Sin senos no hay paraíso tartalma

SIN SENOS NO HAY PARAÍSO – Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!

1.
Catalina és fivére, Bayron, középiskolások. Édesanyjuk, Hilda, munkanélküli, folyamatosan anyagi gondokkal küszködnek, mint még nagyon sok kolumbiai család. Catalina barátnõi Yesica közvetítésével drogkereskedõkkel randevúznak, ajándékokért, pénzért áruba bocsátják testüket. Catalina is ilyen életre vágyik, csak túl kicsi a melle, ezért nem tetszik a kényes ízlésû drogkereskedõknek. Semmi másra nem vágyik, csak egy mellnagyobbító mûtétre.

2.
Catalina otthon búslakodik, de Yesica megígéri neki, hogy elviszi egy mexikóból érkezõ drogkereskedõ birtokára, aki kedveli a szûzlányokat. Catalina abban reménykedik, hogy Martinez kifizeti az ötmillió pesós mellnagyobbító mûtétet. Hazudnia kell barátjának, Albeirónak, és anyjának, hogy el tudjon szabadulni otthonról. Rettentõ szomorú lesz, amikor Martinez mégsem választja ágyasául.

3.
Martinez egyik testõre, Caballo, meggyõzi Catalinát, hogy feküdjön le vele, és majd õ kifizeti az ötmillió pesót abból, amit ellopott a drogbáróktól. Hilda asszony aggódik, mert szemtanúja lesz annak, amikor Bayronra rálõnek a nyílt utcán. Attól tart, a fia bajba keveredett.

4.
Catalina a megbeszélt helyen várja, hogy Caballo elvigye neki a beígért ötmillió pesót. Nem sejtheti, hogy a testõr hazudott, és nincs is ennyi pénze. A testõrök akkor kerülnek igazán nagy bajba, amikor Martinez mégis magához hívatja a szûznek hitt Catalinát. Caballo úgy érzi, az lenne a legjobb, ha meggyilkolnák, hogy a fõnök meg ne tudja, hogy elvették a szûzességét. Amikor barátnõi megtudják, hogy már nem szûz, megrémülnek, ugyanis nem veszélytelen becsapni a drogbárókat.

5.
Titi felkeresi Jose Miguelt, hogy új drogterjesztési módszereket dolgozzanak ki. Itt ismeri meg Lorenát, a mexikói démont, aki kolumbiai lányokat visz Mexikóba. Catalina sokat veszekszik Albeiróval, mert folyton eljár otthonról a barátnõivel. Yesica felajánlja Catalinának, hogy magával viszi Bogotába, ahol a két nagyfõnöknek, Cardonának és Moronnak kell megszereznie egy-egy híres hölgyet.

6.
Catalina az anyja tudta nélkül elkíséri Bogotába Yesicát, akinek az a feladata, hogy Cardona és Moron számára felhajtson egy-egy hírességet. Eközben Albeira és Hilda nagyon büszkék rá, mert azt hiszik, sokáig tanul a barátnõivel. Catalina idõnként rosszul lesz, és barátnõje azt gyanítja, hogy terhes.

7.
Catalina nem tudja, kitõl esett teherbe, amikor a három testõr megerõszakolta, ezért hallgat barátnõje tanácsára, és elveteti a gyereket. Martinez visszamegy Mexikóba, miután a kolumbiai drogbárók megfenyegették. Yesica csak ekkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy a birtokot is csak bérelte a mexikói, a lányok pedig munka nélkül maradtak. Catalina bejelenti otthon, hogy abbahagyja az iskolát.

8.
Cardona megkéri Titit, hogy szerezzen néhány lányt, mert a nagyfõnöknek születésnapja lesz. Titi a lányok beszervezését Yesicára bízza. Moron születésnapjára harminc lány érkezik, és nagy örömére, Catalina is köztük van. Amint megérkeznek, Cata azonnal észreveszi Martinez
testõreit, akik megerõszakolták, és elhatározza, hogy bosszút áll rajtuk.

9.
Yesica összehozza Catalinát Cardonával, az egyik drogbáróval, akit a lány teljesen elvarázsol. Cardona megtiltja , hogy más férfival is együtt legyen, Catalina cserébe anyagi támogatást kér tõle. Martinez az Egyesült Államokba utazik, felkeres egy bizonyos Robertet, aki arra buzdítja, hogy árulja el Cardonáék hollétét a drogosztálynak.

10.
Cardona megígéri Catalinának, hogy kifizeti a mellnagyobbító mûtétet, és a lány határtalanul boldog. A gáláns drogbáró vásárolgatni küldi az egyik testõrrel. Végre Catalina is kap mobiltelefont és megvehet mindent, amit csak akar. Orlando még Jorgénak se vallja be, hogy õ ölte meg Caballót.

11.
Catalina és Yesica felkeresik a Cardona által ajánlott plasztikai sebészt, Dr. Bermejót, aki vonakodva bár, de beleegyezik, hogy fiatal kora ellenére megmûti. Albeiro és Hilda elhatározzák, hogy berúgnak. Martinez úgy véli, meg akarják öletni, ezért a családját biztos helyre menekíti, majd telefonál a drogosztálynak, és elárulja Moronék tartózkodási helyét.

12.
Titi azt követeli Yesicától, hogy szakítsa ki Catalinát a körbõl, amibe belekerült, különben megöli. Ximena azt hazudja Bayronnak, hogy modellkedéssel keresi a pénzt. Catalina szakít Albeiróval, de azért õt is magával viszi a szórakozóhelyre, ahová Hildát és Bayront is meghívta.

13.
Catalina a város legelõkelõbb diszkójába hívja meg anyját, bátyját és Albeirót. A barátnõi is elkísérik. Yesica Cardona egyik emberét véli felfedezni a tömegben. Catalina nagyon megijed, nehogy a férfi meglássa Albeiróval. Félelme nem alaptalan, mert Cardona és Titi a galériáról figyelik a lányokat. A drogbáró kijelenti, hogy nagy baj lesz, ha bárkivel meglátja Catalinát.

14.
Catalina készül a másnapi mûtétre. Albeiro nem hagyja magát, a szakítás után is kitartóan ostromolja Catalinát a szerelmével. A drogosztály lecsap Cardonáék birtokára, a drogbáróknak menekülniük kell. A hír hallatán Catalina kétségbe esik, mert nem lesz mibõl kifizetnie a mûtétet. Barátnõi is szomorúak, mert így nem lesz munkájuk.

15.
Catalina és Bayron megosztják egymással titkaikat. Catalina bevallja bátyjának, hogy prostituált, Bayron pedig elmondja neki, hogy bérgyilkosként keresi a pénzt. Moron és Cardona megérkezik Mexikóba, ahol Jose Miguel vendéglátását élvezik. Martinez ideges lesz, amint megtudja, hogy a rendõrségnek nem sikerült lefülelnie ellenségeit.

16.
Hilda boldog, hogy munkát talált a fehérnemûgyárban, ráadásul a fónöke, Antonio, nagyon kedves hozzá, a tervezõ osztályra osztja be. Hilda lelkesen tervezi az új modelleket. Catalina és barátnõi úgy döntöttek, mégis folytatják az iskolát. Hilda vállalja, hogy elkíséri õket az igazgatóhoz.

17.
Ximena rábeszéli Bayront, hogy õ is folytassa az iskolát, így mindannyian a helyes utat választják. Albeiro Hildára hivatkozva felveteti magát a gyárba. Bayron, miután korábbi megbízói eltûntek, egy új helyen próbál jól fizetõ munkát találni. Bérgyilkosnak jelentkezik a hírhedt bandavezérnél, Nyúlnál.

18.
Miután az igazgató és a tantestület úgy döntöttek, nem veszik vissza a lányokat, Yesica Bogotába készül. Catalina végigjárja az iskolákat, hátha felveszik valahová, de nem jár szerencsével. Hilda haragszik, amiért Albeiro a tudta nélkül rá hivatkozott, hogy felvegyék a gyárba. Martinez azzal bízza meg Lorenát, szerezzen lányokat, akik mellnagyobbító m?tétet szeretnének, mert a beültetett implantátumokban akarja kicsempészni a kábítószert az országból.

19.
Hilda szomorú, amiért don Antoniónak nem tetszenek a tervei, de a férfi arra kéri, próbálkozzon még. Catalina, miután minden iskola elutasítja, úgy dönt, elkíséri Bogotába Yesicát. A lányok beszervezik Nataliát a mellnagyobbító mûtétre, hogy így álljanak bosszút az igazgatón. Antonio a sajátjaként adja el Hilda terveit, már csak rá kell vennie az asszonyt, hogy további modelleket tervezzen.

20.
Paola, Ximena és Vanessa egy sztriptízbárban akarnak munkát vállalni, de elbizonytalanodnak a bejárat elõtt. Egyikük sem akar ilyen mélyre süllyedni. Natalia kimarad éjszakára, az igazgató tombol a dühtõl. Lina és Natalia beleegyeznek a mellnagyobbító mûtétbe és a mexikói utazásba.

21.
Az iskolaigazgató és felesége kérdezõsködni kezdenek Natalia felõl, de a lányok nem hajlandóak szóba állni velük. Yesica és Catalina Bogotába mennek szerencsét próbálni, ahol Yesica egy régi barátjánál, Osvaldónál szállnak meg, majd elindulnak plasztikai sebészt keresni. Vanessa, Paola és Ximena munkát keresnek egy sztriptízbárban.

22.
Catalina idõpontot kap egy megbeszélésre Mauricio Contento plasztikai sebész rendelõjébe. A lány gyorsan leveszi a lábáról Mauriciót, de nem tudja, hogy õ az a sebész, akit Martinez lefizetett, hogy szilikonimplantátumokba töltött heroint ültessen be a mûtét során a lányokba. Albeiro ágyba viszi Hilda asszonyt, de közben Catalina jelentkezését várja.

23.
Bayronék újabb megbízást kapnak. Ezúttal egy nõt kell eltenniük láb alól. Amikor a megadott helyszínre érnek, Bayron az utolsó pillanatban döbben rá, hogy a célszemély a saját anyja. Azonnal gyanakodni kezd don Antonióra, de nem tudja bizonyítani, hogy õ akarta megöletni az anyját. Vanessa nagyon nehezen viseli a munkát a sztriptízbárban. Miután Osvaldotól távozniuk kell, Yesica és Catalina Benjaminhoz költöznek.

24.
Albeiro féltékeny don Antonióra, ami jól esik Hildának, bár tudja, hogy Albeiro szívében a lányáé az elsõ hely. Bayron hiába faggatja megbízóját, az nem árulja el, ki rendelte meg az anyja meggyilkolását. A lányok sejtik, hogy Albeiro és Hilda asszony között van valami. Miután Benjamin is utcára teszi Yesicát és Catalinát, a lányok éjjel az utcákon bóklásznak, két suhanc megtámadja õket, a kiérkezõ járõrök pedig felajánlják nekik, hogy alhatnak az õrszobán.

25.
Bayron furcsállja, hogy Albeiro olyan sok idõt tölt a házukban Catalina távollétében. Miután Mauricio beülteti a heroinnal töltött implantátumokat Nataliába és Linába, újabb ajánlatot kap Lorenától. Catalinába is hasonló implantátumot kell ültetnie, és azt kell hazudnia neki, hogy a mûtétet Titi fizeti. Catalina nagyon boldog, hogy hamarosan találkozhat Titivel, és végre teljesül az álma. Martinez arra utasítja Lorenát, hogy az egyik lányt játssza rendõrkézre a repülõtéren.

26.
Jorge telefonon bejelenti a reptéri biztonsági szolgálatnak, hogy az egyik lány drogot csempész. Így próbálják elterelni a hatóságok figyelmét. Nataliánál nem találnak kábítószert, ezért rövid vizsgálat után tovább engedik. Hilda nagylelkûen lemond Albeiro szerelmérõl lánya javára. Albeiro Bogotába utazik megkeresni Catalinát, hogy hazavigye egy születésnapi bulira.

27.
Catalina nagy dilemma elõtt áll: hazamenjen az anyja által szervezett születésnapi bulira, vagy azonnal megmûttesse magát. Végül egy késõbbi mûtéti idõpont mellett dönt. Hilda megõrül a féltékenységtõl, amikor együtt látja lányát Albeiróval, ráadásul tudja, hogy Catalina megígérte a fiúnak, hogy a születésnapján lefekszik vele.

28.
Catalinának már csak az a gondja, hogyan hitesse el Albeiróval, hogy még szûz, ezért eljátssza a félénk, ártatlan kislányt. Lorena elviszi Linát és Nataliát egy sebészhez, aki azt állítja, valami gond van az implantátummal. Elaltatja õket, majd kiemeli a szilikonba ágyazott heroint belõlük.

29.
Martinez meg akar szabadulni a plasztikai sebésztõl, aki túl sokat tud. Bayronék újabb gyilkos megbízást kapnak. Egy férfit kell megölniük Bogotában. Yesica és Catalina is visszatérnek Bogotába, ahol Yesica egy régi barátjánál, a politikus Osvaldónál rendezkednek be. Osvaldo nagyon kedves, de Yesica szerint minden férfi ugyanazt akarja.

30.
Lorena bevallja a lányának, hogy fiatalkorában megerõszakolták, és az elkövetõ most a látóterébe került. Ráveszi Julietát, hogy segítsen neki elkapni Reyest, a drogbárót, aki bolondul a fiatal lányokért. A lány némi vonakodás után kötélnek áll, Lorena pedig Nataliát és Linát is be akarja vetni, hogy kevésbé legyen feltûnõ a csapda.

31.
Octavio egyre ingerültebb a lakói miatt, különösen az idegesíti, hogy Yesica óriási telefonszámlát hozott össze, ráadásul néhány holmija is eltûnt. Arra kéri Catalinát, hogy töltse vele az éjszakát, de a lánynak nem tetszik Octavio. Yesica rábeszéli, hogy engedjen a férfinak, különben nem lesz hol lakniuk. Robert a közös üzlet elõfeklételeként arra kéri Martinezt, gyõzze meg arról, hogy alkalmas a feladatra.

32.
Martinez arra utasítja Lorenát, hogy Catalina mûtétje során tegyék az implantátumokba az Egyesült Államokba csempészendõ kábítószert. Catalinának nincs türelme tovább várni a mûtétre, könyörög Mauriciónak, hogy azonnal végezze el a mellnagyobbítást. Lorena Kolumbiába utazik, Linát és Nataliát a lányával hagyja a házban. Catalinába beültetik a kábítószerrel teli implantátumokat.

33.
Catalina boldog új melleivel, de úgy érzi, valami nincs rendben, mert túl nagynak és nehéznek találja õket, ráadásul állandó fájdalmai vannak, de Mauricio türelemre inti. Amikor Lorena megtudja, hogy Martinez megrendelte Mauricio meggyilkolását, mindent elkövet, hogy megakadályozza a merényletet. Bayron épp végezni készül a doktorral, amikor a megrendelést visszavonják. Robert emberei elrabolják Martinez feleségét.

34.
Az igazgató meggyónja a templomban, hogy viszonyt kezdeményezett egy kiskorúval, aki most gyereket vár tõle. Mauricio egyre több lányba ültet kábítószerrel töltött implantátumot. Julieta, Natalia és Lina útnak indulnak, hogy Reyes közelébe férkõzzenek. Albeirónak azt tanácsolja az anyja, hogy költözzön Hildához. Titi arra kéri Yesicát, hogy küldje el hozzá Catalinát.

35.
Lorena aggódik, mert nem éri el telefonon Julietát, ráadásul a szomszéd szerint a lányok sok csomaggal távoztak. Mauricio azzal fenyegetõzik, hogy amennyiben Catalina nem engedi, hogy felavassa az új melleit, kereshet magának másik kezelõorvost. Az igazgató arra kéri Cristinát, a teherbe esett diáklányt, hogy keressen egy fiút, aki vállalja az apaságot, amit õ pénzzel honorál majd. Hilda úgy érzi, senki nem törõdik vele, bánatában felvágja az ereit, de Bayron még idõben rátalál.

36.
Julieta, Lina és Natalia végre lerázzák a dühös kamionost, aki egész úton üldözte õket. Octavio, aki szerelmes Catalinába, lesújtva látja, hogy reggel Mauricio viszi haza. Hilda megkéri Bayront, hogy keresse fel Albeirót, és kérje meg, hogy nézzen be hozzá. Catalina felkeresi Titit, de nagyot csalódik benne, mert a férfi sokáig várakoztatja, miközben a barátnõjével beszél telefonon.

37.
Julieta és a lányok boldogok, hogy sikerül szobát találniuk a Frontera del Sol szállodában, ami köztudottan Reyes érdekkörébe tartozik. Natalia kijelenti, hogy nem hajlandó drogdílerekkel ágyba bújni, de arra rá tudják beszélni, hogy menjen ki a medencéhez. Két jóképû férfi azonnal a csinos lányok mellé szegõdik. Julieta úgy véli, hogy egyikük bizonyára Reyes. Albeiro Bogotába érkezik, hogy felkeresse Catalinát, de Octavio közli vele, hogy a lányok már nem laknak ott.

39.
Don Marcial elviszi a birtokára a lányokat és úriemberként viselkedik velük. Julieta feltett szándéka, hogy eljut Fernando Reyes birtokára. Natalia kissé fél a drogkereskedõktõl, ezért a szobájában marad, onnan figyeli, hogy barátnõi két férfi kíséretében távoznak. Hernan, az igazgató, elkéri a feleségétõl az összes megtakarított pénzüket azzal, hogy magánnyomozót akar fogadni lányuk felkutatására. A pénzt Cristinának adja, aki azzal zsarolja, hogy ha nem fizet, mindenki megtudja, hogy õ a gyerek apja.

40.
Catalina még szívesen maradna Don Marcial birtokán, mert a férfi nagyon kedves hozzá, de Yésica hajthatatlan, ugyanis Catalinát várják a következõ ügyfelek. Julieta és Lina érzik, hogy bajban vannak, amikor Fernando Rey emberei megjelennek Nataliával. Pelambre, don Marcial testõre, bevallja fõnökének, hogy õ is beleszeretett Catalinába.

41.
Fernando Rey bezáratja a lányokat egy szobába, míg kitalálja, hogy mi legyen a sorsuk. Catalina hazalátogat, mindenkinek rengeteg ajándékot visz. Hilda nagyon féltékeny, mert valahányszor megjelenik Catalina, õ a második helyre szorul. Albeiro szembesíti Catalinát mindazzal, amit Octavio mesélt neki, de õ tagadja, hogy bárkivel is lefeküdt volna.Hilda felháborítónak tartja, hogy a lánya és Albeiro szállodában töltötték az éjszakát. A sértõdött Catalina visszamegy Bogotába.

42.
Martinez dühöng, amiért Jorge nem képes elkapni Catalinát, ráadásul Lorena közli vele, hogy Jose Miguel Cardenas is ki akarja ütni a nyeregbõl. Julieta kitalálja, hogy az õreiket kell elcsábítaniuk, amennyiben meg akarnak szökni. Amikor Hilda kibontja a lányától kapott ajándékokat, döbbenten látja az egyik díszdobozban a saját maga által tervezett fehérnemût. Azonnal a gyárba siet, hogy kérdõre vonja Antoniót, aki azt állította, hogy a tervei használhatatlanok.

43.
Antonio, attól való félelmében, hogy Hilda leleplezi, és kiderül, hogy ellopta a terveit, leüti, majd az eszméletlen asszonyt az autója csomagtartójába gyömöszöli, és egy elhagyatott helyen lévõ kis házba viszi. Bayron és Albeiro mindenhol keresik, végül Bayron rájön, hogy mi történhetett, és barátaival követik Antonio feleségét. Julieta, Lina és Natalia elérik, hogy õreik megengedjék nekik, hogy a medencében pancsoljanak, miután Fernando Rey elutazik. Catalina elmegy Titihez, és nagyon felbosszantja. Titi kis híján megöli.

44.
Titi megparancsolja az embereinek, hogy öljék meg Catalinát és Yesicát. Yesica nagyon mérges, amiért Catalina veszélybe sodorta az életüket, és don Marcialtól kér segítséget. A férfi odaküldi Pelambrét néhány nehézfiúval, akik tûzharcba keverednek Titi embereivel, de sikerül kimenekíteniük a lányokat. Julieta és a lányok megszöknek, ám Max és Miguel elkapják õket.

45.
Bayron és a haverjai fegyverrel kényszerítik Antoniót, hogy elvezesse õket az elrabolt Hildához. Griseldát, Antonio feleségét is magukkal viszik. Rátalálnak a megkötözött Hildára egy nyaralóban, de az asszony nem engedi, hogy Bayron megölje elrablóját. Martinez megígéri Lorenának, hogy segít megtalálni Julietát. Tititõl való félelmükben Catalina és Yesica Marcialhoz költöznek.

46.
Antonio megígéri Hildának, hogy másnap kifizeti az összeget, ami a terveiért jár neki. Marcial azt kéri Catalinától, hogy maradjon vele, és mindent megkap tõle. Marcial távollétében Yesica elemel néhány értékes dolgot a házból, de nem sejti, hogy rejtett kamerák figyelik minden mozdulatát. Jorge elrabolja Albeirót, hogy így kényszerítsék Catalinát az együttmûködésre.

47.
A bosszúvágytól vezérelt Titi parancsba adja, hogy öljék meg Catalina anyját, ha már a lánnyal nem tudtak végezni. Mariela és Hilda furcsálják, hogy Albeiro eltûnt, de arra gondolnak, hogy Bogotába utazott Catalinához. A csalás szégyenét elviselni képtelen Antonio fõbe lövi magát. Az asztalon hagy egy csekket Hildának, de felesége, Griselda, eltünteti, férje búcsúlevelével együtt.

48.
Abban a reményben, hogy Hilda pénzébõl rendesen meg tudnak élni, Bayron közli megbízóival, hogy rendes útra tér. Lorena Catalinát szeretné felhasználni arra, hogy közelebb jusson Fernando Reyhez.Mariela és Hilda bejelentik Albeiro eltûnését a rendõrségen. Marcial felkeresi Titit, és elmondja, hogy Catalina immár az õ felesége, így a védelmét élvezi. Titi az utolsó pillanatban megakadályozza Hilda meggyilkolását.

49.
Catalina tudomást szerez Albeiro eltûnésérõl, és azonnal hazamegy Yesicával. Marcial úgy érzi, soha többé nem látja viszont. Fernando Rey azt kéri Roberttõl, nézzen utána Lorenának, mert úgy véli, a nõ készül valamire. Julieta és a lányok újabb cselhez folyamodnak, hogy kijussanak zárkájukból.

50.
Jorge közli Catalinával, hogy Albeirót elrabolták, és csak azzal mentheti meg az életét, hogy azonnal Mexikóba utazik. Cristina arra kéri Bayront, beszéljen a szüleivel a születendõ gyermek ügyében. Fernando Rey visszatér a birtokra, és magához rendeli a lányokat. Julieta egy hirtelen ötlettõl vezérelve azzal nyer idõt, hogy azt állítja, Fernando Rey az apja.

51.
Titi nagyszabású partival üdvözli a visszatérõ Cardonát, aki megdöbbenve hallja, hogy Catalina Marcial Barrerával él. Ximena, Paola s Vanessa örülnek a drogbárók visszatérésének, azonnal fel is mondanak a sztriptízbárban. Fernando Rey egy orvost hívat a birtokra, hogy vért vegyen Julietától és tõle, mert tudni akarja, hogy Julieta valóban a lánya-e.

52.
Mauricio a reptéren várja Catalinát, hogy megbizonyosodjon arról, a lány valóban felszáll a mexikói járatra. Catalina követeli, hogy beszélhessen Albeiróval. Mauricio felhívja a biztonsági szolgálatot, és közli, hogy Yesica drogot akar átcsempészni a gyomrában. A lányt megröntgenezik, és kiderül, hogy tiszta, ám ezért lekési a gépet, így Catalina egyedül utazik Mexikóba.

53.
Catalina a reptéren azonnal kiszúrja Lorenát és Martinezt, és eszébe jut, mit mesélt Yesica az implantátumokba rejtett drogról. Lorena õszintén elmondja neki, hogy csalinak szeretnék használni, hogy kiszabadítsák Julietát Fernando Rey birtokáról. Catalina azt szabja feltételül, hogy engedjék szabadon Albeirót. Martinez utasítja Jorgét, és az összevert fiút a házuk elõtt kidobják egy kocsiból. Hilda és Mariela mentõt hívnak és bekísérik a kórházba az eszméletlen fiút.

54.
Lina és Natalia már elõre félnek az estétõl, mert Fernando Rey közölte velük, hogy egy barátját kell szórakoztatniuk. Julietát eközben bezárják a birtokon lévõ kápolnába. A lányok döbbenten látják, hogy Catalina belép az ajtón, Fernando Rey pedig azonnal beleszeret a szépségbe. Catalina altatót kever Rey italába, és közli a lányokkal, hogy azért jöttek, hogy kiszabadítsák õket.

55.
Jobb szórakozás híján Vanessa, Ximena, Paola és Yesica bulizni mennek Bayronnal és a haverjaival. Velük tart a fiúk megbízója is, a titokzatos Ramiro. Martinez a csizmájába rejtett telefonon felhívja Lorenát, és útbaigazítja Rey birtoka felé. Azt tervezik, hogy a Lorena által felbérelt zsoldosok segítségével megölik Fernando Reyt, és felveszik az érte járó vérdíjat. Az altató megteszi hatását, Fernando Rey mély álomba szenderül.

56.
Martinez telefonon irányítja Lorenát. A nõ megtalálja a Martinez által útközben kiszórt ruhadarabokat, így könnyedén eljut a birtokra. Catalina átkutatja a Rey hálószobájában lévõ szekrényeket, és minden értéktárgyat magához vesz. Yesica és a lányok nagyon jól szórakoznak Bayron barátaival, éjszaka mindenki megtalálja a számítását.

57.
Lorena a felbérelt zsoldosokkal megostromolja Fernando Rey birtokát. Az embereit meggyilkolják, már csak a drogbáróval kell elbánniuk. Catalina pisztollyal tartja sakkban a mély álomból felébredõ Reyt, míg Martinez oda nem ér. Kiderül, hogy a pénzzel teli táskában minden bankjegy hamis, de nem érnek rá tovább keresgélni, mert a zsoldosok rájönnek, hogy Fernando Rey volt Lorena célpontja, és félõ, hogy meggyilkolják õket, hogy bezsebeljék a vérdíjat. Menekülni kényszerülnek, ám elõtte még Lorena lelövi Fernandót.

58.
A birtokról ellopott terepjáróból kifogy a benzin, Catalina, Lina és Natalia gyalog folytatják útjukat a sivatagon keresztül. Martinez és Lorena azon tanakodnak, hogyan szerezzék meg a Reyért járó vérdíjat. Bayron és haverjai egy fontos megbízást kapnak, de a fiú még indulás elõtt azt ígéri Ximenának, hogy feleségül veszi. Martinez és Lorena közlik az amerikai drogosztály ügynökével, hogy a vérdíjért hajlandóak átadni a hatóságoknak a két legnagyobb drogbárót: Fernando Reyt és Jose Miguel Cardenast.

59.
Más munka híján Yesica és a lányok munkát vállalnak Ramironál. A feladat kábítószer csomagolása, amit – a lopások elkerülése végett – kizárólag fehérnemûre vetkõzve végezhetnek. Lorena részletesen beszámol az ügynököknek Cardenas hollétérõl, a férfit le is tartóztatják. Az amerikaiak tanúvédelmet ígérnek cserébe. Julieta, miután megtalálja a sivatagban a barátnõit, egy szállodába viszi õket. Anyja tervei nincsenek ínyére, nem hajlandó az Egyesült Államokba költözni.

60.
Cardona és Titi aggódnak Jose Miguel Cardenas és Moron elfogása miatt. Titi nagyon kíváncsi arra, ki lehetett a besúgó. Julieta közli az anyjával, hogy nem hajlandó elutazni, és azzal zsarolja, hogy feladja, amiért kábítószert csempésztetett a lányokkal. Nem tudhatja, hogy lehallgatják õket. A drogosztály pedig a vérdíj helyett bilinccsel jutalmazza Martinezt és Lorenát.

61.
Catalina és a lányok visszamennek Kolumbiába. Az anyja bûnözõi életmódjától megcsömörlött Julieta is velük tart. Catalina azonnal Albeiróhoz siet, de Mariela asszony be sem akarja engedni a házba. Marcial eközben elküldi Pelambrét, hogy Catalina felõl érdeklõdjön. Yesica azt tanácsolja a lánynak, hogy ne hagyja el a gazdag öregembert, mert anyagilag segíthetné, ha el akar indulni a szépségversenyen. Julieta és Natalia egy mobil hot dog standot vásárolnak, hogy azzal keressenek egy kis pénzt.

62.
Catalina visszamegy Marcialhoz, aki megígéri, hogy anyagilag támogatja, ha indulni akar a hamarosan megrendezésre kerülõ szépségversenyen. Julieta és Natalia elmennek Lináék házához, ahol a lányt eszméletlenül találják a szobájában. Lina öngyilkosságot kísérelt meg, mert úgy érezte, senki nem törõdik vele. Szerencsére a kórházban megmentik az életét.

63.
Catalina addig hízeleg Marcialnak, mígnem a férfi magához hívatja Bonifaciót, a szépségverseny szervezõjét, és negyven milliót fizet neki, hogy Catalina legyen a szépségkirálynõ. Julieta egy újság címlapját látva értesül arról, hogy anyját és Martinezt letartóztatták, és egy mexikói börtönben tartják fogva õket. A lány azonnal visszautazik Mexikóba. Lina és Natalia kisegítõt keresnek a hot dog árusításához, és Albeirónak ajánlják az állást.

64.
Catalinával interjút készítenek a tévében. Albeiro fülébe jut a dolog, de õ azt állítja, Catalina egy versíró versenyen indul. Hilda kissé féltékeny Nataliára és Linára, és azt kéri, Albeirótól, másnapra döntse el, hogy akar-e együtt élni vele, vagy sem. Catalinát annyira lefoglalja a felkészülés a szépségversenyre, hogy elhanyagolja Marcialt, aki kissé zsémbes emiatt. Albeiro úgy dönt, Hildához költözik. Catalina és az esélyesnek tartott Miss Valle hajba kapnak rögtön az elsõ találkozásukkor.

65.
Noha Catalina megtiltotta Marcialnak, hogy a verseny közelébe menjen, a féltékeny férfi nem bírja ki, hogy ne legyen jelen, amikor szerelme bikiniben mutogatja magát a közönség elõtt. Albeiro, Hilda és Bayron nem akarnak hinni a szemüknek, amikor az újságban azt olvassák, hogy Catalina Miss Putumayoként indul a szépségversenyen. Hilda annyira féltékeny, hogy azt állítja, elromlott tévéje, nehogy Albeiro megnézhesse a közvetítést.

66.
Catalina mérhetetlen butaságáról tesz tanúbizonyságot, amikor a zsûri kérdéseire válaszol. Titi felkeresi Bonifaciót, és hatalmas összeget ajánl fel neki, amennyiben elintézi, hogy ne Catalina nyerje a versenyt. Bonifacio a drogbárók között õrlõdik. Miss Valle barátja, Manolo is fizetett neki, hogy barátnõje nyerje a versenyt. A férfi óriási dilemma elé kerül.

67.
A szépségversenyen nagyon szoros a küzdelem. Bonifacio három drogbárótól is elfogadott pénzt, hogy barátnõiket királynõvé tegye. Catalina nagyon biztos a gyõzelmében. Szülõvárosában, Pereirában, a térre kihelyezett nagy képernyõs tévén az egész városka izgul érte.

68.

69.
Ramiro felkészíti a fiúkat a bevetésre. Mindent elmond a célszemélyrõl, akit meg kell gyilkolniuk. Hogy a kedvükben járjon, hív nekik három házhoz rendelhetõ lányt. Catalina és Yesica elhatározzák, hogy lerázzák Pelambrét, és szórakoznak egy kicsit.Felkeresik Titit, aki még mindig odavan Catalináért. Marcial tombol, amikor kiderül, hogy a lányok nem voltak a gépen.

70.
Catalinának fülébe jut, hogy Titi lefizette Bonifaciót, hogy ne õ nyerje a szépségversenyt, ezért bosszút esküszik. Óriási botrány kerekedik, amikor a Ramiro által házhoz rendelt három lány megérkezik, mert kiderül, hogy Ximena, Paola és Vanessa azok, Bayron pedig úgy tudja, Ximena már nem fekszik le pénzért férfiakkal.

71
Bayron kibékül Ximenával, és megígéri neki, hogy amint visszatér, feleségül veszi. Hilda elhatározza, hogy terveivel felkeresi a fehérnemûket gyártó cég elnökét, de nem sikerül a közelébe férkõznie. Marcial arra kéri Catalinát, legyen a felesége. Catalina némi gondolkodás után igent mond, ám van néhány feltétele.

72
Catalina hozzámegy Marcialhoz, és a mézeshetekre Cartagenába utaznak. Hilda nem fogadja el Bayron pénzét, és arra kéri, hagyjon fel eddigi munkájával és taxizzon majd Albeiróval. Bayron sértõdötten elviharzik otthonról, Hildának pedig nagyon rossz érzése támad. Marcial megöleti Bonifaciót, amiért mégsem Catalina lett a szépségkirálynõ. Imelda közli a rossz hírt Hildával, miszerint Bayront lelõtték a rendõrök.

73
Bayron temetésén megjelenik Cristina is, aki azt állítja, hogy Bayron a gyereke apja. Ximena szóhoz sem jut, nem érti, barátja hogy csalhatta meg Cristinával. Marcial elengedi Catalinát Bayron temetésére, de arra kéri a testõreit, hogy kísérjék el, és készítsenek fotókat róla. Az egyik testõr le is fotózza, amint Albeiro vigasztalja. Cristina újra megzsarolja az igazgatót, aki úgy dönt, õszintén bevall mindent a lányának.

74
Natalia nagyon dühös az apjára, de Cristinát sem tekinti ártatlannak az ügyben, hiszen néhány jobb osztályzatért adta oda magát az apjának. Cardona felkeresi Titit, és a szemére veti, hogy miatta nem lehetett a szerelme szépségkirálynõ. Marcial a testõre által készített fotókat nézegetve roppant féltékeny lesz, és utasítja embereit, hogy végezzenek a fiúval.

75
Hilda lázasan készül a találkozásra a fehérnemûgyár igazgatójával. Be akarja bizonyítani, hogy Antonio ellopta a terveit. Catalina váratlanul hazautazik Bogotába. Éppen a barátnõit próbálja rábeszélni, hogy ne dolgozzanak bordélyházban, amikor Albeiro és Hilda hazaérnek a lány pénzén fizetett taxival. Catalina döbbenten látja csókolózni anyját és szerelmét.

76.
A magából kikelt Catalina hatalmas botrányt rendez. Elkéri Albeirótól az autó kulcsait, és egy lejtõs úton hagyja legurulni. Az egész szomszédság hüledezik, amikor a vadonatúj, vezetõ nélkül guruló taxi egy teherautónak csapódik. Cristina azt hazudja szüleinek, hogy Szajkó a gyereke apja, de a fiú nagyon fél találkozni a lány hatalmas termetû apjával. Catalina elhatározza, hogy Titit és Marcialt a rendõrség kezére játssza.

77.
Yesica és Catalina egy félreesõ helyen találkoznak Salgado századossal, a kábítószerkereskedelem elleni harc egyik ismert alakjával. A lányok felajánlják neki, hogy a kitûzött vérdíj fejében elárulják Titi tartózkodási helyét. Ramiro és Nyúl munkát akarnak ajánlani Szajkónak, de a fiú elutasítja, mondván, jó útra tért. Amint a két gengszter elhajt az iskola elõl, terepjárójuk felrobban.

78.
Marcial ragaszkodik ahhoz, hogy Catalina mielõbb felkeressen egy orvost. Salgado százados lecsapni készül Titire a Catalináék által megadott címen. A bevetési egység az elektromos mûvek egyenruhájában megy el az apartmanházba. Titi gyanakszik, de gyanúja eloszlik, amikor az ismeretlenek nem akarnak belépni a lakásba. A kommandósok azonban este visszatérnek és bilincsben vezetik el Titit.

79.
Miután Hilda meggyõzte a gyár vezetõségét arról, hogy Antonio valóban ellopta a terveit, aláíratnak vele egy két éves szerzõdést, és õ szervezheti a gyár bemutatóját a Moda Kolumbia divatbemutatóján. Catalina felkeres egy plasztikai sebészt, akitõl megtudja, hogy túl azon, hogy az implantátumai nem egyformák, még használtak is, ráadásul tele vannak heroinnal. Marcial bosszút esküszik a kontár Mauricio ellen.

80.
Albeiro és Szajkó rá akarják venni Ximenát, Vanessát és Paolát, hogy hagyjanak fel züllött életvitelükkel, és beszéljenek Hildával, aki modellkedési lehetõséget kínál nekik. Ramiro és Nyúl túlélték a robbanást, de Ramiro teste összeégett, Nyúlnak pedig amputálni kellett az összes végtagját. Marcial emberei elkapják Mauriciót, és nagyon megkínozzák.

81.
Amikor Szajkó meglátogatja Ramirót és Nyulat a kórházban, szerencsétlenül járt fõnökei arra kérik, hogy ölje meg õket, ne kelljen ilyen nyomorultul tovább élniük. Ximena, Paola és Vanessa azt mondják Hildának, hogy szívesen abbahagynák a munkát a bordélyházban, de akkor nem tudnának pénzt hazavinni, és fizetni a számlákat. Hilda megígéri, hogy kitalál valamit.

82.
Hilda elmondja Vanessa, Paola és Hilda anyjának, hogy munkát ajánl a lányoknak, és arra kéri õket, hogy legyenek türelemmel, és ne követeljenek pénzt tõlük. Salgado százados közli Yesicával és Catalinával, hogy a drogbárók két millió dollárt ajánlottak annak, aki leleplezi az árulót, ezért azt tanácsolja, még ne jelentkezzenek a jutalomér, mert félõ, hogy kiderül a személyazonosságuk. Don Jairo azzal zsarolja a lányokat, hogy kitálal róluk a sajtónak, ha nem mennek vissza dolgozni a bordélyba.

83.
Ramiro és Nyúl addig könyörögnek Szajkónak, mígnem ráveszik, hogy egy halálos injekcióval vessen véget nyomorult életüknek.
Ramiro arra kéri a fiút, hogy keresse meg a lányát, és adjon neki pénzt abból, amit az évek során félretett a kábítószerüzletbõl. Salgado századost elrabolják és alaposan megkínozzák a drogbárók emberei.

84.
Catalina az orvosok ajánlása ellenére mielõbb újabb implantátumokat szeretne, ezért újra megmûtteti magát.
Natalia meg azért mûtteti meg magát, hogy kivegyék az implantátumait, és bebizonyíthassa, hogy nélkülük is boldogul majd. Marcial egyre vonzóbbnak tartja Yesicát, mióta Catalina hûvösen bánik vele. Yesicának is vannak hátsó szándékai a dúsgazdag öregemberrel.

85.
Yesica, aki már régen irigyli Catalina szerencséjét, arra készül, hogy elcsábítsa tõle Marcialt.
Feltételül szabja, hogy dobja ki Catalinát, és õt vegye feleségül helyette. Szajkó megtalálja Ramiro elrejtett pénzét, de miután nagy nehezen megszerezte, kis híján elrabolják tõle a pénzzel teli zsákot. A lányok közlik Jairóval, hogy nem mennek vissza a bordélyba.

86.
Titivel közli az ügyvédje, hogy a hatóságok úgy döntöttek, kiadják az Egyesült Államoknak. Titi õrjöng a hír hallatán, mert nem akar amerikai börtönbe kerülni. A nehézfiúk nem boldogulnak Salgado századossal, aki a kínzások ellenére sem hajlandó elárulni informátora nevét. Yesica azt hazudja Catalinának, hogy munkát talált, ezért néhány napra elutazik, ám eközben Marciallal enyeleg a férfi legénylakásán. Hilda tájékoztatja a divatbemutató szervezõjét arról, hogy három modellje korábban prostituáltként dolgozott.

87.
Szajkó úgy dönt, addig is, míg megtalálja Ramiro lányát, a pénzbõl jó célokra is költ egy keveset. A divatbemutatóra készülõ lányoknak kondigépeket vesz, és ingyenes edzõtermet rendez be a közösségi házban. A lányok furcsállják, hogy ilyen sok a pénze, de Szajkó megnyugtatja õket azzal, hogy nyert a lottón. Catalina, akit Marcial és Yesica magára hagytak, arra kéri Pelambrét, hogy maradjon mellette éjszakára.

88.
Yesicát furdalja a lelkiismeret, amiért ilyen csúnyán elbánik a barátnõjével, de az irigységén és a kapzsiságán nem tud úrrá lenni. Titit idõközben kiadják az Egyesült Államoknak, láncra verve szállítják el egy katonai repülõtérrõl. A drogbáró lelki szemei elõtt lepereg az élete, tudja, hogy már sosem látja viszont Kolumbiát.

89.
Szajkó illendõ temetést rendel volt fõnökeinek, de sírjuk mellett a papon kívül õ áll egyedül. A pénzbõl minden lánynak küld egy rendkívül drága, márkás ruhát. A lányok nagyon boldogok, de nem tudják, ki lehet a rejtélyes ajándékozó. Szajkó egy drága sportkocsit is vesz, mert képtelen ellenállni a kísértésnek. Yesica megígéri Catalinának, hogy magával viszi a divatbemutatóra, ha addig Marcial nem érkezik vissza. Ximena, Paola és Vanessa anyja elbúcsúznak lányaiktól, mert nincs pénzük elkísérni õket.

90.
Szajkó autóbuszt bérel, és az egész szomszédságot elviszi a divatbemutatóra, hogy szurkoljanak a lányoknak. Marcial úgy tesz, mintha hosszú útról térne vissza, még ajándékot is hoz Catalinának. A lány szeretné megtudni a széf kódját, de Marcial egyelõre gondolkodik a dolgon. Don Jairo elárulja egy újságírónak, hogy Hilda három modellje korábban prostituáltként dolgozott, de nem nevezi meg a lányokat.

91.
Yesica és Catalina döbbenten látják, hogy a nyitó nap bemutatójának tervezõjét ugyanúgy hívják, mint Catalina anyját. Catalina úgy véli, hogy semmiképp se lehet az anyja, hiszen õ nagyon távol áll attól, hogy egy ilyen rangos bemutatón jelen legyen a terveivel, ám amikor meglátja a modelleket, rájön, hogy tévedett. Don Jairo megzsarolja a lányokat, végül abban egyeznek meg, hogy a bemutató után egy hétre visszamennek dolgozni a bordélyba.

92.
Hilda fehérnemû kollekciójának bemutatása hatalmas sikert arat. A közönség tapsviharral fogadja az újdonsült modelleket. Catalina nagyon örül anyja sikerének, szeretne gratulálni neki, de egyelõre nem akar találkozni vele, mert még túl friss a seb, amit anyja és Albeiro árulása okozott. Albeiro észreveszi Catalinát a közönség soraiban.

93.
Catalina és Albeiro találkoznak a teraszon, ahol Catalina elmondja neki, mennyire bántja, hogy így alakultak a dolgok, és közli vele, hogy a fiú marad élete nagy szerelme. Két férfi megpróbálja egy vidéki birtokra csábítani Catalinát és Yesicát. A lányok látszólag belemennek, de egy hazugsággal Catalina pénzt csal ki tõlük, amit késõbb egy koldusnak ad. Hilda a sikeres bemutató után sajtótájékoztatóra készül.

94.
A sajtótájékoztatón az egyik riporter kellemetlen kérdéseket tesz fel Hilda modelljeinek múltjával kapcsolatosan, de az asszony nem hajlandó válaszolni a kérdésre és kiadni a korábban prostituáltként dolgozó lányok nevét. Catalinának fájdalmai vannak, de a részeg Marcialt egyáltalán nem érdekli. A túl nagy méretû implantátumok súlyos problémákat okoznak, ezzel már Catalina is kezd tisztába jönni.

95.
Pelambre kórházba viszi a fájdalomtól egyre inkább kétségbeesett Catalinát. Cardona az újságban meglátja Paola, Vanessa és Ximena fényképét, és pénzt ajánl nekik, hogy néhány napot a társaságában töltsenek. A lányok nagy dilemma elé kerülnek.

96.
Ha elfogadják a drogbárók ajánlatát, akkor Hilda hiába küzdött azért, hogy a jó útra térítse õket, ám a drogbárók mesés összeget ajánlanak.

97.
Don Jairo kihasználja a lányok utolsó napjait a bordélyban, és aukciót szervez. Aki a legtöbbet ajánlja, az viheti ágyba a lányokat. Szajkó és Albeiro is megjelennek, és rálicitálnak mindenkire, így a lányok megmenekülnek. Szajkó bevallja Vanessának, hogy Julietát szereti. Natalia apja pedig bevallja a feleségének, hogy Cristina tõle vár gyereket.

98.
Yesica elfoglalja Catalina helyét Marcial oldalán, de néha gyötri a bûntudat azért, hogy így elbánt vele. Marcial hallani sem akar többé Catalináról. Utasítja Pelambrét, hogy vigye el a lány holmiját a kórházba, majd tegye buszra Pereira felé. Marcial felajánlja Yesicának, hogy Spanyolországban feleségül veszi.

99.
Szajkó elhatározza, hogy arra használja majd a pénzt, hogy jó útra térítsen minden lányt, aki Don Jairo bordélyában kelleti magát. Albeiro úgy véli, legjobb lenne cégeket alapítani, és rendes munkahelyet biztosítani a lányoknak. Az orvos közli Catalinával, hogy kis híján meghalt a felelõtlensége miatt, és figyelmezteti, hogy 3 évig nem kaphat új implantátumokat. Catalinában egy világ omlik össze, mert meggyõzõdése, hogy nagy mellek nélkül semmit sem ér.

100.
Szajkó úgy érzi, a pénz nincs biztonságban a lakásán, ezért legjobbnak látja elásni egy elhagyatott helyen. Natalia apja úgy dönt, önként jelentkezik a rendõrségen kiskorú megrontása miatt, még mielõtt a felesége vagy Cristina apja feljelenti. Szajkó visszamegy a pénz rejtekhelyéhez, de már csak az üres zsákot találja a gödörben.

101.
Titi az Egyesült Államok egyik börtönében raboskodik, rabtársa nem sok jóval kecsegteti az ítéletet illetõen. Nagy meglepetésére egyik nap Cardonát vezetik be bilincsben az õrök. A két drogbáróra sötét jövõ vár. Yesica meglátogatja Catalinát, és közli vele, hogy elutazik. Catalina teljesen kétségbe esik, hogy magára marad.

102.
Titit és Cardonát megkörnyékezik a drogosztály ügynökei azzal, hogy enyhítik a büntetésüket, amennyiben hajlandók kiadni a többi drogkereskedõ nevét. Szajkó teljesen összeomlott, mióta ellopták a pénzt tõle. Cardona és Titi úgy döntenek, segítenek az ügynököknek elkapni Moront. A Szajkó pénzét ellopó tolvajokat motoros rablók rabolják ki, ám õket elfogják a rendõrök, így a pénz a rendõrségre kerül.

103.
Pelambre azt hazudja Catalinának, hogy Marcialnak bujkálnia kell a rendõrök elõl, ezért nem mehet vissza a házba. Kiviszi a buszpályaudvarra és felülteti egy Pereirába tartó járatra. A rendõrségen két korrupt századoshoz kerül a tolvajok ügye, akik úgy döntenek, adnak némi pénzt a tolvajoknak a hallgatásukért, a többi zsákmányon pedig megosztoznak. Albeiro az apaszerep felelõsségétõl megriadva úgy dönt, elutazik egy idõre, hogy tisztázza magában érzéseit. Hilda teljesen kétségbe esik.

104.
Hilda elmondja Albeiro anyjának, Marielának, hogy terhes a fia gyerekével, és érdeklõdik Albeiro holléte felõl, de az asszony semmit nem tud róla. Catalina a Pereirába vezetõ úton azon gondolkodik, mihez kezdjen az életével. Az amerikai drogosztály ügynökei Kolumbiába érkeznek, hogy felkutassák Catalinát és Yesicát, akik Cardona szerint elvezethetik a rendõröket Moronhoz.

106.
A drogosztály ügynökei egy váratlan pillanatban lecsapnak Yesicára, amikor egy plázában vásárolgat, Catalinát pedig Pereirában tuszkolják be egy kocsiba, még mielõtt bárkivel beszélhetett volna. A kommandósok lecsapnak Moron húsüzemére, ahol a kampókon lógó húsok ki vannak tömve pénzzel. Moron és Lambon behúzódnak egy titkos rejtekhelyre, és a katonák távozására várnak. Catalina közli Hurquia ügynökkel, hogy egy szót sem szól addig, míg nem találkozik Yesicával.

107.
Moron egyik emberével, Lambonnal, a húsüzemben kialakított titkos rejtekhelyen a kommandósok távozására vár. Az ott maradt két õr figyelmét kijátszva sikerül elmenekülniük. Az ügynökök beleegyeznek, hogy Catalina találkozhasson Yesicával, aki azt tanácsolja neki, Marcialt ne keverjék az ügybe.

108.
Marcial dühös Pelambréra, amiért magára hagyta Yesicát a bevásárlóközpontban, és azóta nem tudja elérni. Szajkó felfigyel arra, hogy valaki hatalmas bulit rendez a környéken, ahová mindenkit meghív. Úgy gondolja, az rabolhatta ki, aki ennyire szórja a pénzt. A drogosztály ügynökei szerzõdnek Catalinával és Yesicával, a lányok segítenek majd elkapni Moront.

109.
A lányok elhatározzák, hogy felváltva gondoskodnak majd Hildáról, akit Albeiro egyelõre magára hagyott. Mióta az újságok megírták, hogy Hilda modelljei közt prostituáltak is voltak, Vanessa nem hajlandó elhagyni a házukat. Szajkó Ximenát és Paolát kéri meg, hogy a bulin szedjék ki Johanból, hol lehet a pénz. Catalina és Yesica kiképzésen vesznek részt, az ügynökök elégedetlenek a fizikai állóképességükkel.

110.
Ximena és Paola leitatják a két rablót, és kiszedik belõlük, hogy hová került Szajkó pénze. Egy kis sztriptízért cserébe Johan még a rendõrök nevét is elárulja. Mariela folyton hazugságokkal traktálja Hildát, hogy jobb kedvre derítse. Azt állítja, beszélt Albeiróval, aki azt üzeni, nagyon szereti, és azt kéri, hogy gondoskodjon róla. Szajkó kideríti, hol teljesít szolgálatot a két rendõr, aki megosztozott a pénzén.

111.
A lányok Jairo szemére vetik, hogy nem tartotta be a megállapodásukat, de Jairo azt állítja, semmi köze az újságokban a megjelent cikkhez. A ruhagyár elnöke úgy dönt, felbontja a szerzõdést Hildával, amiért rossz fényt vetett a vállalatra. Hilda teljesen kétségbe esik, amikor közlik vele a rossz hírt. Szajkó és a lányok kitervelik, hogyan szerezzék vissza a pénzt a rendõröktõl.

112.
A lányok elhitetik a rendõrökkel, hogy divatmodellek, akiknek nincs hol tölteniük az éjszakát. Noriega százados a lakására viszi õket a bõröndjeikkel együtt, melyekben ott lapul Szajkó és Natalia. Míg Paola, Ximena és Lina a két korrupt rendõrrel szórakoznak egy étteremben, Szajkóék megpróbálják kinyitni Noriega széfjét.

113.
Catalina és Yesica tanácsára Roxana ügynök összegyûjti a legcsinosabb rendõrnõket, hogy válogassanak közülük a bevetésre. Szajkó és Natalia kivésik Noriega széfjét a falból, és magukkal viszik. A lányok kimennek az étterem mosdójába, és az ablakon át kereket oldanak. Mire a rendõrök rájönnek, hogy átverték õket, már késõ. Szajkónál megjelenik Ramiro lánya, Camilla, aki az apja felõl érdeklõdik.

114.
Szajkó képtelen kinyitni a széfet, ezért úgy dönt, a paptól kér segítsget. Az atya azt tanácsolja, dobja le a templomtoronyból, akkor biztos szétesik, ám amikor a fiú felmászik a toronyba, megkongatják a harangot, és õ megsüketül. A széf leesik,megbotránkoztató tartalma az utcára borul.

115.

116.
Marcialt elkápráztatja egy gyönyörû énekesnõ, de még részegen sem tud szabadulni Catalina és Yesica emlékétõl. Camilla ragaszkodik ahhoz, hogy Szajkó elmesélje, hogyan halt meg az apja. A rendõrnõk szépségversenyén Catalina és Yesica kiválasztanak néhány lányt, akik szerintük elnyernék Moron tetszését.

117.
Javier rábeszéli Moront, hogy hívjanak lányokat a birtokra. A drogbáró eleinte bizalmatlan, de mivel megrögzött nõfaló, nem tud ellenállni a kísértésnek. Paola, Ximena és Lina kimennek a reptérre, hogy megzsarolják a rendõröket a fotókkal. A Mexikóban lévõ Marcialt váratlanul meglepi egy régi ismerõse. Chivo nem titkolja, hogy semmi jóra nem számíthat tõle.

118.
Catalina és Yesica úgy vélik, az ügynöknõket eléggé felkészítették az örömlány szerepre, már csak Moron hívására várnak. Nem kell sokáig várniuk, mert Javier felhívja Yesicát és rendel tõle néhány lányt. A kérdés csak az, hogy Moron is a helyszínen lesz-e, hogy a drogosztály lecsaphasson rá.

119.
Albeiro munkát keres ide-oda utazva az országban, de sehol nem jár szerencsével. Paola, Ximena és Lina arról próbálják meggyõzni a századosokat, hogy a fotókról másolat készült, így a letartóztatásukkal semmi nincs megoldva. A beépített ügynöknõk, és Catalináék egy távoli birtok felé utaznak, a drogosztály ügynökei követik õket.

120.
Miután a drogbárók a medencébe parancsolták a lányokat, az ügynöknõk adóvevõi teljesen tönkrementek, így magukra maradtak a bûnözõkkel. Hurquia ügynök a telefontársaság munkatársának adja ki magát, de Moron emberei gyanút fognak és kis híján megölik. Javier és Moron megijednek a váratlan látogatóktól, és elmenekülnek.

121.
Roxana rettentõ dühös, amiért Moron kicsúszott a kezük közül, de nem tehetnek semmit. Mariela egy virágüzletbõl csokrot küldet Hildának a fia nevében, hogy így tartsa benne a reményt. Albeiro csatlakozik egy napszámos családhoz, és a kávéültetvényekre indul munkát keresni.

122.
Szajkó, Ximena és Paola észrevétlenül követik a két századost Torrijos farmjára, hogy kiderítsék, ott tartják-e a pénzt. A Don Jairo bordélyát otthagyó lányok figyelmeztetni szeretnék a meghallgatásra érkezõ új lányokat arra, hogy milyen jövõ vár rájuk. Az ügynökök arra várnak, hogy Moronék ismét magukhoz rendeljék a lányokat.

123.
Chivo megvereti az embereivel Marcialt, aki végül bevallja, hogy ismeri Moron panamai kapcsolatát. Julieta egyre féltékenyebb Kamillára, úgy érzi, hogy Szajkó túl sok idõt tölt vele. Moron úgy dönt, Panamába megy, mert ott még nem szaglásznak a drogosztály emberei. Julieta, Szajkó és Ximena beosonnak a tyúkok ketrecébe, remélve, hogy megtalálják az elrejtett pénzt, de lebuknak, és a farm õre elkergeti õket.

124.
Hilda felkeres egy ruhagyárat, hogy megmutathassa a terveit. Szerencséje van, mert az igazgatónõ, noha hallott a Moda Kolumbián történt botrányról, szimpatizál az asszonnyal. Hilda véletlenül rájön, hogy nem Albeiro küldte a virágcsokrot, hanem Mariela. Elmegy az asszony házához, hogy kérdõre vonja.

125.
Szajkó és a lányok teleragasztják figyelmeztetõ feliratokkal don Jairo lokáljának ajtaját, miszerint nagy a veszélye az AIDS-fertõzésnek. Hilda úgy dönt, autóbuszra száll, és felkeresi Albeirót, hogy megtudja, számíthat-e rá vagy sem. Torrijos és Noriega úgy döntenek, találkát adnak a lányoknak, és mesterlövészekkel örökre elintézik õket.

126.
A mesterlövészek, akik nem ismerik a célszemélyeket, rossz célpontokra lövöldöznek, a téren nagy riadalom támad. Szajkó a két lánnyal eközben visszamegy a farmra, ahol Paola és Ximena parasztlányoknak öltözve megpróbálják elvonni a farmot õrzõ négy rendõr figyelmét, miközben Szajkó átvizsgálja a tyúkok ketrecét. Moron úgy dönt, újra meghívják a lányokat, és útba ejtik a dzsungelben a gerillák táborát is.

127.
Paola és Ximena alaposan leitatják a Torrijos farmját õrzõ rendõröket, így Szajkónak lehetõsége lesz alaposan átkutatni a tyúkólat, ahol egy zsákban megtalálja a pénzt. Camilla sokfelé kérdezõsködik apjáról, de egyre jobban összezavarodik. Nem érti, ha annyira jó ember volt, hogyhogy nem ápolják az emlékét.

128.
Albeiro sokat mesél Jennynek az életérõl és a problémáiról. A lány nem helyesli, hogy Albeiro magára hagyta az asszonyt, aki gyereket vár tõle. Noriega és Torrijos elképednek a részeg rendõrök láttán, és azonnal érzik, hogy valami csel van a dolog mögött. David, aki évek óta udvarol Jennynek, féltékeny Albeiróra, mert a lány túl sok idõt tölt vele. Yesica, Catalina és az ügynöknõk újabb bevetésre készülnek.

129.
Julieta folyamatosan féltékeny Camillára, nem érti, miért muszáj épp Szajkó házában laknia. Chivo felhívja a panamai Sasttoquét, hogy üzleti ajánlatot tegyen neki. Bequex ügynök Ferrer tábornokkal az irányító központban kíséri figyelemmel a bevetést. Szárazföldi, vízi, és légi egységek is segítik majd az ügynöknõk munkáját. Ezúttal nem akarják kiengedni a kezükbõl Moront.

130.
David összetûzésbe kerül Albeiróval, mert féltékeny Jennyre, aki kedveli Albeirót, de jó kapcsolatuk pusztán baráti jellegû. A lány megpróbálja rávenni Albeirót, hogy térjen vissza Hildához, hiszen születendõ gyermeke mellett volna a helye. Lambon észreveszi, hogy egy terepjáró követi õket. Hurquia ügynököt és csapatát fegyveresek megtámadják, és szitává lövik a jármûvet. A lányok azt hiszik, mindenki odaveszett.

131.
Hurquia túléli a támadást, és egy újabb osztaggal még elszántabban indul a drogbárók után. Ramiro kábítószerüzletét Sandra vette át, aki talán még elõdjénél is könyörtelenebb. Noriega és Torrijos elkapják Johannt, hogy kiszedjék belõle, kinek beszélt a pénzrõl. Az ügynököknek nem kis fejtörést okoz megtippelni, hová csoportosítsák az erõiket, mivel nem tudják, merre tartanak Moronék.

132.
Noriega és Torrijos hiába vallatják a részeg Johannt, nem tudják kiszedni belõle, hogy kikotyogta-e valakinek közös titkukat. Ferrer tábornok vízi, légi, és szárazföldi alakulatokkal segíti az ügynökök munkáját. Ezúttal nem akarják, hogy Moron kicsússzon a kezeik közül. Moron és társai egy csodálatos tengerparti villába viszik a lányokat. Noriega úgy dönt, repülõre ül és meglátogatja az anyját. Hilda eljut az Acacias ültetvényre, hogy találkozzon Albeiróval.

133.
Szajkó, Paola és Ximena átkutatják Noriega házát. A pénzt nem találják meg, de rájönnek, hogy a százados repülõjegyet foglalt a tengerparti Santa Martába, és úgy döntenek, utána erednek. Torrijos tovább vallatja Johannt. Hilda közli Albeiróval, hogy hatalmasat csalódott benne, és a jövõben látni sem akarja.

134.
Kamilla úgy dönt, nem megy a többiekkel Santa Martába, inkább megkeresi az apja egykori gyárát. Ximena, Julieta, Paola és Szajkó elrepülnek a tengerparti üdülõvárosba, hátha a pénz nyomára bukkannak. Sara sajnálja, hogy Ramiro meghalt, mielõtt bosszút állhatott volna rajta, amiért drogfutárként lebuktatta, hogy egy nagyobb szállítmány átjusson határon. Martinez pénzt kér Cardonától és Tititõl, hogy az emberei békén hagyják õket.

135.
Torrijos, miután megöli Noriegát, felkeresi a százados anyját, mert úgy véli, a férfi dona Felicia házában rejthette el a pénzt. Natalia nem akarja elkísérni Kamillát megkeresni Ramiro gyárát, így a lány egyedül vág neki a veszélyes környéknek. Eközben Sara is értesül arról, hogy elõdje lánya felbukkant a városban, és attól fél, hogy Kamilla igényt tart majd az üzletre.

136.
Moronnak feltûnik egy idegen hajó a villa közelében, de a többiek megnyugtatják, hogy bizonyára csak egy halászhajó. Ferrer tábornok parancsot ad a bevetésre. Miután a katonák megrohamozzák a villát, Roxana és az ügynöknõk felfedik kilétüket, ám nem elég óvatosak, és Lambon lefegyverzi õket. Mindenki elõtt világos, hogy a lányokra halál vár. Szajkóék eközben észrevétlenül követik Torrijost Santa Marta strandján, hátha elvezeti õket a pénzhez.

137.
Javier, Moron és Gutierrez nagyon dühösek, amiért a lányok csapdába csalták õket. Ginát azonnal agyonlövik. Moron ráparancsol Catalinára, hogy vallja be, õ is részese volt-e az árulásnak. A katonák egyre biztosabbak abban, hogy kézre kerítik a bûnözõket, ám Gutierrez egy föld alatti folyosón kivezeti a villából barátait. Yesicát, Catalinát és Roxanát magukkal hurcolják. Moront elfogják, Roxanát lövés éri, Catalinát és Yesicát Gutierrez magával viszi.

138.
Az ügynökök a hadsereg segítségével Gutierrez táborának keresésére indulnak. Julieta, Paola, Ximena és Szajkó Torrijost figyelik a tengerparton, és abban reménykednek, hogy elvezeti õket a pénzhez. Natalia megtudja, hogy Camillát rossz környéken látták, ezért elindul, hogy megkeresse. Camilla bemegy az apja egykori kábítószer csomagoló üzemébe, ahol Sara foglyul ejti. Dona Felicia barbecue partit rendez, és a kerti kemencébe rejtett pénz elég.

139.
Sara vallatja és kínozza Camillát, mert azt gondolja, hogy ki akarja túrni õt az üzletbõl. Natalia az egyik lánnyal bemerészkedik az elhagyatott gyárépületbe. A gerillák táborában Carment bízzák meg Catalina és Yesica õrzésével. A lány szomorú, amiért Acacio arra akarja kényszríteni, hogy vetesse el a gyermeket, akit vár.

140.
Albeiro alkoholba fojtja bánatát, amiért Hilda kiadta az útját. Ximenát és Paolát két fiú egy hajóra viszi, ahol a parti drogoktól kábult lányokat meg akarják erõszakolni. Ximena azonban megszerzi egyikük fegyverét és sikerül elmenekülniük. Albeiro vállalja, hogy lemossa Argemiro autóbuszát, ha cserébe hazaviszi Pereirába. Chivo és Marcial felkeresik Sastoquét.

141.
Marcialnak egyetlen kívánsága, hogy hazamehessen végre, de Chivo nem engedi, és folyton gúnyolódik a morcos barátjával. Catalina megcsillantja Carmen elõtt egy új élet lehetõségét. Carmen nem szeretné megszakítani terhességét, ezért hajlik arra, hogy segítsen a lányoknak megszökni a gerillák táborából. Az éj leple alatt a három lány útnak indul a szabadság felé.

142.
Carmen segítségével Yesica és Catalina próbálnak kijutni a vadonból. A gerillák vadásznak a szökött rabokra és a dezertõrre, ám a katonák elõbb megtalálják õket. Amikor a helikopterhez szaladnak, ami kimenekítené õket, Acacio lövése végez Carmennel. Camilla szétosztja a maradék pénzt azok között, akiket apja megkárosított, mielõtt Bogotába utazik.

143.
Mariela könyörög Hildának, hogy fogadja vissza Albeirót, aki úton van Pereira felé. Az ügynökök felajánlják Catalinának és Yesicának, hogy dolgozzanak a drogosztálynak a jövõben, de a lányok nem élnek a lehetõséggel. Martinez megszorongatja Titit és Cardonát a börtönben. Azt követeli, hogy fizessenek, ha kedves az életük.

144.
Albeiro hazaérkezik Pereirába néhány zenésszel, hogy szerenádot adjon Hildának, hátha meglágyítja a szívét. Szajkó csak az elégett pénzre tud gondolni, halucinációi vannak, a lányok attól tartanak, hogy bele fog õrülni. Hilda a szerenád ellenére sem hajlandó megbocsátani Albeirónak. Catalina hazaindul Pereirába, Yesica pedig azt hazudja neki, hogy Caliba megy.

145.
Szajkó nehezen kezelhetõ, mióta minden pénze odalett, és nem segítheti továbbb a bordélyból kilépett lányok vállalkozását. Marcial közli az embereivel, hogy hazatér. Hilda megijed, amikor Catalina nevére idézés érkezik az ügyészségtõl, mert nem tudja, mibe keveredhetett a lánya.

146.
Catalina megérkezik Pereirába, de nem mer hazamenni, mert fél, hogy nem tudná elviselni a látványt, hogy anyja és szerelme együtt vannak. Titi azt üzeni Martineznek, hogy van egy ajánlata, de Martinez nem hajlandó egyezkedni vele. Cardona nem sok reményt fûz Titi tervéhez, aki meg akar szökni a börtönbõl.

147.
Ximena, Paola és Szajkó azon tanakodnak, hogy tudnának végre megszabadulni a korrupt Torrijos századostól. Szajkó szerint a legjobb lenne leleplezni egy névtelen levélben a felettesei elõtt. Don Jairo, miután rájött, hogy a lányok átverték, és nem AIDS-es, újra meg akarja nyitni a lokált, és bosszút forral. Catalina összeszedi a bátorságát és hazamegy. Hilda eltünteti a babaváró parti kellékeit, nehogy a lánya megtudja, hogy gyereket vár.

148.
Michelle úgy dönt, inkább visszatérne a bordélyba, mert nem keres elég sok pénzt Szajkó vállalkozásában. Hilda átadja Catalinának az idézést az ügyészségtõl, és arra kéri a lányát, vallja be neki, hogy mibe keveredett. Imelda is értesíti Yesicát arról, hogy idézést kapott az ügyészségtõl. A lány nem akar hazautazni, de Marcial szerint fontos, hogy elmenjen és tisztázza magát.

149.
Michelle úgy dönt, inkább visszatérne a bordélyba, mert nem keres elég sok pénzt Szajkó vállalkozásában. Hilda átadja Catalinának az idézést az ügyészségtõl, és arra kéri a lányát, vallja be neki, hogy mibe keveredett. Imelda is értesíti Yesicát arról, hogy idézést kapott az ügyészségtõl. A lány nem akar hazautazni, de Marcial szerint fontos, hogy elmenjen és tisztázza magát.

150.
Szajkó közli Albeiróval, hogy úgy döntött, követi Julietát Mexikóba. Hilda kétségbeesetten igyekszik titkolni terhességét Catalina elõtt. Szajkó újságokból kivágott betûkbõl szerkeszti névtelen levelét. Már csak az a kérdés, hogy juttassák el Torrijos parancsnokának. Eközben a bûnügyi laborban kiderítik, hogy a bizonyítékok arra utalnak, hogy Torrijos ölte meg Noriega századost.

151.
Torrijos parancsnoka épp belép letartóztatni a századost kollégája meggyilkolásáért, de a férfi nem hajlandó börtönbe kerülni, inkább ott helyben fõbelövi magát. Don Jairo azzal bízza meg Michelle-t, hogy keverjen bele valamit a hot dog szószba. Szajkó gyanútlanul rábízza a lányra az összetevõk elõkészítését. Este a parkban tömegesen lesznek rosszul a vevõk. Szajkó és a lányok értetlenül állnak a történtek elõtt.

154.
Miután Titinek és Cardonának sikerül megszökni az amerikai börtönbõl, Titi úgy dönt, visszamegy Kolumbiába, hogy megkeresse és megölje azt, aki elárulta õket. Cesar tudja, hogy Jairo áll a mérgezéses esetek mögött, és közli vele, hogy beárulja a rendõröknek. Yesica és Catalina háziõrizetben vannak, míg az ügyüket le nem zárják. Marcial úgy dönt, Pereirába utazik.

155.
Hilda nem érzi jól magát, de mindenáron el akarja titkolni Catalina elõtt, hogy terhes, ezért inkább elmegy dona Marielához. Albeiro és Catalina egyedül maradnak a házban, és nem tudnak ellenállni a kísértésnek. Gabriel el akarja csábítani Yesicát, de a lány hiába árulja be az anyjának, Imelda nem hisz neki. Albeiro és Szajkó felkeresik Michelle-t, és kérdõre vonják.

156.
Yesica egyáltalán nem örül annak, hogy Marcial Pereirába érkezett, ráadásul félõ, hogy lebuknak a szomszédban lakó Catalina elõtt. Catalina azt hiszi, Marcial miatta utazott oda, és reménykedik abban, hogy elviszi a házukból, mert már nem tudja elviselni, hogy egy fedél alatt lakjon anyjával és volt szerelmével. Váratlanul felbukkan Titi, és halálra rémíti Catalinát.

157.
Titi titokban felkeresi Catalinát az anyja házában, a lány pedig halálra rémül, mert azt hiszi, bosszút akar állni rajta. Titi azt állítja, csak miatta szökött meg a börtönbõl, annyira vágyott rá. Találkozót beszélnek meg a férfi búvóhelyén. A lányok munkát keresnek, de sehol sem akarják alkalmazni õket, pedig nagy szükségük lenne a pénzre.

158.
Ximena és Paola úgy érzik, kezd bezárulni a kör. Ha újra pénzt akarnak keresni, kénytelenek viszamenni don Jairo bordélyába. Catalina jelenti az ügyészségen, hogy Titi visszatért, és felajánlja, hogy segít kézre keríteni, hogy cserébe mérsékeljék a büntetését. A kommandósok követik Catalinát Titi rejtekhelyéig, és rajtuk ütnek. A drogbáró õrjöng, amiért Catalina elárulta.

159.
A felbõszült Titi elhurcolja Catalinát, és bezárja egy ház alagsorába. Yesica megelégeli anyja barátjának zaklatását, és csapdát állít neki, hogy Imelda végre a saját szemével lássa, mik Gabriel szándékai. Catalina meg akar szökni a mosdó ablakán át.

160.
Yesica haragszik Catalinára, amiért önzõ módon csak önmagán akart segíteni, amikor az ügyészségen feljelentette Titit. Cardonát elkapják a sivatagban, és Hurquia ügynök nagy örömére visszaszállítják a börtönbe. Yesica elárulja Hildának és Albeirónak, hogy Marcial valójában Catalina férje.

161.
Titi arról faggatja Catalinát, hogy ki adta fel annak idején a drogosztálynak. A lány úgy érzi, nincs már semmi vesztenivalója, mert Titi mindenképpen megöli, ezért a szemébe mondja, hogy õ árzlta el. A kommandósok épp akkor rontanak a házba, amikor Titi le akarja lõni Catalinát. A lány megmenekül, a drogbárót elfogják. Marcial megfenyegeti az ügyész családját, hogy békén hagyják Yesicát, és visszatérhessen Bogotába.

162.
Titi, mielõtt a rendõrség elkapta volna menekülés közben, meghagyta segítõjének, Miguelnek, hogy amennyiben õt elfogják vagy megölik, álljon bosszút, gyilkolja meg Catalinát és az egész családját. Paola és Ximena visszatérnek Don Jairo bordélyába, hogy megszerezzék a pénzt a büntetésre, amit Szajkóra róttak ki a tömeges ételmérgezés miatt. Catalina háziõrizetét feloldják, amiért segített Titi kézre kerítésében.

163.
Catalina felkeresi Yesicát, és értetlenül veszi tudomásul, hogy legjobb barátnõje szó nélkül elutazott. Mivel sem Paolát, sem Ximenát nem találja otthon, elmegy Nataliához, ahol véletlenül a kezébe kerül a meghívó Hilda és Albeiro gyerekének babaváró partijára. Leírhatatlan szenvedést okoz neki, hogy anyja épp volt szerelmétõl vár gyermeket, ezért mielõbb el akarja hagyni a házat, de elõbb még bevallja anyjának, hogy milyen életet élt.

164.
Hilda könyörög Catalinának, hogy ne utazzon el, de a lány hajthatatlan. Mielõtt elmenne arra kéri Hildát és Albeirót, hogy szeressék egymást és vigyázzanak születendõ gyermekükre. Az utolsó estéjét Pereirában Catalina barátnõivel szeretné tölteni, ezért elkíséri õket a bordélyba, ahol alkoholba fojtja bánatát.

165.
Catalina túl sokat iszik, és leüt egy embert, aki azt ajánlja neki, mûttesse meg a melleit, hogy prostituáltként dolgozhasson a drogbárók partijain. Miután a lokál bezár, Catalina céltalanul bolyong a városban. Legszívesebben öngyilkos lenne, de nincs hozzá bátorsága. Az ittas Catalina a páyaudvarra megy, és a bogotai járatra vár, amikor összefut Octavioval. A férfi arra kéri, keresse fel Bogotában.

166.
A lányok mindenfelé keresik Catalinát, mivel Hilda hiába várta, hogy a bõröndjéért menjen. Némileg megnyugszanak, amikor kiderítik, hogy látták felszállni egy bogotai járatra. Az ittas Catalina megérkezik Bogotába, ahol Pelambre várja és a gondjaiba veszi. Yesica boldog, hogy költheti Marcial pénzét, és egy terepjárót kér a férfitól. Pelambre egy elõkelõ étterembe viszi Catalinát, ahol a lány meglátja, hogy Marcial és Yesica együtt vannak.

167.
Pelambrenak sikerül találnia egy bérgyilkost, hogy Catalina kérésére megölesse Yesicát. A terv az, hogy Catalina találkára hívja legjobb barátnõjét, majd amikor az megérkezik, jelez Pelambrénak. Catalina felkeresi egykori szállásadóját, Octaviót, és mindent elmesél neki az életérõl. Felajánlja neki, hogy amennyiben feladja Marcialt, osztozhatnak a kitûzött jutalmon. Pelambre izgatottan várja, hogy Catalina jelezze, ha megérkezett Yesica. A lány valóban felhívja, és elmondja, milyen ruhában találják a célszemélyt.

Megosztom másokkal: