Soltero con hijas tartalma

Soltero con hijas – Derült égből apa tartalma:

1.
Sofia 8. születésnapjára készül a Paz család, a kislány legjobban várt vendége pedig a nagybácsi, Nico. Nico felhőtlen agglegényéletet él, ezért a családot háttérbe szorítja. Victoria épp a lánybúcsújára készül, de a nap folyamán többször is összetűzésbe keveredik Nico-val. A Paz család anyagi gondokkal küzd, miközben a szülők autóbalesetet szenvednek…

2.
Nico és Victoria megtudják, hogy szomszédok. Camila, Alexa és Sofia szülei életüket vesztik az autóbalesetben. Az édesanya a testvérére, Nico-ra bízza a lányokat. Victoriával szakít a vőlegénye az esküvő előtti napon…

3.
A temetés után újabb kellemetlenség vár a családra. Megjelenik a ház tulajdonosa és az adósság miatt kiteszi a lányokat a házból, így Nico-hoz költöznek. Megismerkednek Victoriával is, akinek az apja bejelentette, hogy hozzá költözik. Victoria közben meglátja volt szerelmét egy nővel…

4.
Újabb csapás éri a családot. Kiderül, hogy a lányok iskolai tandíja hónapok óta nincs befizetve, ezért Nico kénytelen új iskolába íratni őket. A házban élők próbálnak segíteni az árva gyerekeknek. Victoria apja feljelenti Nico-t, de szerencsére Victoria megmenti a helyzetet.

5.
Gabi megijed, hogy terhes, de kiderül, hogy csak változó korba lépett. A lányok próbálják csajosabbá tenni a lakást, aminek Nico nem örül igazán. Nico elhívja Victoriát vacsorázni, hogy kibéküljenek és megkéri, hogy segítsen a lányoknak. Nico-t továbbra is fenyegetik az adósság miatt…

6.
Nico és a lányok megnézik az iskolát, ahová a lányok fognak járni. A szállodában díjátadóra készülnek, ahová a szálloda tulajdonosát is várják. Victora is díjat kap, azonban valaki kicseréli, amiből kellemetlen helyzet alakul ki. A szálloda tulajdonosa Victora régi szerelme. Nico és Victoria folyton egymásba botlanak, a stressztől pedig a elájul és majdnem vízbe fullad. Az új tulajdonos fia megtetszik Alexának, de neki Camila tetszik.

7.
Rodrigo tovább marad, mint tervezte, viszont a fiának ez nagyon nem tetszik. Camila titokban kiszökik Juan Di-val a partra, hogy megakadályozzák a teknőstojások elrablását, de bajba kerülnek. Nico nagyon megijed, hogy Camila eltűnt és rögtön a keresésére indul. Gabi megbocsájt férjének, Samuel nem tudja elfogadni saját magát.

8.
A lányok nincsenek megelégedve bácsikájuk gondoskodásával, Nico viszont nem ért ezzel egyet. Victoria és barátnője kiöntik egymásnak a szívüket, mindketten magányosnak érzik magukat. Rodrigo nincs megelégedve a szálloda ügyeivel. A lányok elkezdik az új iskolát.

9.
Robles kapitány egyre jobban fél, hogy Victoria vénlány marad, de ez Victoriát nagyon bosszantja. Rodrigo nincs megelégedve Nico munkájával. Alexa zűrt csinál az iskolában. A Kardhal ismét felkeresi Nico-t és a pénzét követeli, a szeretett kocsiját pedig elveszi.

10.
Victoria bulizni megy és már megint összetalálkozik Nico-val. A kapitányt és Úrsulát bezárják a raktárba. Samuel bulit rendez, Alexa titokban elmegy a bulira és részeg lesz, kisebb baleset éri. Ileana titkos üzenetet kap.

11.
ico úgy érzi, nem tud megfelelni az apa szerepnek. Alexa másnaposságtól szenved. A kapitány ráuszítja a gyámügyet Nico-ra, Rodrigo pedig ki akarja rúgni. Ileana elmondja a titkát Victoriának. Hugo és Juah Di között egyre több a konfliktus.

12.
Nico élete romokban hever. Samuel ellopja Hugo telefonját. Hugo minden alkalmat megragad, hogy megalázza Juan Di-t, de Juan Di belöki a tengerbe, Nico menti ki, amiért Rodrigo nagyon hálás. Victoria ahogy tud segít a Paz testvéreknek.

13.
Az iskolai színdarabban Camila fogja Juliát játszani, Juan Di pedig Rómeót. Megérkezik az orosz vendég a szállodába és pont ekkor nyomoz a járványügy a szállodában egy vírus után. Nico, Victoria és a gyerekek átalakítják Nico lakását.

14.
Az orosz partner nem akarja megkötni az üzletet, de Nico ráveszi és így megtarthatja az állását. Ileana továbbra sem mondja el az igazat a fiának. Victoria megtudja, hogy nem lehet gyereke. Gabi és Juventino összevesznek és megkérdőjelezik a kapcsolatukat.

15.
Victoria próbálja feldolgozni, hogy nem lehet saját családja. A Del Pazo családnak elege lesz, hogy mindent Gabi irányít, Juve el is költözik otthonról. Rodrigo továbbra sem találja a közös hangot a fiával.

Megosztom másokkal: