SI ME MIRAN TUS OJOS – Határtalan szerelem

Zair Montes – Mariana Márquez
Carlos Guillermo Haydon – Fernando Salaverry
Tatiana Capote – Amparito Savala
Eduardo Serrano – Ernesto Salaverry
Esther Orjuela – Elvira de Márquez
Marcos Campos – Anibal Márquez
Gigi Zanchetta – Alicia Guzmán
Manuel Escolano – Félipe Salaverry
Reina Hinojosa – Natalia de Linares
Alberto Alifa – David Linares
Virginia Urdaneta – Julia Miller
Elisa Stella – Isabel ‘Chabela’
Maykel Vizcaya – Claudio Salaverry
Abril Schreiber – Rita
Miguel Augusto Rodríguez – Nicolás
Jullye Giliberti – Samantha Miller
Oswaldo Mago – Juan Carlos Valderrama
Gerardo Soto – Dr. Goldstein
Alberto Rowinsky – Lorenzo Santini
Julie Restifo – Josefina de Salaverry
Jesús Cervo – Tigre
Alicia Hernández – Dalila
Saúl Marín – Waldo
Belén Peláez – Milenka
Daniela Navarro – Paty Linares
René Díaz
Juan Carlos Adrianza – tato
Sally De Rogatis – Silvana
Mariana Magallanes
Ángel Cueva – Julián Salaverry Guzmán
Shakti Maal – Gaby Salaverry Guzmán

Ez egy fiatal és hiszékeny leány története, akit arra kényszerítettek hogy egy éjszakai klubban táncoljon; és egy fiatal jóhírű férfi aki azt hiszi, hogy a lány egy könnyűvérű nő, aki folyamatosan szerelmi kalandokba, titkokba, intrikákba és akciókba keveredik. Mariana első látásra sztriptízt táncol, de valójában a teste árverésre van bocsátva. Egy fiatal férfi, Fernando, aki ismét a családjával szemben küzd, akit az áruló barátnője tüzelt fel a saját érdeke miatt. Fernando elrendezi, hogy egy hamis és kitalált házassággal teljesíti nagybátyja feltételeit azért, hogy hozzáférhessen az örökségéhez. Nincsenek Mariana felé érzelmei mikor bevezetik, de a nő egyből beleszeret. Mariana bájos és célratörő, hogy megszerezze a szerelmét lépésről lépésre. Ez egy történet a bonyolult kapcsolatokról intrikákkal és cselszövők ármánykodásával a fiatal pár ellen. Bizonytalan kapcsolatokba kerülnek ahol felismerik, hogy az emberek kétarcúak is lehetnek.
Zair Montes mint Mariana: Mariana egy fiatal és gondos lány, aki 20-as évei vége felé jár. Epekedőtekintete, ragyogó haja, simulékony mozgása a férfiakat az őrületbe kergeti, miáltal ráveszi őket, hogy hihetetlen dolgokat tegyenek meg érte. Mariana soha nem akart árucikk lenni, de az élet ilyen, engedelmeskednie kell az idegen játék szabályainak. Meleg szíve teli van méltósággal és szeretettel melyek segítik leküzdeni az akadályokat és megtalálni az igaz szerelmet.
Carlos Guillermo Haydon mint Fernando: Fernando egy nagyon jóképű, atletikus és magabiztos fiatal férfi. Jól menőnek és ígéretesnek néz ki, de néhány családi feltételek miatt olyan utat kell járnia, melyet sosem tervezett. Barátnője ráveszi, hogy rossz dolgokat tegyen, de végül Fernando összeházasodik Marianával és úgy tűnik, hogy a dolgaik rendben lesznek.

Epizódok száma: 120
SONY PICTURES Television International 2009

Megosztom másokkal: