Soltero con hijas tartalma

Soltero con hijas – Derült égből apa tartalma:

1.
Sofia 8. születésnapjára készül a Paz család, a kislány legjobban várt vendége pedig a nagybácsi, Nico. Nico felhőtlen agglegényéletet él, ezért a családot háttérbe szorítja. Victoria épp a lánybúcsújára készül, de a nap folyamán többször is összetűzésbe keveredik Nico-val. A Paz család anyagi gondokkal küzd, miközben a szülők autóbalesetet szenvednek…

2.
Nico és Victoria megtudják, hogy szomszédok. Camila, Alexa és Sofia szülei életüket vesztik az autóbalesetben. Az édesanya a testvérére, Nico-ra bízza a lányokat. Victoriával szakít a vőlegénye az esküvő előtti napon…

3.
A temetés után újabb kellemetlenség vár a családra. Megjelenik a ház tulajdonosa és az adósság miatt kiteszi a lányokat a házból, így Nico-hoz költöznek. Megismerkednek Victoriával is, akinek az apja bejelentette, hogy hozzá költözik. Victoria közben meglátja volt szerelmét egy nővel…

4.
Újabb csapás éri a családot. Kiderül, hogy a lányok iskolai tandíja hónapok óta nincs befizetve, ezért Nico kénytelen új iskolába íratni őket. A házban élők próbálnak segíteni az árva gyerekeknek. Victoria apja feljelenti Nico-t, de szerencsére Victoria megmenti a helyzetet.

5.
Gabi megijed, hogy terhes, de kiderül, hogy csak változó korba lépett. A lányok próbálják csajosabbá tenni a lakást, aminek Nico nem örül igazán. Nico elhívja Victoriát vacsorázni, hogy kibéküljenek és megkéri, hogy segítsen a lányoknak. Nico-t továbbra is fenyegetik az adósság miatt…

6.
Nico és a lányok megnézik az iskolát, ahová a lányok fognak járni. A szállodában díjátadóra készülnek, ahová a szálloda tulajdonosát is várják. Victora is díjat kap, azonban valaki kicseréli, amiből kellemetlen helyzet alakul ki. A szálloda tulajdonosa Victora régi szerelme. Nico és Victoria folyton egymásba botlanak, a stressztől pedig a elájul és majdnem vízbe fullad. Az új tulajdonos fia megtetszik Alexának, de neki Camila tetszik.

7.
Rodrigo tovább marad, mint tervezte, viszont a fiának ez nagyon nem tetszik. Camila titokban kiszökik Juan Di-val a partra, hogy megakadályozzák a teknőstojások elrablását, de bajba kerülnek. Nico nagyon megijed, hogy Camila eltűnt és rögtön a keresésére indul. Gabi megbocsájt férjének, Samuel nem tudja elfogadni saját magát.

8.
A lányok nincsenek megelégedve bácsikájuk gondoskodásával, Nico viszont nem ért ezzel egyet. Victoria és barátnője kiöntik egymásnak a szívüket, mindketten magányosnak érzik magukat. Rodrigo nincs megelégedve a szálloda ügyeivel. A lányok elkezdik az új iskolát.

9.
Robles kapitány egyre jobban fél, hogy Victoria vénlány marad, de ez Victoriát nagyon bosszantja. Rodrigo nincs megelégedve Nico munkájával. Alexa zűrt csinál az iskolában. A Kardhal ismét felkeresi Nico-t és a pénzét követeli, a szeretett kocsiját pedig elveszi.

10.
Victoria bulizni megy és már megint összetalálkozik Nico-val. A kapitányt és Úrsulát bezárják a raktárba. Samuel bulit rendez, Alexa titokban elmegy a bulira és részeg lesz, kisebb baleset éri. Ileana titkos üzenetet kap.

11.
ico úgy érzi, nem tud megfelelni az apa szerepnek. Alexa másnaposságtól szenved. A kapitány ráuszítja a gyámügyet Nico-ra, Rodrigo pedig ki akarja rúgni. Ileana elmondja a titkát Victoriának. Hugo és Juah Di között egyre több a konfliktus.

12.
Nico élete romokban hever. Samuel ellopja Hugo telefonját. Hugo minden alkalmat megragad, hogy megalázza Juan Di-t, de Juan Di belöki a tengerbe, Nico menti ki, amiért Rodrigo nagyon hálás. Victoria ahogy tud segít a Paz testvéreknek.

13.
Az iskolai színdarabban Camila fogja Juliát játszani, Juan Di pedig Rómeót. Megérkezik az orosz vendég a szállodába és pont ekkor nyomoz a járványügy a szállodában egy vírus után. Nico, Victoria és a gyerekek átalakítják Nico lakását.

14.
Az orosz partner nem akarja megkötni az üzletet, de Nico ráveszi és így megtarthatja az állását. Ileana továbbra sem mondja el az igazat a fiának. Victoria megtudja, hogy nem lehet gyereke. Gabi és Juventino összevesznek és megkérdőjelezik a kapcsolatukat.

15.
Victoria próbálja feldolgozni, hogy nem lehet saját családja. A Del Pazo családnak elege lesz, hogy mindent Gabi irányít, Juve el is költözik otthonról. Rodrigo továbbra sem találja a közös hangot a fiával.

16.
Alexa pattanásokkal küzd, Sofi a megsérült fogával, Camilára pedig viszkető port tettek. Nico és Victoria minden lehetőséget megragadnak, hogy segítsenek a lányokon. A kapitány nagyon szomorú, amiért nem ért célba a levele. Gabi és Juve is szenvednek, hogy nincsenek együtt.

17.
Ileana retteg Juan Di apjától. Félelme nem alaptalan, rágyújtják a házat, amikor Victoria is nála van, Don Rodrigo menti meg őket. Kiderül, hogy a kapitány titkol valamit a múltjával kapcsolatban. Gus elszökik otthonról, amiért a szülei nincsenek együtt.

18.
Victoria és Rodrigo találkoznak, hogy beszéljenek a múltról. Camila gyűjtést szervez Juan Di számára, amibe Hugo segít. Juan Di egyre azt hiszi, hogy nincs esélye Camilánál. Victoriának egyre jobban tetszik Nico. Juan Di feljelentést tesz a rendőrségen.

19.
Nico és Victoria kezdenek egymásba szeretni, ami megrémíti őket. Rodrigo nem tudja kiverni a fejéből Victoriát, ezért nagyon fáj neki, hogy Nico-val egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Juan Di és Hugo összeverekednek Camila miatt. Ileana elmondja Juan Di-nek az igazságot az apjáról.

20.
Juve és Gabi kezdenek újra egymásra találni. Victoria és Nico próbálnak közeledni egymáshoz. Megérkezik az orosz üzletasszony, Masha. Victoriával nem kedvelik egymást, Nicolas pedig megpróbál a kedvében járni. Az orosz nő bosszút forralt a kapitány ellen.

21.
Nico és Victoria elmennek vacsorázni, hogy tisztázzák a kapcsolatukat, azonban Rodrigo és Masha is csatlakozik hozzájuk. Kiderül, hogy Juan Di gonosz apja nem más, mint a Kardhal. Alexa haragosai feltöltenek egy kompromittáló képet Alexáról az internetre. Emiatt a gyámügy úgy dönt, hogy Nico nem lehet Alexa gyámja.

22.
Alexát elviszik a nevelőotthonba. Rodrigo szeretné, hogyha Victoriával rendezni tudnák a múlt sérelmeit. Victoria segíteni akar Nico-nak, hogy visszakapja Alexát. Juve egyre csalódottabb a házassága miatt. Masha meglátogatja a Kapitányt és próbál összebarátkozni a Paz lányokkal.

23.
Kiderül, hogy Victoria otthonba küldte Rodrigo anyját, akinek mentális zavarai voltak, a nő pedig öngyilkosságot követett el, Rodrigo ezért haragszik szerelmére. Victoria és Nico szerelmet vallanak egymásnak. Gabi szerint nincs már jövője a házasságának Juvével. Camila elmondja Juan Di-nek, hogy Hugo tetszik neki. Alexa rájön, hogy nem is volt olyan rossz sorsa Nico mellett.

24.
Masha elcsábítja Nico-t, azonban Nico kiáll a Victoria iránt érzett szerelme mellett. Rodrigo és Victoria megbocsájtanak egymásnak. Victoria elmondja az apjának, hogy Nico-t szereti, de a Kapitány a hír hallatán elköltözik. Samuel egy bűnbanda tagja lesz. Juan Di találkozik az apjával. Victoria felajánlja Nico-nak, hogy házasodjanak össze, így több esélye lenne a gyámságra.

25.
A Kapitány Úrsulához költözik. Masha próbál összebarátkozni a Paz testvérekkel és kiderül, hogy a Kapitány az édesapja. Juan Di dühös az anyjára, amiért nem mondta el neki a múltját. Hugo megkéri Camilát, hogy legyen a barátnője, Nico ugyanezt teszi Victoriával.

26.
A Kapitányt reménnyel tölti el, hogy szerelmétől levelet kapott, de ez csak Masha mesterkedése. Masha megtalálja a Paz testvérek nagymamáját, aki egy svájci kórházban fekszik kómában. Ileana nem hagyja, hogy a Kardhal elvegye tőle a fiát. Gabi és Juve próbálják felrázni a kapcsolatukat. Elérkezik a tárgyalás napja. Nico ismerősei kiállnak a férfi mellett, azonban ez sem győzi meg a bírónőt, Alexa nem térhet vissza a családjához.

27.
Alondra nagymama felébred a kómából és Nicolas rögtön elmondja neki, hogy mi történik az unokáival. Samuel ellopja a Kapitány kitüntetéseit és megveszi belőle az órát a nagymamájának. Úrsula bevallja a Kapitánynak, hogy szerelmes belé. A nevelőintézetben az egyik lánynak kisbabája születik, Victoria segít neki és eldönti, hogy örökbefogadja. Nico szerint csak a nagymama segíthet a lányoknak, hogy együtt maradjanak.

28.
Nico nem örül, hogy Victoria örökbe akar fogadni egy babát, mikor a lányok ügye sincs még megoldva. Masha ismét el akarja csábítani Nicolas-t, hogy Victoriának rosszat tegyen. Alexa úgy dönt, hogy neveletlenül fog viselkedni, hogy ne fogadják örökbe. Rodrigo és Hugo között egyre jobb a kapcsolat. Alondra nagyi megérkezik Mexikóba.

29.
Kiderül, hogy Masha rossz színben tüntette fel Nico-t és Victoriát Alondra nagyi előtt. Juan Di és Ileana hazaköltöznek, Alondra pedig Victoriához költözik. Camila és Hugo hivatalosan is összejönnek. Juve megcsókolja Ileánát és lebuknak Gabi előtt. A Kardhal Samuel segítségével lebuktatja Nico-t Victoria előtt, hogy csókolózott Mashával. A gyerekek bemutatják a színdarabot.

30.
Az előadás kudarcba fullad. Hugo és Juan Di összeverekednek, Alexa nem akarja megcsókolni Samuel-t, Ileanát pedig elviszik a rendőrök. Alondra újra tud beszélni, miután látta a fia balesetéről készült videót. Coral és Kardhal egy pár lettek. Juan Di végre elmondja Camilának, hogy szereti. Gabi és Juve úgy döntöttek, hogy elválnak. Kiderül, hogy Samuel lopott. Megtalálták a családot, aki örökbe fogadja Alexát.

31.
Masha továbbra is Nico és Victoria ellen hergeli a nagymamát. Alexa mindent elkövet, hogy az új családja lemondjon róla, de kiderül, hogy a szülőknek ő csak egy befektetés. Samuel bűnét mindenki megtudja. Miután Ileanát börtönbe zárták, a Kardhal el akarja vinni a fiát, de Nico nem hagyja. Victoria megbocsájt Nico-nak. A Kardhal többeket is fenyeget, ezért kupaktanácsot hívnak össze a házban.

32.
Alexa elmondja Nico-nak, hogy Fernandoék csak a pénz miatt vették magukhoz. Samuel-t kiutálják az iskolából a lopás miatt, ezért felfüggesztik. Coral odaadja a Kardhaltól kapott tollat Rodrigo-nak. A Kardhal ismét megfenyegeti Ileanát. Masha tudomást szerez Kardhalról és elmegy hozzá, hogy tisztázzák az erőviszonyokat. A baba, akit Victoria örökbe akart fogadni betegségben meghal.

33.
Victoria kezdi megérteni, hogy sosem lehet anya. Masha úgy intézi az ügyeket, hogy elvegyék a felügyeleti jogot Nico-tól és Alondra legyen a lányok új gyámja. Ileana bűnösnek vallja magát és börtönbe zárják, Kardhal pedig magának akarja Juan Di-t. Kiderül, hogy a Rodrigo-nak ajándékozott toll egy lehallgató.

34.
A lányok a nagymamájukhoz költöznek. Juve Rodrigo segítségét kéri a házassága megmentése érdekében. A Kapitány értesül szerelme haláláról. Kardhal összefog Masha-val. Nico-t rosszul érinti a lányok elvesztése, ráadásul még Kardhal is megfenyegeti. Ha nem szakít Victoriával, akkor megöli a lányokat, így Nico elhagyja szerelmét.

35.
Úrsula segít Nico-nak átlendülni a kialakult helyzeten. Alondra kénytelen megengedni az unokáinak, hogy találkozzanak a bácsikájukkal, de azt tervezi, hogy elviszi őket az országból. A Kapitány elmondja Victoriának, hogy ki is az a Klaudia. Rodrigo a szakítás híre hallatán rögtön randevúra hívja Victoriát.

36.
Efrain mindent elmesél volt szerelméről, sőt még egy képet is mutat a lányának. Victoria úgy gondolja, hogy Masha a féltestvére. A Kapitány próbálja kideríteni ki volt Masha édesanyja, de Masha hazudik erről. Kiderül, hogy Alondra miért nem tartotta a kapcsolatot a családjával. Ileanát kiengedik a börtönből.

37.
Alexa összeverekszik Paulinával és új bandát alapít. Nicolai újabb hódítási kísérlettel próbálkozik, de rosszul sül el, így Gabi és Juve is megüti. Ez Mashának nem tetszik, ezért eléri, hogy Rodrigo kirúgja. Úrsula megcsókolja a Kapitányt. Gabi még nem írja alá a válási papírokat. Nico-t kilakoltatják. Ileana hazaköltözik.

38.
Kardhal rájön, hogy Ileana szerelmes Rodrigoba. Nico-t kilakoltatják és a tárolóban talál magának menedéket. Victoriának egyelőre túl sok Rodrigo közeledése, Ileana pedig el akarja folytani a Rodrigo iránt érzett szerelmét. Victoria kibékül az apjával.

39.
Alondra megfenyegeti Hugo-t. Gabi nem bírja az otthoni életet. Versenyt írnak ki az ügyvezetői posztra. Úrsula összeveszik Alondrával, mert szerinte miatta tűnt el Tigris. Rodrigo megtalálja a poloskát és rájön, hogy Kardhal áll a dolog mögött, Coral-t pedig kirúgja. Masha és Nico ismét félreérhető helyzetbe keveredik.

40.
Hugo beszél Victoriával és biztosítja róla, hogy az apja érzései komolyak. Rodrigo felajánl egy másik állást Gabinak, de ő visszautasítja. Új közös képviselőt választanak a lakóházban. Úrsula és Alondra küzd meg a posztért, de az esemény botrányba fullad. A két nő összeveszik, Nicolas és Rodrigo is egymásnak esik, a tetejében pedig még Kardhal is megjelenik.

41.
Úrsula lesz az új közösképviselő, amit Alondra nem tud elviselni. Hugo egy romantikus vacsorát szervez Camilának. Coral elsz Masha új cinkosa. Úrsula egyre jobban úgy érzi, hogy teher a családjának. Masha szerelmet vall Nicolasnak. Rodrigo elviszi hajókázni Victoriát, hogy felidézzék a múlt örömeit.

42.
Már mindenhol a karácsonyra készülnek. Victoria még nem döntötte el, hogy újra akarja-e kezdeni régi kapcsolatát Rodrigoval. Juan Di rájön, hogy az anyja szerelmes Rodrigoba. Alondrának nagyon nem szimpatikus Hugo. Úrsula el akarja hagyni a családját, de eközben Kardhal megfenyegeti. Camilának fontos meccse van, azonban komoly sérülés éri.

43.
Gabi és a fiúk meggyőzik Úrsulát, hogy ne költözzön el, mert nélküle nem család a család. Camila térde eltört és lehet, hogy többet nem focizhat. Juve megnyeri a versenyt, így ő lesz a szálloda új igazgatója. Nico Alondrához költözik, hogy segítsen ápolni Camilát. Alondra el akarja tiltani Alexát Samueltől. A lányok meglepetés előadással készülnek Camilának.

44.
Rodrigo és Hugo szerenádot adnak Victoriának és Camilának. A lányok egy bábelőadást mutatnak be. Kardhal elviszi a válási papírokat Ileanának. Úrsulát felveszik a szállodába dolgozni. Samuel visszatér az iskolába. A Kapitány és Victoria szembesítik Mashát az elméletükkel, miszerint rokonok. Masha beismeri, hogy Efrain régi szerelme az édesanyja, így DNS tesztet csináltatnak.

45.
Elérkezett a Karácsony. Nico Télapónak öltözik, hogy örömet okozzon a gyerekeknek. Gabi felfedi a saját vállalkozással kapcsolatos terveit. Victoria elmeséli Rodrigonak és Ileanának a család drámát. Nico majdnem elmondja Victoriának, hogy mi is áll a szakításuk hátterében. Masha magányosan tölti a Karácsonyt.

46.
Sofinak teljesül a karácsony kívánsága. A Télapó minden gyereket meglep valamilyen különleges ajándékkal. Masha megkéri Kardhalat, hogy intézze el az apját. Rodrigo elakarja vinni egy romantikus hétvégére Victoriát. Alondra titokban Európába akarja küldeni az unokáit. A gyerekek elkezdik keresni a kalózkincset.

47.
A gyerekek találnak egy régi pecséthengert. Gabi meg szeretné szervezni a Sofi elsőáldozását követő fogadást. Victoria elmondja Rodrigo-nak, hogy nem lehet gyereke. Alondra dühös lesz, amiért Hugo és Camila egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ezért elérkezik a felvilágosítás ideje. Kiderül, hogy Mahsa a Kapitány lánya.

48.
Hugo elmondja az igazat Camilának a múltjával kapcsolatban, de ettől Camila elbizonytalanodik. A Kapitány próbálja összehozni a családot, ami Victoriának egyáltalán nem tetszik, Masha pedig továbbra is bosszút akar állni Victorián. Kardhal Masha ellen akar fordulni. Victoria, Rodrigo, Efrain és Hugo elutaznak Mexiko városba.

49.
Gus és Samuel tovább folytatja a kincskeresést. Nico elmondja Ileanának, hogy miért szakított Victoriával. Rodrigo elviszi Victoriát egy másik orvoshoz, aki szerint még van remény, hogy Victoriának saját gyereke legyen. Hugo leissza magát szerelmi bánatában. Samuel bevallja Alexának az érzéseit. Victoria úgy dönt, hogy újabb esélyt ad Rodrigonak és kapcsolatuknak.

50.
Camila és Alexa is tanácstalan a szerelemmel kapcsolatban. Elérkezik a Szilveszter. Mindenki összegyűlik a Del Pazo családnál. Alondra újabb konfliktust generál Samuel miatt. Kardhal ezalatt belopózik a Kapitány szobájába.

51.
Camila szakít Hugo-val. Rodrigo meg akarja kérni Victoria kezét. Alexa visszautasítja Samuel-t. Nico megnyeri a fotópályázatot, így ki tudja fizetni Kardhalat és a lakásába is visszaköltözhet. Kardhal elárulja Victoriának Ileana titkát.

52.
Rodrigo megkéri Victoria kezét, aki nem tud válaszolni neki és elárulja, hogy Ileana mit érez iránta. Masha megszervezte az apja megölését. Kardhal és a csapata rátámad a Kapitányra, aki szívrohamot kap. Elérkezik a tanulmányi verseny. Ileana és Úrsula megtudja, hogy Masha rendelte el a Kapitány megölését.

53.
Camila nem nyeri meg a tanulmányi versenyt, amitől szomorú lesz és elbizonytalanodik. Masha megszökik a szállodából, de mindenki megtudja mit tett. Nem adja fel a bosszút, most a Paz lányokon akar bosszút állni. A Kapitány állapota javul, de Victoria nem mondja el neki az igazat Masháról. Úrsula elmondja Rodrigonak, hogy Nico miért szakított Victoriával.

54.
A Kapitány hazatér, aminek mindenki nagyon örül. Rodrigo elmondja Nico titkát Victoriának, ami után Nico is elmondja neki az igazat. Kardhal lenyúlja Masha összes pénzét, de Masha nem adja fel a bosszút. Gus, Sofi és Nikol újabb rosszaságot csinálnak a suliban. Camila teljesen kiábrándult, meg akar változni. Victoria elmondja az apjának, hogy Masha akarta megöletni.

55.
Kiderül, hogy Úrsulának reumás megbetegedése van. Masha és Kardhal elrabolja a Paz testvéreket, Nico-t pedig lábon lövik. Victoria és Ileana kibékülnek. Mindenki segíteni akar a lányoknak és a családnak, de patthelyzet alakul ki. Végül Masha hajlandó elengedni a lányokat, ha Victoria és Nico lép a helyükbe.

56.
Victoria és Nico elmennek, hogy megmentsék a lányokat. Camila kiszabadítja magát, így sikerül lefegyverezni Mashát és a cinkosait. Rodrigo kész lemondani Victoriáról, hogy boldog legyen. Alondra bejelenti, hogy lemond a felügyeleti jogáról Nico javára.

57.
Eljött Sofi elsőáldozásának a napja. Nico és Victoria új esélyt adnak a kapcsolatuknak. Camila is ad egy esélyt Juan Di-nek. Gabi meglepi édesanyját egy új büfékocsival. Rodrigo próbál közeledni Ileanához.

58.
Victoria és a Kapitány meglátogatják Mashát a börtönben, Efrain pedig megbocsájt újdonsült lányának. Nico és Victoria elmennek randizni. Camila és Hugo megbeszélik, hogy barátok maradnak. Rodrigo jobban meg akarja ismerni Ileanát. Camila úgy dönt, hogy drasztikusan megváltoztatja a külsejét.

59.
A kalózkincs végre meg van. Nico egy szerelmes verssel lepi meg Victoriát. Alexa bocsánatot kér Victoriától a korábbi viselkedéséért. Hugo elmondja az apjának, hogy nem kedveli Ileanát és nem támogatná a kapcsolatukat. Coral újabb lehetőséget kap a szállodában. Camila felnyírta a haját, amiért óriási botrány lesz az iskolában.

60.
Camila összeveszik Alondrával, amiért elmondja a véleményét róla és azon gondolkozik, hogy máshol tanul tovább. A Kapitány próbál közeledni Úrsulához. A szállodában csapatépítőt szerveznek. Nico meg akarja kérni Victoria kezét.

61.
Nico nagy meglepetéssel készült Victoriának. A lánykérés azonban nem úgy sikerül, ahogy eltervezte, Victoria véletlen lenyeli a gyűrűt, ezért kórházba kell menniük. Ileana és Rodrigo ismét együtt töltik az estét. A Del Paso családdal furcsa dolgok történnek. Camila megint összeveszik Alondrával a rasszista és sznob nézetei miatt. Victoria nemet mondd a lánykérésre, mert még korainak érzi.

62.
Nico újra megkéri Victoria kezét, aki ezúttal igent mondd. A del Paso család kálváriája nem ér véget, megfenyegetik Domingo-t. Hugo-t egyre jobban dühíti az apja és Ileana kapcsolata. Camila megkapja a kanadai ösztöndíjat.

63.
A Kapitány is áldását adja az ifjú párra. Nico és Victoria rájön, hogy nem lesz egyszerű az együttélés.Alondrának egyre szimpatikusabb Adrian, aki csak Alexának meri elmondani az otthoni gondokat. Camila Juan Di-től kér tanácsot az ösztöndíjjal kapcsolatban. Kardhal újabb gonosz tervet eszel ki, amiben Coral segít neki.

64.
A Kapitány meglátogatja Mashát a börtönben és megbocsájt neki. Victoriáék megegyeznek, hogy 2 hónap múlva összeházasodnak és azt is megbeszélik, hogy közös gyereket szeretnének. Elérkezik az árverés napja. Gabi nagyon igyekezett, hogy jól sikerüljön. Ileana lejáratja magát, Nicol pedig gondoskodik róla, hogy még nagyobb kalamajka legyen.

65.
Ileana és Rodrigo igyekeznek távolságot tartani egymástól. Efrain szeretné, ha Masha is ott lenne Victoria esküvőjén. Adrian megkéri Alexát, hogy játssza el a barátnőjét. Elérkezik a lánybúcsú és a legénybúcsú napja.

66.
Masha ajándékot készít Victoriának és Niconak a börtönben. A lánybúcsú és a legénybúcsú után elérkezik az esküvő napja, viszont Kardhal és Coral valamilyen gonoszsággal tönkre akarja tenni az egészet. Ileana megint nevetségessé teszi magát. Nico és Victoria valami rendkívülire készül…

67.
Victoria és Nico összeházasodnak, ráadásul nem mindennapi módon. Kardhal beront az esküvőre, utána pedig elmenekül.

68.
Az esküvői bulin Samuel és Adrian összeverekszik Alexa miatt, Camila és Juan Di pedig egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ileana kapja el az esküvői csokrot. A nászéjszaka után az újdonsült család elindul a nászútra.

69.
Domingo-t továbbra is fenyegetik. Juan Di elkezd dolgozni a szállodában. Az újdonsült család Mexikóvárosban tölti a nászutat. Sofi túl hamar akar felnőtt lenni, Camila bejelenti, hogy elmegy Kanadába, Alexának pedig erős görcsei lesznek, ezért hamarabb hazajönnek. Rodrigo szerelmet vall Ileanának.

70.
Ileana összeveszik Juan Di-vel, amiért ő akarja támogatni anyagilag Camilát. Juve egyre kevésbé végzi jól a munkáját. Az első éjszaka és az első reggel nem megy zökkenőmentesen a friss házaspárnak, rájöttek, hogy mennyi minden zúdult a nyakukba.

71.
Juve meg akar változni, nem akar többi Gabi alárendeltje lenni. A Kapitány Alondrához fog költözni. Nico és Victoria próbálnak megegyezni az együttélés szabályairól. Alexát kikészítik a hormonok, Camila egyre önállóbbá akar válni, Sofi pedig nem akarja, hogy kislányként kezeljék.

72.
A Kapitány lemondja a randevút Úrsulával, mert be kell költöznie Alondrához. Nico és Victoria próbálják megtalálni az arany középutat a lányok nevelésében, ami nem egyszerű feladat. Ileana ismét lejáratja magát Rodrigo, Hugo és Alondra előtt. Alondra bejelenti, hogy elutazik egy időre.

73.
Leleplezik Domingo múltját. Mahsa egyre jobban gyengélkedik. Juve felmond a munkahelyén.Ileana próbálja magát távol tartani Rodrigotól. Nico megpróbálja elintézni, hogy Emilio fellépjen Alexa születésnapján. Elérkezik Alexa 15. születésnapja.

74.
Emilio eljön Alexa szülinapjára. Juan Di és Hugo ismét egymásnak esnek. Domingo-t felfüggesztik a papi szolgálat és az iskola igazgatása alól is. Hugo nem akarja, hogy az apja és Ileana egy pár legyenek, ezért elmegy. Alexa bejelenti, hogy Adriannal egy párt alkotnak, ezen Samuel nagyon megdöbben és elszomorodik. Kiderül, hogy Masha Lyme-kórban szenved.

75.
Samuel megmondja Alexának, hogy elakarja felejteni, Juventino is megkéri a Kapitányt, hogy ne engedje őket találkozni. Domingo Gabiékhoz költözik. Victoria elájul a hormonkezelés miatt. Kardhal és Hugo összefognak, hogy szétválasszák Rodrigo-t és Ileanát. Eközben Hugo azt mondja az apjának, hogy elfogadja a kapcsolatukat. A Kapitány ismét Nico-t hibáztatja mindenért.

76.
Victoria szeretné, ha az apja nem avatkozna mindenbe bele. Adrien elmegy terápiára Victoriához és bevallja neki az igazságot. Gabi és Juve ismét összevesznek. Ileana és Rodrigo elakarják mondani a fiúknak, hogy összejöttek, de Hugo azon van, hogy tönkre tegye a kapcsolatukat. Victoria és Nico összevesznek, ezért külön alszanak.

77.
Nico és Victoria kibékülnek. Niconak egyre furcsább tünetei vannak a hormonkezelés miatt. Masha elomondja az apjának a betegségét. Kiderül, hogy Alexa és Samuel kicserélték a dolgozatukat, ezért ki akarják őket rúgni. Nico és Juve összevesznek a gyerekek miatt.

78.
Juve a sarkára áll és innentől kezdve ő hozza meg a családot érintő döntéseket. A Kapitány és Úrsula egy pár lesznek. Az iskola új igazgatója befektet a hotelbe. Rodrigo szeretné, ha Ileanával összeköltöznének. Masha állapota egyre rosszabb. Kiderül, hogy Victoria babát vár.

79.
Camila 18 éves lesz. Nico és Victoria mindenkinek bejelentik, hogy babát várnak. Masha szíve leáll és majdnem meghal. Juve nem akar újra jóba lenni Nico-val. Rodrigo és Ileana megemlítik az összeköltözést a fiúknak. Sofi féltékeny a leendő kisbabára.

80.
Camila eldönti, hogy egy év halasztással kezdi meg a tanulmányait Kanadában, Alexa viszont nem akar továbbtanulni. Juan Di meglepetéssel készült Camilának. Hugo csőbe akarja húzni Ileanát. Victoria és Alexa megbocsájt Mashának.

81.
Kiderül, hogy Victoria nem csak egy kisbabát vár, de még titokban tartja. Camila és Juan Di megpecsételik Camila felnőtté válását. Alexa rajongói találkozót szervez. Hugo 18. születésnapján Ileana ismét megszégyenül. Kardhal és Coral tovább mesterkednek.

82.
Nico is megtudja, hogy ikreik lesznek. Masha megöli az orvosát és megszökik a kórházból. Rögtön fenyegetni kezdi Nicoékat és új terven dolgozik. Kardhalék leleplezik Camila és Juan Di titkát. Alexa és Adrian mindent bevallanak a bántalmazásról. Ileana és Juan Di Rodrigoékhoz fog költözni.

83.
Kardhal megtámadja Ileanát, aki súlyosan megsebesül és kórházba kerül. Kardhal és Masha ismét összefognak. Hónapok telnek el és Victoria már a 8. hónapban jár. Hugo és Juan Di megint nem tudnak kijönni egymással. Alexának évet kell ismételnie.

84.
Kardhal le akarja szúrni Ileanát, de Victoria eléugrik és őt éri a szúrás. Victoria és a babák is életveszélyes állapotba kerülnek. Masha tovább készül a bosszúra. Ismét Domingo lesz az iskola vezetője. Juan Di megakarja állítani az apját.

85.
Victoriát hazaengedik, de csak az egyik fiát viheti haza, Anotnionak még a kórházban kell maradnia. Alexa és Samuel titokban összejönnek. Úrsula és Efrain nyilvánosságra hozzák a kapcsolatukat. Coral lebukik Juve és Gabi előtt. Masha elrabolja Antonio-t a kórházból.

86.
Hugo elmondja az apjának, hogy öngyilkos akart lenni. Coral visszaviszi Antonio-t Nicoéknak. Juve látása megsérült Coral miatt. Kardhal elrabolja Juan Di-t, Hugo-t pedig meglövi. Kiderül, hogy Hugo Kardhal cinkosa volt. Juan Di megmenekül, Kardhalat pedig elkapják.

87.
Megérkezik Hugo édesanyja és megbeszéli a fiával, hogy együtt mennek vissza Párizsba. Rodrigo vesz egy házat, hogy ott kezdjék el Ileanával a közös életüket és a kezét is megkéri. Gabi és Juve megerősítik a fogadalmukat. Nico 40 éves lesz. Alondra visszatér. Masha feladja a harcot és öngyilkos lesz, Kardhal is végez magával a börtönben. A Paz-Contreras-Robles család pedig boldogan éli tovább az életét.

Megosztom másokkal: