Si nos dejan – Alicia új élete tartalma

Si nos dejan – Alicia új élete tartalma:

1.
Alicia Montiel újságíró férjének és három gyermekének él. Amikor férje elnyeri a nemzet újságírója elismerést, Aliciának magától értetődő, hogy együtt ünnepeli meg a családjával a győzelmet. Ám ezután a nő telefonjára szokatlan üzenetek érkeznek, amelyek szerint Alicia házassága közel sem tökéletes…

2.
Alicia összeomlik, miután rádöbben az igazságra a házasságával kapcsolatban. Julieta továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy jó döntést hozott, de Sergio ennek ellenére haragszik rá. Martín újabb részleteket tud meg a gyilkosságról.

3.
Alicia tanácstalannak érzi magát, miközben mindenki különböző ötletekkel áll elő a helyzet megoldásával kapcsolatban. Gonzalo nem szeretne orvos lenni, de nem tudja, hogyan mondja el ezt az apjának. A nemzet újságírója díj átadásán Alicia és Julieta is kellemetlen helyzetbe kerül.

4.
A díjátadó folytatódik, Sergio és Alicia között pedig egyre nő a feszültség. Eva beszél Julietával, aminek hatására a nő egyre magányosabbnak érzi magát. Yuri komolyan veszi az első megbízását, és beleveti magát a munkába.

5.
Julietát megdöbbenti Sergio döntése, és bosszút akar állni. Alicia egy terapeuta segítségét kéri. Yuri ellátogat Cholo házába, ahol meglepő felfedezést tesz. Martín és Sofi vacsoravendéget várnak.

6.
Cholo nem fogad látogatókat. Aliciának döntenie kell, hogy elmondja-e a gyerekeknek az igazat. Julieta mindent megtesz annak érdekében, hogy felhívja magára a figyelmet. Lucas megjelenik Sergio irodájában, és sarokba szorítja a férfit.

7.
Martín és Alicia jót beszélgetnek kávézás közben. Miranda fiúnak adja ki magát, hogy befogadják a többiek. Martín rosszkor érkezik Sergiohoz, és ott találja Julietát. Eközben Sergio a család közreműködésével egy nagy dobásra készül.

8.
A gyerekek nem értik, hogy Alicia miért nem mond azonnal igent Sergionak. Julieta biztosra veszi, hogy Sergio meg fogja kérni a kezét. Martín egy ajándékot visz Aliciának.

9.
A kirobbanó botrány mindenki életére hatással van. Cholot átszállítják a börtönbe, ami megdöbbenti Yurit, de nem adja fel, hogy küzdjön az ügyért. Sergio úgy gondolja, hogy Martín a hibás a kialakult helyzetért.

10.
Sergio elköltözik otthonról, ami miatt a gyerekek mérgesek Aliciára. Yuri meglátogatja Cholot a börtönben. Sergionak és Julietának egy különkiadásban kell vallaniuk az igazságról.

11.
Sergio megszólal a Julietával való kapcsolatáról a műsorában. Rebeca nem nézi jó szemmel, hogy Sergio még mindig náluk lakik. A családja továbbra is arra próbálja rávenni Aliciát, hogy fogadja vissza a férjét.

12.
Alicia szeretné helyrehozni az életét, ezért úgy dönt, hogy dolgozni fog. Miranda komoly bajba kerül. Yuri Sergiot faggatja, de az apja továbbra sem őszinte vele. Sergio és Julieta is azt akarják elérni, hogy Martínt kirúgják.

13.
Yuri egyre mélyebbre ássa magát Cholo ügyében, és több furcsaságot is felfedez. Lucas felháborodik, amiért Alicia az alapítványnál akar dolgozni. Martín és Sergio között tovább nő a feszültség a munkahelyen.

14.
Sergio tudomására jut, hogy Gonzalo megbukott a vizsgáján, aminek következtében elbocsátják az egyetemről. Martín interjút készít Aliciával. Cholo egyre nehezebben viseli a bezártságot.

15.
Lucas kétségbeesik, amikor Alicia elkezdi ellenőrizni az alapítvány pénzügyi papírjait. Moisés felvesz egy esküvőszervezőt, hogy rávegye Yurit, foglalkozzon végre az esküvőjükkel. Miranda megpróbálja kideríteni, mi van Vipera és Nicole között.

16.
Miranda rosszul lesz, ezért megpróbálják felhívni a szüleit. Martín meg akarja győzni Aliciát a kapcsolatukról, de a nő nem érzi helyesnek. Yuri ismét ellátogat Cholo házába, ahol veszély leselkedik rá.

17.
Cholo mindent megtesz, hogy Yurit megmentse. Sergio és Alicia egymást okolják a Mirandával történtek miatt. Martín megtudja, hogy a pletykalapok célpontjává vált. Gonzalo Fedora segítségét kéri, ami váratlan következményekkel jár.

18.
Mindenki Mirandáért aggódik. Fedora kellemetlenül érzi magát Gonzalo közelében. Lucas követeli, hogy Alicia ne szóljon bele az alapítvány ügyeibe, mire Sergio ismét megfenyegeti. Cholo döntést hoz a börtönben.

19.
Yuri továbbra sem hiszi el, hogy Cholo követte el a gyilkosságot. Facundo tovább nyomoz a fia halálával kapcsolatban a piacon, miközben komoly veszély leselkedik rá. Gonzalo és Samuel szembe kerülnek egymással Fedora otthonában.

20.
Sergio kirúgja Martínt, amit Diablo nem hagy szó nélkül. Miranda meg akar szökni a kórházból, hogy ne tegyék ki a csapatból. Julieta meglepetést tervez Sergio születésnapjára. Eközben Sergio előáll egy újabb ötlettel, hogy visszanyerje Alicia bizalmát.

21.
A lányok meglepetés születésnapi partit szerveznek Sergio számára. Eközben Julieta is egy különleges ajándékkal készül. Rebeca szokatlan dolgokat tapasztal. Fedora elárulja az érzéseit Carlotának Gonzaloval kapcsolatban.

22.
Sergio kihasználja a lehetőséget, hogy a meglepetés partiján közelebb kerüljön Aliciához. Julieta nem viseli jól, hogy Sergio nem őt választotta, ezért úgy dönt, hogy tönkreteszi az estét, de nem minden úgy alakul, ahogy eltervezte. Gonzalo megpróbál beszélni Fedorával, de a nő elutasítja.

23.
Alicia meglátogatja Julietát, hogy megtudja mi van közte és Sergio között. Vipera egy páros randit szervez, ahová Mirandát is meghívja Enigmaként, így a lány félreérthető helyzetbe kerül. Gonzalo ismét megpróbál állást találni.

24.
Sergiot szembesítik a hazugságaival. Samuel ismét erőszakosan bánik Fedorával, de ezúttal túl messzire megy. Lucas megfenyegeti Sergiot, de a férfi nem hagyja ezt szó nélkül. Yuri kifaggatja Mirandát arról, ami történt.

25.
Alicia beszél a gyerekekkel, és elmondja nekik a döntését. Fedora elmegy a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen. Sergio előáll egy újabb ötlettel, hogy Lucast elhallgattassa. Yuri ismét találkozik Choloval.

26.
Julieta felmondással próbál hatni Sergiora. Miranda beszél Viperával a hazugságairól. Fedora elmenekül az otthonából a bántalmazás elől. Cholo és Yuri közös élménye mindkettőjükre nagy hatást gyakorol.

27.
Sergio nem titkolja tovább Alicia előtt valódi szándékait. Julieta továbbra sem enged Sergionak, és elárulja a feltételeit. Yuri nehezen titkolja Moisés előtt, ami történt. Alicia elfogadja Martin ebédmeghívását.

28.
Martín és Alicia közelebb kerülnek egymáshoz. Julieta elárulja főnökének nagyratörő terveit. Yuri őszintén beszél a vőlegényével az érzéseiről. Eva asszony bajba sodorja magát.

29.
Miranda Vipera társaságában úgy dönt, hogy megszökik. Moises kézbe veszi Cholo ügyét. Rebecca egyre nyugtalanítóbb dolgokat tapasztal magával kapcsolatban. Martín Alicia mellett áll a nehéz helyzetben.

30.
Martín segít Aliciának Miranda nyomára bukkanni. Gonzalo közeledése ismét összezavarja Fedorát. Tovább folyik a nyomozás a fegyveres rablás ügyében. Yuri kiáll a döntése mellett.

31.
Sergio felháborodik, amikor megtudja, hogy Alicia Martinnal volt. Samuel ráveszi Fedorát, hogy vonja vissza az ellene tett feljelentést. Cholo elutasítóan bánik Yurival.

32.
Sergio utasítására Aliciának el kell hagynia az alapítványt. Fedora nem tudja, hogyan kellene kezelnie Samuelt. Julieta tisztázza Sergioval az összeköltözésük szabályait. Gonzalo kellemetlen helyzetbe kerül Lorena előtt.

33.
Martín megpróbálja meggyőzni Aliciát a kapcsolatuk helyességéről. Cholot rá akarják venni, hogy szökjön meg a börtönből. Sergio és Julieta között nem minden úgy alakul, ahogy a nő várta. Gonzalo Fedorához fordul segítségért, de rosszkor érkezik.

34.
Eva asszony egyre elkeseredettebb, ezért felkeresi Sergiot. Moisés tovább is féltékenyen viselkedik, és tudja, hogy valamit titkolnak előtte. Fedora és Gonzalo között egyre bonyolultabbá válik a helyzet.

35.
A szökés után mindenki új életet akar kezdeni, de nem mindenkinek sikerül. Yuri megismeri Moisés igazi természetét. Fedora rettegéssel tér vissza otthonába. A Sergio által felbérelt magánnyomozó követi Martint és Aliciát.

36.
Gonzalo meglátogatja Fedorát, hogy tisztázzák a kapcsolatukat. A magánnyomozó átadja a bizonyítékokat Sergionak, aki nem habozik. Miranda újabb bajba keveredik.

37.
Sergio Alicia ellen hangolja a családot. Aliciának szembesülnie kell a gyerekek reakciójával. Yuri arról győzködi Cholot, hogy még ne adja fel magát. Nicole mindent megtesz, hogy Mirandát kirúgják az iskolából.

38.
Sergio Aliciát hibáztatja, amiért Miranda ismét bajba keveredett. Lucas aggódik az édesanyjáért, és megpróbálja utolérni Sergiot. Fedora kénytelen visszavonni a feljelentést. Sofia a legrosszabb pillanatban érkezik meg az édesapja otthonába.

39.
Sofia meglátja Aliciát és Martínt együtt, amitől összezavarodik. Rebecca megpróbálja feldolgozni, amit az orvostól hallott. Alicia ismét elbizonytalanodik a kapcsolatukat illetően Martínnal, de a férfi kitart a véleménye mellett.

40.
Sergio felháborodik, amikor megtudja, hogy Martín meglátogatta Aliciát és a gyerekeket. Cholo megbeszél Yurival egy találkozót, de egyikük sem tudja, hogy megfigyelik őket. Alicia elárulja Carlotának a szerelme nevét.

41.
Yuri bajba keveredik a találkozó miatt. Carlota tudomást szerez Martín és Alicia kapcsolatáról, és ezt számonkéri Martínon. Julieta mindent megtesz, hogy nagyobb szerepet vállalhasson a műsorban. Facundo egy újabb tervvel áll elő, hogy elkapják a fia gyilkosát.

42.
Yuri letartóztatása mindenkit felkavar. Fedorának be kell látni, hogy minden ígérete ellenére, Samuel sosem fog megváltozni. Miranda egyre reménytelenebbnek érzi a helyzetét, és elkeseredésében egy meggondolatlan döntést hoz.

43.
Eva asszony Aliciát okolja a megjelent újságcikk miatt. Sofia továbbra is haragszik az édesapjára. Mujica nem akarja szabadon engedni Yurit, de Sergio beveti a kapcsolatait. Carlota úgy dönt, hogy beszél Aliciával.

44.
Aliciának további problémákkal kell otthon szembesülnie. Rebecca megpróbál hatni Fedorára, hogy hagyja el Samuelt. Carlota beszél Aliciával, és elmondja neki a véleményét. Martín megtudja, hogy az öccse mégsem volt annyira ártatlan, mint azt korábban gondolta.

45.
Mindenki másképpen reagál a szakítás hírére. Rebecca úgy dönt, hogy felmond az egyetemen. Yurit felkeresi egy idegen, és Choloról hoz híreket. Martín új állást talál.

46.
Cholo elköszön Yuritól, és úgy dönt, hogy külföldre menekül. Martín nem hajlandó feladni a kapcsolatukat Aliciával. Facundo megtudja, hogy miért ölték meg a fiát valójában. Lorena és Gonzalo közelebb kerülnek egymáshoz.

47.
Sergio azt követeli Aliciától, hogy költözzön el. Yuri mindent megtesz, hogy Cholo biztonságban legyen. Miranda egy nagy lépésre szánja el magát. Facundo összeomlik a történtek után.

48.
Moises felháborodik, amikor tudomást szerez Yuri érzéseiről, de úgy gondolja, hogy ez csak egy újabb szeszély a részéről. Mirandát kétségek gyötrik Viperával kapcsolatban. Gonzalo, Yuri és Miranda meglátogatják az édesapjukat Julietánál.

49.
Yuri Cholo mellett marad egész éjszaka. Fedora kizárja Samuelt a házból, amitől a férfi dühbe gurul. Miranda visszatér az iskolába, ahol Nicole már várja, hogy újabb gonoszságokat műveljen vele.

50.
Alicia úgy érzi, hogy nem elég jó Martinhoz, hiába próbálja meggyőzni a férfi az ellenkezőjéről. Eva asszony ismét bajba keveredik a pénz miatt. Samuel követi Fedorát Aliciák házához, hogy számon kérje rajta, amit tett.

51.
Gonzalo megvédi Fedorát, de ez komoly következményekkel jár. Julieta eléri, hogy Facundo mindent elmondjon neki a gyilkosságról. Eva asszony sajátos módon próbálja megoldani a problémáit.

52.
Rebecca eltűnik a kórházból, és Fabiannak fogalma sincs róla, hogy hol keresse. Nicole megszerzi Miranda videóját, és azt tervezi, hogy megmutatja mindenkinek. Alicia elbizonytalanodik a szakítással kapcsolatban.

53.
Martín és Sergio között egyre nő a feszültség. Miranda boldogan elújságolja Yurinak, ami vele történt. Alicia segítségével Luna megkapja az ösztöndíjat. Nicole elterjeszti Miranda videóját az iskolában.

54.
Carlota elárulja Martínnak az érzéseit, de a férfi nem tud megbocsátani neki, azok után, amit tett. Miranda mindenért Viperát okolja, és nem hajlandó meghallgatni a fiút. Sergio fel akarja jelenteni Martínt.

55.
Sergio megtudja, hogy Gonzalo hol dolgozik. Lucas megkapja a DNS vizsgálat eredményét. Alicia nem hagyja többé, hogy bárki lebeszélje a Martínnal való kapcsolatáról. Miranda kétségbeesésében egy szörnyű dolgot tesz.

56.
Mirandát azonnal kórházba szállítják, ahol az életéért küzdenek. Julieta úgy érzi, hogy elérkezett az ő nagy pillanata, hiszen alkalma nyílik rá, hogy egyedül vezesse a műsort. Samuellel váratlan dolog történik.

57.
Cholo nem tudja tovább titokban tartani, hogy a házban lakik. Lucas átadja a DNS vizsgálat eredményét Sergionak. Vipera meglátogatja Mirandát a kórházban. Sergio mindent megtesz, hogy megkeserítse Alicia életét.

58.
Carlota és Diablo sok év után újra találkoznak egy bárban. Mindenki megdöbben és felháborodik Sergio döntésén. Az iskola igazgatója kihallgatja a diákokat, hogy kiderítse ki terjesztette el a Mirandáról készült videót.

59.
Carlota és Diablo megegyeznek, hogy soha többet nem beszélnek arról, ami történt. Fedora újabb fenyegetést kap. Eva asszony látogatása elbizonytalanítja Martínt, és úgy dönt, hogy beszél Aliciával.

60.
Mindenki örül a szakítás hírének. Rebecca állapota egyre inkább leromlik. Moises továbbra is bízik abban, hogy Yurival kibékülnek. Sergio nem hajlandó megváltoztatni a döntését.

61.
Sergio megérkezik a ház elé egy költöztető autóval. Miranda úgy érzi, hogy az egészről ő tehet. Fabian mindent megtesz, hogy Rebecca életét könnyebbé tegye. Samuel a távolból figyeli az eseményeket.

62.
Martín Sergiora támad Julieta lakásán, de ez nem marad következmények nélkül. Alicia, Gonzalo és Eva asszony Fedorához költöznek. Yuri és Miranda kénytelenek eltűrni az otthonukban bekövetkező változtatásokat.

63.
Julieta minden helyiséget körbejár a házban, és úgy dönt, hogy mindegyiket átalakítja. Sergio ellehetetleníti Martín helyzetét. Lorena megtudja, hogy Gonzalo Fedoránál lakik. Yuri igazságtalanságnak érzi, ami Martínnal történt.

64.
Samuel üldözőbe veszi Gonzalot, és nem nyugszik, ameddig nem áll rajta bosszút. Yuri elvállalja Martín ügyét, és biztosítja arról, hogy segíteni fog neki. Rebecca összezavarodva felhívja a fiát. Julieta dönt Cholo sorsáról.

65.
Julieta rábeszéli Cholot az interjúra, bár a férfi és Yuri sem örül az ötletnek. Carlota egyre kellemetlenebbül érzi magát Diablo társaságában. Sergio összeveszik Yurival, amiért a lánya elvállalta Martín védelmét.

66.
Julieta izgatottan várja, hogy elkezdődjön a műsora. Martín számára is világossá válik, hogy nem Cholo ölte meg a testvérét. Sergio végleg el akarja szakítani Mirandát Aliciától.

67.
Yuri mindent megtesz, hogy kiszabadítsa Martínt a fogdából. Julieta váratlanul rosszul lesz, és nem érti miért. Miranda visszatér az iskolába, aminek nem mindenki örül, de a lány úgy érzi, hogy ezúttal kézben tudja tartani a dolgokat.

68.
Julieta nem tudja, mit kezdjen azzal, amit megtudott. Yuri őszintén vall az érzéseiről az édesanyjának. Carlota meghívja Diablot ebédelni. Eva asszony küzd a balszerencséjével.

69.
Sergio ismét pénzzel akarja megoldani a problémáit. Fedora teljesen összetörik, és attól fél, hogy örökre elveszíti a legjobb barátnőjét. Miranda szeretné elérni, hogy senkinek se kelljen átélnie azt, amit neki.

70.
Lorena arra ösztönzi Gonzalot, hogy álljon ki magáért, és az álmaiért. Julieta nem hagyja annyiban a szakítást, és mindent megtesz, hogy kiengesztelje Sergiot. Cholo veszélybe kerül a börtönben, ezért Yurinak döntenie kell.

71.
Cholo maga alatt van, mikor megtudja, hogy a szerelme hozzámegy Moiseshez. Martín mindent megtesz annak érdekében, hogy lánya elfogadja a kapcsolatát Aliciával.

72.
A féltékeny Alicia semmit se akart tudni Martinról, emrt úgy gondolja másik nőnek is udvarol. Miranada azt szeretné, ha születésnapján mindenki ott lenne, aki fontos számára. Aliciának nehéz visszatérni a régi otthonába, ahol mpst Sergio Julietával él.

73.
A születésnapi partin mindenki kellemetlenül érzi magát. Sergio magyarázkodni kezd, de Alicia nem hallgatja meg. Mabe bemutatja Martínt a szüleinek, és reméli, hogy a férfi elfogadja a közeledését.

74.
Sergio rá akarja beszélni Julietát, hogy változtassa meg a döntését. Rebecca állapota egyre rosszabbodik. Az üzletre félretett pénz gyanús körülmények között eltűnik. Eva asszony úgy érzi, hogy végre elérkezett a szerencsenapja.

75.
Sergiot felháborítja Julieta bejelentése a műsorban. Suso miatt Gonzalo bajba kerül, és ismét a rendőrségen találja magát. Cholo nem hajlandó meghallgatni Yurit.

76.
Sergio szívrohamot kapott, ezért azonnal kórházba kell szállítani. Alicia elkísériközben a férfi biztosítja, hogy szereti, és nem akarja Julietával folytatni. Eközben Gonzalót is letartóztatják, mert az igazoltatásnál, kábítószert találnak a kocsiban de Moisesnek és Mujicának köszönhetően, hamar szabadon engedik.

77.
Sergio könyörög Aliciának, hogy folytassk a közös életük, és éljenek újra együtt. Yuri rájön hogy állapotos.

78.
A rendőrök nyomozni kezdenek az iskolában Miranda videójával kapcsolatban. Fény derül Eva asszony titkára. Yuri eléri, hogy beszélhessen Choloval, és elmondhassa neki a nagy hírt.

79.
Martin elviszi a lányát a barátnőjéhez, és rájön, hogy Toro a testvére gyilkosa. Előkerül egy videó is a gyilkosságról, ami bizonyítj, hogy Cholo ártatlan.

80.
Cholo boldog, mikor megtudja hogy apa lesz. Julieta nem hajlandó elfogadni, hogy Sergiot már nem érdekli. Juliéta bosszúból interjút készít Lucassal, ahol nyiltan megvádolják Sergiót élő adásban.

81.
Lucas azzal vádolja az apját, hogy bántalmazta az anyját. Az erős kijelentések mindenkit sokkolnak, és igazi káoszt teremtenek a televízió stúdiójában. Moisés megszállottja Jurijnak, és nem hajlandó elhinni, hogy a gyermek, akit vár, nem az övé. Martin hiába hívja Sofit, nem éri el a kislányt.

82.
Martín teljesen kétségbeesett, miután Toro megfenyegeti, hogy megöli a lányát. Martin törli a videót, amin Toro látszódik a gyilkosság napján.

83.
Elérkezik a tárgyalás napja és Moisés nem hajlandó segíteni Cholo ügyét ezért Yuri kézbe veszi az ügyet. Alicia nem várt telefonhívást kap, amely után megkérdőjelezi Martin hűségét. Sergio tisztázza a nevét, és a műsorba meghívja Lucas anyát, aki tisztázza a helyzetet.

Megosztom másokkal: