Sin senos sí hay paraíso – Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom tartalma

Sin senos sí hay paraíso – Csajok, szilikon – Nem ettől lesz Paradicsom tartalma

1.
Catalina anyja, aki a lány volt barátjától terhes, a hír hallatán összeomlik, és elhatározza, hogy újszülött lányát – akit szintén Catalinanak nevez el – minden eszközzel távol tartja a szegény negyed veszélyes világától. Marcialt szeretője, Yésica tőrbe csalja, így szert tesz teljes vagyonára. Catalinat viszont úgy tűnik nem kerülheti el sorsa.

2.
Egy titokzatos idegen elküldi Yésicának és Catalina családjának Marcial és Catalina házasságlevelét. Yésica semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy megvédje vagyonát. Catalina szülei tiltása ellenére az éjszaka leple alatt megszökik Nachival, és egy romantikus estét töltenek együtt. Mindeközben Kandúr nem tesz le arról, hogy mindenáron megszerezze magának Catalinát.

3.
Catalina és Nachi a tetőn ünneplik meg a lány 15. születésnapját, de lebuknak Catalina apja előtt, aki azonban titokban tartja kapcsolatukat. Három évvel később Catalina hiába tölti be tizennyolcadik életévét, szülei még mindig gyerekként kezelik. Yésica lánya féltékenységében mindent bevet, hogy elszakítsa a két szerelmest.

4.
Daniela nem nyugszik, amíg meg nem szerzi magának Nachit, ezért arra kéri édesanyját, hogy juttassa ki a fiút a börtönből. Catalina a börtönben sem nyugodhat, mert újabb veszély leselkedik rá, ami majdnem az életébe kerül.

5.
Yésica Octavio segítségével próbálja meg elüldözni Catalinaékat a városból. Nachi bosszút esküszik, amiért Yésica megölette a testvérét. Catalina orvosa segítségével megpróbál megszökni a kórházból.

6.
Yésica egyik bérence ráveszi Catalina apját, hogy a családja szabadulása érdekében vallja magát bűnösnek. Doktor Ernesto felkeresi újságíró barátját, hogy segítsen a Marín család ügyében. Catalina mindeközben szövetségesre talál a börtönben és fellázad rabtársai ellen.

7.
Az újságíró Daniel barátja halálát követően a fejébe veszi, hogy országos botrányt robbant ki a Marín családdal történtek miatt. Yésica Catalina szabadlábra helyezésével zsarolja meg Nachit, hogy a fiú neki dolgozzon.

8.
Yésica parancsára a rabok meg akarják ölni Catalinát. A lány édesapja és cellatársa a szökést fontolgatja. Az újságíró édesanyjával együtt elbújik a “Boszorkány” bérencei elől, hogy tovább küzdhessen az igazságtalanság ellen. Az újságíró magánakciója szorult helyzetbe hozza Yésicát.

9.
Úgy tűnik, hogy Catalina és családja sorsa jóra fordul, mert mindannyian kiszabadulnak a börtönből. Nachi az aláírt szerződése szerint megkezdi munkáját Yésicánál. Az újságírók ostromolni kezdik a rendőrséget, hogy fényt derítsenek az igazságtalanságra, ami Catalinát sem hagyja nyugodni.

10.
Octavio tervet eszel ki, hogy a börtönből kiszabadult Marín családot eltávolítsák a városból. Yésica az ezredes segítségével megpróbálja kiiktatni az újságírót. Catalina bosszút esküszik Daniela és Yésica ellen.

11.
Catalina őrült tervet eszelt ki, hogy megfizessen Yésicának és Danielának a velük történtekért. Az ezredes bemártja a Marín családnak segítő újságírót, akinek így bujkálnia kell a rendőrség elől.

12.
Az újságíró, Daniel sikeresen elmenekül az őt hajkurászó rendőrök elől. Catalina súlyos döntést hoz: a bosszú érdekében hajlandó a testével pénzt keresni. Kandúr örül a lány döntésének, ám azt parancsolja Martinának, hogy vegye rá Catalinát egy plasztikai műtétre.

13.
A falusiak segítenek rendbe hozni a Marín család otthonát. A rendőrség a média felhasználásval hiteti el az emberekkel, hogy az újságíró Daniel egy droglabort működtetett, így a férfinak menekülnie kell. Szajkó rejtélyes eredetű pénzt ad Catalina szüleinek, amivel úgy tűnik, kijuthat a család a pénzügyi kátyúból.

14.
Daniela nem tudja megemészteni, hogy Nachi nem rajong a kegyeiért, féltékenységében pedig kis híján megöli a fiút. Octavio megtalálja az interneten a Catalináról készült fotókat, és elhatározza, feleségül veszi a lányt. Catalina és Nachi édesanyja elindulnak, hogy megkeresség az újságírót, aki a rendőrök elől bujkál.

15.
Nachinak végre megengedik, hogy telefonálhasson az édesanyjának, így tud beszélni Catalinával is. Yésicának azonban nem tetszik, ahogy a fiú a lányával bánik, ezért arra kényszeríti Nachot, hogy valljon szerelmet Danielának. Közben a Marín család háza újjáépül, majd egy titokzatos idegentől ismét megkapják Catalina és Marcial házasságlevelét.

16.
Egy jószándékú férfinek köszönhetően az újságíró megmenekül az őt üldöző rendőrök elől. Eközben Nachi kiképzése a végére ér, utolsó próbaként pedig azt kérik tőle, hogy öljön meg egy embert. Zsarolásként Yésica emberei elrabolják Nachi anyját, míg két férfi Szajkót veszi célba, amiért segített Catalinának és családjának.

17.
Daniela ellopja Yésica embereinek az autóját, hogy megszökhessenek Nachival az anyja elől. Catalina találkozik Kandúrral, aki továbbra is azt kéri tőle, hogy csináltassa meg a melleit. Herrera rendőrfőnök felkeresi a polgármestert, hogy beszámoljon neki felesége, Yésica ténykedéseiről, amivel szerinte kezd túl messzire menni.

18.
Hilda barátnői elmennek a rendőrségre, hogy bejelentsék Szajkó eltűnését. Catalina az utcán énekelve próbálja meg kihozni a sodrából Danielát. Yésicát és lányát a tettlegességtől csak az tartja vissza, hogy felbukkan a ‘Boszorkány’ férje, a polgármester.

19.
Octavio fizet Martinának, hogy végre együtt tölthessen egy éjszakát Catalinával, de a lány nem is sejti, hogy kivel kell lefeküdnie. Daniel találkozik egy újságíró barátjával, akitől segítséget akar kérni, hogy tisztázhassa a nevét. Közben néhány rejtélyes idegen ismét elrabolja Szajkót, így a Marín családnak továbbra sincs fogalma arról, mi történt vele.

20.
Yésica és Kandúr összeszólalkoznak a drogkereskedelem miatt. Nachi ahogy csak tudja, manipulálja Danielát, hogy minél előbb elszökhessen ő és az édesanyja. Catalina apja találkozhat az ágyhoz kötött Szajkóval, és miután megtudja, ki a felelős a férfi állapotáért, szemtől szembe kerül azzal az emberrel, aki képes lehet megállítani Yésica féktelen hatalomvágyát.

21.
A Yésica ellen folytatott háborúba csatlakozik Marcial, ami bizakodással tölti el a Marín családot. Yésica megunja, hogy Nacho nem hajlandó engedelmeskedni a parancsainak, és azt kéri tőle, öljön meg egy befolyásos személyt, különben búcsút vehet szeretett édesanyjától.

22.
Pipe váratlanul felajánlja Nachonak, hogy segít neki megszökni a birtokról. Yésica azt tervezi, hogy Herrera ezredest követően Kandúrral is végezni akar. Catalina és Martina megérkeznek Octavio ajtaja elé, ahol újabb nehéz pillanatok várnak a lányra.

23.
Octavio újabb mesével áll elő a Marín család számára, hogy sikerülhessen Yésica terve, és elköltözzenek a városból. Mindeközben Catalina, az újságíró és kis csapata üldözőbe veszi Danielát, hogy megtudják, hogy tartják fogva Nachot, de nem számítanak arra, hogy útközben egyenesen Yésicába botlanak.

24.
Anibal megdöbbentő bejelentést tesz, amiért Yésica meggyilkoltatta Herrera rendőrezredest. Catalina szülei elmennek Marcial ügyvédjéhez, hogy jogi úton is felvehessék a harcot a ‘Boszorkány’ ellen. Közben Daniela hisztijének köszönhetően Nacho elszabadulhat a birtokról, de még nem tudja, mit kell megtennie ahhoz, hogy végleg megszökhessen Yésicától.

25.
Daniela megdöbbentő javaslatot tesz Nachonak, majd kis híján egymásnak esnek az erdőben, miközben nem is sejtik, hogy kik közelednek feléjük az erdőn át. Mindeközben Marcial beszél a szövetségiekkel, hogy engedjék ki a börtönből egy régi bajtársát, aki szívesen elintézné nekik Yésicát.

26.
Valentina és Adriana szülei feltárják Catalina előtt a testvére és a szülei szörnyű múltját, így tudja meg, hogy testvére volt barátja még mindig életben van. Catalina elhatározza, hogy felkeresi a férfit, de közben Kövér Kandúr fenyegetően közel kerül hozzá, hogy megkaphassa azt, amire már régóta feni a fogát.

27.
Catalina és kis csapata Bogotában még többet tud meg Pelambretól, miközben a Marín család többi tagja és Daniel Marcialhoz látogatnak. Egyre többen fognak össze a nagyhatalmú Boszorkány ellen, amiről neki fogalma sincs. A névtelen küldeményeknek hála azonban még Yésicát is sikerül kiborítaniuk.

28.
Daniel rájön, hogy a rendőrség elvitte Luciát, ezért a Marín családhoz menekül a hatóság elől. Daniela erőszakkal akarja kezelésbe venni Hernán Darío állítólagos impotenciáját, míg közben Kövér Kandúr is szemet vet a lányra. Yésica minden eszközt bevet, hogy végre az újságíró nyomára bukkanhasson.

29.
Catalina és csapata immáron Pelambréval kiegészülve érkezik vissza a városba, hogy újabb tervet szőjenek a Boszorka megállítására. Marcial szintén lépésre szánja el magát, hogy megkezdődhessen az igazi harc, de Yésica nem is sejti, milyen érzékeny pontján akarják támadni.

30.
Catalina terve működik, így Pelambre bejut Yésica házába, de a Boszorka nem is sejti, hogy ezzel belesétált az ellene szőtt csapdába. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, de Catalináék nem segíthetnek a férfinak, hogy az megállíthassa Yésicát.

31.
Catalina reméli, hogy a Pelambre Yésica ellen indított támadása sikerrel járt, és hogy a férfi túlélte a támadást. A kaotikus állapotot kihasználva Hernán Darío elhatározza, az éjszaka leple alatt titokban beoson Catalina szobájába, hogy erőt meríthessen szerelme látványából.

32.
Pipe igyekszik elhitetni Catalinával és a barátaival, hogy nem a Boszorka oldalán áll, amit kész be is bizonyítani nekik. Yésica a támadásból lábadozva is azon bosszankodik, hogy nem tudja, ki tervelte ki ellene a támadást. Arra kéri Anibalt, hogy ne engedje meghalni Pelambrét, hogy akár erőszakkal is, de kiszedhesse belőle az igazságot.

33.
Hernán Darío addig nem nyugszik, amíg meg nem tudja, hová indult Catalina Martinával karöltve, ezért Pipét kezdi győzködni, járjon végére a dolognak. Daniela elmondja édesanyjának, hogy a végsőkig elmegy azért, hogy meghódítsa magának a fiút. Martinának köszönhetően Catalina végleg Kövér Kandúr markába kerül, de azt nem is sejti, milyen szörnyűségek várnak rá a kiéhezett drogbárónál.

34.
Adriana és Valentina nem tudják, mitévők legyenek Catalina miatt, ráadásul Szajkó is kezd gyanút fogni a lányok furcsa viselkedése miatt. Daniela tovább próbálkozik Hernán Daríónál, hogy végleg lecsaphassa Catalina kezéről szíve választottját.

35.
Yésica alig várta, hogy elhagyhassa a kórházat, és bosszúra éhesen indul a városba, hogy kézre kerítse a lánya elrablóit. Catalina szülei továbbra sem tudják, hová tűnt a lányuk, és hogy a család kálváriája még koránt sem ért véget.

36.
Catalina szülei azzal próbálják meg lerázni Octaviot, hogy valaki ellopta a Catalina által írt levelet, közben pedig nem is sejtik, hogy valóban nincs már náluk az üzenet. Catalina Kandúr fogságában újabb bosszúra esküszik, ezúttal Martina ellen. Marcial elmondja Danielának, hogyan ismerkedett meg egykor Yésicával, így a Boszorka lánya megtudja anyja sötét múltját.

37.
Yésica még Pelambre kínzásától sem riad vissza, hogy megtudja, ki akarta megöletni őt a valamikori bérgyilkossal. Valentina és Adriana nem tudják, mitévők legyenek Catalina eltűnése miatt, de nem is sejtik, hogy Kandúr mit tervez ellenük, nehogy bármit is eláruljanak Catalina szüleinek.

38.
Daniela kezd megbékélni a helyzetével, és úgy tűnik, elhiszi, hogy Marcial valóban apaként, szeretetből közelít hozzá. Adriana és Valentina beavatja Szajkót a titkukba, míg Yésica egyik terve ismét dugába dől, így a Marín család átmenetileg úgy tűnik, megmenekül.

39.
A frissen szabadul Titi, Marcial és az újságíró Daniel, felbuzdulva Lucia halálhírén, haditervet eszelnek ki a Boszorka legyőzésére. Albeiro volt cellatársa, David szabadulása után csatlakozik a Marín családhoz, és minden erejével Catalinát kezdi el keresni. Miközben Albeiro nyíltan szembeszáll Yésicával, Franklinról megdöbbentő dolog kerül.

40.
Yésica továbbra is szentül hiszi, hogy az idősebb Catalina még életben van, és addig nem nyugszik, amíg kézre nem keríti. Adriana anyja és Szajkó összeszólalkoznak a nő életvitele miatt, míg Pipa és Valentina kezdődő szövetségéből lassan forró szerelem látszik kibontakozni.

41.
Catalina eltűnik, ezért a szülei életnagyságú képet hurcolnak végig a városon. A szenátornak ultimátumot ad az ezredes, vagy bevallja, hogy a másik Catalina életben van, vagy kiteregeti a szenátor gépén talált pornográf képeket a sajtónak.

42.
Yésican lassan túlnő saját félelme. Már a saját férje is kezd félni tőle, amiért megszállottan keresi Catalinat. Kandúr egyre türelmetlenebb Catalina műtét utáni felépülésével kapcsolatban.

43.
Yésica minden erejével azon van, hogy megtalálja lányát. A rendőrséget és a saját embereit is Kandúr után küldi. Az újságíró anya kiszabadításán dolgozik.

44.
Szajko szembesül az igazsággal,. Hűn szeretett szíve választottja egy éjszakai bárban keresi a kenyerét. Kandúr hatalmas bulit szervez Catalina fogadtatására.

45.
Szajkó szerelme után megy az éjszakába, hogy kiszabadítsa abból a világból, amiben most van, az új élet reményében. Közös életüknek majdnem véget vetnek a nő kollégái, de sikerül őket lerázni.

46.
Eljött a napja, hogy Catalina a Kandúrral hazamenjen. Amíg a lány lábadozott, addig a családja tűvé tette érte a várost. A Kandúr mit sem sejt a rajtaütésről, amit Yésica tervelt ki ellene.

47.
Catalina randevúja Kandúrral nem alakul épp fényesen, ugyanis a lány eléggé fél. A hazafele tartó úton Catalina meglátja szüleit, amint őt keresik és teljesen magába roskad.

48.
Catalinanak sikerül megszöknie Kandúr karmai közül. Egy házaspár menti meg őt és adnak újabb esélyt a lánynak, hogy át tudja gondolni a történeteket. Hernan Dario szíve összeszorul, amikor meglátja szíve választottját.

49.
Hernan Dario dicséretet kap a boszorkától, és szabadnapot, amiért megölték a Kandúrt. Yésica a fiú szemébe hazudik. Catalina előkerül, keresztapja elképedve veszi észre, hogy a lány külseje megváltozott. Catalinaék találnak egy levelet, amit még a nővére írt, sok-sok évvel ezelőtt.

50.
Catalina és barátnői útnak indulnak, hogy megkeressék azt a pénzt, amit állítólag nővére hagyott rájuk. Hernan Dario és bajtársa követik Zsiványt, hogy megtudják, hol lehet a fiú anyja. Daniela felhívja anyját, hogy jelezze neki, hogy meg fogják ölni. A nő teljesen kiborul.

51.
Hernan Dario rátalál édesanyjára, de sajnos későn. A fiú megfogadja, hogy bosszút áll. Daniela felakasztja magát, de sikerül időben leszedni a köteled a nyakáról, most a kórházban van.

52.
Catalinaék még mindig a pénzt keresik. A boszorkát megtámadják, de sikerül elmenekülnie. Catalina szülei Bogotába mennek, megkeresni a lányukat. Hernan Dario eltemette az édesanyját, és teljesen megváltozott az élete. Megfogadta, hogy bosszút áll anyja halála miatt.

53.
A boszorka túléli a támadást, de senki sem biztos abban, hogy életben van-e. Daniela időközben hazaérkezik. Catalináék a szabad ég alatt alszanak, hogy másnap folytathassák a kincskeresést. Don Marcial és Titi hajnalban utaznak vissza Amerikába.

54.
A lányok szerencsével járnak. A szülők aggódnak a lányokért. Hernan Darió és Pipe, Octavioval az élen keresik azt a pénzt amit elástak. Octacio tudja, hogy a Boszorka él, ám a nő tervet eszel ki a férfi ellen.

55.
Anibal teljesen összeomlik, amikor megtudja, hogy felesége meghalt. A város minden tagja fellélegzik a hír hallatára. A boszorka halott. Yésica emberei lázadni kezdenek, fellélegeznek, hogy vége az elnyomásnak.

56.
Catalina mindenáron ki akarja vetetni az implatátumot, de túl friss a heg és ezért egy doktor se vállalja. Vanessza és Szajkó segítenek a lánynak, de hiát követnek el azzal, hogy a testvéréhez hasonlítgatják. Yésica a háttérbe vonul és onnan irányítja birodalmát.

57.
Daniela kinevezi Hernan Dariot a csapat főnökének. Catalina szülei végre hazaérnek és találkoznak a lányukkal. Apja úgy dönt, egy időre elmegy otthonról, amiért a lányának műmellei lettek eltűnése alatt. A férfi nem hajlandó meghallgatni lánya magyarázatát.

58.
Daniel ellátogat volt főnökéhez, hogy megtudja, hogy valóban halott-e a Boszorka. Anibal megpróbálja megszerezni a házassági szerződést, hogy megszerezze a nő vagyonának nagy részét.

59.
Daniel volt főnőke elárulja feleségének a titkát, amit 30 éve őriz. A nő összeomlik. Hernan Dario végre összeszedi a bátorságát és becsenget Catalináékhoz, ám Zsivány és társa megzavarják őt. Albeiro és Szajkó egy kocsmában töltik az estét.

60.
A Boszorka temetésére elmegy Szajkó és Albeiro, ahol jól helyben hagyják őket. Catalina úgy dönt megszökik a szülői háztól, apja miatt. Daniela megkapja a széf kódját, ám a lány figyelmetlenségből az asztalon hagyja a kódot. A kód illetéktelenek kezébe kerül…

61.
Anibal a saját szobájába akarja költöztetni Danielat, de a lány túljár a férfi eszén. Albeirot ellátják sérülései miatt. Yésica kiadja a parancsot a századosnak, hogy aki ismeri a titkát, azzal végezzenek. A százados nem bízik a nőben.

62.
Yésica édesanyja egy szépészeti beavatkozás során életét veszti. Pipe üzen Catalinanak, hogy az apja ellen bosszút forralnak, meneküljenek. A Boszorka a Birtokon rejtőzik. A Birtok fogságában a nő idegei kikészülni látszanak. Látomásokkal küzd.

63.
Hernan Dario megszerzi a Boszorka széfjének a kódját. Minden készen áll, hogy Pipe és a fiú véghez vigyék amit elterveztek. Anibal és Daniela inzétik a nagymama temetését.

64.
Catalina és családja úgy dönt, máshol próbálnak szerencsét, de a lány terve szerint vissza fog térni szülő falujába, minél gyorsabban. Hernan Dario és Pipe a tettek mezejére lépnek. Yésica nem tudja utolsó útjára kísérni anyját.

65.
Hernan Dario és Pipe terve megvalósul. Pipe Valentinahoz viszi a pénzt. A Boszorka parancsba adta, hogy utolsó útja előtt vigyék el hozzá az anyját. A bezártság és a gyász az őrület szélére kergeti a nőt.

66.
Pipe könyörög Valentinának, hogy menjen vele, szökjenek el együtt és kezdjenek új életet. A lány nem tud dönteni. A Boszorka állapota egyre súlyosabb. Titi megismerkedik Martinaval. A lánynak szemlátomást imponál a férfi.

67.
Daniela terve, hogy felrobbantsa Catalina házát megvalósul. A szerencsétlen baleset viszont nem azt a személyt éri, akinek szánják a bombát, hanem Adrianat. A lány állapota súlyos. Catalina megfogadja, hogy az élete árán is megbosszulja Daniela cselekedetét.

68.
Daniela az éjszakát anyja mellett tölti, mert aggódik, hogy a nőnek teljesen elment az esze. Zsivány és Chello Pipére vadásznak. Hernan Dario felfedezi, hogy Anibal beszökik a lánya szobájába. A férfi próbálja kitalálni, hogyan törhetné fel a széfet.

69.
Catalina rossz hírt kap, Adriana nem élte túl a robbantást. Catalina és Valentina bosszút esküsznek. A Boszorka úgy dönt, ideje hazatérnie. Anibal megbízza embereit, hogy rabolják ki a széfet, amíg ők a temetésen vannak.

70.
Yésica rájön, hogy Albeiro és családja még mindig életben vannak. Hernan Dario kijátsza Daniela hiszékenységét és apja ellen fordítja a lányt. Catalina és Valentina egy fegyverkereskedőhöz mennek. A két lány bosszút esküszik és a nagymama temetésére tervezik Daniela kivégzését.

71.
Daniela nagymamájának a temetését felgyorsítják, Yésica félelme miatt, hogy a lányának baja eshet. Miután eltemették, megjelenik Catalina és Valentina, és mindenki aki eddig érintett a Boszorka általi gyűlöletben. Albeiro és felesége segítenek Adriana temetésének költségeit rendezni.

72.
Catalina és Hernan Dario újra egymásra találnak. Daniela szíve összetörik és a lány halálát kívánja. Yésica megpróbálja hatalmát és birodalmát újraépíteni, de ez egyre nehezebben megy neki. Anibal próbálja tőrbe csalni lányát.

73.
Catalina bevallja Nachinak, hogy mi is történt vele. A fiú is felfedi titkát, hogy miatta menekült meg a lány. A Kandúr megjelenik Martina házánál. Martina és Titi megszöknek és Dona Hildánál kapnak menedéket. A lány elmondja a teljes igazságot a szülőknek.

74.
Anibal terve jól sikerül. A széfet ellopják a házból. Yessica úgy dönt, ideje visszatérni. Hernan Dario és Catalina végre “haza” térnek és örök hűséget fogadnak egymásnak. Adriana temetésére készülnek, miközben meg akarják tudni valóban a Boszorka van-e a sírban.

75.
Yésica felfedi magát férje előtt. Daniela elkotyogja anyjának, hogy apja és testőrei a szobában tartózkodtak. Nachi megjelenik Catalinaval mindenki meglepetésére és megkönnyebbülésére. A két fiatal örök szerelmet fogad egymásnak. Catalina fontos dokumentumokra bukkan.

76.
Hernan Dario is Catalinaékkal tart a birtokra. Valentinát megkeresi Elvan asszony, Pipe édesanyja, hogy átadja üzenetét a lánynak. Yésica bosszút forral Marcial ellen, ám a lánya ezt megakadályozza. Titi és Martina kapcsolata bonyolódik, a férfi bevallja a lánynak az érzelmeit.

77.
Vanessa a lánya temetésére készülődik, de nem csak ők, hanem Yésica és Daniela is. Marcialon elhatalmasodik a kétségbeesés. Titi felkeresi a férfit, de az lerázza. Titi úgy dönt, meglátogatja Marcialt és beszél vele, hogy ne viselkedjen őrült módon. Nachit felveszik dolgozni a Birtokra.

78.
Marcial állapota súlyos, Titi megígéri neki, hogyha felépül, minden jóval el fogja látni őt. Adriana temetéséről késik Szajkó. A temetésen merénylet készülődik, Szajkó késése menti meg a gyászolókat a vérfürdőtől. Adrianat elkísérik osztálytársai utolsó útjára.

79.
Adriana temetése után a szülők kiborulnak, amiért a gyerekeknél fegyver van. A gyerekek bosszút forralnak Daniela ellen. Yésica és Anibal összevesznek, a veszekedésben mindketten megsérülnek. A nőt a százados kórházba szállítja. Titi és Martina a kórházban vannak Marcial miatt, amikor a százados, Daniela és egy kendőbe csavart nő fejvesztve szaladnak az orvoshoz. A férfinak gyanússá válik Daniela viselkedése.

80.
Kandúr bosszúja Martina felé megvalósulni látszik. A férfi abban a tudatban él, hogy a lány dobta fel őt a Boszorkánál. Titi hírneve menti meg őket. A két férfi alkut köt. A fiatalok elmennek Pipe anyjához, de az nem nyit ajtót.

81.
Titi és Kandúr összefognak, hogy Titi egykori tervét megvalósítsák. A fiatalok tervéhez Catalina keresztapjának kocsija az elsődleges kulcs. Kopasz, a Boszorka új testőre újabb megbízását is elrontja. A nő menekülni kényszerül, hogy titkát megtarthassa.

82.
A Boszorka utasítja a Kopaszt, hogy végezzenek a kórház igazgatójával. Eközben a férfi már elmenekült a házából a családjával együtt. A Kopasz újabb megbízást ront el. Mivel a Boszorkának egyik háza sem biztonságos, kénytelen a századosnál meghúznia magát.

83.
Marcial ráeszmél arra, hogy bár túlélte a zuhanást, lebénült. A férfi úgy érzi, hogy a barátai cserben hagyták. Albeiro áldását adja Hernan Dario és Catalina szerelmére. Az újságíró édesanyját hazaviszik a kórházból, de a fia nem hajlandó ajtót nyitni. Titi próbálja meggyőzni Marcialt, hogy ne adja fel az életét.

84.
A bosszú mindig édes, de ahhoz, hogy a bosszú sikeres legyen, kézzel fogható bizonyítékra van szükségük Catalinaéknak. Az éjszakai őrt Vanessza és Xemina tartja szóval, amíg a többiek megfejtik a sírba rejtett titkot. Daniela a hazafele tartó úton meglátja Catalinat és Hernan Dariot, ahogy csókolóznak. A lány szíve összetörik és megesküszik, hogy bosszút áll a fiún.

85.
Martina anyja visszaérkezik a városba. A lány szerelmi bánatban szenved, amiért Titi nem viszonozza érzelmeit. A Boszorka próbálja újra a kezébe venni az irányítást, az alpolgármester kezébe akarja adni a hatalmat. Albeiro és Hernan Dario végre megbékélnek egymással. A sír titkára fény derül, az est további részében próbálják kitalálni, hogy mihez kezdjenek a kapott információval.

86.
Hernan Dario elkövette azt a nagy hibát, hogy nem szabadult meg a mobiltelefonjától. Idővel sikerült a rendőrségnek lenyomoznia a fiú telefonját. Albeiro és Hilda elmennek a kórházba, hogy meglátogassák Marcialt. Marcial végre megtudja Yésica titkát, nem ő Daniela apja. Chuki az ajtóban őrzi Marcialt.

87.
A Boszorka hatalma megingott. Marcial DNS-tesztje mindent megváltoztat. A jogos örökös Dona Hilda. Dona Hilda híre Marcial számára visszahozza a férfi életkedvét. A férfit egy cél motivál. A Boszorka életfogytiglani elítélése az Egyesült Államokban. A rendőrség lenyomozza Catalinaék búvóhelyét.

88.
Az Egyesült Államok drogosztályon dolgozó embereit felkeresi Albeiro és Hilda, hogy elmondják nekik, a Boszorka még életben van. Kopasz és társasága rajtaüt a Birtokon. Catalina elmenekül és időközben Nachi is visszatér a Birtokra. Martina féltékennyé akarja tenni Titit, ám a férfi úgy látszik megfogadja a Kandúr tanácsát és szakít a lánnyal.

89.
ŰA Boszorka menekülni kényszerül. A rejtett tartalékaival és lányával indul útnak. Kopasz és a csapatát Titi és Kandúr szövetségesei állítják meg. Marcial Barrera felépül és ereje teljében érzi magát, kiengedik a kórházból.

90.
Yésica Beltránt és lányát menekülés közben elkapják. Az Egyesült Állam drogosztályának nevében Catalina Sanatana letartóztatja a nőt… Vajon mindenki megkapja az elégtételt? A Boszorka megkapja méltó büntetését?

Megosztom másokkal: