Sin tu mirada – Pillantásod nélkül tartalma

Sin tu mirada – Pillantásod nélkül tartalma

1.
Két csecsemő sorsa megváltozik, amikor szándékosan kicserélik őket. A vak Marina egy szegény asszony mellett nő fel, Alberto viszont a gazdagok életét éli. Marinát felkarolja egy orvos, aki miután kigyullad Marináék háza, súlyos sérüléseket szenved.

2.
Damiana és Marina háza leég, amiben Isauro doktor súlyos arcsérülést szenved. Alberto, már végzett orvosként, évekkel később úgy dönt, hogy a családjával a birtokon piheni ki magát. Marina és Alberto először találkozik egymással.

3.
Alberto megpróbál Paulinóval barátkozni, de a fiú kifejezetten ellenséges. Attól tart, hogy Alberto behálózza Marinát, és aztán cserben hagyja őt. Don Luis is gyanakszik a fiára, és megkéri Margaritót, hogy éjjel-nappal figyeltesse. Marina Eulalia sírját keresi, mert rádöbben, hogy a születésével egy napon halt meg. Isauro nem hajlandó rendelni, csak akkor, ha Marina is segít neki, de ezzel kivívja a falusiak haragját.

4.
Damiana felbukkan az udvarház kapujában az éjszaka közepén, Prudencia legnagyobb rémületére. Alberto megijeszti a lovával Marinát, de Paulinónak sikerül megnyugtatnia. A lány retteg Albertótól, mert azt hiszi, hogy vadászni szokott. Alberto végül a temetőben megtalálja Marinát és sikerül mindent tisztáznia vele.

5.
Don Luis mulatságot szervez Luis Alberto tiszteletére, ahová a fiú elhívja Marinát is. Vanessa és Susana váratlanul megjelennek a birtokon. Vanessa tl sokat iszik, így Alberto el tud tölteni egy kis időt a csodaszép Marinával a mulatságon.

6.
Marina újra találkozik Albertoval, akivel megtörténik az első csók. Paulino és Vanessa közt egyre több a szikra. Angustias elkéri Damiana címét Margaritotól, de a férfi nem árulja el neki. Isauro doktor megtiltja Marinának, hogy újra találkozzon Albertoval.

7.
Véletlenül Paulino fülébe jut, hogy Alberto megcsókolta Marinát, és mivel jól tudja, hogy jegyben jár Vanessával, ezért éktelen haragba borul és összeverekszik Albertóval. Alberto és Marina is szeretnék tisztázni a helyzetet, de Don Luis közbe avatkozik. Mikor meglátja a birtokon a vak lányt, azonnal hazazavarja. Alberto elviszi sétálni Vanessát, és útközben találkoznak Marinával.

8.
Alberto elmondja az apjának a teljes igazságot Marináról és Paulinóról. Don Luis úgy tekint erre, mint egy múló szeszélyre, és figyelmezteti a fiát, hogy nem találkozhat többé a vak kislánnyal. Damiana felelősségre vonja Isaurót, amiért megfenyegette Marinát, és az orvos bocsánatot kér tőle. Isauro figyelmét felkelti a fülbevaló. Marina elmondja neki, hogy Damiana nem az édesanyja.

9.
Alberto megveszi a jegygyűrűt Vanessának. Marina és Prudencia találkoznak a templomban és mind a ketten le vannak nyűgözve a másiktól.- Isauro elmondja Marinának, hogy Alberto hamarosan elveszi Vanessát. Vanessa a birtokon akarja tartani a születésnapját, amibe Don Luis beleegyezik. Marina vigasztalhatatlan Alberto miatt.

11.
Isauro megtiltja Bryannek, hogy segítsen Marinának a felvételi lapok kitöltésében, ezért a lány ismét kénytelen a dokihoz fordulni segítségért. Toribio elmondja Angustiasnak, hogy a temetőben van egy sír, ahová együtt temették el anyát és lányát, azon a napon, amikor Alberto született. Paulino szerenádot ad Vanessának, majd közli az apjával, hogy elhjagyja a birtokot, mert nem tud tovább ott maradni. Alberto egyre többet gondol Marinára. Alberto odaadja az eljegyzési gyűrűt Vanessának.

12.
Angustias Santa Lucia temetőjében végül megtalálja Eulalia sírját. Megkéri Baldomerót, hogy ezentúl pucolja le és ápolja a sírt rendszeresen. Vanessa, mikor meghallja, hogy Paulino elmegy a birtokról, sérült bokájára fittyen hányva, elindul, hogy lebeszélje a távozásról. Alberto találkozik Marinával az erdőben, hazakíséri, és Marina így megtudja, hogy egy napon született a férfival. Prudencia fel akarja keresni Eulalia sírját, és Don Luis pedig úgy dönt, hogy elkíséri.

13.
Alberto szerelmet vall Marinának, és türelmet kér tőle, hogy felbontsa az eljegyzését Vanessával. Marina hisz neki és azt mondja, hogy bármeddig hajlandó várni. Ez azonban nem lesz egyszerű. Don Luis és Susana minden erejükkel azon vannak, hogy nyélbe üssék a lakodalmat. Alberto tehetetlenül nézi, ahogy legyűrik az akaratát. Paulino végül mégsem hagyja el a birtokot, Vanessa ennek borzasztóan örül. Zacarias már gyanítja, hogy van valami Paulino és Vanessa közt.

14.
A falusi mulatságon Vanessa megfenyegeti Marinát, hogy hagyja békén Albertot. Don Luis is kiosztja a lányt, amikor Marina elmondja neki, hogy szereti Albertot. Don Luis mérgében tönkreteszi a lány standját. Angustias észreveszi Marina fülében a fülbevalót és rögtön összeteszi a képet. Alberto keresi az alkalmat, hogy közölje Vanessával, nem fogja feleségül venni.

Megosztom másokkal: