Tierra de pasiones tartalma

TIERRA DE PASIONES – Második esély

1.
Valeria, a gazdag birtokos lánya esküvõjére készül Miguellel. Apja, don Chema, örül, hogy végre megszabadul lányától, akivel mindig is rossz volt a kapcsolata. Valeria azzal vádolja apját, hogy ellopta anyjától a földjét, majd megölte. Chema kedvence Belinda, aki bármit el tud érni apjánál, és gyûlöli nõvérét, Valeriát, mert folyton anyáskodik felette. Az esküvõ elõtt Valeria véletlenül kihallgatja apja és võlegénye beszélgetését, melybõl kiderül, hogy Chema fizetett Miguelnek, hogy feleségül vegye a lányát.

2.
Valeria az oltár elõtt mond nemet Miguelnek, és a hüledezõ vendégsereg elõtt leleplezi apja és Miguel összeesküvését. Francisco, a szomszéd földbirtokos fia dühöng, amiért apja, Gustavo, beleesett Marcia hálójába, és haragszik Paulára, Marcia húgára, aki egyébként a barátnõje, amiért eltitkolta elõle, hogy az apja és Marcia összeházasodtak. Marcia túlságosan szórja a pénzt, Gustavónak komoly anyagi gondjai támadtak. Miguel békülni próbál Valeriával, de a lány hallani sem akar róla.

3.
Gerardo terrorizálja húgát, Lulut, és anyjukat. Lulu azt fontolgatja, hogy elköltözik otthonról. Valeria azt követeli apjától, hogy hagyja el a házat, de Chema azzal fenyegetõzik, hogy magával viszi Belindát. Don Chema eljátssza, hogy szívrohamot kap, még az orvost is megvesztegeti, hogy ráijesszen a családra, de Valeria átlát rajta. Gustavo arra kéri Marciát, kissé fogja vissza a költekezést. Gustavo kihallgatja Marcia és Paula beszélgetését, rájön, hogy feleségét csak a pénze érdekelte, és öngyilkos lesz.

4.
Franciscót megrázza apja öngyilkossága, és arra gondol, hogy minden bizonnyal Marcia a felelõs a történtekért. Jorge azt tanácsolja Valeriának, hogy vallja be Belindának, hogy õ valójában az anyja, nem a nõvére, de Valeria erre nem hajlandó. Francisco nem hisz Paulának, amikor azt állítja, nem tudta, hogy nõvére és Gustavo össze akarnak házasodni.

5.
Miguel próbálja újra elnyerni Valeria kegyeit, de sikertelenül. Francisco kapzsisággal vádolja Marciát. Danielának sikerül rávennie fivérét, Alejandrót, hogy hívja meg Maurót, aki nagyon tetszik neki, csak az a gond, hogy a fiú szegény, és Daniela családja ellenezné a kapcsolatot. Gerardo megveri Lulut, aki azt hazudja Veleriának, hogy elesett a fürdõszobában.

6.
Lulu folyton arról gyõzködi Valeriát, hogy Francisco milyen megnyerõ férfi. Paula és Marcia állandóan veszekszenek, mert Paula a nõvére szemére veti, hogy miatta megy tönkre a kapcsolata Franciscóval. Zoraida el szeretne válni Carlostól, de Chema próbálja lebeszélni róla.

7.
Jorge nem megy vissza New Yorba, ahogy apja szeretné, inkább beköltözik a borászat feletti garzonba. Elhatározza, hogy munkát keres magának. Miguel reménykedik abban, hogy Valeria visszaadja a pénzt, amit leendõ közös házukba fektetett, de a lánynak eszében sincs. Franciscót felháborítja, hogy Chema az apja temetésén üzleti ügyekrõl akar beszélni.

8.
Miután Francisco nem jut egyezségre Candidóval, a férfi megfenyegeti, hogy elvágja a torkát. A rendõrök elviszik ugyan, de bûntársa telefonon zaklatja a férfit. Valeria úgy dönt, árverésre bocsátja az esküvõre kapott ajándékokat, és a befolyó pénzbõl iskolát alapít a szegény gyerekeknek. Gerardo azzal fenyegeti Patriciát, hogy kiutasíttatja az országból, ha nem tesz a kedvére.

9.
Valeria bevallja a lelkésznek, hogy Belinda nem a húga, hanem valójában a lánya, de a szülei el akarták kerülni a szégyent, ezért mindenkinek azt hazudták, hogy Chema felesége újra gyereket vár. Gerardo állandóan botrányt rendez, sanyargatja az anyját, mióta Lulu elköltözött otthonról. Francisco közli Paulával, hogy köztük mindennek örökre vége.

10.
Belinda Danielával, Alejandro pedig Mauróval utazik a városba hétvégére. Marcia a szálloda bárjában megismerkedik Jorgéval, aki pultosként dolgozik ott, és nem sok erõfeszítésébe telik behálózni a naiv fiút. Ugyanakkor az apját is szeretné behálózni, mert pénzre van szüksége. Gustavo végrendeletének felbontása után Marcia szembesül azzal a ténnyel, hogy pusztán a birtok hasznából részesedhet, volt férje nem hagyta rá a földeket.

11.
Francisco közli Betóval, hogy felmond a munkahelyén és minden idejét a birtoknak szenteli. A fiúnak semmi kedve a kisvárosban élni, de apja hajthatatlan. Chema és Marcia megdöbbenve látják, hogy Francisco és Valeria csókolóznak a bejárat elõtt. Marcia megpróbálja lejáratni a férfit Valeria elõtt. Zoraida ragaszkodik ahhoz, hogy Carlos vegye meg neki Marcia egyik gyûrûjét.

12.
Chema mindenáron el akarja üldözni fiát, Jorgét, de a fiú hallani sem akar arról, hogy visszamenjen New Yorkba. Belinda arra gyanakszik, hogy Alejandro meleg, de Daniela szerint képzelõdik. Gabriela munkát vállal Lulu mellett a borozóban. Miguel szándékosan összetöri Francisco kocsiját, amiért a férfi megverte, amikor kezet emelt Valeriára.

13.
Valeria azt hiszi, Francisco azért udvarol neki, hogy ne kelljen visszafizetnie az adósságát Chemának. Marcia próbálja behálózni Jorgét, és a naiv fiú minden egyes szavát elhiszi. Miguel Chemától kér kölcsön, hogy megjavíttassa Francisco kocsiját, de a munkaadója nem hajlandó segíteni rajta. Zoraida megpróbálja kirúgatni Nanát, de nem jár sikerrel.

14.
Paula követi Javiert és Franciscót egy étterembe, ahol a veszekedésük botrányos jelenettel ér véget. Belinda addig járt Alejandro nyakára, mígnem sikerült elérnie, hogy együtt járjanak. Marcia felkeresi Valeriát, hogy minél jobban lejárassa elõtte Franciscót, de a lány kitessékeli az irodájából. Jorge és Valeria alaposan összevesznek Marcia miatt.

15.
Nana közli Valeriával, hogy nem bírja tovább Chema zsarnokoskodását, inkább elmegy a háztól, de a lány ráveszi, hogy egyelõre ne tegye. Francisco amint visszatér, felkeresi Valeriát és vacsorázni hívja. Belinda titokban elmondja Mauronak, hogy Daniela odavan érte. Így azt is eléri, hogy Beto még véletlenül se vessen szemet Danielára.

16.
Valeria együtt vacsorázik Franciscóval, de miután annyi csalódás érte, el se tudja képzelni, hogy valaki érdek nélkül szeresse õt. Marcia közli Paulával, hogy végképp búcsút mondhat Franciscónak, ha nem utazik azonnal a birtokra, majd elhiteti Jorgéval, hogy szerelmes belé, és azt hazudja, hogy még sosem volt férfival.

17.
Don Chema Marciát is meghívja vacsorázni, így a vacsoraasztalnál rendkívül feszült a hangulat. Marcia kikotyogja, hogy Beto korábban drogozott. Mauro folyton azon aggódik, hogy mi lesz, ha Daniela szülei megtudják, hogy lányuk egy szegény fiúval jár. Danilo találkozik Luluval a borozóban, és azonnal beleszeret.

18.
Valeria óriási botrányt rendez, amikor megtudja, hogy Francisco társulni akar Chemával. A férfi házába siet és õrjöngve a szemére veti, hogy mégiscsak érdekbõl barátkozott vele. A pletykák, miszerint Belinda egy könnyûvérû lány, Chema fülébe is eljutnak, és megfenyegeti Belindát. Marcia elhiteti Jorgéval, hogy õ az elsõ férfi, akinek odaadja magát.

19.
Chema Ismael tanácsára elfogadja Francisco társulási ajánlatát. A férfinak az a kérése, hogy Valeria ne legyen részese az üzletnek, mert nem kíván találkozni vele. Zoraida aggódik, hogy a lányának esetleg megtetszett Mauro, az egyik alkalmazott, és ráveszi Carlost, hogy beszéljen Alejandróval az ügyrõl. Francisco megpróbálja rávenni Javiert, hogy költözzön a birtokra.

20.
Belinda valósággal ráveti magát Alejandróra, valahányszor csak találkoznak, és ezt a fiú egyre nehezebben viseli. Lulu azt fontolgatja, hogy hazaköltözik és gondoskodik az anyjáról, mert Gerardóra, a fivérére, nem számíthat. Jorge felkeresi Franciscót, hogy magyarázatot követeljen a viselkedésére.

21.
Marcia aggódik, nehogy feldagadjon az arca, miután Valeria megütötte. Nana és Valeria próbálják megóvni Jorgét attól, hogy Marcia hálójába essen, de minden próbálkozása hiábavalónak bizonyul. Francisco nem kíván együtt dolgozni Valeriával, de Chema megpróbálja jobb belátásra bírni.

22.
Miután Valeria bocsánatot kér Franciscótól korábbi õrült kirohanása miatt, szent a béke közöttük, de a lány úgy véli, jobb, ha szigorúan az üzleti kapcsolatokra szorítkoznak. Belinda felkeresi Miguelt, hogy bebizonyítsa, nem fekszik le minden férfival. Gerardo elköltözik, Lulu pedig boldogan visszamegy ápolni az anyját. Ramiro kérdõre vonja Patriciát az ágy alatt talált derékszíjjal kapcsolatosan.

23.
Paula elmegy Valeria borozójába, és közli vele, hogy Franciscóval hamarosan összeházasodnak. Francisco nem örül volt barátnõje látogatásának, mert tudja, hogy a két nõvér azon lesz, hogy megkeserítsék az életét. Miután Ramiro rajtakapja Gerardót Patriciával, Chemának nem marad más választása, ki kell rúgnia a férfit. Patricia a San Roman birtokon húzza meg magát gyermekeivel, mert Ramiro látni sem akarja többé.

24.
Valeria közli Paulával, hogy jobb, ha lemond Franciscóról, mert a férfi az övé lesz. Maurónak új állás után kell néznie, mert a történtek után Don Carlos nem engedné, hogy a cégénél maradjon. Valeria õszintén elmeséli Franciscónak, mennyi csalódás érte az élete során. Daniela ki akar tartani Mauro mellett, de a fiú úgy érzi, a kapcsolatuknak nincs jövõje.

25.
Paula feltett szándéka, hogy visszaszerzi Franciscót, Marcia ötleteinek tárháza kifogyhatatlannak tûnik a férfiak becsapásának terén. Most azt tervezi, Chema ágyába férkõzik, hogy minél inkább a maga oldalára állítsa. Ismael megdöbben, amikor sok éve eltûnt unokaöccse. Pablo, felhívja telefonon. Egy szállodában találkoznak, ahol Ismael a szemére veti, hogy mennyit szenvedett, mivel a fiú hosszú évekig nem adott hírt magáról. Pablo immár elég gazdag ahhoz, hogy bosszút álljon Chema San Romanón.

26.
Gerardo elégedetlen a pénzzel, amit Don Chema adott neki, és nagyon dühös Patriciára, amiért eljárt a szája, és õt kirúgták az állásából. Valeria megpróbálja jobb belátásra bírni Ramirót, de õ nem hajlandó megbocsátani a feleségének. Valeria és Francisco közös hétvégét terveznek. A San Roman és Contreras cégek társulását megünnepelendõ, partit rendeznek a Contreras birtokon. Valeria és Paula vitája botrányba torkollik.

27.
Jorgénak nagyon ismerõs a bárba betérõ Pablo, de nem tudja, honnan. Marcia csalódott, amiért úgy érzi, hogy Chema nem akar segíteni neki. Patricia a fogdában arra vár, hogy a bevándorlási hivatal kitoloncolja az országból. Ismael azt tanácsolja az unokaöccsének, hogy menjen vissza mielõbb Chicagóba, és ne bolygassa a régi dolgokat.

28.
Lulu unszolására Javier elviszi õt vacsorázni, de szóhoz sem tud jutni a lánytól. Lulu gondolatai már-már az esküvõnél járnak, észre se veszi, hogy Javier nem vonzódik hozzá. Ismael elárulja Nanának, hogy unokaöccse, Pablo, visszatért a városba. Francisco és Valeria egy boldog hétvégét töltenek kettesben a tengerparton.

29.
Belinda kétségbe esik, amikor a terhességi tesztje pozitív lesz. Megkéri Danielát, hogy ne árulja el senkinek, mert nem akarja megtartani a gyereket. Lulu készül a következõ randevúra, és nagyon elszomorodik, amikor Javier helyett Danilo érkezik, hogy vacsorázni vigye. Pablo birtokot szeretne venni a környéken. Felkeresi Carlost, de õ közli, hogy a birtoka nem eladó. A boldog hétvége után Valeriát problémák sora fogadja hazatértekor. Belinda esetleges terhességének híre kétségbe ejti, ráadásul Patricia is nyom nélkül eltûnt.

30.
Ramiro kétségbeesésében kérdõre vonja Gerardót, majd egy husánggal összeveri. Marcia és Paula egy orvossal szövetkezve arra készülnek, hogy elhitessék mindenkivel, Paula halálos beteg. Alejandro közli Mauróval, hogy többet jelent neki egyszerû barátnál. Mauro döbbenten veszi tudomásul, hogy a fiú meleg és szerelmes belé. Marcia, miután ágyba bújt don Chemával, arra számít, hogy a férfi mindenben támogatja majd.

31.
Paula továbbra is tetteti a fejfájást, mert azt szeretné, ha Francisco szánalomból visszafogadná. Marciával azt találták ki, hogy mindenkivel elhitetik majd, hogy agydaganatot diagnosztizáltak nála. Marcia ágyba bújik Chemával, és pénzt próbál kérni tõle, de nem jár túl nagy sikerrel. Nana megpróbálja rávenni Pablót, hogy hagyja el a várost, de a férfi hajthatatlan. Daniela elhatározza, hogy beszél Valeriával Belinda terhességérõl.

32.
Mauro nem igazán tudja eldönteni, hogy miként fogadja Alejandro közeledését. Valeria kétségbe esik, amikor megtudja, hogy Belinda terhes. Carlos azt hazudja Zoraidának, hogy minden vagyonát át akarja íratni a nevére. Belinda elpanaszolja Valeriának, hogy a gyerek apja, Alejandro, hallani sem akar arról, hogy vállalja az apaságot. Valeria véletlenül összefut Pablóval a szállodában.

33.
Chema amiatt aggódik, hogy Valeria esetleg elhagyná Franciscót régi szerelméért, és így nem tudná megszerezni a Contreras birtokot. Mauro úgy dönt, hogy elfogadja Alejandro közeledését, mert anyagi hasznot vár a kapcsolattól, de közben Danielával is találkozgat. Chema utasítja Miguelt, hogy a szálloda elõtt figyelje Pablót, és kövesse, amerre csak jár.

34.
Belinda azzal zsarolja Alejandrót, hogy ha nem veszi feleségül, mindenki kap egy példányt a fotóból, melyen Mauróval csókolózik. Marcia és Paula a manipulált orvosi leletekre várnak, hogy alá tudják támasztani a tényt, hogy Paulának agydaganata van. Valeria felkeresi Pablót, és közli vele, hogy szerelmes Franciscóba, és már semmit nem akar tõle.

35.
Valeria nem hiszi el Betónak, hogy lefeküdt Belindával. Francisco nehéz helyzetbe kerül, nem tudja, a szerelme, vagy a fia pártjára álljon-e. Danilo elmondja neki, hogy visszatért a városba Pablo, amitõl a férfi nagyon féltékeny lesz, ráadásul Valeria is lemondja az esti programot. Franciscónak meggyõzõdése, hogy a lány újra összejött Pablóval. Eközben Zoraida és Carlos megpróbálják megbeszélni Chemával az esküvõ részleteit.

36.
Don Chema nem kíván részt venni az esküvõ elõkészületeiben, mert egyáltalán nem örül a történteknek. Belinda szokatlanul kedves Valeriához, mert tudja, hogy õ mindig megvédi. Amado atya azt tanácsolja Ramirónak, adja fel magát a rendõrségen, de végül õ is belátja, hogy Ramirót illegális bevándorlóként ártatlanul meghurcolnák a baleset miatt.

37.
Mivel feltûnõen védelmezi Belindát, Valeria kénytelen bevallani Franciscónak, hogy Belinda valójában a lánya, akinek az apja Pablo. Zoraida azzal fenyegeti Belindát, hogy pokollá teszi az életét az esküvõ után, amikor hozzájuk költözik. Marcia arra próbálja rávenni Miguelt, hogy szabaduljanak meg Valeriától.

38.
Francisco felkeresi Pablót a szállodában, hogy közölje vele, csupán az idejét vesztegeti, mert Valeria immár az õ barátnõje. Zoraida azt hiszi, hogy a férje ügyvédje azokat a papírokat íratja alá vele, melyek alapján az õ nevére kerül a teljes családi vagyon. Marcia arra biztatja Jorgét, hogy béküljön ki az apjával. Pablo elmegy Miguel házához, és érdekes ajánlatot tesz neki.

39.
Carlos bevallja Alejandrónak, hogy rászedte Zoraidát. Belinda váltig állítja, hogy sosem volt viszonya Betóval, és drogozással gyanúsítja a fiút. Lulut zavarja, hogy Javiernek láthatóan tetszik Gabriela. Alejandro és Mauro elutaznak a hétvégére, hogy nyugodtan kettesben lehessenek.

40.
A szállodában Valeria szemtanúja lesz annak, hogy apja és Marcia ugyanabból a szobából lépnek ki. Azzal gyanúsítja õket, hogy szeretõk, de ezt mindketten tagadják. Paula titokban összejön Miguellel, de ezt még Marciának sem árulja el, mert tudja, hogy a nõvére dühös lenne, amiért kockára teszi a tervüket. Miguel közvetítésével Chema felbérel embereket, hogy öljék meg Pablót.

41.
Pablo közli Franciscóval, hogy távol tartja magát Valeriától, nem fog közéjük állni. Mauro arra gondol, hogy el kellene lopni Belinda telefonját, hogy megszerezzék a kompromittáló fotókat. Marcia meggyõzi Jorgét, hogy nincs viszonya Chemával, pusztán Valeria agyszüleménye az egész. Daniela elmondja Valeriának, hogy Belinda csábította el Alejandrót, ráadásul alkamanként használ könnyû drogokat.

42.
Miután Chema a fia fejéhez vágja, hogy nem is a felesége szülte, Nana megnyugtatja a feldúlt Jorgét azzal, hogy Chema csak bántani akarja. Carlos meglesi Zoraidát, amikor Chemához látogat, és váratlanul rajtuk üt, tetten érve házasságtörõ nejét. Zoraida nyeregben érzi magát, mert azt hiszi, férje mindent a nevére íratott, ám ekkor derül ki, hogy valójában kisemmizte.

43.
Pablo feljelentése nyomán Don Chemát felkeresi a rendõrség, de semmit nem tudnak rábizonyítani. Daniela gyereket vár Maurótól, így a fiú elérte célját. A gyerek révén szeretne bekerülni a gazdag családba, mert nem lát más kiutat a szegénységbõl. Jorge bevallja Valeriának, hogy együtt van Marciával.

44.
Valeria kissé zaklatott, mert nem tudja, hogy mondja el Franciscónak, hogy kezdetben azért lett a barátnõje, mert alkut kötött az apjával. Zoraidának megfordul a fejében, hogy meg kellene öletnie a férjét, hátha így hozzájut a vagyonához. Pablo figyelmezteti Franciscót, hogy Don Chema feltehetõen az életére tör majd.

45.
Chema meglátogatja Jorgét, és nagyon megveri a fiút, aki megfenyegeti, hogy feljelenti. Beto továbbra is azt állítja, hogy Belinda tõle vár gyereket, de a lány tagadja, hogy viszonya lett volna vele. Lulu elárulja az anyjának, hogy Ramiro megölte Gerardót. Pilar a hír hallatán szívrohamot kap és meghal.

46.
Pablo elmeséli Jorgénak, hogy a liftben leszólította a prostituált, aki a medence mellett napozik. Jorge döbbenten látja, hogy a lány Belinda. Jorge azonnal szól Valeriának a történtekrõl. Valeria szembesíti Belindát Pablóval. A lány mindent tagad, de Valeria ezúttal nem hisz neki. Mauro megbíz valakit, hogy lopja el Belinda telefonját. Abban reménykedik, hogy így megszerezhetik a kompromittáló fotókat.

47.
Chema megtiltja Belindának, hogy Pablo közelébe menjen. Valeria nagyon csalódott, mert azt hitte, elnyerte Belinda bizalmát és szeretetét, de rájött, hogy a lány csak kihasználta õt. Mauro felajánlja Jorgénak, hogy költözzön hozzájuk, míg nem talál egy lakást magának. Zoraida a gyerekeit használja arra, hogy jobb belátásra bírja férjét, de Carlos hallani sem akar arról, hogy felesége a házban maradjon.

48.
Alejandro háromezer dollárt ad Maurónak, hogy lefizesse a támadót, aki majd megszerzi Belinda telefonját. Ismael kitartóan udvarol Nanának, de õ túl idõsnek érzi magát egy romantikus kapcsolathoz. Marciának nem tetszik, hogy Paula túl jóban van Miguellel, mert attól tart, húga túl sok mindent kifecseg cinkostársuknak.

49.
Paula és Marcia legújabb taktikája az, hogy Paula eljátssza, torkig van már nõvére gaztetteivel, és néhány ártalmatlan húzásra felhívja Francisco figyelmét. Valeria és Francisco a hétvégére Mexikóba utaznak, hogy elvigyék Ramirót és gyerekeit Patriciához. Marcia a távollétüket arra használja, hogy eltávolítsa az útból Betót. Miközben a fiú kereket cserél az autóján, hátulról lelövi. Miguel vállalja, hogy némi pénzért cserébe felkutatja Pablo gyermekét. Talál is egy kifogástalan jelöltet a szerepre.

50.
Miguel fizet Aliciának, hogy azt állítsa, nevelt fia valójában Don Chema unokája, és elhiteti Pablóval, hogy megtalálta a gyermeket, akit Valeria szült. Amikor Belinda fülébe jut, hogy Betót meglõtték, a kórházba rohan, és bevallja Don Chemának, hogy szereti Betót, és a fiú a születendõ gyermeke apja. Valeriát és Franciscót a Betoval történtek híre fogadja, amint hazaérnek. Javier kezdetben Marciára gyanakszik, de végül elhessegeti a gondolatot.

51.
Pablo nagyon boldog, hogy rátalált Andresre, mert õszinte, becsületes fiúnak tartja. Marcia, hogy minél ártatlanabbnak tûnjön, a rendõrségen feljelenti Valeriát és Franciscót. Azt állítja, õk béreltek fel valakit, hogy õt megölje, de a golyó Betót találta el. Pablo megígéri Ismaelnek, hogy DNS-vizsgálattal meggyõzõdik arról, hogy Andres valóban a fia.

52.
Jorge teljesen kiborul, amikor megtudja, hogy Nana az édesanyja. Valeria felháborodik azon, hogy Nana az apja szeretõje volt, és hirtelen haragjában elkergeti a háztól. Belinda szeretné elérni, hogy Beto feleségül vegye, de Francisco nem hajlandó befolyásolni a fiát.

53.
Chema azzal fenyegetõzik, hogy amennyiben Beto nem akarja feleségül venni Belindát, nagyon megjárja. Daniela nem hajlandó kibékülni Belindával, miután kiderült, hogy barátnõje csak be akarta hálózni a bátyját. Pablo azt tervezi, hogy elárulja Valeriának, hogy megtalálta az elveszettnek hitt gyereküket, és megpróbálja visszahódítani.

54.
Gabriela elmeséli Javiernek, hogy Mauro teherbe ejtette Danielát, hogy beházasodhasson egy gazdag családba. Daniela azt gyanítja, hogy Belinda zsarolja valamivel Alejandrót, de a fiú tagadja. Marcia feljelentése nyomán Valeriát letartóztatják, de Francisco gyorsan kihozatja a börtönbõl. Marcia arra kéri Chemát, hogy vásárolja vissza Zoraidától a gyûrûjét. Valeria felkeresi Nanát, és arra kéri, menjen vissza a házukba.

55.
Nana nem hajlandó visszaköltözni a birtokra, inkább dolgozik felszolgálóként egy étteremben. Chema megbízza Miguelt, hogy valami módon tegye tönkre a bort, amit Francisco termel. Váratlanul felbukkan Gerardo, aki mint kiderül, nem halt meg, amikor Ramiróra rátámadva beverte a fejét. Jorge félreérthetetlen helyzetben találja apját és Marciát. Rádöbben, hogy Marcia minden szava hazugság volt.

56.
Mivel Jorge félreérthetetlen helyzetben talája Marciát az apjával, tudatosul benne, hogy Marcia nem az, akinek mutatta magát. Jorge a szálloda elõtti parkolóban az apja szeme láttára felvágja az ereit. Pablónak meggyõzõdése, hogy Andres a fia, és a közös jövõjüket tervezgeti. Belinda hiába kér bocsánatot Betotól, a fiú hallani sem akar róla.

57.
Lulu azt tanácsolja Valeriának, mondja el Pablónak, hogy Belinda a lánya, még mielõtt Belinda a saját apja szeretõje lenne. Marcia felkeresi Amado atyát, és ártatlannak állítja be magát, aki észre sem vette, hogy szegény Jorge beleszeretett. Zoraida felkeresi Marciát a gyûrûje miatt, és a két nõ összeverekszik. Valeria bevallja Pablónak, hogy Belinda a lányuk.

58.
Carlos is visszaköveteli a gyûrût Chemától, de hiába. Noha Valeria megígértette Pablóval, hogy nem árulja el a titkot Belindának, Pablo úgy érzi, tennie kell valamit, hogy közelebb kerüljön a lányához. Dühét Alicián és Andresen tölti ki, mert azt hiszi, az õ ötletük volt, hogy elhitessék vele, õ a fiú apja.

59.
Don Chema úgy gondolja, érdemes lenne szövetségre lépni Pablóval, hogy Valeriát elválassza Franciscótól. Valeria döbbenten hallja, hogy Gerardo visszatért és újra zaklatja Lulut. Beto semmiképp se akarja elvenni Belindát, és Francisco úgy érzi, nem is érdemes rákényszerítenie. Daniela és Mauro együtt mennek el Dominguezékhez, és közlik, hogy összeházasodtak.

60.
Lányuk titkos házasságának híre rettentõen felbosszantja Dominguezéket, de még jobban Alejandrót, aki úgy érzi, Mauro elárulta õt. Jorgét megdöbbenti apja nyájas modora, és úgy érzi, valami hátsó szándéka lehet. Nem érti, miért ajánlotta fel, hogy költözzön vissza a házba. Paula megpróbálja elnyerni Francisco bizalmát azzal, hogy egyre több rosszat mond a nõvérére.

61.
Don Chema szeretné, ha Jorge visszaköltözne a házba. Valeriát megdöbbenti ez a hirtelen támadt, szokatlan engedékenység, és arra tippel, hogy apja készül valamire. Marcia meglátogatja Betót a kórházban, és a fiú egyre biztosabb abban, hogy semmi köze nem lehetett a sebesüléséhez. Miután Gerardo megbabrálta a féket, Valeria balesetet szenved. Marciát felkeresi egy nyomozó azzal, hogy lõportesztre bevinné a rendõrségre. Útközben felajánlja neki, hogy megúszhatja a gyilkossági kísérletet, amennyiben teljesíti a kívánságait.

62.
Jorge visszaköltözik a házba, Don Chema pedig szokatlanul kedves hozzá. Daniela munkát talál a szálloda éttermében. Meggyõzõdése, hogy Mauro mellett rátalált a boldogságra. Zoraida pénzt ajánl Maurónak, hogy hagyja békén a lányát. Pablo úgy dönt, hogy amennyiben Valeria nem mondja el az igazat Belindának, õ majd megteszi. Valeria kénytelen bevallani Belindának, hogy õ valójában az édesanyja.

63.
Lulu arra kéri Pablót, hogy ne zaklassa Valeriát tovább, inkább utazzon vissza Chicagóba, és hagyja, hogy boldog legyen Franciscóval. A felügyelõ további ékszereket akar kizsarolni Marciától, aki elhatározza, hogy vesz néhány hamisítványt, és azt hazudja, hogy Gustavotól kapta õket. Belinda nagyon kiborul, amikor megtudja, hogy valójában Valeria és Pablo az igazi szülei.

64.
Gabriela próbálja megértetni Carlos-szal, hogy Daniela nagyon szenved, amiért a családja nem fogadja el Maurót. Marcia arra gondol, hogy a felügyelõvel kellene eltetetnie láb alól azokat, akik az útjában állnak. Jorge észreveszi Belindán, hogy drogozott, és elárulja Valeriának, aki felelõsségre vonja Belindát. Veszekedésük közben a kába Belinda legurul a lépcsõn. A kórházban az orvosok közlik, hogy elveszítette a gyereket.

65.
A Contreras birtokon alig várják, hogy elkészüljön a bor, hiszen az abból származó bevétel kisegíti õket szorult helyzetükbõl. Belinda közli Franciscóval, hogy mindent elkövet majd azért, hogy Valeriával kötendõ házasságából ne legyen semmi. Alejandro nem bírja tovább a titkolózást, és bevallja apjának, hogy õ valójában meleg. Maga is meglepõdik, hogy Carlos milyen higgadtam fogadja a hírt.

66.
Don Carlos felkeresi Maurót a munkahelyén, hogy elmondja neki, mindent tud a kettõs játékról, amit játszik. Figyelmezteti a fiút, hogy mindenrõl beszámol Danielának. Valeria nehezen boldogul Belindával, aki láthatóan nem képes szeretni õt. Belinda mindenáron meg szeretné akadályozni anyja és Francisco esküvõjét, és arra kéri Valeriát, utazzanak el valahová kettesben.

67.
Don Chema megbízásából Miguel és Gerardo betörnek a Contreras borüzembe, és sót öntenek a borba. Chema így akarja térdre kényszeríteni üzlettársát, hogy megszerezze a birtokát. Francisco átlát Belindán, de Valeriát elvakítja az anyai szeretet, nem veszi észre, hogy lánya manipulálja. Rábeszéli Franciscót, hogy halasszák el az esküvõt. Carlos a súlyos autóbaleset következtében a kórházban meghal.

68.
Daniela és Alejandro felháborítónak tartják, hogy Don Chema megjelenik apjuk virrasztásán. Chema, miután tudomására jut, hogy Carlos kizárólagos örököse Zoraida, úgy dönt, visszaédesgeti magához az özvegyet. Paula kihasználja, hogy a részeg Francisco nem tud magáról, és mellé fekszik az ágyba. A férfi arra ébred, hogy Valeria bocsánatkérésként szerenádot ad neki, de a félmeztelen Paula is megjelenik az erkélyen. Valeria sértõdötten elmegy, és hallani sem akar többé szerelmérõl.

69.
Valeria azt gyanítja, hogy apja rendelte el a bor besózását, ezért mindent elkövet, hogy Francisco pénzhez jusson, és Chema ne szoríthassa sarokba. Arra kéri Pablót, hogy adjon kölcsön Franciscónak, de úgy, hogy a férfi ne tudjon arról, kitõl származik a pénz. Valeria ötlete az, hogy Marcia adja át az összeget, mintha eladta volna az ékszereit a birtok megmentéséért.

70.
Alvaro olyan ügyesen hanisította meg a könyvelést, hogy Pablo ügyvédei nem is veszik észre. Mivel Don Chema azt állítja, Ismael pénzt lopott tõle, Pablo kifizeti az összeget, hogy nagybátyja ne kerüljön börtönbe. Marcia azt kéri a felügyelõtõl, hogy szorongassa meg egy kicsit Chemát, mert szerinte õ áll a bor szabotálásának hátterében.

71.
Beto felkeresi Valeriát, hogy elmondja, az apja nagyon szereti õt. Franciscót aggasztja, hogy Paula egyre gyakrabban elájul, és már nem reménykedik abban, hogy valaha is sikerül kibékülnie Valeriával. Pablo visszafizeti Chemának azt a pénzt, amit a könyvelés szerint a bácsikája ellopott, de Ismael nagyon dühös lesz, mert tudja, hogy az egész csak hazugság. Belinda és Valeria elutaznak a tengerpartra.

72.
Valeria megdöbben, amikor Pablo váratlanul felbukkan. Nem tudja, hogy Belinda és Pablo kitervelték, hogyan szakítsák el Franciscotól. Javier rábeszéli Franciscót, hogy utazzon Valeria után, hátha sikerül tisztázni a félreértéseket. Valeria észreveszi, hogy Belinda kábítószerezik, de a lány azt állítja, hogy egyedi esetrõl van szó. A váratlanul érkezõ Francisco meghitt beszélgetés közben találja szerelmét Pablóval, és dühösen távozik.

73.
Marcia álruhában megy a motelbe, ahová találkozót beszélt meg a felügyelõvel, és brutálisan meggyilkolja. Belinda megfogadja Chema tanácsát, és megpróbálja rávenni Pablót, hogy vegye õt a nevére. Daniela és Alejandro felháborítónak tartják, hogy anyjuk ismét Chemával találkozgat.

74.
Paula kihallgatja Francisco és Javier beszélgetését, és úgy tesz, mintha zavarná, hogy Marcia azt kérte, vegye õt feleségül Francisco, és cserébe kiköltözik a házból. Javier szeretné, ha Gabriela hozzámenne feleségül. Mauro megpróbálja elérni, hogy Zoraida hatalmas esküvõi partit rendezzen nekik, mert úgy érzi, ez lenne a belépõje a társasági életbe.

75.
Miután Marcia a gyilkosság helyszínén hagyta Gerardo kését, és a pisztolyt, amellyel rálõtt Betora, a rendõrség mindkét bûnténnyel Gerardót gyanúsítja. Valeria eleinte tiltakozik, de végül elfogadja Pablo nagylelkû ajánlatát, és azt tervezi, a szegények iskolájának megnyitására fordítja minden energiáját. Francisco egyre biztosabb abban, hogy Pablo visszaszerezte Valeriát.

76.
Francisco közli Paulával, hogy szívesen elveszi feleségül. Paula úgy tesz, mintha áldozatot hozna a házassággal, hiszen Marcia megígérte, hogy elhagyja a házat, ha Francisco feleségül veszi õt. Pablo felajánlja Valeriának, hogy támogatja majd a szegények iskoláját. Chema arra gyanakszik, hogy Marcia volt az, aki meggyilkolta a felügyelõt. Lorna nagymamája meghal a lövöldözésben, miközben illegális bevándorlók egy csoportjával átszöknek a mexikói határon.

77.
Miután Valeria úgy döntött, hogy otthagyja a borászatot, Chema felkeresi Franciscót, és megpróbálja eljátszani, hogy õ a fõnök. A férfit hallatlanul bosszantja üzlettársa szemtelensége. Jorge hiába próbálkozik, Francisco nem hajlandó Valeriáról beszélni vele. Gerardo a kórházban kitépi magából a csöveket és elvérzik. Halála kapóra jön Marciának és Chemának is.

78.
Mauro nem örül, amiért Alejandro elmondta a titkukat Betónak. Attól tart, hogy a fiú bármikor kitálalhat Danielának. Don Chema arra kéri Zoraidát, titokban házasodjanak össze, hogy Zoraida gyerekei ne akadályozhassák meg az esküvõt. Romulo kertészként, Lorna pedig szobalányként helyezkedik el a San Roman birtokon. Romulo rájön, hogy Chema valójában a fia keresztapja, akit Chalo néven ismertek Mexikóban.

79.
Belinda dühös, amiért Valeria elõtt kiderült az igazság, vagyis, hogy Pablo félrevezette, mert azt mondta neki, hogy újra együtt vannak. Marcia és Paula attól rettegnek, hogy amennyiben Francisco fülébe jut a dolog, felrúgja a megállapodásukat, és nem lesz esküvõ. Zoraida ravaszul fiára akarja íratni minden vagyonát, nehogy Chema kezére jusson a birtok, ha feleségül veszi õt.

80.
Francisco és Paula esküvõi ceremóniájának kellõs közepén Valeria lóháton az ifjú párhoz üget, és magával viszi Franciscót. Paula és Marcia dühöngenek. Paula neheztel nõvérére, mert megtudja, hogy el akarta csábítani Miguelt. Marcia addig mesterkedik, míg sikerül elcsábítania Pablót, de a férfit nem könnyû behálózni.

81.
Paula magából kikelve Marciára támad, amiért el akarta csábítani Miguelt. Gabriela és Ismael kicsit aggódnak az iskola megnyitása miatt, mert biztosak abban, hogy Valeria többé nem fogadja el Pablo támogatását. Paula rettentõ mérges, amiért Francisco megszégyenítette azzal, hogy faképnél hagyta a vendégsereg elõtt. Vitájuk dulakodásba torkollik, Paula elesik, és beveri a fejét. Az aggódó Francisco kórházba szállíttatja.

82.
Miután a vizsgálatok során kiderült, hogy Paulának sosem volt agydaganata, Marcia rettentõ mérges a húgára, amiért így kútba estek a jövõbeni terveik. Francisco dühös, amiért Paula és Marcia a bolondját járatták vele. Pablo elmondja Franciscónak, hogy valójában az õ pénze mentette meg a birtokot a csõdtõl. Chucho nem ért egyet apjával, nem tetszik neki, hogy Romulo zsarolni akarja Don Chemát.

83.
Chucho nem hajlandó a San Roman házba költözni, de Lorna örül az új lehetõségnek, mert becsvágya határtalan. Ugyanazt az életet szeretné élni, amit Belinda. Paula, akit Marcia elkergetett a házból, Miguelhez költözik, de a férfi láthatóan nem túl boldog az új helyzettõl. Mauro folyamatosan azt bizonygatja Alejandrónak, hogy mennyire fontos neki. Belinda újra a drogosok világába csábítja Betót.

84.
Romulo és Lorna beköltöznek Don Chema házába. Pablo azt tervezi, hogy megveszi a Dominguez birtokot, és a környéken marad. Marcia úgy dönt, beköltözik a szállodába. Francisco nagyon megkönnyebbül a hírtõl. Valeria furcsállja, hogy lelketlen apja állítólagos régi barátján önzetlenül segíteni próbál.

85.
Marcia arra próbálja rávenni Jorgét, hogy férkõzzön az apja bizalmába, majd szerezze meg tõle a birtokot és a vagyont. Francisco észreveszi Betón, hogy drogozott. Amikor kiderül, hogy Belindától kapta a kábítószert, Valeria nagyon dühös lesz. Pablo megbízza Miguelt, hogy derítse ki, mivel zsarolhatja Romulo Don Chemát.

86.
Belindát felháborítja, hogy Valeria a szobájában kutat, de amikor megtalálja a kábítószert, hiába is próbálja tovább tagadni, hogy drogozik. Valeria közli lányával, hogy szeretné, ha részt venne egy elvonókúrán, de Belinda hallani sem akar róla. Miguel Chuchónál puhatolózik, hogy megtudja, mivel zsarolja Romulo don Chemát. Miután Valeria közli Belindával, hogy el kell hagynia a házat, a lány Pablohoz fordul anyagi segítségért, de õ sem hajlandó pénzt adni neki, nehogy esetleg kábítószerre költse.

87.
Lulu izgatottan várja Olgát, Danilo mamáját. Beto megpróbálja rábeszélni Belindát az elvonókúrára, de a lány hallani sem akar róla. Chuchót bántja, hogy lánya inkább Romulóval tartott, és a luxust választotta, de õ továbbra is becsületes munkéból szeretne megélni. Valeria összekülönbözik Marciával az edzõterembem. Belinda haragszik Danielára, aki nem hajlandó pénzt kölcsönözni neki. Olgának egyáltalán nem tetszik fia menyasszonya. Belinda elmondja Danielának, hogy látta Maurót és Alexet csókolózni.

88.
Valeria megpróbálja kihúzni Romulóból, mi lehet az oka annak, hogy apja befogadta õket a házába, de nem jár túl sok sikerrel. Romulo óvatlanul elejt egy nevet, így Valeria felkeres egy ügyvédet, és megbízza azzal, hogy mindent derítsen ki róla. Nana közli Ismaellel, hogy amennyiben nem gondolta meg magát, szívesen lesz a felesége.

89.
Belinda, miután túladagolja magát a Marciától kapott pénzen vett kábítószerrel, kórházba kerül. A kórházban õ is rádöbben arra, hogy az elvonókúrára mindenképpen szükség lesz. Zoraida közli Alejandróval, hogy õt nem zavarná, ha kiderülne, hogy fia meleg. Lulu és Marcia összevesznek az edzõteremben. Zoraidának egyáltalán nem tetszik, hogy a mûveletlen Romulo és unokája a San Roman házban laknak. A hazafelé kocogó Lulut Marcia szándékosan elgázolja, majd tovább hajt.

90.
Miután Nana közli Valeriával, hogy Lulut halálos autóbaleset érte, Valeria azonnal a hullaházba siet, hogy azonosítsa a holttestet. Mindvégig reménykedik, hogy nem barátnõjérõl van szó, de amikor meglátja a halott Lulut, összeomlik. Marcia a városban próbálja megcsináltatni az autóját, hogy ne derüljön ki, õ volt a gázoló. Danilo teljesen összetörik, amikor értesül menyasszonya haláláról.

91.
Olga azt szeretné, ha Lulu temetése után Danilo vele tartana Észak-Karolinába, ahol vezethetné a családi vállalkozást. Marcia némi zsarolás árán egy vérnyomás növelõ szert szerez, azzal szeretné eltenni Chemát láb alól. Miután Pablo értesíti Andrest nevelõanyja súlyos betegségérõl, a fiú visszatér Chicagóból. Valeriát felkeresi Vivi, korábbi barátnõje, aki egy rossz házasságból kilépve épp visszatér Mexikóból.

92.
Daniela addig nyaggatja fivérét keresztkérdésekkel, mígnem Alejandro bevallja neki, hogy meleg. Vivi és Valeria elpanaszolják egymásnak bánatukat. Francisco felkeresi Miguelt, és megfenyegeti, hogy megöli, amennyiben Betónak vagy Valeriának baja esik. Marcia unszolására Jorge apja tequilájába önti a veszélyes gyógyszert, és várja a hatást. Chemát állandó fejfájás kínozza. Valeriát arról értesíti a magánnyomozó, hogy érdekes dologra bukkant Mexikóban.

93.
Chema Betót tartja felelõsnek Belinda drogproblémáiért. Valeria felajánlja Vivinek, hogy ideiglenesen költözzön a borászat feletti üres lakásba. Lorna hiába próbál barátkozni Danielával és Alejandróval, mindketten lenézik. Pablo nagyon kíváncsi arra, Romulo mivel tartja sakkban Chemát, ezért megbízza Miguelt, hogy faggassa ki Chuchót.

94.
Valeria veszekszik Belindával, amiért megszökött a kórházból, hogy újra drogozhasson. Chema is rettentõen haragszik rá, Belinda érzi, hogy már semmi nem mentheti meg az elvonótól. Andres úgy dönt, hogy nevelõanyja halála után a városban marad. Miután Miguel kidobta a házából, Paula Marciától vár segítséget, aki veszélyesnek tartja, hogy húga túl sok mindent tud róla.

95.
Valeria beviszi lányát egy drogrehabilitációs klinikára, ahol Belinda elképedve hallja, hogy szobáját meg kell osztania valakivel, ráadásul takarítania is kell. Francisco szeretné, ha fia minél távolabb tartaná magát Belindától, de Beto azt ígéri, soha többé nem fog visszaesni. Amado atya folyton azon gondolkodik, hogyan tudná megszegni a gyónási titkot, hogy rács mögé juttassa Marciát.

96.
Valeria a saját nappalijukban holtan találja Romulót. Don Chema örül, hogy régi cimborája már nem zsarolhatja tovább, ámde Lornától sem egyszerû megszabadulni. Pablo felajánlja Ismaelnek és Nanának, hogy a házasságkötésük után éljenek az õ házában, a birtokán, de Nana attól tart, hogy Valeriának nem tetszik majd az ötlet. Pablo hiába próbálja kihúzni Chuchoból Don Chema titkát, a férfi nem árul el semmit.

97.
Marcia felajánlja Franciscónak, hogy jó pénzért eladja neki a részesedését a birtokból. Belinda nagyon szenved a drogelvonón, de úgy gondolja, ha együttmûködik, sokkal hamarabb szabadul. Mindent elkövet, hogy kiengedjék. Ismael boldog, hogy Nana elfogadja Pablo ajánlatát és mindketten az unokaöccse házában lakhatnak. Valeria elmondja Pablónak, hogy magánnyomozót bízott meg Chema múltjának kiderítésével.

98.
Valeria nagyon várja dona Elvira érkezését, miután kiderül, hogy don Chema elsõ felesége éppen Vivi anyósa. Szeretné mielõbb rács mögött tudni apját mindazért a sok gaztettért, amit elkövetett. Patricia visszaérkezik, miután egész családja meghal egy közúti balesetben Mexikóban. Döbbenten értesül Gerardo szörnyû haláláról. Don Chema rájön, hogy bizonyára a tequilájába öntöttek valamit, ezért került kórházba. Zoraida közli Danielával, hogy Chemával összeházasodtak és a birtokot is eladta.

99.
Alejandro hiába próbálja lebeszélni Betót Belindáról, a fiú fülig szerelmes belé. Marcia szól Jorgénak, hogy tüntesse el a tequilásüveget. Jorge kétségbeesetten keresi, de valaki már elvitte, így biztos benne, hogy hamarosan lebukik. Belinda szeretné, ha Pablo házában lakhatna. Danielának semmi kedve a San Roman birtokra költözni. Mauro döbbenten látja, hogy Alexnek vendége van. Attól fél, hogy Alejandro szûkmarkú lesz a pénzzel, ha már nem annyira szoros a kapcsolatuk.

100.
Don Chema kitiltja Valeriát és Jorgét a házból, mert meggyõzõdése, hogy a gyermekei akarták megmérgezni. Belinda hiába próbálja megértetni Danielával, hogy Mauro csak a pénzét akarja, a lány meg sem hallgatja. Alejandro gyorsan megkedveli Andrest, mivel a fiú nagyon szerény és látszik rajta, hogy tanulni szeretne. Pablo megígéri Nanának, hogy óvatos lesz Marciával és még ha tõle is esett teherbe, nem engedi, hogy megkaparintsa a pénzét.

101.
Jorge aláírta a szerzõdést a kiadóval, és ennek örömére Valeria partit szervez neki. Amikor Belinda értesül arról, hogy Marcia gyereket vár Pablotól, azonnal ellenségessé válik, mivel attól tart, hogy az új gyerekkel osztoznia kell majd a vagyonon. Don Chemát bosszantja, hogy nem férhet hozzá Zoraida vagyonához, és Alejandronál hiába próbálkozik, a fiú átlát a szándékain. Valeria elmondja Jorgenak, hogy Marcia teherbe esett Pablótól.

102.
Jorge hiába könyörög Marciának, õ a vagyont és a kényelmet választja Pablo oldalán. Vivit meglepetésként éri Horatio érkezése. Az erõszakos férfi nem engedi, hogy felesége csak úgy elhagyja. Jorge Pablo házába siet, hogy magyarázatot követeljen. Pablo nem hiszi el neki, hogy Marcia vele is viszonyt folytatott. Belinda azt szeretné, ha Beto választana közte és apja között és meglepõdik amikor a fiú inkább Franciscót választja.

103.
Miután kiderül, hogy Mauro Alejandro szeretõje is volt, Daniela egy percig sem hajlandó vele maradni. Megérkezik Don Chema elõzõ felesége Mexikóból és megígéri Valeriának, hogy segít tönkretenni don Chemát. Ismael mindent elkövet, hogy unokaöccsét lebeszélje egy Marciával kötendõ házasságról. Daniela elmeséli Gabrielának, hogy miként játszotta ki õt az öccse. Mauro hiába megy vissza nõvéréhez, Gabriela kidobja õt a házból.

104.
Valeria egy ügyvéddel és dona Elvirával jelenik meg apja házában. Don Chema úgy érzi kutyaszorítóba került. Lánya azt akarja, mindenét írassa a gyerekeire, különben Elvira azonnal feljelenti a rendõrségen. Zoraida nem érti, mi folyik a házban és elképed amikor Francisco közli vele, hogy a házassága feltehetõen nem érvényes, mert don Chema sosem vált el Elvirától.

105.
Marcia felkeresi Pablót és közli vele, hogy elhagyja a várost. Jorge egy pisztollyal ront be Pablo dolgozószobájába és a féltékenységtõl elvakultan rálõ Marciára és Pablóra, az éppen belépõ Ismael szeme láttára. Don Chema Belindához fordul segítségért, mert tudja, hogy õ mindig képes volt manipulálni Valeriát, de ezúttal lánya hajthatatlan.

106.
Marciát és Pablót kórházba szállítják. Marcia a haslövés miatt elveszíti a gyereket,Pablo állapota viszont rendkívül súlyos. Ismael kétségbe van esve, mert Pablo elmondta neki, hogy úgy érzi, meg fog halni. Horacio felajánlja Chemának, hogy némi pénzért cserébe ráveszi anyját, hogy álljon el a feljelentéstõl. Valeria beszél utolsóként a haldokló Pablóval. Mindenkit megrendít a halála.

107.
Don Chema bevallja Belindának, hogy õ valójában nem Valeria lánya, és az igazi apja nem Pablo, hanem õ, Don Chema. Ismael és Nana viszonyában gondokat okoz az a tény, hogy Nana fia megölte Ismael szeretett unokaöccsét. Nana úgy gondolja, már semmi se lesz a régi közöttük, ezért visszamegy Lulu egykori házába. Mauro próbálja visszalopni magát Alejandro szívébe, de a fiú nagyon elutasító.

108.
Valeria találkozik Jorgéval, és ad neki némi pénzt. Don Chema meglátogatja Elvirát a szállodában, hogy arra kényszerítse, hagyja el a várost. Azzal zsarolja, hogy meggyilkolja a családját az unokájával, Vivi lányával együtt. Belinda nagyon meglepõdik, amikor megtudja, hogy Pablo mindenét Ismaelre hagyta.

109.
Valeria aggódik Belinda miatt, hiszen épp a szeme láttára rabolta el és tuszkolta egy kocsiba két férfi. Don Chema megrendezte Belinda elrablását, hogy ezzel zsarolja lányát, ám Valeria átlát a szitán. Horacio azzal zsarolja Vivit, hogy feljelenti az apját, ha nem tér vissza vele Mexikóba. Javier munkát ad Maurónak, de a fiúnak nemigen tetszik az ajánlat.

110.
Francisco szeretne egy új, nyugodt életet kezdeni Valeriával, mert unja már a folytonos háborúzást Chemával, de Valeria hallani sem akar arról, hogy elhagyja a várost. Mindenáron meg akar fizetni apjának mindazért, amit az anyja ellen tett. Valeriára nem hat Belinda színjátéka, azonnal rájön, hogy apjával a bolondját járatják vele.

111.
Belinda hiába próbálkozik azzal, hogy Chema arra készül, hogy levágja az ujját meg a fülét, Valeriára nem hat a színjáték. Úgy dönt, hogy feljelentést tesz apja ellen a rendõrségen. Vivi nagyon kiborul, mert úgy véli, don Chema bosszúból bántani fogja Andreát. Alejandro örül, hogy Ismaeltõl visszavásárolhatja a birtokot. Don Chema Mexikóba utazik.

112.
A klinika postán küldi ki Pablónak az Andresen elvégzett DNS-teszt eredményét. Ismael a levél felbontásakor döbbenten látja, hogy Andres apja Pablo volt. Mauro bocsánatot kér Andrestõl a korábbi viselkedése miatt, és megpróbál közelebb kerülni hozzá. Nana és Ismael elújságolják Valeriának a hírt, akit felvillanyoz annak esélye, hogy talán nem is Belinda a gyereke, hanem Andres.

113.
Don Chema és Belinda visszatér a birtokra. Valeria nem tudja, hogy az ügyvéd, aki elõtt apja mindent átíratott az õ nevére, meghamisította a papírokat. Andres izgatott, mert nagyon szeretné, ha kiderülne, hogy Valeria az anyja, de Alejandro óvatosságra inti, míg nincs meg a vizsgálat eredménye. Jorge nem tud tovább távol lenni Marciától, és beoson a kórházba.

114.
Valeriával telefonon közlik a vizsgálat eredményét. Határtalanul boldog, amikor kiderül, hogy õ Andres édesanyja. A fiú is majd kiugrik a bõrébõl örömében. Belinda követeli Valeriától, hogy utasítsa Ismaelt, adjon neki Pablo pénzébõl. Valeria közli vele, hogy a továbbiakban egyáltalán nem érdekli a sorsa. Don Chemát bosszantja, hogy Valeria megtudta az igazat.

115.
Beto elmeséli Franciscónak, hogy úgy véli, Andres meleg. Miguel közli Marciával, hogy udvarolni kezdett dona Zoraidának. Valeria nagyon boldog, amikor Andres anyának szólítja. Valeria megdöbben, amikor ügyvédjét Don Elias társaságában látja. Világos számára, hogy az ügyvédek kicserélték a nyilatkozatot. Valeria esküszik, hogy mindent elkövet azért, hogy apját végre börtönben lássa.

116.
Marcia azt képzeli, hogy visszaköltözhet a Contreras birtokra, de Valeria végül megfutamítja. Belinda felajánlja Lornának, hogy visszaköltözhet hozzájuk. A lány az egyetlen társasága, miután barátai elfordultak tõle. Miguel jelentkezik Alejandrónál Zoraida ajánlásával, de a fiúnak semmi kedve felvenni a rossz hírû munkavezetõt. Marcia elhatározza, hogy behálózza egy birtok tulajdonosát, Agustin Arismendit.

117.
Chema azt mondja Nanának, hogy amennyiben Jorge megkeresi, segíteni fog neki. Belinda Fernandóról álmodozik. Fernando pedig összefut Valeriával egy étteremben, ám azonnal össze is szólalkoznak, miután Fernando udvarolni próbál a lánynak. Nana és Ismael kapcsolatán sokat ront, hogy az asszony tartja a kapcsolatot Jorgéval, aki meggyilkolta Pablót.

118.
Valeria tombol, amiért elveszítette a pert apjával szemben, de megeszküszik, hogy nem adja fel a harcot. Marcia New Yorkba utazik, hogy Agustin Arismendi közelébe férkõzzön, és elcsábíthassa. Gabriela hirtelen rosszul lesz, mindenki aggódik a baba miatt. Az orvosok ágynyugalmat írnak elõ neki a szülésig. Marcia megtalálja legújabb áldozatát.

119.
Chema úgy gondolja, jobb, ha egy ideig nem provokálja Valeriát, és Belindát is önmérsékletre kéri. Betonak tetszik Daniela, igyekszik egyre több idõt tölteni vele. Marcia mindent bevet, hogy behálózza Arismendit, de az idõs úr nem olyan naiv, mint Gustavo volt. Miguel viszonyt folytat dona Zoraidával. Valeria arra kéri Nanát, ne higgyen el semmit az apjának.

120.
Chema megpróbálja behízelegni magát Andresnél, de a fiú egyáltalán nem ostoba. Arismendi megkéri Fernandót, hogy nézzen ki a birtokra, hogy minden rendben legyen, mire megérkezik. Valeria is épp akkor hajt kíváncsiságból az Arismendi birtokra. Mióta anyja naplójából kiderült, hogy Agustin az anyja szeretõje volt, többet szeretne megtudni róla.

121.
Amikor Valeria kilátogat az Arismendi birtokra, összefut Fernandóval. Kettejük között elsõ perctõl fogva izzik a levegõ. Valeria nehezen viseli a tolakodó férfit, akit lenyûgöz a lány határozottsága. Lorna kelletlenül ugyan, de don Chema szeretõje lesz abban a reményben, hogy az öregember megszerzi neki a letelepedéshez szükséges papírokat. Jorge semmiképp nem akarja feladni magát a rendõrségen. Belinda ráveszi Fernandót, hogy vigye el szórakozni.

122.
Alejandro szeretné, ha Andres hozzá költözne, de a fiú elõbb megvárná Valeria és Francisco esküvõjét. Alex és Daniela nagyon aggódnak látva, hogy az anyjuk bolondul Miguelért. Mindketten tudják, hogy a gátlástalan munkavezetõt csak Zoraida pénze érdekli. Anyja naplóját olasva Valeria rájön, hogy az apja nem Don Chema, hanem Agustin Arismendi.

123.
Laura, Francisco halottnak hitt felesége, magához tér a kómából. Mercedes, Francisco anyósa, azért hazudta azt, hogy lánya meghalt, hogy Francisco és Beto új életet kezdhessenek, és megszabadítsa õket a szörnyû tehertõl. Arismendi közli Fernandóval, hogy hamarosan visszatér a birtokra. Marcia mindent elkövet, hogy minél rosszabb színben tüntesse fel Agustin elõtt Valeriát.

124.
Az esküvõ elõtt álló Franciscót teljesen letaglózza a hír, miszerint halottnak hitt felesége életben van, és magához tért. Beto a hír hallatán máris indulni szeretne édesanyjához. Belinda megpróbálja lejáratni Valeriát Fernando elõtt, hogy a fiú pénzéhes nõként tüntesse fel majd nagybátyja elõtt. Marcia álma valóra válik, amikor Agustin felveti a házasság lehetõségét.

125.
Valeria nagyon szenved, amikor megtudja, hogy Laura életben van, hiszen Francisco önhibáján kívül még házas, ezért nem veheti feleségül. Érzi, hogy a kötelék a férfi és Laura között erõsebbnek bizonyul majd a szerelmüknél. Chema azt ígéri Jorgénak, hogy ügyvédje, Elias, majd kitalál valamit, hogy segítsen rajta, és megengedi, hogy a birtokon maradjon. Marcia igent mond Agustinnak.

126.
Beto már alig várja, hogy találkozhasson az édesanyjával. Francisco szenved, mert tudja, Laura mellett a helye, de közben fülig szerelmes Valeriába. Fernando felkeresi Valeriát, hogy tisztázza vele mindazt, amit Belinda mondott neki róla. Don Agustin közli Marciával, hogy házassági szerzõdést kell aláírniuk, mielõtt feleségül venné.

127.
Laura zokog a boldogságtól, amikor férjét és fiát meglátja. Mercedes feltett szándéka, hogy minden eszközzel távol tartja Valeriát Franciscotól. Alejandro azt tanácsolja Andresnek, vigye el Valeriát nyaralni valahová, hogy kiheverje a gyors szakítást Franciscóval. Fernando megbízza Rault, hogy tudjon meg mindent Valeria San Romanról.

128.
Marcia pénzéhes nõnek állítja be Valeriát, és mindent elkövet annak érdekében, hogy Agustin ne akarjon találkozni vele. Belinda megsértõdik, amikor Fernando elutasítja, és egyre jobban gyûlöli Valeriát, mert érzi, hogy az orvosnak õ jobban tetszik. Mercedes örül, hogy a gyógytornász vállalja, hogy elkíséri õket a birtokra.

129.
Az orvos közli Franciscóval, hogy Laura hamarosan elhagyhatja a kórházat. Francisco nem örül annak, hogy Mercedes is a birtokra költözik majd. Zoraida azt szeretné, ha társulnának Franciscóval, de Alejandro nincs meggyõzõdve errõl. Daniela s fivére attól félnek, Miguel elcsavarja az anyjuk fejét.

130.
Fernando folyton Valeria nyakára jár, de a lány azt állítja, hogy nem tetszik neki a férfi. Francisco belemegy abba, hogy Javier végre kizizesse az óriási összeget, amit don Chema kért a társulásból való kilépésért, így örökre megszabadulnak tõle. Mercedes mindent elkövet, hogy Laura magabiztosabb legyen. Semmiképp se szeretné, ha Valeria elhódítaná a lányától Franciscót.

131.
Marcia megjelenik a Contreras birtokon, és közli, hogy férjhez ment Agustin Arismendihez. Mariela, a gyógytornász, folyamatosan azzal biztatja Laurát, hogy egyszer még a saját lábán fog tudni járni. Chema felajánlja Miguelnek, hogy segít kifosztani Zoraidát. Agustin Fernandóval üzen Valeriának, hogy találkozni szeretne vele, de a lány elutasítja a meghívást.

132.
Miguel mindenáron rá akarja venni Zoraidát, hogy házasodjanak össze, ám amikor a házassági szerzõdésrõl hall, elmegy a kedve az egésztõl. Marcia szövetségest keres Belindában. Nem szeretné, ha újdonsült férje fülébe jutna csapodár elõélete. Mercedes pénzt ajánl Franciscónak, hogy megszakítsa az üzleti viszonyt Valeriával.

133.
Valeria hiába próbálja elmondani Agustinnak, miféle nõszemély Marcia, apja azt hiszi, hogy mindenki túloz. Jorge elmondja Nanának, hogy titokban újra összejött Marciával. Mercedes meglátogatja Valeriát, és követeli, hogy tartsa magát távol Franciscotól. Valeria kitessékeli a házból.

134.
Zoraidának kedvére való, hogy Beto udvarol Danielának. Agustin szeretné, ha Marcia és Valeria félretennék gyûlölködésüket, és a kedvéért meptóbálnának összebarátkozni. Ezt persze, mindkét fél mereven elutasítja. Francisco rettentõ dühös lesz, amikor tudomást szerez Mercedes Valeriánál tett látogatásáról, és követeli, hogy hagyja el a házát.

135.
Alejandro határtalanul boldog, mivel Andres hosszas kérlelés után elhatározta, hogy odaköltözik hozzá. Laura szeretne megismerkedni Valeriával, de Valeriának nemigen tetszik az ötlet. Fernando folyamatosan ostromolja Valeriát, aki bármennyire is tiltakozik, szemmel láthatóan kedveli a szenvedélyes férfit. Lorna közli don Chemaval, hogy gyermeket vár tõle.

136.
Valeria nagyon aggódik a Francisco feleségével való találkozás miatt, ám amikor Laura megérkezik, belátja, hogy Gabrielának igaza volt, és Laura valóban nagyon jó és kedves ember. Francisco meglepõdik, amikor megtudja, hogy Laura Valeriával találkozik. Marcia megbízza Miguelt, hogy béreljen Jorgénak egy lakást. Zoraida beleegyezik abba, hogy Miguel felesége legyen.

137.
Laura nagyon kedveli Valeriát, úgy érzi, akár barátnõk is lehetnének, ám Franciscónak nem igazán tetszik az ötlet. Agustin szeretné elérni, hogy Marcia és Valeria békében elviseljék egymást, de erre egyre kevesebb esélyt lát. Hiába figyelmeztetik arra, hogy Marcia gonosz, számító, és pénzéhes, Agustin túlzásnak tartja a vádakat.

138.
Marcia megfenyegeti Nanát, hogy amennyiben bárkinek is elárulja, hogy újra viszonya van Jorgéval, annak épp Jorge látja majd kárát. Mercedes folyamatosan áskálódik Valeria ellen. Mindenáron el akarja távolítani õt Francisco közelébõl. Agustin egyáltalán nem örül annak, hogy unokája meleg. Andrest elszomorítja a nagyapja reakciója.

139.
Laura és Mercedes felkeresik Valeriát, hogy Mercedes bocsánatot kérjen korábbi viselkedéséért. Mercedes csakhamar a tárgyra tér. Azt kéri, hogy megvásárolhassa Valeria részét a cégbõl. Daniela és Alejandro ki nem állhatják Miguelt, de hiába próbálják lebeszélni anyjukat arról, hogy feleségül menjen hozzá. Valeria végül enged Fernandónak, de utána furdalja a lelkiismeret.

140.
Belinda közli Lornával, hogy muszáj elvetetnie a gyereket. Fernando nem hajlandó segíteni, de végül talál egy asszonyt, aki elvállalja az abortuszt. Raul egyre inkább érdeklõdik Patricia iránt, ami a lányt nagyon meglepi. Amikor Beto egy pillanatra magára hagyja Danielát Mercedesszel, nagyanyja azonnal megbántja a lányt. Beto felháborodik az idõs hölgy viselkedésén.

141.
Belindának nagyon rosszul esik, hogy Beto nagyanyja azt hiszi, ki akarja használni az unokáját. Chema mindenáron újra részesedést akar szerezni a borászatból. Felkeresi Agustint, és megfenyegeti, hogy amennyiben nem segít neki, számíthat a bosszújára. Valeria nagy nehezen mégis elfogadja apja meghívását, de a látogatás botrányos véget ér.

142.
Fernandónak elege van abból, hogy Valeria úgy viselkedik, mintha õ lenne a férfi a kapcsolatukban. Kijelenti, hogy nem fogja keresni, ezúttal megvárja, hogy Valeria jelentkezzen. Mauro bejelenti Gabrielának, hogy a városba költözik Lornával. Válaszul arra, hogy Chema megverette Ismaelt, Valeria is felfogad néhány verõegényt, hogy bánjanak el az apjával.

143.
Laura közli Franciscoval, hogy az apai örökségét szívesen befektetné a cégbe, hogy így segítsen férje anyagi gondjain. Mauro lefotózza az út szélén enyelgõ Marciát és Miguelt. Chema rettentõ dühös, amiért Belinda nem maradt Lornával, és a lány megszökött, még mielõtt elvégezték volna rajta az abortuszt.

144.
Belinda teljesen kétségbe esik, amikor megtudja, hogy Cecilia valójában az anyja. Hallani sem akar róla, az asszony hiába is magyarázza neki, hogy Don Chema azt hazudta neki, hogy a lánya halva született. Mauro megzsarolja Miguelt az út szélén róla és Marciáról készült fotókkal.

145.
Amado atya felhatalmazást kapott a gyónási titok megszegésére, így végre elmehet a rendõrségre, hogy vallomást tegyen Marcia korábbi tetteirõl, és mindarról, amit ezek után tervez. A rendõrök váratlanul betoppannak az Arismendi birtokra, és bilincsben viszik el Marciát. Agustin még ekkor is azt hiszi, felesége ártatlan.

146.
Valeriát nagyon bántja, hogy apja a történtek ellenére is inkább Marciának hisz, mint neki. Francisco felajánlja Zoraidának, hogy Laura kivásárolja a részüket a közös vállalkozásból. Marcia mindent tagad, Amado atya vádait pedig igen nehéz bizonyítani. Marciát egyelõre hazaengedik, Francisco pedig azt fontolgatja, hogy a családjával elköltöznek a birtokról.

147.
Valeria dühöng, amiért Marciát egyelõre szabadon engedték és attól retteg, hogy ezúttal sem hoz kielégítõ eredményt a nyomozás. Belindát tüdõgyulladással kórházba szállítják és Chema láthatóan aggódik az állapta miatt. Zoraida, Andres és Alejandro úgy döntenek, eladják Laurának az üzletrészüket. Valeria bevallja a fiának, hogy, noha Fernandót rendkívül vonzónak találja, még mindig Franciscót szereti.

148.
Patricia megkeseredett mióta egy balesetben meghalt a családja és Raul hiába is próbálja kirángatni depressziójából. Marcia ideges lesz kissé, amikor megtudja, hogy hazugságvizsgálatnak vetik alá, de sikerül becsapnia a gépet. Zoraida és Miguel a házasságukra készülnek. Fernando szeretné, ha Valeriával elutaznának, hogy a lányt kicsit kizökkentse a problémák sokaságából.

149.
Chema felkeresi Marciát és bogarat ültet a fülébe azzal, hogy azt állítja, nagy bajba kerülhet, amennyiben a rendõrség rájön, hogy a kocsiját megjavíttatta Lulu meggyilkolása után. Jorge nem hallgat Valeriára, hajlandó mindenkit megtagani, ha szíve hölgyével lehet. Fernando közli Franciscóval, hogy többé nem akarja Valeria közelében látni.

150.
Javier azt tanácsolja Franciscónak, hogy döntse el, melyik nõvel akar maradni. A férfi bármennyire szerelmes is Valeriába, képtelen elhagyni Laurát. Mercedes ismét azért könyörög lányának, hogy vegye rá Franciscót, hogy engedje visszeköltözni, de a férfi hajthatatlan. Az orvös közli Chemával, hogy Belinda AIDS-es.

151.
Valeria megdöbben, amikor megismerkedik Ceciliával. Belinda pedig hallani sem akar az anyjáról. Marcia örül, hogy a poligráfos vizsgálat jól sikerült, így Agustint teljesen meggyõzte az ártatlanságáról. Nana nagyon szenved Jorge letartóztatása miatt. Andres szomorú, amiért nagyapja nem tudja elfogadni a másságát.

152.
Valeria elállja Marcia útját a kocsijával, és kiszáll, hogy beolvasson neki. Marcia saját fejét beveri a kocsiba, míg fel nem szakad a bõr, hogy azt mondhassa, Valeria megverte. Ismerve Valeria temperamentumát, senki sem hiszi el, hogy nem õ bántalmazta apja feleségét. Fernando kérésére azonban Marcia visszavonja a feljelentést, és Valeriát kiengedik a fogdából. Mercedes látja, hogy már nem költözhet vissza a birtokra, ezért úgy dönt, visszautazik Houstonba.

153.
Chema tombol a dühtõl, amikor megtudja, hogy Zoraida és Andres eladták az üzletrészüket Laurának, így többé nem lehet társtulajdonosa a cégnek. Marcia találkozik Nanával, és megkísérli Valeria ellen fordítani. Bebeszéli neki, hogy Valeria adhatta fel Jorgét, ezért tartóztatták le. Chema utasítja Miguelt, hogy leckéztesse meg Lornát. Mivel Chema megfenyegette Franciscót, a férfi feljelentést tesz a rendõrségen.

154.
Miután Marcia felveti, hogy elhagyja, Agustin úgy dönt, megváltoztatja a végrendeletét, és mindent Marciára hagy. Az összevert és megerõszakolt Lornát a földeken találják meg a parasztok. A lány nem hajlandó kórházba menni, nehogy kitoloncolják, ezért Amado atya egy ismerõs orvost hív hozzá. Valeria beleegyezik abba, hogy Fernando elvigye a Bahamákra nyaralni.

155.
Marcia bosszút forral Valeria ellen, és Miguelt szeretné bevonni a terveibe. Valeria megvalósítja egyik álmát, végre megnyitja az ingyenes iskolát a parasztok gyerekeinek. Laura hosszas gyógytorna után végre képes mankóval járni. Danielánál megindul a szülés, Zoraida sietve beviszi õt a kórházba. Valeria nagyon örül Vivi látogatásának, és amikor dona Elvirát is meglátja, már tudja, hogy ezúttal Chema számára nincs menekvés.

156.
Agustin meglátogatja Fernandót, és elmondja, mennyire bántja, hogy Valeria nem hajlandó békét kötni Marciával. A rendõrség letartóztatja Chemát, aki nem tudja, mire vélni a dolgot, ám amikor meglátja Elvirát Valeria társaságában a rendõrségen, már tudja, hogy ezúttal el fogják ítélni. Belinda hiába fordul Chema ügyvédjéhez, Eliashoz, mert a férfi tudja, hogy nem segíthet. Azonnal menekülni kezd, hiszen a törvénytelenségekben õ is benne volt.

157.
Vivi felkeresi Franciscót, és arra kéri, fontolja meg, nem akar-e visszatérni Valeriához, hiszen mindenki számára világos, hogy szeretik egymást. Mauro elhatározza, hogy Mexikóba utazik Lornával, és ott feleségül veszi, hogy könnyebben kapjon majd letelepedési engedélyt. Marcia sajnálja a Chemával történteket, és segíteni szeretne rajta.

158.
Valeria közli Nanával, hogy Jorge öngyilkos lett a klininkán, ahová beutalták, és meghalt. Marciát megviseli a hír, mert õszintén szerette a fiút. Miguel azt tanácsolja Marciának, kombinálja férje vágyfokozó tablettáját valamivel, így halála természetesnek tûnik majd. Patricia képtelen megszeretni saját kisfiát, ezért elhatározza, hogy Nanáék gondjaira bízza.

159.
Chemát a fogdából átszállítják egy börtönbe. Tudja, hogy az ítélete súlyos lesz, ezért a szökést fontolgatja. Valeria azt kéri Belindától, hogy pár napon belül hagyja el a birtokot. Francisco egyre inkább úgy véli, jobb, ha visszaköltözik a városba, mert akkor könnyebben elfelejthetné Valeriát. Nana szeretné, ha kiadnák Jorge könyvét. Valeria megígéri, hogy segít neki kiadót találni.

160.
Agustin váratlanul meghal, Valeria pedig biztosra veszi, hogy Marcia ölte meg. Noha a boncolás során nem találnak idegenkezûségre utaló nyomot, Marcia is tudja, hogy Valeria nem adja fel egykönnyen. Francisco felkeresi Valeriát, és nem tudnak ellenállni a kísértésnek. Valeria bevallja Fernandónak, hogy megcsalta õt Franciscóval. A férfi a Contreras birtokra hajt, és összeverekszik vetélytársával.

161.
Beto rettentõ dühös, nem hajlandó elfogadni, hogy apja vissza akar térni Valeriához, és elhagyja Laurát. Valeriának meggyõzõdése, hogy Marcia megölte Agustint, a temetõben is csaknem ráront a terhes Marciára. Amikor az ügyvéd felolvassa Don Agustin végrendeletét, Marcia elképed, Agustin ugyanis neki csak életjáradékot biztosított, minden vagyonát születendõ gyermekére hagyta.

162.
Laura, miután meglátogatta Valeriát, közli Franciscócal, hogy lemond róla, és nem áll a boldogságuk útjába. Zoraida felháborodik, amikor rájön, hogy Miguel együtt van Marciával. Betonak meggyõzõdése, hogy anyja azért kapott szívrohamot, mert Francisco el akarta hagyni. A kórházba sietõ Valeriával sem bánik kesztyûs kézzel.

164.
Francisco úgy dönt, elköltözik a birtokról, és átengedi azt Laurának. Beto inkább dona Zoraida házában lakna, hogy ne kelljen elviselnie Mercedest. A végrendeletben Agustin kikötötte, hogy amennyiben Marcia gyerekérõl kiderül, hogy nem az övé, vagy netalán meghal, Marcia nem kap egy vasat se, ezért, miután elveszíti a babát, póthasat hord, hogy ne tûnjön fel senkinek.

165.
Mauro úgy dönt, Mexikóba utazik, hogy összeházasodhasson Lornával. Beto szeretné a saját nevére venni Daniela gyerekét. Chema mindenáron meg akar szökni a börtönbõl, de Belindára nem számíthat, mert a lány újból drogozik és az összes pénzét ellopták, miközben kábultan feküdt. Belinda Marciától kér segítséget, de õ nem hajlandó befogadni.

166.
Franciscónak rosszul esik, hogy Valeriát Fernando társaságában találja a medencénél, de Valeriától megtudja, hogy a férfi érdeklõdik Vivi iránt. Dona Zoraida arra biztatja lányát, hogy tegyen végre Beto kedvére. Javier kórházba szállítja Gabrielát, akinél megindul a szülés. Mauro végre megtalálja a boldogságot Lorna oldalán. Dona Elvira arra biztatja Vikit, hogy fogadja el Fernando közeledését.

167.
Valeria és Francisco az esküvõt tervezgetik. Beto azt tervezi, hogy a szálloda bárjában fog dolgozni, hogy bebizonyítsa, felelõs ember lett belõle. Mercedes képtelen lenyelni, hogy Valeria megütötte. Laura bele sem mer gondolni, miket mondhatott anyja Valeriának. A börtönkórház orvosa ugyanaz a férfi, aki annak idején elcserélte Andrest. Chema ismét számít a segítségére, hogy megszökhessen.

168.
Dona Zoraida úgy véli, meg kell vigasztalnia Fernandót Valeriával való szakítása után, ezért felkeresi a rendelõjében, hogy elcsábítsa. Cecilia felkeresi Valeriát, hogy segítsen kifizetni Belinda kezeltetését. Valeria gondolkodás nélkül igent mond, de nem akarja, hogy Belinda tudjon róla. Mivel kiderül, hogy a könnyûvérû Belinda AIDS-es, sokaknak van félnivalójuk.

169.
Zoraida és Laura aggódnak, hogy fiaikat esetleg megfertõzte Belinda. Daniela is ideges, mert Betónak hosszú ideig viszonya volt a lánnyal. Francisco kijelenti, hogy amennyiben Valeria befogadja a házába Belindát, õ elköltözik. Mindenki örül, amikor a fiúk AIDS-tesztje negatívnak bizonyul. Fernando azt fontolgatja, hogy Vivi után megy Spanyolországba.

170.
Két búvár egy csontvázat talál a tenger fenekén. A rendõrség nyomozni kezd a környéken korábban eltûnt nõk után. Belinda meglátogatja Chemát, és elmondja neki, hogy már rájött, õ a gonosz és Valeria az, aki jó, majd örökre elbúcsúzik tõle. Beto és Daniela összeházasodnak. Chema a börtön orvosával és egy õrrel szövetkezve, koporsóba rejtõzve akar megszökni a börtönbõl.

171.
Mauro szeretne mindenkitõl bocsánatot kérni, mielõtt visszatér Mexikóba. A nyomozók rájönnek, hogy olyan személyt kell keresniük, akinek az eltûnését nem jelentették. Amado atya egykori vallomása alapján jut eszükbe Paula, Marcia testvére. Miguel segít elszállítani don Chema koporsóját, de amint felnyitja a fedelét, don Chema szitává lövi. Chema temetésén Valeria felveti, hogy fel kéne nyitni a koporsót a bizonyosság kedvéért, de lebeszélik róla.

172.
Valeria Marciára támad, és miután meggyõzõdött arról, hogy álpocakja van, és nem is terhes, meg akarja verni. Ám Marcia orvul leüti, majd megkötözi az eszméletlen Valeriát. Hajót bérel, hogy ugyanott vesse a tengerbe, ahol korábban Paulát. A kikötõben azonban feltûnik valakinek, hogy egy eszméletlen nõt cipelnek a fedélzetre, és értesítik a rendõrséget. Õrült hajsza kezdõdik.

Megosztom másokkal: