-tól tudja meg. Salvador éppen akkor jelenik meg Samanthánál, amikor Pantoja bántalmazni kezdi a lányt…

106.
Betzaida megtámadja Samantha-t. Luis Alberto Salvador és Anabella megbocsátását kéri, hiszen korábban sok rosszat követett el ellenük. Virginia éppen idõben érkezik, hogy megállítsa a kialakult verekedést Betzaida és Samantha között. Ám így õ is belekeveredik az egészbe…

107.
Salvador elmondja Luis Alberto-nak, hogy véleménye szerint minden bizonyíték amit Maute felhozott Samantha ellen hamis, és a férfi csak bosszúból akar így elbánni a lánnyal. Luis Alberto rettenetes haragra gerjed a hírek hallatán. A tárgyalóteremben Salvador védelmébe veszi Samanthát, ami Anabellát nagy örömmel és büszkeséggel tölti el…

108.
Samantha könyörögve kéri Tirso-t, hogy mondja el az igazat. Neira megbeszélést folytat Pantoja-val, s azt állítja, hogy van olyan bizonyítéka, ami segítene az ügy tisztázásában. Tirso változatlanul állítja, hogy a Samantha kezében levõ fegyverbõl dördült el a lövés…

109.
Raiza újra és újra apja emlékével küzd, és emlékezteti magát, hogy nem szeretheti húgaként Samantha-t. Anabela romantikus vacsorát készít elõ férjének. Papellito kábítószer fogyasztásra buzdítja Alexander-t, ám a fiú erre nem hajlandó…

110.
Clemencia és Chueca összefut a folyosón Lucrecia-val és bevádolják Samanthá-t, hogy teljesen megõrült, kidobta õket a cellájukból. Virginia érzi, hogy valami baj van, felfedezi, hogy Samantha nem tud kiszabadulnia tûzbõl. Hiába a két gaztevõ ármánykodása, mégis kiszabadítják és nem is esik semmi baja. Isabelita azonban nagyon beteg: agyhártyagyulladása van. Luis Alberto és a többiek vele maradnak, ezért nem jelennek meg a tárgyaláson. Ez olyan annyira nyugtalanítja Samanthá-t, hogy képtelen a tárgyalásra koncentrálni, pedig az õ vallomása következik…

111.
Alexander haverjai nagyon dühösek rá, mert nem vett részt a drogos utazásban. Alexander panaszkodik Cvarolina-nak, hogy már barátai sincsenek és Rodolfo is mindig a bíróságon ül. Deborah minden erejével próbálja bizonyítani, hogy Samantha prostituáltként dolgozott. Samantha gyanút fog, hogy valami baj van a kislányával, mert sem Luis Alberto, sem dona Alba, sem Arturo nincs a teremben.

112.
Neira véletlenül rábukkan egy videó felvételre, ami a gyilkosság éjszakáján készült. A felvétel világosan megmutatja Maute-t, ahogy lelövi Tirso-t. martin és Laura pont belépnek, így értesülnek a felvételrõl. Azonnal a bíróságra mennek, azonban Blackjack elveszi a kazettát és elrohan. Samantha a tárgyaláson Luis Alberto-tól tudja meg, hogy Isabelita-nak agyhártyagyulladása van.

113.
Samantha és Luis Alberto addig könyörög a bírónak, amíg elengedi Samanthá-t a kórházba. Isabelita épp akkor válságos állapotba van, mikor megérkezik Samantha. Ám az anyai könyörgés megteszi hatását: a kislány újból lélegezni kezd?Papelillo és Demencia elszöknek a rehabilitációs központból és belövik magukat. Azonban a szer halálosnak bizonyul?még Alexander sem tudja megmenteni Papilillo-t. az esküdtek meghozzák az ítéletet: Samantha-t minden vádpontban bûnösnek nyilvánítják…

114.
Samanthá-t 25 év fegyházra ítélik és azonnal el is viszik. Macarena azt találja ki, hogy adják el Raiza-nak a videó kazettát, amin Maute lelövi Tirso-t. Raiza meg is veszi és elmegy Maute házába?Samantha elhatározza, hogy megszakítja a kapcsolatot Luis Albertoval és Isabelitával, hogy ne kelljen a börtönviselt családtag terhével élniük.

115.
Luis Alberto meglátogatja Samantha-t a börtönben, ahol a nõ azzal várja, hogy soha többé nem kívánja látni a férfit, hiszen mostantól már Rodolfo-t szereti. Luis Alberto csak nehezen hiszi el, hogy Samantha komolyan gondolja szavait és úgy dönt bebizonyítja a lány iránt érzett szerelmét…

116.
Az, hogy Luis Alberto elutasítja õt, rettenetes haragra lobbantja Betzaida-t. Salvador megpróbálja rávenni Sarita-t, hogy segítsen neki Deborah-t móresre tanítani. Macarena pénzt ad Tirzo-nak, hogy az ügyvédet fogadhasson…

117.
Macarena nagyon rosszul van, de sikerül figyelmeztetnie Samantha-t, hogy veszély fenyegeti a lányát. Betzaida telefonon beszél Maute-val és figyelmezteti, hogy a felvétel Raiza kezébe került. Megbeszélnek egy találkozót Maute-val. Betzaida leüti Lucreciat és kiszabadul a börtönbõl, az a célja, hogy bosszút álljon Samantha-n…

118.
Lavidia enyeleg Pascual-lal, azt javasolja, hogy vegyék el Raiza jogkörét és vegyék el véglegesen a vállalatot Luis Alberto-tól. Valójában altatót rak Pascual italába, hogy elszedhesse Valdemar végrendeletét. Maute felhívja Samantha-t és közli vele, hogy Isabelita-t csak Samantha-ért cserében adja át. Maute nem engedi, hogy Betzaida bántsa a kislányt. Deborah-ról kiderül, hogy Samuel testvére volt…

119.
Lavidia Yusmeris segítségével megtalálja az iratokat. Pascual és emberei a megbeszélt találkozóra. Maute át akarja adni Isabelita-t Luis Alberto-nak, azonban Betzaida elveszi Blackjack pisztolyát és elviszi Isabelita-t. deborah lelövi Maute-t. Luis Alberto pedig Salvador-ral üldözõbe veszi Betzaida -t…

120.
Luis Alberto és Pascual rátalálnak Betzaida kocsijára, amibõl kifogyott a benzin. Isabelita megszökik Betzaida-tól, aki jelentést lát, majd leveti magát egy kõbányába. Luis Alberto hazaviszi Isabelit-t. Raiza lemond a kislányról és a Lavidia által szerzett iratokkal letartóztatják Pascual-t. A vállalat visszakerül az Aranguren-nekhez . Arturo és dona Alba megülik a lagzit. Minden elrendezõdik, minden jó, ha vége jó…

Megosztom másokkal: