Siempre tuya Acapulco tartalma

Siempre tuya Acapulco – Elfeledett szerelem tartalma:

1.
Diego Rivas Santander élete legboldogabb napjára készül, ám az esküvő előtt még el kell ugrania a fővárosba egy díjátadóra. Magánrepülője meghibásodik és lezuhan a hegyek felett. Diego súlyos fejsérülést szenved, aminek következtében eszméletét veszti. Egy helybéli lány talál rá, Olvido, aki hazaviszi és odaadóan ápolja őt.

2.
Diego rájön, hogy megvakult és elvesztette az emlékezetét. A férfi családja értesül a balesetről, de reménykednek abban, hogy Diego túlélte. Vanessa hiába lopja el a smaragdokat, Amador túljár az eszén. A faluban felröppen a pletyka, hogy Olvido egy ismeretlen férfit vitt haza a házukba.

3.
Angustias közli Vanessával, hogy hozzá kell mennie don Bernardóhoz, majd a Santander házba siet, hogy előkészítse a terepet Iránnak. Chuy és Martha Acapulcóba költöznének. David Balmaceda, Diego legjobb barátja értesül a balesetről. Mielőtt útnak indulna, édesapja elárul egy rég őrzött titkot a családjukról.

4.
A mentőegységek megerősítik, hogy Diego repülőgépének roncsa mellett egy halottat találtak, és mivel a test azonosíthatatlanul összeégett, a család Diegót gyászolja. Irán megérkezik a Santander házba, ahol egyből konfrontálódik Rodrigóval. Martha és Chuy megérkeznek Acapulcóba.

5.
Chuy nagyon dühös Marthára, aki egy szó nélkül elment motorozni Nelsonnal. Olvido a virágokért kapott pénzből kivizsgáltatja Diegót a kórházban. Eufrasia dührohamot kap, amikor megtudja, hogy a lány mire költötte a pénzt. Pancho nem adja fel és ismét megkéri Olvido kezét.

6.
Diego megígéri Olvidónak, hogy soha többé nem hagyja őt magára. Angustias eléri, hogy Bernardo és Vanessa esküvője két napon belül megrendezésre kerüljön. Irán is egyre jobban halad Rodrigóval, Angustias pedig elárulja neki legújabb tervét a Rivas-Santander vagyon megszerzését illetően.

9.
Juventino elküldi Eufrasiát a házból, aki ezt is Olvido számlájára írja. Juventino azt javasolja Diegónak, hogy minél előbb vallja meg Olvidónak az érzéseit. Angustias beköltözik a Santander házba és máris újabb tervet dolgoz ki Iran számára, hogy a lány végleg meghódíthassa Rodrigót. Eufrasia bosszút akar állni Olvidón.

10.
Angustias terve beválik és Rodrigo megkéri Irán kezét. Olvido elmondja a nagyapjának, hogy úgy döntött, hozzámegy Panchóhoz, mert nem reménykedik tovább abban, hogy Diego viszonozza az érzéseit. Ulises megdöbbentő hírt közöl Esperanzával Diegóval kapcsolatban.

11.
Irán ráveszi Rodrigót, hogy utazzanak el, de végül csak Tascóba mennek. Találkozik Olvidóval és Juventinóval is, csak egy hajszál választja el attól, hogy összefusson Diegóval. Diego szerelmet vall Olvidónak és elhatározzák, hogy összeházasodnak. Juventino, Filemón atya kérésére visszafogadja Eufrasiát.

12.
Olvido beleegyezik a másnapi esküvőbe. Eufrasia megpróbálja megakadályozni az eseményt, de kudarcot vall. Armando elárulja feleségének titkát és bejelenti, hogy lánya keresésére indul. Raquela korántsem fogadja jól a híreket, attól tart, hogy férje módosítja majd a végrendeletét.

13.
Irán kimutatja a foga fehérjét és közli Esperanzával, hogy át akarja alakíttatni a házat. Olvido, Juventino és Filemón atya aggódnak Diego műtéte miatt, ám az orvos megnyugtatja őket, hogy minden a legnagyobb rendben ment. A fiú visszanyeri látását, de mialatt alszik, Eufrasia felgyújtja a kórtermét.

14.
Olvido és Juventino mindenütt Diegót keresik, de sehol nem találják. Eufrasia mondja ki először, hogy a fiú egész biztos elfelejtette a lányt és eszébe jutott a valódi családja. Irán bosszúból ráveszi Rodrigót, hogy kérje el számára az anyja ékszereit. Eufrasia és Gisela csapdába csalják Olvidót.

21.
Irán újabb jelenetet rendez a kórházban, amivel összeugrasztja Rodrigót és Diegót. Rufináék hiába próbálnak beszélni Martha fejével, hogy ne foglalkozzon Nelsonnal, a lány nem hallgat senkire. Olvido és Diego épp a kertben beszélgetnek, amikor Irán hazatér a kórházból és újabb botrány veszi kezdetét…

22.
Martha senkinek nem meri elmondani a történteket. Diego és Olvido egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Irán azt gyanítja, hogy a lány gondozhatta az amnézia alatt a szerelmét és most be akarja hálózni. Esperanzát is figyelmezteti arra, hogy Olvido egy pénzsóvár nőszemély, és azt tanácsolja, rúgja ki…

23.
Irán azt hiszi, hogy Esperanza el akarja küldeni a házból Olvidót. Ezért anyjával és Vanessával együtt nagyon meglepődik, mikor az asszony egy váratlan bejelentéssel rukkol elő. Vanessa félrelép a vonakodó Chuy-val, ám a tudta nélkül szemtanúja is van a “légyottnak”. Chayo súlyos beteg lesz…

24.
Diego ki akar békülni Rodrigóval, de az öccse nem áll szóba vele. Irán megijed, hogy elveszíti Diegót, és fondorlatos tervet eszel ki Olvido ellen. Martha még mindig nem mondja el senkinek, hogy mi történt vele. Citlali élvezi, hogy zsarolhatja Vanessát. Olvido elárulja az egyik titkát Esperanzának…

25.
Olvido megpróbálja felidézni Diegóban közös múltjuk emlékeit, de Angustias és Irán közbelépnek. Eufrasia végleg leszámol az őt zsaroló barátnőjével és elhatározza, hogy gyermekeihez költözik. Marthita megfenyegeti Nelsont és barátját, majd elpanaszolja Chayónak mit tettek vele a fiúk.

26.
Olvido mindent elmesél Esperanzának, aki hisz a lánynak és a szárnyai alá veszi. Chuy figyelmezteti Olvidót, hogy Eufrasia hozzájuk költözött és jobban teszi, ha nem megy haza hozzájuk. Diego egy csekket ajánl Olvidónak, aki azt széttépi és közli vele, hogy nem a pénzére utazik.

27.
Rodrigo közli Olvidóval, hogy segít neki meghódítani a testvérét. A másnapi reggelinél Olvidót is az asztalhoz rendeli, ami Iránnak olyannyira nem tetszik, hogy óriási botrányt csap. Chuy meglepi Chayót a kórházban. Tacho összeszedi a bátorságát és megkéri Martha kezét.

28.
Pancho megtalálja Olvidót. Nem hiszi el, hogy Diego valóban nem emlékszik semmire és a heves vitában egymásnak ugranak. Armando meg akarja találni elveszett lányát és ő is magánnyomozóhoz fordulna segítségért. Eufrasia Raquela házában keres munkát, de álmában sem gondolta volna, kivel találkozik ott össze.

29.
Pancho nem hajlandó lemondani Olvidóról és ezzel még jobban megnehezíti a helyzetét. Eufrasia már az első napon egy szörnyű hazugsággal rukkol elő az új munkahelyén. Mikor Irán és az anyja megtudja Olvido nagy titkát, Angustias szörnyű tervet eszel ki, amihez Nelson segítségét kérik.

30.
Pancho akaratlan hazugságával megpecsételi Olvido sorsát. Chayo igazmondásra bíztatja Marthitát. Angustias és Irán ördögi tervet eszelnek ki, hogy Diegót csapdába ejtsék. Olvido is szemtanúja lesz az eseményeknek.

31.
Olvido elhagyja a Santander házat és Martháékhoz költözik. A nyomozó elmondja Ulisesnek és Diegónak, mit tudott meg Olvidóról, ám Diego nem akarja elhinni a történteket. Ulises pedig megdöbbentő hírt közöl Armandóval. Citlali továbbra is zsarolja Vanessát.

32.
Olvido nehezen viseli a terhességet, de nem akar segítséget kérni Diegótól és a családjától. Irán bejelenti, hogy gyereket vár és meg van róla győződve, hogy Diego emiatt feleségül veszi. Egy újabb családi vita végén Rodrigo végre rájön, miféle nő valójában Irán és megérti, hogy végig csak játszott vele és Diegóval is.

33.
Megszületik Olvido gyermeke, de a lány vissza akar menni a faluba Panchóval, hogy a problémáktól távol tudja felnevelni a kicsit. Chuy a balhé után fel akar mondani. Diegónak is megmondja a véleményét, de előtte elárulja Ulisesnek, hol van az unokatestvére.

34.
A férfiak hosszas unszolására Raquela próbaidőre felveszi Olvidót, aki nem sejti, hogy kivel hozza össze megint a sors a házban. Nelson és Gabriel bosszút állnak Chuy-in. Irán egyre erőszakosabban zsarolja az esküvő miatt Diegót, még az építkezésre is elmegy, ahol Diegót baleset éri…

35.
Martha és Tacho végre kitűzik az esküvő időpontját. Irán végső lépésre szánja el magát, hogy megszabaduljon Rodrigótól. Olvido rájön, hogy Dávid ismeri hőn szeretett Diegóját. Nelson és Gabriel belekötnek az ünneplő Dona Lichába és családjába…

36.
Irán és Diego együtt indulnak el a Balmaceda vacsorára, de Irán útközben újabb őrültséget csinál. Olvido majdnem lebukik Vanessa és Nelson előtt. Roxana megvádolja Davidot azzal, hogy van valami közte és Olvido között. Irán és Angustias tovább mérgezik Rodrigót…

37.
Olvido elhiszi, hogy Diego haldoklik és ő hívta el az otthonába. Chuy elkíséri Chayót a dialízisre, ezzel kiborítva Vanessát. Raquela nem érti, hogy Armando miért olyan engedékeny Olvidóval, ám később egy véletlen folytán megtudja az igazságot. Rodrigo haldoklik, de nem engedi, hogy kórházba vigyék…

38.
Rodrigo halottas ágyán különös fogadalomra kéri bátyját. Raquela felháborodik, mikor megtudja a titkot Olvido származásáról és Roxanával szövetkezve próbálja meg ellehetetleníteni a lányt. Marta és Tacho összeházasodnak…

39.
Davidnak egyre jobban tetszik Olvido, Roxana pedig egyre féltékenyebb a lányra. Nelson új “célpontot? talál magának. Irán egyre jobban révben érzi magát és most már Esperanza ellen akarja hangolni Diegót, aki úgy tűnik, megadta magát a sorsának. Ám váratlan látogatója akad…

40.
Martha és Tacho nászútra mennek. Roxana születésnapi partit rendez. Olvido attól fél, hogy összetalálkozik Diegóval. Vanessa meglátja Chuy-t Chayóval és dühös bánatában váratlan dolgot tesz. Irán és Angustias egyáltalán nem érzik át a család fájdalmát és folyton Diegót üldözik, hogy vegye végre feleségül Iránt…

41.
Don Armando és David is Olvido pártját fogja az ékszerlopás kapcsán. Bernardót nagyon megviseli a Vanessával történő veszekedés. Diego úgy dönt, elolvassa a magánnyomozó jelentését, és ahogy halad, úgy rohanják meg az emlékek. Olvido munkát szerez Panchónak, Angustias pedig kiveti hálóját Ulises-re…

42.
Diego Chuytól próbálja megtudni, hol találja Olvidót, ami miatt Irán újabb jelenetet rendez. Eufrasia lebukik, amikor meg akarja csókolni Armandót és Olvido épp belép a szobába. Bernardót továbbra is nagyon megviseli Vanessa viselkedése.

43.
Olvido értetlenül áll David közeledése előtt. Citlalli kényszeríti úrnőjét, hogy engesztelje ki Don Bernardót. Édesanyja is ugyanezen okból kifolyólag megzsarolja őt. Diego a magánnyomozó jelentését olvasva egyre több eseményre emlékszik.

46.
Pancho csak késve tudja elmondani Diegónak az igazságot. Bár a fiú már feleségül vette Iránt, azonnal a kórházba siet Olvidóhoz és a kisfiához. A lány nem hajlandó elfogadni Diego segítségét, továbbra is egyedül kíván boldogulni. Irán teljesen kiborul a történtek miatt.

47.
Diego Davidnak meséli el, mennyire fáj neki, hogy Olvido elutasítja őt. Raquela szándékosan az apjáról kezdi faggatni Olvidót, hogy Armando füle hallatára hangozzék el, mennyire haragszik rá a lány. Ulises kideríti, hogy Diego még nem olvasta azt a részt a jelentésben, ahol fény derül Olvido származására.

48.
Chuy bejelenti, hogy kivizsgálásra megy, szeretné, ha ő lehetne Chayo vesedonorja. Armando és Olvido kiválasztják az üzlethelyiséget. Egy gyerekruha boltban majdnem Diegóba ütköznek, de Olvido elrejtőzik, mert látni sem akarja a férfit, aki már Irán hitvese. Gabriel ismét megkörnyékezi Marthát.

49.
David bejelenti, hogy elmegy New Yorkba, de előtte még bevall valamit Olvidónak, amivel váratlan események sorozatát indítja el, és akaratlanul is az anyja, Roxana, Irán és Angustias kezére játszik. Armando tehetetlenül szemléli a fejleményeket. Nelson és Gabriel újabb aljas húzást tervel ki, ezúttal Tacho ellen.

50.
Olvido lépése meglepi Raquelát és Roxanát, de a káröröm erősebb. Közben a lány izgatottan várja az üzlet megnyitóját a barátaival együtt. Rufina kiborul, mert újabb rossz hírt kapnak Chayitóval kapcsolatban. Irán összefut Olvidóval, és tovább folytatja az áskálódást. Angustias ráveti magát Ulisesre.

51.
Irán és Roxana megjelennek Olvido megnyitóján, hogy botrányt csapjanak. Irán egy vita után elviharzik, de Roxana nevetségessé teszi magát a fotósok előtt. Diego és Esperanza véletlen arra járnak, és majdnem bemennek a boltba, de összefutnak Iránnal, aki eltereli a figyelmüket. Vanessa megint felkeresi Chuyt az otthonában.

52.
Olvido felkeresi Diegót, hogy megmutassa neki az elégetett rugdalózót. Közben Irán is megérkezik, így újabb vita támad a felek között. Dona Licha és Tacho üldözőbe veszik a környéken ólálkodó Gabrielt. Eufrasia újra rajtakapja Nelsont és Roxanát. Diego véletlenül meglátja Olvidót a virágboltban.

53.
Olvido minden gondolata Diego körül forog, de igyekszik kiirtani magából a férfi emlékét. Iránt éjszaka megtámadja egy titokzatos férfi, aki aztán nyom nélkül eltűnik a helyszínről. A lány magán kívül van. David azt tanácsolja Diegónak, hogy ne zaklassa többé Olvidót, de ő ebbe nem akar beletörődni.

54.
Olvido nem hisz abban, hogy közös jövőjük lehet Diegóval. Irán retteg, hogy a titokzatos férfi megint felbukkan és egy pisztolyt kér Diegótól. Angustiasnak zseniális ötlete támad, hogyan szerezzen milliomos feleséget Nelsonnak. Armando elájul.

55.
Iránt tovább zaklatja a titokzatos férfi. Diego felkeresi Olvidót és mindenáron meg akarja győzni, hogy fogadja vissza az életébe. Valaki azonban kifigyeli őket és titokban Iránnak elküldi az információkat róluk. Gabriel megint megtámadja Marthát.

56.
Irán viselkedésében hatalmas változás áll be, ami mindenkit meglep. Diego biztosra veszi, hogy mesterkedik valamiben és nem dől be a játéknak. Tacho és Martha elmennek a rendőrségre. Chuy megpróbálja figyelmezteti Citlalit, hogy Nelson csak a pénzére hajt. Armando meglátogatja Olvidót, miközben rosszul lesz.

57.
Olvido úgy dönt, hogy elmegy Irán partijára és bebizonyítja, hogy nem ugyanaz a lány, aki volt. Kísérőnek Panchót viszi magával. Diego a partit akarja kihasználni arra, hogy végre bemutassa Olvidót Davidnak. David úgy tesz, mintha korábban nem látta volna a lányt, aki értetlenül áll a dolog előtt.

58.
Citlali eléri, hogy Nelson megkérje a kezét Raquela és Roxana előtt. Diego arról faggatja Panchót, milyen viszony fűzi őt a lányhoz. Irán észreveszi amint a titokzatos férfi a ház alagsorába igyekszik. Elküldi anyját segítségért, ám ekkor még nem tudja, mi vár rá.

59.
Iránnak és Diegónak nagy nehezen megszületik közös gyermeke, és Angustias rögtön Olvido orra alá dörgöli. Irán nem hajlandó elmondani senkinek ki a titokzatos zaklató. Olvido próbál kilépni az érzelmek viharából és nagyratörő terveket készít, hogy végre megvalósíthassa az álmait…

60.
Irán retteg a titokzatos zaklató bosszújától és végre elmondja az anyjának, hogy ki az álarcos férfi. Raquela mindenáron ki akarja békíteni Davidot Roxanával, és rá akarják kényszeríteni Armandót, hogy mondja el neki az igazat Olvidóról. Angustias megpróbálja elcsavarni Ulises fejét…

61.
Armando rosszul lesz és kórházba kerül. Bernardo rájön, hogy Vanessa megcsalta őt és számon kéri Citlalitól, miért nem volt vele őszinte. Pancho autóvásárlásra bíztatja Olvidót, aki Tachót viszi el magával a szalonba és közben elbeszélget vele Martháról. Irán és a baba hazatérnek a kórházból…

62.
Olvido a kórházba siet Armandóhoz. Bernardo kidobja Vanessát, aki megjelenik Esperanzáéknál. Raquela egyre jobban aggódik Armando végrendelete miatt és mindenáron meg akarja akadályozni, hogy Olvido bejusson a kórterembe. Se David, se Diego nem értik, miért viselkedik ilyen ellenségesen a lánnyal szemben…

63.
Olvido a közös jövő reményével próbálja életben tartani apját. Vanessa hallani sem akar arról, hogy visszamenjen férjéhez, Angustias viszont nem törődik ebbe bele. Armando felfedi titkát Diego előtt. Raquela felháborodik, mert megtudja, hogy férje megváltoztatta a végrendeletét.

64.
Roxana összeugrik Olvidóval a kórházban és felbújtja barátnőjét, hogy tegye a helyére közös ellenségüket. Iránnak sem kell kétszer mondani, azonnal verekedést provokál Olvidóval, de nem úgy sül el a dolog, ahogy tervezte. Rufina egy félreértés miatt el akar válni Luchótól.

65.
Marlene takarítás közben talál egy fotót, amire Esperanza furcsán reagál. Dona Licha a lánya tudta nélkül beprotezsálja a bánkódó Rufinát a cirkuszba Alonsóhoz. Vanessa még mindig nem hajlandó leszállni Chuyról, sőt meg is fenyegeti a fiút. Raquelának érdekes ötlete támad, hogyan távolítsa el Olvidót Armando mellől.

66.
Angustias szerint lányának többet kéne foglalkoznia kislányával, ha meg akarja tartani Diegót. Olvido minden percét apja mellett tölti, akinek állapota sokat javult. Diego fültanúja lesz egy beszélgetésnek, amiből kiderül, hogy David régóta szerelmes Olvidóba.

67.
Raquela egyezséget akar kötni Armandóval Olvido örökségével kapcsolatban, de a férfi nem hajlandó belemenni. Diego továbbra is dühös Davidra és Ulises-re is, amiért elhallgatták előle az igazat. Esperanza megtudja, mit művelt Irán Rodrigóval.

68.
Tacho és Martha nem tudják rendbe hozni kapcsolatukat, mert Martha nem akar másoknak beszélni problémájukról. Olvidónak furcsa megérzése támad és az iskolából visszasiet a kórházba. David közli vele a tragikus hírt, hogy édesapja meghalt. Mindketten teljesen összetörnek.

69.
Rodrigo felfedi kilétét családja előtt. Diego értesíti a rendőrséget es börtönbe viteti Iránt. Esperanza legnagyobb örömére végre sikerül kirakni a házból Angustiast és családját. David bejelenti Olvidónak, hogy válik es arra kéri a lányt, hogy adjon neki egy esélyt.

70.
David megpróbálja felkészíteni anyját a végrendelet miatti változásokra, de Raquela hallani sem akar arról, hogy Olvido bármit is örökölhet a vagyonból. Gabrielt meglátogatják unokatestvérei, és amilyen kicsi a világ, kiderül, hogy Stefano Canciano foglalkozik majd a Balmaceda végrendelettel.

71.
Juancho megpróbálja megakadályozni Citlali esküvőjét, de nem sikerül. Raquela megvesztegetési terve kudarcot vall, Armando új végrendelete szerint pedig szinte mindent a lánya, Olvido örököl. Jaguar és Gabriel különleges nászajándékkal kedveskednek Nelsonnak. Olvido úgy dönt, eleget tesz apja végakaratának.

72.
Nelson begyógyszerezi Citlalit, hogy meglóghasson a nászéjszakáról. Olvido megjelenik a Balmaceda házban és azonnal elküldi onnan Angustiast, Vanessát és Eufrasiát is. Stefano elintézi, hogy Irán tárgyalása rövid időn belül kezdetét vegye. Raquela és Roxana mindenáron háborúzni akarnak Olvidóval.

73.
Stefano el van ragadtatva Olvido szépségétől. Eufrasia Rufina panziójába viszi Angustiast és lányát. Roxana es Raquela továbbra sem nyugszik bele, hogy Olvido a Balmaceda házba költözött. David elmondja Diegónak, hogy válni akar és Olvido kezére pályázik.

74.
Miután Olvido kidobta őket a házból, Angustias kétségbeesve kéri Ulises segítségét, de meglepő választ kap a férfitól. Vanessa továbbra sem hajlandó lemondani Chuyról. Irán a börtönben megfenyegeti Diegót, hogy tönkreteszi az életét, majd hamarosan megkezdődik a tárgyalás, ahol megjelenik Rodrigo ügyvédje is.

75.
Irán szemrebbenés nélkül hazudik a tárgyaláson, saját magát állítja be áldozatként. Azt hazudja, hogy mindig Rodrigót szerette, és Diego üldözte őt a szerelmével. Eufrasia megzsarolja Raquelát, hogy elárulja Davidnak Roxana viszonyát Nelsonnal, ha nem fizetnek neki. Úgy tűnik, az első kört Irán nyeri a tárgyaláson.

76.
Alberto Guerra (David Balmaceda), Rafael Sánchez Navarro (Armando Balmaceda) Olvido haragszik Davidra és Diegóra, amiért kellemetlen helyzetbe hozták. Esperanza értesül a tárgyaláson történtekről és megtudja, hogy Stefano Canciano Irán védőügyvédje. A hír nagyon megrázza, kénytelen elárulni Ulisesnek féltve őrzött titkát. Olvido elfogadja Stefano vacsorameghívását.

77.
David bemutatja Olvidót a vállalatnál, Diego pedig meglátogatja Stefanót, hogy elmondja, Irán rossz ember és bűnös. Citlali elviharzik a Balmaceda házba és beszámol Roxana viszonyáról. David megkönnyebbül, hogy ezzel meggyorsíthatja a válást.

78.
A tárgyaláson kiderül, hogy Rodrigo klinikai eredménye nem elég bizonyíték Irán bűnösségére. Vanessa rá akarja venni Chayót, hogy egészségügyi állapotára való tekintettel mondjon le házassági terveiről. Eufrasia megvakul a balesetben, David pedig aláíratja a válási papírokat Roxanával.

79.
Olvidónak megesik a szíve Eufrasián, pedig a nő megint átveri. Esperanza felkeresi Stefanót, aki egyáltalán nem számít a látogatására. Olvido kidobja a házból Raquela barátnőit, és ezzel még jobban magára haragítja David anyját. Roxana közli Olvidóval, hogy szabad a pálya Davidhoz.

80.
Diego féltékenységi jelenetet rendez az étteremben, ahol Olvido Cancianóval vacsorázik. David is nehezen viseli a tényt, hogy a nő újra találkozott a férfival. Gabriel ki akarja rúgatni Panchót, de Verónica megvédi őt. Martha épp Tachóval beszélget problémájáról, miközben Eufrasia a háttérben hallgatózik.

81.
Pancho élete kockáztatásával megmenti Verónicát. Stefano a tárgyaláson minden egyes tanú vallomásánál arra tereli a szót, hogy nincs bizonyítékuk a mérgezés tényére. Eufrasia elmondja lányának, hogy tud az erőszakról. Olvido végül beleegyezik abba, hogy Daviddal egy párt alkossanak.

82.
Diego elviszi Olvidót a tengerpartra, hogy mindenkitől távol, nyugodtan beszélgethessenek. Vanessa elárulja Chayónak, hogy viszonyuk volt Chuy-val. A lány rosszul lesz és mentő szállítja kórházba. Nelson megpróbálja rávenni Citlalit, hogy írja alá, hogy ő rendelkezhet a lány vagyonáról.

83.
Vanessát kirabolják, ami közben súlyosan megsérül és élet-halál között van. Diego teljesen maga alatt van, amiért Olvido Daviddal akar új életet kezdeni. Chayo állapota egyre romlik és ha 72 órán belül nem találnak megfelelő donort, a lány meghal.

84.
Vanessa magához tér a műtét után és úgy dönt, hogy odaadja az egyik veséjét Chayónak. Nelson először megtiltja ezt neki. Eufrasia leszidja Tachót, amiért nem áll bosszút a felesége miatt. Veronica megkéri Panchót, hogy senkinek se árulja el, ami köztük történt. Diegót továbbra is nagyon zavarja, hogy Olvido nem vele van.

85.
Tacho épp azután érkezik meg Gabrielhez, hogy Eufrasia lelökte őt az erkélyről, ezért azt hiszik, ő ölte meg a férfit. Chuy mindenkinek elmondja a jó hírt, hogy találtak donort Chayónak. Olvido úgy érzi becsapja Davidot, de a férfi továbbra is nagyon megértő vele szemben. Diego nem adja fel a harcot és tovább ostromolja Olvidót.

86.
Stefano fogadkozik, hogy Tacho örökre rács mögött marad. Olvido felajánlja Rufinának, hogy állja Chayo kórházi költségeit és ugyanezt mondja Angustias-nak is Vanessa számlájáról, de a nő nem hajlandó elfogadni a segítséget. Esperanza, Marlene és Urbano vallomása tisztább képet fest arról, milyen ember valójában Irán.

87.
Chuy nem érti, a rendőrök miért gyanúsítják Tachót Gabriel megölésével, de Martha nem engedi, hogy elmondják neki az igazat. Angustias közli Citlalival, hogy kötelessége állni a kórházi költségeket és bérelni nekik egy tengerparti lakást. Irán szörnyű tervet kovácsol, hogy bosszút álljon Diegón és Olvidón.

88.
Irán tárgyalása tovább folytatódik és amikor Angustias tanúvallomására kerül sor, a nő mindent elkövet, hogy mentse a lányát. Pancho meglátogatja Tachót a börtönben. Olvidónak sikerül elszökni Nelson és Jaguar karmai közül, ám nem sikerül visszaszerezni fiát és sérülésének köszönhetően ájultan esik össze az erdőben.

89.
Pancho elárulja Veronicának, hogy Gabriel feltételezett gyilkosa, valójában az ő barátja. Nelson és Jaguar azt hazudják Iránnak, hogy megölték Olvidót, miközben még mindig nem találják a lányt. A szükséges vizsgálatok elvégzése után kiderül, hogy Vanessa megfelelő donor Chayónak.

90.
Diego és David elkeseredetten keresik Olvidót és Dieguitót. Felmerül az emberrablás lehetősége, és Diego egyből Nelsonra és Iránra kezd gyanakodni. Angustias nem engedi, hogy lánya odaadja a veséjét Chayónak, hiába figyelmezteti a kórház igazgatója arra, hogy nincs joga akadályoznia az eljárást.

93.
Olvido magához tér, de nincs teljesen tudatánál és csak annyira emlékszik, hogy a fiát elrabolták tőle. Vanessa és Chayo sikeresen túl vannak a műtéten. Irán ügyében elérkezik az ítélethirdetés napja, amit már mindenki nagyon vár. Diego egy könyvben megtalálja Stefano fiatalkori fotóját és számon kéri Esperanzát.

94.
Jaguar rátalál Olvidóra a hegyekben és megpróbálja kiszedni belőle, mire emlékszik, de a lánynak sikerül ismét megszöknie előle. Irán egyezséget köt Diegóval, hogy amíg nem válnak el, visszaköltözik hozzá, cserébe övé lesz Maria Esperanza felügyeleti joga.

95.
Irán az árvaház kapujában hagyja Dieguitót, akit az apácák találnak meg. Az utcagyerekek befogadják Olvidót, annak ellenére, hogy nem képes kommunikálni velük. Nevet adnak neki és elviszik magukkal koldulni. David ügyvédet szerez Tachónak, Martha pedig elmondja az igazságot Verónicának.

96.
Jaguar elmondja Nelsonnak, hogy Olvido életben van. Irán visszatér a Santander házba és egyből összetűzésbe kerül Esperanzával. Olvido el akarja venni egy idegen nőtől a kisfiát, mert azt hiszi Dieguito az. Verónica elmondja Stefanónak, hogy mit tudott meg Gabrielről.

97.
Diego a televízión keresztül kéri a lakosság segítségét Olvido es Dieguito felkutatásában. Tachót szabadlábra helyezik, Pancho és Verónica pedig közel kerülnek egymáshoz. Olvido a gyerekek közt tölti mindennapjait az utcán, emlékei lassan kezdenek visszatérni.

98.
Irán minden eszközt bevet, hogy pokollá tegye Diego családjának az életét, sőt attól sem riad vissza, hogy ismét kikezdjen Rodrigóval. Vanessa és Chayo is teljesen megváltoznak a műtét után. Nelson és Diego is Olvidót keresik az utcán…

99.
Diego megtalálja Nelsonnál Olvidót és megpróbálja kiszabadítani, de Nelson megszúrja. Vanessa elmegy bocsánatot kérni Chayóhoz, aki meglepő mód közli vele, hogy szabad utat ad neki Chuy-hoz. Vanessa meglátogatja Bernardót és Citlalit is, hogy a bocsánatukat kérje.

100.
Nelson dühében majdnem megfojtja Citlalit, Vanessa pedig komolyan összeveszik Angustiasszal, aki kidobja őt ideiglenes otthonukból. Chayo megdöbbentő bejelentést tesz, amivel Rufina nehezen barátkozik meg. A kunyhóban Rodrigo és Esperanza rájönnek, hogy a Diegót odacipelő őrült lány nem más, mint Olvido.

101.
Dona Licha úgy dönt, befogadja Vanessát. Ulises a nyomozóval Iránig követi Jaguart, akiket a közös találka csak még gyanúsabbá tesz. Olvido állapota nem javul, egyre elkeseredettebben keresi kisfiát, Diegóban pedig ellenséget lát. Kezelőorvosa azt javasolja, szállítsák át egy speciális klinikára…

102.
Olvido kényszerzubbonyt kap, nagyon rosszul viseli a bezárást, folyton a kisfiát keresi és azt hiszi, hogy Diego rabolta el. Angustias kitagadja Vanessát, Chayo pedig elindul a kolostorba. Raquela és Eufrasia Olvidio vagyonán veszekszenek, de Stefanónak más tervei vannak a pénzzel.

103.
Vanessa dolgozni szeretni, ezért Rodrigo segítségét kéri, ám közben dona Licha is megígéri neki, hogy színésznőt farag belőle. Irán Raquela segítségével megtudja, hogy hol van Olvido és máris új tervén dolgozik. Citlali új életet akar kezdeni. Diego mindenképpen látni szeretné Olvidót.

104.
Angustias anyagi segítséget kér Citlalitól, de amikor a lány közli vele, hogy már nincs pénze, kidobja az otthonából. Rodrigo állást szerez Vanessának a nagybátyja cégénél. Davidnak sikerül meglátogatni Olvidót, miután kiderül, hogy Soraya és az édesanyja régi ismerősök.

105.
Diego meglátogatja az utcagyerekeket, azt remélve, hogy tőlük választ kaphat Dieguito eltűnésére. Irán és Stefano kapcsolatában fordulat áll be. Angustias és Jaguar épp Nelsonhoz igyekeznek, amikor észreveszik, hogy Diegóék követik őket. Irán parókát öltve bemegy.

106.
Angustias és Jaguar meglátogatják az egyre türelmetlenebb Nelsont. Doktor Villanueva áttörést ér el Olvidónál. Chuy véletlen megtudja, mi történt Marthitával. Stefano és Irán kapcsolata még szorosabbá válik, amikor kölcsönösen megvallják egymásnak titkaikat. Diego megtudja, hogy Olvido kíváncsi rá.

107.
Dona Licha szereplőválogatásra viszi Vanessát és Citlallit a TV-be. Diego legnagyobb megdöbbenésére Olvido azt állítja, Davidot szereti.Raquela továbbra is igyekszik rávenni Sorayát, hogy végezzen Olvidóval. Esperanza és Rodrigo Irán nyomába erednek.

108.
Esperanza rajtakapja Iránt Stefanóval, amit rögtön el is újságol Diegónak. Soraya segítségével Raquelának sikerül bejutni Olvidóhoz és megint jól összezavarni a lányt. Iránt dühíti, hogy Diegót hidegen hagyja a hűtlensége.

109.
Veronica ellátogat egy árvaházba, történetesen éppen abba, amelyikben Dieguito is van, hogy örökbe fogadjon egy gyereket. Olvido úgy érzi szerelmes Davidba, viszont Diegót látni sem akarja. Diego elkapja Jaguart, de nem tud meg semmit a fiáról.

110.
Diego hiába ajánl pénzt Iránnak, a nő hallgat Nelsonról és Dieguitóról. Olvidót sorra látogatják barátai, de senkire sem emlékszik. Egyedül abban hiszi biztosnak magát, hogy szereti Davidot. Irán aláírja a válási papírokat, és újra hazudik a nyomozóknak, amikor testvéréről kérdezik.

111.
Verónica szeretné, ha újra barátok lennének Esperanzával. Irán végre elhagyja a Balmaceda házat és Stefanóhoz költözik. Rodrigo és Diego úgy döntenek, DNS tesztet csináltatnak, hogy megbizonyosodjanak arról, valóban Diego Esperanzita apja. Raquela a Balmaceda vállalat élére áll.

112.
Stefano meglátogatja Olvidót és elmondja neki, hogy mától az ő pénzéből fog élni. Soraya időt kér Raquelától, hogy elvégezze a megbízatást. Eltelik egy év, Olvido türelmetlenül kéri Davidot, hogy vigye ki őt a klinikáról és vegye feleségül. Stefano pedig megkéri Irán kezét.

113.
Veronica bemutatja örökbe fogadott fiát Panchónak és arra kéri, hogy legyen az apja. Irán megdöbben, amikor rájön, hogy a gyerek valójában Dieguito. Rodrigo elhatározza, hogy megkéri Vanessa kezét. Olvidónak bevillan néhány emlékkép a múltjából.

114.
Olvido hiába tér haza, nem ismerős neki senki és semmi. Irán magukhoz költözteti anyját és rögtön elárulja neki, hogy ki is valójában Veronica gyereke. Rodrigo megkéri Vanessa kezét. Raquela észreveszi, hogy valaki ellopott a vállalattól 5 millió dollárt.

115.
Diego és Stefano egymásnak esnek, miután Stefano elmeséli, hogy viszonya volt Esperanzával. Doktor Villanueva értesíti Diegót, hogy új terápiát választott Olvidónak és teljes gyógyulást remél tőle. David figyelmezteti anyját, hogy Olvido vissza fogja venni a helyét a cégnél.

116.
Diego és Rodrigo biztosítják anyjukat feltétlen szeretetükről, amikor Stefanóval való kapcsolatáról mesél. Olvidót egyre jobban zavarják a zűrzavaros emlékek. Angustias arról faggatja Verónicát, mit tenne, ha Pablo vérszerinti szülei kopogtatnának az ajtón. Vanessa Rufinának önti ki a szívét.

117.
Az egyik beteg halálra gázolja Sorayát. Megkezdődik Olvido sokkterápiája. Raquela, Irán és Stefano is megijed, mikor kiderül, hogy Olvido meggyógyulhat a kezelés hatására. Nelson rajtakapja anyját, amint Jaguárral csókolózik. Olvido magához tér és nem érti, hol van és mi történt vele.

118.
Olvido miután teljesen visszanyeri az emlékezetét, szakít Daviddal. A férfi elkeseredésében úgy dönt, hogy visszautazik New Yorkba. Olvido úgy érzi, hogy már teljesen jól van és arról győzködi az orvosát, hogy engedje ki.

119.
Olvidót kiengedik a kórházból, ám ez sok mindenkinek nem tetszik. Főleg Stefano érzi úgy, hogy szorul a nyaka körül a hurok, ezért Irán közbenjárásával arra utasítja Nelsont és Jaguart, hogy végezzenek Olvidóval. Nelsonnak majdnem sikerül is lelőnie Olvidót, ám David közéjük áll és ő kapja a golyót.

120.
David halála mindenkit megráz. Raquelát a gyász megváltoztatja, belátja hibáit és mindent elmesél Olvidónak. A lány és barátai együtt támogatják és vigasztalják a nőt. Irán és Stefano meglátogatják Nelsont, aki kezdi elveszíteni a türelmét és megfenyegeti Iránt.

121.
Esperanza elárulja titkát Stefanónak és Diegónak, és mindkét férfit megrázza a hír. Miután Raquela mindent elmond Olvidónak, a lány is mesél szenvedéseiről, de végül megbocsát a nőnek. Martha rájön, hogy anyja nem vakult meg és szólni akar Olvidónak, de Eufrasia semmitől nem riad vissza.

122.
Vanessa és Rodrigo esküvőjének hírére Angustias megjelenik a panzióban. Az erkélyről kiesett Martha, miután felébred, nem tud megszólalni. Irán nem hajlandó Verónica kérésének eleget tenni: nem békíti össze Stefanót és Diegót. Olvido szeretné visszavonni a vagyonkezelésre adott meghatalmazást.

123.
Olvido bármire hajlandó, hogy visszaszerezze a fiát, ezért úgy dönt, hogy elfogadja Stefano ajánlatát. Veronica miután megtudja, hogy Diego Stefano fia, szeretné megbékíteni őket, ezért Esperanzához fordul. Marthita állapota változatlan, de a vizsgálati eredmények bíztatóak.

124.
Irán megdöbben Raquela pálfordulásán. Stefano arra utasítja Olvidót, hogy dolgozzon nála a kaszinóban. A kaszinó megnyitójának estéjén már együtt jelennek meg, aminek Irán nem örül. Diego is a megnyitóra siet.

125.
Diego nem érti, Olvido miért hagyja magát zsarolni és elhatározza, hogy megmenti őt Stefano Cancianótól. Irán gyanakodni kezd Stefanóra és Angustias is óvatosságra inti a férfi viselkedése miatt. Verónica elveszíti Pablót a parkban, akire Olvido talál rá.

126.
Angustias hazudik Verónicának Olvido fiáról. Rufina összefut Chuy-val, aki tőle értesül Vanessa és Rodrigo esküvőjéről. A fiú bevallja, hogy fülig szerelmes Vanessába. Irán tovább erőlteti az esküvő kérdését, de Stefano lerázza őt. Pancho azt tanácsolja Chuy-nak, hogy valljon színt szerelmének.

127.
Chuy beállít Vanessa és Rodrigo esküvőjére és bevallja az érzelmeit a lánynak, aki ezért elhagyja Rodrigót. A férfi elengedi Vanessát, de teljesen kétségbeesik. Iránnak szúrja a szemét, hogy Olvido a kaszinóban dolgozik, Stefano közelében. Angustias elárulja Iránnak, hogy szerelmes Jaguárba.

128.
Irán megtudja, hogy Olvido találkozott Pablitóval és megnyugszik, hogy nem ismerte fel a saját fiát. Rodrigo elkeseredésében öngyilkos akar lenni. Raquela és Angustias összefutnak a szépségszalonban, aminek csúnya veszekedés lesz a vége. Marta még mindig nem tud megszólalni, aminek az anyja örül a legjobban.

129.
Nelson előmerészkedik a búvóhelyéről és szerencsétlenségére belefut Diegóba, aki alaposan összeveri. Diego erősen gyanítja, hogy a kaszinóban bújhat meg a két gazfickó. Eufrasia mindenféle kezelést ellenez, ami segíthetne a lányán.

130.
Verónica követeli, hogy testvére adjon vissza mindent Olvidónak. Tacho egyre többet morfondírozik Martha balesetén. Irán újabb féltékenységi jelenetet rendez, amire Stefano erőszakosan reagál. Angustias lép közbe, akinek ezért távoznia kell Stefano luxuslakásából.

131.
Angustias az utcán kóborol miután kidobják őt a panzióból. Olvido és Diego összefutnak a klubban, ahol a lány Stefanóval jelenik meg. Sikerül megszökniük a férfi elől, de a szenvedélyes találkozó végén Olvido arra kéri Diegót, többé ne találkozzanak. Raquela jelekkel próbál kommunikálni Marthával.

132.
Nelson kis híján megöli Olvidót, majd a nővérét. Angustias-ra rátalál egykori munkaadója és állást ajánl neki. Irán azzal zsarolja Stefanót, hogy feladja a rendőrségen, ha nem veszi el őt feleségül. Martha újra megszólal.

133.
Olvido annak ellenére sem gondolja meg magát a házasságról, hogy Esperanza elárulja neki az igazat Stefanóról. Diego tudomást szerez Olvido és Stefano eljegyzéséről és el akarja rángatni a munkából, de Canciano kidobatja a kaszinóból. Eufrasia lebukik a család előtt.

134.
Olvido azonnal a kórházba siet, amint meghallja, hogy Pablito beteg. Piranha és Angustias csúnyán összekapnak, ami tettlegességig fajul. Tacho és Martha egyre inkább arra gyanakodnak, hogy Eufrasia ölte meg Gabrielt. Olvido véletlenül kihallgatja, amint Angustias és Piranha beszélgetnek.

135.
Angustias felfedi múltját lánya előtt. Olvido megtudja Piranától, hogy Irán áll a gyermekrablás mögött, ezért Verónicához siet, hogy elmondja, mire jött rá. De a nő azt hiszi, Olvido ismét megbolondult. Diego belebotlik Nelsonba a kaszinó dolgozószobájában. Olvido Iránhoz rohan, hogy számon kérje őt.

136.
Irán Stefanót használja túsznak a szökéshez és amikor az menekülni próbál, háromszor is hátbalövi. Megkezdődik a hajsza a nő után, aki egy különös idegen házában talál búvóhelyre. Mindeközben Olvido és Diego Verónicát üldözik, aki eltűnt Dieguitóval.

137
Eufrasia elmegyógyintézetbe kerül. Irán nem hajlandó megadni magát, túszul ejti saját anyját. Megkezdődik a dráma, aminek végén Irán drasztikus lépésre szánja el magát. Stefano a halálos ágyán bocsánatot kér azoktól, akiket megbántott, így mindenki elkezdheti az új életét.

Megosztom másokkal: