Triunfo del amor tartalma

TRIUNFO DEL AMOR – Marichuy – a szerelem diadala tartalma:

1-2.
Victoria sikeres üzletasszony. Boldogságát csupán az árnyékolja be, hogy évekkel korábban, amikor elgázolta egy autó és kórházba került, kislánya örökre elveszett. Folyton imádkozik a Szûzanyához, hogy vezérelje útjába elveszett lányát. Marichuyt az apácák nevelték az árvaházban. Minden vágya, hogy modell lehessen. Juan Pablo, Bernarda fia visszatér a városba, hogy átvegye a parókiáját.

2-3.
Marichuyt az apácák nevelték az árvaházban. Minden vágya, hogy modell lehessen. Juan Pablo, Bernarda fia visszatér a városba, hogy átvegye a parókiáját. Mint oly sokszor, Victoria ismét felidézi magában a múltat, amikor dona Bernarda elzavarta õt a háztól, miután kiderült, hogy gyermeket vár fiától, az anyja akaratából papnak készülõ Juan Pablótól.

3-4.
Mint oly sokszor, Victoria ismét felidézi magában a múltat, amikor dona Bernarda elzavarta õt a háztól, miután kiderült, hogy gyermeket vár fiától, az anyja akaratából papnak készülõ Juan Pablótól. Victoria bevallja barátnõjének, Antonietának, hogy már bánja, hogy annak idején nem mondott el mindent a múltjáról férjének, Osvaldónak.

4-5.
Victoria bevallja barátnõjének, Antonietának, hogy már bánja, hogy annak idején nem mondott el mindent a múltjáról férjének, Osvaldónak. Az árvaház számára rendezett adománygyûjtõ divatbemutatón találkozik Marichuy és Victoria mostohafia. A fiú azonnal beleszeret a gyönyörû lányba.

5-6.
Az árvaház számára rendezett adománygyûjtõ divatbemutatón találkozik Marichuy és Victoria mostohafia. A fiú azonnal beleszeret a gyönyörû lányba. Bernarda felidézi magában múltját, ami gyakran kísérti õt. Fiatalon teherbe esett Gonzalótól, aki nem árulta el neki, hogy házas. Amint Bernarda tudomást szerzett róla, felgyújtotta a férfi házát.

6-7.
Bernarda felidézi magában múltját, ami gyakran kísérti õt. Fiatalon teherbe esett Gonzalótól, aki nem árulta el neki, hogy házas. Amint Bernarda tudomást szerzett róla, felgyújtotta a férfi házát. Juan Pablo éppen abban a templomban tiszteletes, ahová Victoria jár imádkozni, és egy napon találkoznak is. Juan Pablo örömmel látja, ám Victoria, akivel annak idején elhitették, hogy a fiú hallani sem akar sem róla, sem születendõ gyermekérõl, nagyon ellenséges.

7-8.
Juan Pablo éppen abban a templomban tiszteletes, ahová Victoria jár imádkozni, és egy napon találkoznak is. Juan Pablo örömmel látja, ám Victoria, akivel annak idején elhitették, hogy a fiú hallani sem akar sem róla, sem születendõ gyermekérõl, nagyon ellenséges. Juan Miguel nem nyugszik, míg fel nem keresi Marichuyt. Szerencséjére a lány, aki épp elérte a nagykorúságot, ekkor hagyja el a zárdát, hogy önálló életet kezdjen.

8-9.
Juan Miguel nem nyugszik, míg fel nem keresi Marichuyt. Szerencséjére a lány, aki épp elérte a nagykorúságot, ekkor hagyja el a zárdát, hogy önálló életet kezdjen. Osvaldo és Victoria felháborítónak tartják lányuk, Fernanda viselkedését. Marichuy kivesz egy lakást, ahová társbérlõt keres. Két lány jelentkezik a hirdetésre: a szerény Nati és a kacér, pénzsóvár Linda.

9-10.
Osvaldo és Victoria felháborítónak tartják lányuk, Fernanda viselkedését. Marichuy kivesz egy lakást, ahová társbérlõt keres. Két lány jelentkezik a hirdetésre: a szerény Nati és a kacér, pénzsóvár Linda. A lányok megegyeznek, hogy hármasban bérelik majd a lakást, így a költségek is megoszlanak. Linda véletlenül találkozik Osvaldóval, és arra számít, hogy elcsábítja a jóképû színészt.

10-11.
A lányok megegyeznek, hogy hármasban bérelik majd a lakást, így a költségek is megoszlanak. Linda véletlenül találkozik Osvaldóval, és arra számít, hogy elcsábítja a jóképû színészt. Marichuy válogatásra megy a Televisa stúdiójába, ahol összefut Osvaldóval. A férfi ajánlólevelet ír neki, amivel jelentkezhet modellnek Victoriánál.

11-12.
Marichuy válogatásra megy a Televisa stúdiójába, ahol összefut Osvaldóval. A férfi ajánlólevelet ír neki, amivel jelentkezhet modellnek Victoriánál. Milagros reménykedik, hogy Juanjo is talál magának párt a szomszédba költözõ három lány közül. Victoria arra gyanakszik, hogy Marichuynak köze van a férjéhez, ezért felveszi modellnek, hogy szem elõtt tarthassa.

12-13.
Milagros reménykedik, hogy Juanjo is talál magának párt a szomszédba költözõ három lány közül. Victoria arra gyanakszik, hogy Marichuynak köze van a férjéhez, ezért felveszi modellnek, hogy szem elõtt tarthassa. Marichuy fültanúja lesz annak, hogy az általa Fabianként ismert fiút Victoria Juan Miguelnek szólítja. Nagyon csalódott, amiért a fiú hazudott neki.

13-14.
Marichuy fültanúja lesz annak, hogy az általa Fabianként ismert fiút Victoria Juan Miguelnek szólítja. Nagyon csalódott, amiért a fiú hazudott neki. Fernanda épp a szülinapi bulijára tervezendõ ruháról beszél anyjával, amikor belép Marichuy. Az elkényeztetett lány megalázza, amiért félbeszakította a beszélgetést.

14-15.
Fernanda épp a szülinapi bulijára tervezendõ ruháról beszél anyjával, amikor belép Marichuy. Az elkényeztetett lány megalázza, amiért félbeszakította a beszélgetést. Juan Miguel kölcsönkéri Pipino lakását és felviszi Marichuyt, de a lány felháborodottan távozik, amikor rájön, hogy a fiú azt képzeli róla, könnyûvérû nõ.

15-16.
Juan Miguel kölcsönkéri Pipino lakását és felviszi Marichuyt, de a lány felháborodottan távozik, amikor rájön, hogy a fiú azt képzeli róla, könnyûvérû nõ. Milagros nagyon szeretné megszerezni magának Don Napot, ám a tûzoltó a hasát szereti ugyan, de elkötelezõdni nem akar. Osvaldo félti a házasságát, mert Victoria többet törõdik a munkájával, mint a családdal.

16-17.
Milagros nagyon szeretné megszerezni magának Don Napot, ám a tûzoltó a hasát szereti ugyan, de elkötelezõdni nem akar. Osvaldo félti a házasságát, mert Victoria többet törõdik a munkájával, mint a családdal. Marichuy a Szûzanyához imádkozik éppen, amikor Juan Pablo atya észreveszi. Osvaldo és Victoria partit rendeznek.

17-18.
Marichuy a Szûzanyához imádkozik éppen, amikor Juan Pablo atya észreveszi. Osvaldo és Victoria partit rendeznek. Az intrikus Ofelia a tudtuk nélkül meghívja a bulvársajtót is az eseményre. Bernarda megesketi Tomasát, hogy egy szót sem szól Juan Pablónak Victoriáról.

18-19.
Az intrikus Ofelia a tudtuk nélkül meghívja a bulvársajtót is az eseményre. Bernarda megesketi Tomasát, hogy egy szót sem szól Juan Pablónak Victoriáról. Linda eltökélt szándéka, hogy elcsábítja Osvaldo Sandovalt, és arra számít, hogy a gazdag férfi majd eltartja és drága ajándékokkal halmozza el.

19-20.
Linda eltökélt szándéka, hogy elcsábítja Osvaldo Sandovalt, és arra számít, hogy a gazdag férfi majd eltartja és drága ajándékokkal halmozza el. Victoria egy napon észreveszi az utcán a férfit, aki gyalázatosan bánt vele fiatalkorában, és aki végül megerõszakolta. Fernanda és Federico CD-ket dobálnak egy boltban. A rendõrség beviszi õket a fogdába.

20-21.
Victoria egy napon észreveszi az utcán a férfit, aki gyalázatosan bánt vele fiatalkorában, és aki végül megerõszakolta. Fernanda és Federico CD-ket dobálnak egy boltban. A rendõrség beviszi õket a fogdába. Victoria elmeséli otthon, hogy kirúgta Marichuyt, és meglepõdik Osvaldo és Jan Miguel rosszalló megjegyzésein. Juan Miguel meglátogatja a lányt, aki közli vele, hogy soha többé nem megy vissza a divatházba.

21-22.
Victoria elmeséli otthon, hogy kirúgta Marichuyt, és meglepõdik Osvaldo és Jan Miguel rosszalló megjegyzésein. Juan Miguel meglátogatja a lányt, aki közli vele, hogy soha többé nem megy vissza a divatházba. Linda folyamatosan hívogatja Osvaldót, mindent elkövet, hogy meghódítsa a híres színészt. Osvaldo új filmjét nem fogadja lelkesen a közönség és a kitikusok sem.

22-23.
Linda folyamatosan hívogatja Osvaldót, mindent elkövet, hogy meghódítsa a híres színészt. Osvaldo új filmjét nem fogadja lelkesen a közönség és a kitikusok sem. Miután Marichuy nem jelenik meg a munkahelyén, Victoria felkeresi otthon, de a lány közli vele, hogy nem tûri, hogy megalázza, ezért eszében sincs visszamenni. Victoria figyelmezteti, hogy élete nagy lehetõségét hagyja ki.

23-24.
Miután Marichuy nem jelenik meg a munkahelyén, Victoria felkeresi otthon, de a lány közli vele, hogy nem tûri, hogy megalázza, ezért eszében sincs visszamenni. Victoria figyelmezteti, hogy élete nagy lehetõségét hagyja ki. Bernarda rosszul lesz a kórházban, Marichuy, aki épp a beteg gyerekeket látogatta meg, mellette marad, míg haza nem engedik. A szigorú Bernarda megkedveli az önzetlenül segítõ lányt.

24-25.
Bernarda rosszul lesz a kórházban, Marichuy, aki épp a beteg gyerekeket látogatta meg, mellette marad, míg haza nem engedik. A szigorú Bernarda megkedveli az önzetlenül segítõ lányt. Marichuy teljesen összeomlik, amikor Victoria úgy mutatja be neki Juan Miguelt, mint a fiát. A lány nem hajlandó megbocsátani szerelmének, hogy eltitkolta elõle valódi kilétét.

25-26.
Marichuy teljesen összeomlik, amikor Victoria úgy mutatja be neki Juan Miguelt, mint a fiát. A lány nem hajlandó megbocsátani szerelmének, hogy eltitkolta elõle valódi kilétét. Osvaldót érzékenyen érinti, hogy mozifilmje bukása miatt felbontották a szerzõdését, és nem õ kapja a sorozat fõszerepét. Férje tiltakozása ellenére Victoria egy autót vesz Fernanda születésnapjára.

26-27.
Osvaldót érzékenyen érinti, hogy mozifilmje bukása miatt felbontották a szerzõdését, és nem õ kapja a sorozat fõszerepét. Férje tiltakozása ellenére Victoria egy autót vesz Fernanda születésnapjára.Marichuy, Juan Pablo atya és a közösség fiataljai örülnek, hogy egy névtelen adományzónak köszönhetõen az orvosok megmentették a kis Martincito életét. Egyikõjük sem tudja, hogy Juan Miguel vette meg a hiányzó orvosi mûszert a kórháznak.

27-28.
Marichuy, Juan Pablo atya és a közösség fiataljai örülnek, hogy egy névtelen adományzónak köszönhetõen az orvosok megmentették a kis Martincito életét. Egyikõjük sem tudja, hogy Juan Miguel vette meg a hiányzó orvosi mûszert a kórháznak.Fernanda születésnapi partiján Rodolfo is megjelenik. Victoria képtelen leplezni a férfi iránt érzett gyûlöletét.

28-29.
Fernanda születésnapi partiján Rodolfo is megjelenik. Victoria képtelen leplezni a férfi iránt érzett gyûlöletét.Osvaldo felkeresi az otthonában Federicót, és megfenyegeti, hogy ne menjen többé a lánya közelébe. Már világosan látja, hogy Rodolfo sem az a menõ üzletember, akinek a partin kiadta magát.

29-30.
Osvaldo felkeresi az otthonában Federicót, és megfenyegeti, hogy ne menjen többé a lánya közelébe. Már világosan látja, hogy Rodolfo sem az a menõ üzletember, akinek a partin kiadta magát.Victoria gyónni megy templomba, és a gyóntatófülkében közli az elképedt Juan Miguellel, hogy gyermeke született tõle.

30-31.
Victoria gyónni megy templomba, és a gyóntatófülkében közli az elképedt Juan Miguellel, hogy gyermeke született tõle.Victoria csak haragot érez Juan Pablo iránt, mert hosszú évekig abban a hitben élt, hogy magára hagyta, amikor teherbe esett tõle, mivel dona Bernarda elhitette vele, hogy fiát nem érdekli a sorsa.

31-32.
Victoria csak haragot érez Juan Pablo iránt, mert hosszú évekig abban a hitben élt, hogy magára hagyta, amikor teherbe esett tõle, mivel dona Bernarda elhitette vele, hogy fiát nem érdekli a sorsa. Marichuy hallja, amikor Pipino és Antonieta Juan Miguel korábbi barátnõjérõl beszélnek, és nagyon féltékeny lesz.

32-33.
Marichuy hallja, amikor Pipino és Antonieta Juan Miguel korábbi barátnõjérõl beszélnek, és nagyon féltékeny lesz.Juan Pablo elhatározza, hogy életét lánya felkutatásának szenteli, de Bernarda minden erejével igyekszik lebeszélni errõl.

33-34.
Juan Pablo elhatározza, hogy életét lánya felkutatásának szenteli, de Bernarda minden erejével igyekszik lebeszélni errõl.Victoriát aggasztja Rodolfo Padilla felbukkanása. Érzi, hogy semmi jóra nem számíthat. Rodolfo megparancsolja fiának, hogy szöktesse meg Fernandát, és titokban vegye feleségül.

34-35.
Victoriát aggasztja Rodolfo Padilla felbukkanása. Érzi, hogy semmi jóra nem számíthat. Rodolfo megparancsolja fiának, hogy szöktesse meg Fernandát, és titokban vegye feleségül.Bernarda felkeresi az irodájában Victoriát, és nagyon felbõszíti, hogy Victoria megtiltja a biztonságiaknak, hogy valaha is beengedjék az épületbe. Juanjo meghívja Lindát és a lányokat vacsorára.

35-36.
Bernarda felkeresi az irodájában Victoriát, és nagyon felbõszíti, hogy Victoria megtiltja a biztonságiaknak, hogy valaha is beengedjék az épületbe. Juanjo meghívja Lindát és a lányokat vacsorára. Juan Miguel arra kéri Marichuyt, egy ideig még titkolják a kapcsolatukat. Pipino és Antonieta meglátják Osvaldót egy étteremben Lindával, aki folyton ölelgeti és csókolgatja a férfit.

36-37.
Juan Miguel arra kéri Marichuyt, egy ideig még titkolják a kapcsolatukat. Pipino és Antonieta meglátják Osvaldót egy étteremben Lindával, aki folyton ölelgeti és csókolgatja a férfit.Tomasa elmondja Juan Pablónak, hogy dona Bernardát rémálmok és kényszerképzetek gyötrik.

37-38.
Tomasa elmondja Juan Pablónak, hogy dona Bernardát rémálmok és kényszerképzetek gyötrik. Linda elfogadja az eljegyzési gyûrût Juanjótól, de a lányok legnagyobb megrökönyödésére nem hajlandó lemondani az Osvaldóval való találkákról sem.

38-39.
Linda elfogadja az eljegyzési gyûrût Juanjótól, de a lányok legnagyobb megrökönyödésére nem hajlandó lemondani az Osvaldóval való találkákról sem.Victoria és Osvaldo egy romantikus éjszakát töltenek el egy szállodában, és megígérik egymásnak, hogy mindent elkövetnek, hogy mûködjön a házasságuk. Bernarda elhatározza, hogy mindenáron távol tartja fiát Victoriától.

39-40.
Victoria és Osvaldo egy romantikus éjszakát töltenek el egy szállodában, és megígérik egymásnak, hogy mindent elkövetnek, hogy mûködjön a házasságuk. Bernarda elhatározza, hogy mindenáron távol tartja fiát Victoriától.Marichuy meglátogatja dona Bernardát, aki betegnek tetteti magát, hogy elvonja fia figyelmét, és Juan Pablo felhagyjon kislánya megkeresésével. Osvaldo szakít Lindával, aki megesküszik, hogy ezt nem hagyja annyiban.

40-41.
Marichuy meglátogatja dona Bernardát, aki betegnek tetteti magát, hogy elvonja fia figyelmét, és Juan Pablo felhagyjon kislánya megkeresésével. Osvaldo szakít Lindával, aki megesküszik, hogy ezt nem hagyja annyiban.Linda a Victoriát szállító autó elé ugrik, a sofõr már nem tud megállni. Victoria bekíséri a kórházba a lányt, eszébe sem jut, hogy szándékosan okozta a balesetet. Linda a helyzetet kihasználva munkát kér Victoriától.

41-42.
Linda a Victoriát szállító autó elé ugrik, a sofõr már nem tud megállni. Victoria bekíséri a kórházba a lányt, eszébe sem jut, hogy szándékosan okozta a balesetet. Linda a helyzetet kihasználva munkát kér Victoriától.Marichuyt választják a következõ divatbemutató sztármodelljének. A becsületes Cruz visszaadja Osvaldo leejtett pénztárcáját, hálából a férfi felveszi kertésznek.

42-43.
Marichuyt választják a következõ divatbemutató sztármodelljének. A becsületes Cruz visszaadja Osvaldo leejtett pénztárcáját, hálából a férfi felveszi kertésznek.Juan Miguel hiába kérdezi anyját, mit keresett Bernarda a házukban, Victoria nem hajlandó beszélni róla. A divatbemutatón Marichuy hatalmas sikert arat. Victoriát nagyon zavarja, hogy Rodolfo Padilla is elment a bemutatóra.

43-44.
Juan Miguel hiába kérdezi anyját, mit keresett Bernarda a házukban, Victoria nem hajlandó beszélni róla. A divatbemutatón Marichuy hatalmas sikert arat. Victoriát nagyon zavarja, hogy Rodolfo Padilla is elment a bemutatóra.Antonieta és Pipino rajtakapják Marichuyt, amint Juan Miguellel csókolózik. Antonieta azt tanácsolja, tartsa távol magát a fiútól.

44-45.
Antonieta és Pipino rajtakapják Marichuyt, amint Juan Miguellel csókolózik. Antonieta azt tanácsolja, tartsa távol magát a fiútól.Nati nagyon aggódik, mivel Marichuy egész éjszaka nem ment haza, el se tudja képzelni, hogy Juan Miguellel töltötte az éjszakát.

45-46.
Nati nagyon aggódik, mivel Marichuy egész éjszaka nem ment haza, el se tudja képzelni, hogy Juan Miguellel töltötte az éjszakát.Victoria busásan megfizeti Marichuyt a sikeres bemutatóért, de a lány Juan Pablo atyának adja a pénzt, hogy segítsen a rászorulókon. Marichuy nem hajlandó elviselni Fernanda barátnõjének gonosz megjegyzéseit, és felpofozza.

46-47.
Victoria busásan megfizeti Marichuyt a sikeres bemutatóért, de a lány Juan Pablo atyának adja a pénzt, hogy segítsen a rászorulókon. Marichuy nem hajlandó elviselni Fernanda barátnõjének gonosz megjegyzéseit, és felpofozza.Egy filmforgatáson Osvaldo súlyosan megsérül, mert a kellékpisztolyban valaki éles lövedékre cserélte a vaktöltényt. Ugyanabba a kórházba kerül, ahol Linda is lábadozik.

47-48.
Egy filmforgatáson Osvaldo súlyosan megsérül, mert a kellékpisztolyban valaki éles lövedékre cserélte a vaktöltényt. Ugyanabba a kórházba kerül, ahol Linda is lábadozik.Marichuy dühös és szomorú is egyben, amiért Juan Miguel egész nap szóba sem állt vele. Nem is sejti, hogy Natival szövetkezve egy csodálatos estét szervezett számára.û

48-49.
Marichuy dühös és szomorú is egyben, amiért Juan Miguel egész nap szóba sem állt vele. Nem is sejti, hogy Natival szövetkezve egy csodálatos estét szervezett számára.Amikor Victoria hazamegy, Linda beoson Osvaldo kórtermébe. Guillermo épp akkor érkezik, mikor Osvaldo kétségbeesetten próbálja kituszkolni a lányt az ajtón.

49-50.
Amikor Victoria hazamegy, Linda beoson Osvaldo kórtermébe. Guillermo épp akkor érkezik, mikor Osvaldo kétségbeesetten próbálja kituszkolni a lányt az ajtón.Linda felkeresi Victoriát, de Pipino és Antonieta megakadályozzák, hogy modellként dolgozhasson, mert tudják, hogy Osvaldo szeretõje. Linda dühös, amiért csak a sminkeseknél kapott állást. Párizsból visszatér Ximena, Juan Miguel korábbi barátnõje. Marichuy nagyon féltékeny lesz.

50-51.
Linda felkeresi Victoriát, de Pipino és Antonieta megakadályozzák, hogy modellként dolgozhasson, mert tudják, hogy Osvaldo szeretõje. Linda dühös, amiért csak a sminkeseknél kapott állást. Párizsból visszatér Ximena, Juan Miguel korábbi barátnõje. Marichuy nagyon féltékeny lesz.Juan Miguel felajánlja Marichuynak, hogy azon nyomban feleségül veszi, de a lány nem szeretné, ha titokban kelnének egybe, inkább megvárja, míg Victoria elfogadja õt menyének.

51-52.
Juan Miguel felajánlja Marichuynak, hogy azon nyomban feleségül veszi, de a lány nem szeretné, ha titokban kelnének egybe, inkább megvárja, míg Victoria elfogadja õt menyének. Antonieta óva inti Marichuyt ettõl a kapcsolattól. Ofelia Guillermónál találja Ximenát. A két nõ féltékeny egymásra.

52-53.
Ofelia Guillermónál találja Ximenát. A két nõ féltékeny egymásra. Victoria majdnem elárulja Osvaldónak féltve õrzött titkát, de Juan Pablo atya hívása megszakítja a vallomást. Fernanda semmire sem emlékszik az elõzõ éjszakából.

53-54.
Victoria majdnem elárulja Osvaldónak féltve õrzött titkát, de Juan Pablo atya hívása megszakítja a vallomást. Fernanda semmire sem emlékszik az elõzõ éjszakából. Fabian úgy mutatja be Natit, mint barátnõjét, csakhogy vissza tudjon vágni Fernandának, aki rá se hederít.

54-55.
Fabian úgy mutatja be Natit, mint barátnõjét, csakhogy vissza tudjon vágni Fernandának, aki rá se hederít. Roxana közli lányával, hogy a legfontosabb dolga legyen elvetetni magát Juan Miguellel, mert fogytán a pénzük.

55-56.
Roxana közli lányával, hogy a legfontosabb dolga legyen elvetetni magát Juan Miguellel, mert fogytán a pénzük. Juan Miguel vacsorát fõz Marichuynak, aki megsérült, amikor Ximena lelökte a kifutóról. Juan Pablo elmondja anyjának, hogy végre van egy nyom, talán megtalálja a lányát.

56-57.
Juan Pablo elmondja anyjának, hogy végre van egy nyom, talán megtalálja a lányát. Dona Bernarda az apácáktól kapott címen felkeresi Maria Magdalenát, aki örömlányként dolgozik, és a félrészeg lányt látva azonnal megtagadja az unokáját.

57-58.
Dona Bernarda az apácáktól kapott címen felkeresi Maria Magdalenát, aki örömlányként dolgozik, és a félrészeg lányt látva azonnal megtagadja az unokáját. Juan Pablo atya is rátalál Maria Magdalenára, és nehezére esik elfogadni, hogy ilyen mélyre süllyedhetett a lánya.

58-59.
Juan Pablo atya is rátalál Maria Magdalenára, és nehezére esik elfogadni, hogy ilyen mélyre süllyedhetett a lánya. Victoria kétségbeesetten meséli Antonietának, hogy Maria Magdalena megpillantásakor egyáltalán nem érezte, hogy õ lenne a lánya.

59-60.
Victoria kétségbeesetten meséli Antonietának, hogy Maria Magdalena megpillantásakor egyáltalán nem érezte, hogy õ lenne a lánya. Ximena meglátogatja Marichuyt, de a lány kidobja, mert sértegeti a saját lakásában. Bernarda hallani sem akar arról, hogy fia segíteni szeretne Maria Magdalenán.

60-61.
Ximena meglátogatja Marichuyt, de a lány kidobja, mert sértegeti a saját lakásában. Bernarda hallani sem akar arról, hogy fia segíteni szeretne Maria Magdalenán. Bernarda ismát megjelenik a divatházban, hogy tovább gyötörje Victoriát azzal, hogy Maria Magdalena, akit a lányának hisznek, egy közönséges szajha.

61-62.
Bernarda ismát megjelenik a divatházban, hogy tovább gyötörje Victoriát azzal, hogy Maria Magdalena, akit a lányának hisznek, egy közönséges szajha. Osvaldo egyre gyakrabban találkozik Lindával, mert úgy érzi, Victoria elhanyagolja. Fernandát bosszantja a kertész viselkedése, ugyanakkor nagyon vonzónak találja a jóképû Cruzt.

62-63.
Fernandát bosszantja a kertész viselkedése, ugyanakkor nagyon vonzónak találja a jóképû Cruzt. Juan Pablo megdöbben, amikor anyja megjelenik Maria Magdalena lakásán, és fáj neki, hogy Bernarda semmi együttérzést nem tanúsít az unokája iránt.

63-64.
Juan Pablo megdöbben, amikor anyja megjelenik Maria Magdalena lakásán, és fáj neki, hogy Bernarda semmi együttérzést nem tanúsít az unokája iránt. Alacran, a lány futtatója kidobja õket a lakásból. Nati és Marichuy elborzadva hallgatják Lindát, aki elmeséli, hogy Osvaldo lakást bérelt, hogy bármikor nyugodtan találkozhassanak. Rodolfo a Fernandától lopott órával törleszti Bernardának az elmaradt lakbért.

64-65.
Rodolfo a Fernandától lopott órával törleszti Bernardának az elmaradt lakbért. Bernarda felhívja Victoriát, és Juan Miguelnek utal arra, hogy mostoha anyjának sötét titkai vannak.

65-66.
Bernarda felhívja Victoriát, és Juan Miguelnek utal arra, hogy mostoha anyjának sötét titkai vannak. Victoria érzi, hogy dona Bernarda ismét háborút hirdetett ellene. Roxana unszolására Victoria megígéri, hogy mindent elkövet azért, hogy fia kibéküljön Ximenával. A tûzoltónapi ünnepségre Nati kíséri el Juanjót, mert Linda azt hazudja, dolgoznia kell, hogy Osvaldóval lehessen.

66-67.
A tûzoltónapi ünnepségre Nati kíséri el Juanjót, mert Linda azt hazudja, dolgoznia kell, hogy Osvaldóval lehessen. Amikor Juan Miguel elkíséri Marichuyt dona Bernardához, azonnal rájön, hogy õ az a nõ, aki folyamatosan zaklatja Victoriát.

67-68.
Amikor Juan Miguel elkíséri Marichuyt dona Bernardához, azonnal rájön, hogy õ az a nõ, aki folyamatosan zaklatja Victoriát. Marichuy nem érti a dolgot, mivel õ egy nagylelkû és kedves asszonynak ismerte meg. Rodolfo mindenáron el akarja érni, hogy Federico beházasodjon a Sandoval családba. Arra ösztönzi Federicót, hogy kábítsa el Fernandát és ejtse teherbe.

68-69.
Rodolfo mindenáron el akarja érni, hogy Federico beházasodjon a Sandoval családba. Arra ösztönzi Federicót, hogy kábítsa el Fernandát és ejtse teherbe. Victoria és Rodolfo találkoznak Bernarda házában. Victoria azonnal felismeri Fernanda óráját Bernarda karján, és tajtékzik a dühtõl, amikor Rodolfo azt hazudja, hogy õk ketten szeretõk voltak.

69-70.
Victoria és Rodolfo találkoznak Bernarda házában. Victoria azonnal felismeri Fernanda óráját Bernarda karján, és tajtékzik a dühtõl, amikor Rodolfo azt hazudja, hogy õk ketten szeretõk voltak. Marichuy is összefut Bernardánál Victoriával, és nem érti, miért gyûlölik egymást ennyire. Juan Miguel közli anyjával, hogy feleségül veszi Marichuyt akkor is, ha emiatt fel kell mondania a cégnél. A lány nem akarja, hogy szerelme ekkora áldozatot hozzon érte.

70-71.
Juan Miguel közli anyjával, hogy feleségül veszi Marichuyt akkor is, ha emiatt fel kell mondania a cégnél. A lány nem akarja, hogy szerelme ekkora áldozatot hozzon érte. Linda nem érti, hogy képes lemondani Marichuy a saját boldogságáról csak azért, mert Victoria ellenzi a kapcsolatát Juan Miguellel.

71-72.
Linda nem érti, hogy képes lemondani Marichuy a saját boldogságáról csak azért, mert Victoria ellenzi a kapcsolatát Juan Miguellel. Cruz beleszeret Fernandába, de az elkényeztetett lány minden esetben a tudtára adja, hogy sose érdekelné egy kertész. Osvaldo összefut Bernardával Juan Pablo kórtermében, és azt állítja, hogy Victoria megcsalja õt.

72-73.
Osvaldo összefut Bernardával Juan Pablo kórtermében, és azt állítja, hogy Victoria megcsalja õt. Osvaldo bevallja Juan Pablo atyának, hogy elõzõ felesége, Juan Miguel anyja, nem halt meg, noha õ ezt hazudta a családjának.

73-74.
Osvaldo bevallja Juan Pablo atyának, hogy elõzõ felesége, Juan Miguel anyja, nem halt meg, noha õ ezt hazudta a családjának. Leonela valójában börtönben van, amiért meggyilkolta a szeretõjét. Antonieta és Victoria megtalálják az Alacran által összevert Maria Magdalenát, és Antonieta lakására viszik.

74-75.
Antonieta és Victoria megtalálják az Alacran által összevert Maria Magdalenát, és Antonieta lakására viszik. Victoria azt tanácsolja Ximenának, hogy minden praktikát vessen be, hogy Juan Miguel újra beleszeressen.

75-76.
Victoria azt tanácsolja Ximenának, hogy minden praktikát vessen be, hogy Juan Miguel újra beleszeressen. Eva átkutatja Bernarda holmiját, és talál egy fényképet, ami azt bizonyítja, hogy Bernarda ismerte Fausto szüleit, és feltehetõen õ gyújtotta rájuk a házukat.

76-77.
Eva átkutatja Bernarda holmiját, és talál egy fényképet, ami azt bizonyítja, hogy Bernarda ismerte Fausto szüleit, és feltehetõen õ gyújtotta rájuk a házukat. Juan Miguel vacsorázni viszi Marichuyt, és megkéri a kezét.

77-78.
Juan Miguel vacsorázni viszi Marichuyt, és megkéri a kezét. Bernarda felajánlja Juan Pablonak, hogy Maria Magdalena lakjon a házában. Milagrosnak gyanús Linda, úgy érzi, nem is szereti Juanjót. Cruzzal szeretne elbeszélgetni a kérdésrõl, ám a fiú nem akarja elmondani, hogy tud Linda és Osvaldo viszonyáról. Maria Magdalena elszökik Antonieta lakásáról.

78-79.
Maria Magdalena elszökik Antonieta lakásáról. Cruz lovagolni tanítja Fernandát, de nincs könnyû dolga. Fernanda elhatározza, hogy amivel csak tudja, felbosszantja, így áll bosszút azért, hogy a kertész meg merte csókolni.

79-80.
Cruz lovagolni tanítja Fernandát, de nincs könnyû dolga. Fernanda elhatározza, hogy amivel csak tudja, felbosszantja, így áll bosszút azért, hogy a kertész meg merte csókolni. Nati rosszalja, hogy Linda folyamatosan átveri Juanjót. Osvaldo épp Lindával készül megünnepelni a lány születésnapját, de váratlanul összefut Fernandával a bérelt lakás elõtt, így lemondja a randit.

80-81.
Osvaldo épp Lindával készül megünnepelni a lány születésnapját, de váratlanul összefut Fernandával a bérelt lakás elõtt, így lemondja a randit. Linda elképedve nézi a menyasszonyi ruhát, amit Juanjo vett neki születésnapjára.

81-82.
Linda elképedve nézi a menyasszonyi ruhát, amit Juanjo vett neki születésnapjára. A nagyravágyó lány egészen más életrõl álmodozik. Guillermo egy színházat akar venni Osvaldóval közösen, de a férfi még meg szeretné beszélni Victoriával, aki azonban hallani sem akar arról, hogy Osvaldo eladja a részvényeit. Kettejük között egyre nagyobb a feszültség. Osvaldo meglátja Lindát egy autóban Osvaldóval csókolózni. Nati azt hazudja, hogy õ ült a kocsiban.

82-83.
Guillermo egy színházat akar venni Osvaldóval közösen, de a férfi még meg szeretné beszélni Victoriával, aki azonban hallani sem akar arról, hogy Osvaldo eladja a részvényeit. Fernanda folyamatosan bosszantja Cruzt, de a fiú továbbra is rózsákkal kedveskedik neki.

83-84.
Fernanda folyamatosan bosszantja Cruzt, de a fiú továbbra is rózsákkal kedveskedik neki. Victoria megbízza Oscart, hogy keresse meg Tomasát, aki furcsa körülmények közt tûnt el dona Bernarda házából. Eva felhívja Victoriát és felajánlja a segítségét a Bernarda elleni harcban.

84-85.
Eva felhívja Victoriát és felajánlja a segítségét a Bernarda elleni harcban. Nati nagyon szenved attól, hogy mindenki elítéli, amiért egy férfival csókolózott, ráadásul Linda sem valami hálás, amiért megmentette õt a lebukástól.

85-86.
Nati nagyon szenved attól, hogy mindenki elítéli, amiért egy férfival csókolózott, ráadásul Linda sem valami hálás, amiért megmentette õt a lebukástól. Felmegy egy háztetõre, hogy öngyilkosságot kövessen el, de a tûzoltók és Juan Miguel megmentik az életét.

86-87.
Nati felmegy egy háztetõre, hogy öngyilkosságot kövessen el, de a tûzoltók és Juan Miguel megmentik az életét. A Victoria divatház részt vesz egy rangos divatbemutatón Miamiban, Victoria azt tanácsolja Ximenának, hogy csábítsa el Juan Miguelt.

87-88.
A Victoria divatház részt vesz egy rangos divatbemutatón Miamiban, Victoria azt tanácsolja Ximenának, hogy csábítsa el Juan Miguelt. Osvaldo kihasználja Victoria elutazását, és magával viszi Lindát Acapulcóba. Guillermót arra kéri, hazudja azt, hogy forgatáson vannak.

88-89.
Osvaldo kihasználja Victoria elutazását, és magával viszi Lindát Acapulcóba. Guillermót arra kéri, hazudja azt, hogy forgatáson vannak. Guillermo csaknem lebuktatja Osvaldót, de Pedro megmenti a helyzetet.

89-90.
Guillermo csaknem lebuktatja Osvaldót, de Pedro megmenti a helyzetet. Noha Victoria megtiltotta, hogy külön programot csináljanak, Juan Miguel és Marichuy a tengerparton töltik az éjszakát. Linda is nagyon boldog Osvaldóval Acapulcóban, a férfi pedig minden kívánságát teljesíti.

90.91.
Linda nagyon boldog Osvaldóval Acapulcóban, a férfi pedig minden kívánságát teljesíti. Federico és Fernanda balesetet szenvednek, de nem esik komolyabb bajuk.

91-92.
Federico és Fernanda balesetet szenvednek, de nem esik komolyabb bajuk. Ximena egy ollóval szétvágja a ruhát, amit a másnapi bemutatóm Marichuynak viselnie kellene. Maria Magdalena elmeséli Evanak az eltûnése körülményeit, amibõl Bernarda azonnal rájön, hogy nem lehet Victoria lánya. Juan Miguel féltékeny lesz Joaquinra, bánatában a bárban nagyon sokat iszik.

92-93.
Maria Magdalena elmeséli Evanak az eltûnése körülményeit, amibõl Bernarda azonnal rájön, hogy nem lehet Victoria lánya. Juan Miguel féltékeny lesz Joaquinra, bánatában a bárban nagyon sokat iszik. Ximena Marichuy ruhájában, parókában, beoson a részeg Juan Miguel szobájába, és beköti a szemét, hogy a fiú azt higgye, szerelmével szeretkezik.

93-94.
Ximena Marichuy ruhájában, parókában, beoson a részeg Juan Miguel szobájába, és beköti a szemét, hogy a fiú azt higgye, szerelmével szeretkezik. Juan Miguel reggel döbben rá az alattomos csalásra, de nem meri elmondani Marichuynak. Egy tûzesetnél Israel súlyosan megsérül és kórházba szállítják.

94-95.
Egy tûzesetnél Israel súlyosan megsérül és kórházba szállítják. Juan Miguel megdöbben, amikor Lindával látja apját, de Osvalo és Linda kimagyarázzák magukat.

95-96.
Juan Miguel megdöbben, amikor Lindával látja apját, de Osvalo és Linda kimagyarázzák magukat. Ximena elmondja anyjának, hogy terhes valakitõl, de Juan Miguellel el fogja hitetni, hogy övé a gyerek. Israel a kórházban belehal sérüléseibe.

96-97.
Israel a kórházban belehal sérüléseibe. Juan Miguel bevallja Marichuynak, hogy Ximena gyereket vár tõle.

97-98.
Juan Miguel bevallja Marichuynak, hogy Ximena gyereket vár tõle. A lány nagyon elszomorodik, de ad a kapcsolatuknak még egy esélyt, mivel szerelme azt állítja, gondoskodni fog a gyerekrõl, ám õt veszi feleségül, nem Ximenát. Marichuy már el se mondja a fiúnak, hogy õ is teherbe esett.

98-99.
Amikor megtudja, hogy Ximena veszélyeztetett terhes, Juan Miguelben a felelõsségtudat gyõz a Marichuy iránt érzett szerelme fölött, és közli vele, hogy feleségül veszi Ximenát. Marichuy már el se mondja a fiúnak, hogy õ is teherbe esett.

99-100.
Amikor megtudja, hogy Ximena veszélyeztetett terhes, Juan Miguelben a felelõsségtudat gyõz a Marichuy iránt érzett szerelme fölött, és közli vele, hogy feleségül veszi Ximenát. Bernarda kideríti, hogy aznap, amikor Maria Magdalenát megtalálták, az apácák még egy kis árvát találtak az utcán, aki nem más, mint Marichuy.

100-101.
Bernarda kideríti, hogy aznap, amikor Maria Magdalenát megtalálták, az apácák még egy kis árvát találtak az utcán, aki nem más, mint Marichuy. Bernarda mindenáron meg akarja akadályozni, hogy Clementina nõvér elmondja Juan Pablónak, hogy valójában Marichuy a lánya, ezért megggyilkolja egy olyan injekcióval, ami szívrohamot okoz.

101-102.
Dona Bernarda mindenáron meg akarja akadályozni, hogy Clementina nõvér elmondja Juan Pablónak, hogy valójában Marichuy a lánya, ezért megggyilkolja egy olyan injekcióval, ami szívrohamot okoz. Pipino és Antonieta próbálják jobb belátásra bírni Victoriát, de õ hajthatatlan. Ragaszkodik ahhoz, hogy Juan Miguel feleségül vegye Ximenát.

102-103.
Pipino és Antonieta próbálják jobb belátásra bírni Victoriát, de õ hajthatatlan. Ragaszkodik ahhoz, hogy Juan Miguel feleségül vegye Ximenát. Marichuy titokban elmegy Juan Miguelék esküvõjére, mert még reménykedik abban, hogy valami isteni csoda folytán a fiú nemet mond az anyakönyvvezetõ elõtt.

103-104.
Marichuy titokban elmegy Juan Miguelék esküvõjére, mert még reménykedik abban, hogy valami isteni csoda folytán a fiú nemet mond az anyakönyvvezetõ elõtt, ám amikor kimondják az igent, tudja, hogy örökre elveszítette. Juan Pablo atya felkeresi Juan Miguelt és kérdõre vonja a döntését illetõen.

104-105.
Juan Pablo atya felkeresi Juan Miguelt és kérdõre vonja a döntését illetõen. Dona Bernarda a gyóntatófülkében elmondja fiának, hogy valójában Marichuy a lánya, de azzal zsarolja, hogy gyónási titokként kell kezelnie, nem hozhatja Victoria tudomására.

105-106.
Dona Bernarda a gyóntatófülkében elmondja fiának, hogy valójában Marichuy a lánya, de azzal zsarolja, hogy gyónási titokként kell kezelnie, nem hozhatja Victoria tudomására. Juanjo észreveszi, amikor Linda beszáll Osvaldo kocsijába, követi õket, és a színházban rajtakapja Lindát, amint szeretõjével csókolózik.

106-107.
Juanjo észreveszi, amikor Linda beszáll Osvaldo kocsijába, követi õket, és a színházban rajtakapja Lindát, amint szeretõjével csókolózik. Emiatt nagyon szomorú, de Milagros, Cruz és Don Napo próbálják átsegíteni a nehéz idõszakon.

107-108.
Juanjo nagyon szomorú Linda árulása miatt, de Milagros, Cruz és Don Napo próbálják átsegíteni a nehéz idõszakon. Juan Miguel rettentõen boldogtalan, minden alkalommal közli Ximenával, hogy nem szereti, és csak a gyerek születéséig hajlandó mellette maradni. Oscar váratlanul vacsorázni hívja Antonietát, aki határtalanul boldog, mert régóta szerelmes a férfiba.

108-109.
Oscar váratlanul vacsorázni hívja Antonietát, aki határtalanul boldog, mert régóta szerelmes a férfiba. Juan Miguel Marichuy kérése ellenére sem tudja távol tartani magát tõle, de a lány nem akar elszakítani egy apát születendõ gyermekétõl.

109-110.
Juan Miguel Marichuy kérése ellenére sem tudja távol tartani magát tõle, de a lány nem akar elszakítani egy apát születendõ gyermekétõl, még akkor sem, ha õ is a fiú gyermekét hordja a szíve alatt. Guillermo felkarolja Lindát, meghívja a lakására beszélgetni, és félreérthetetlen ajánlatot tesz neki.

110-111.
Guillermo felkarolja Lindát, meghívja a lakására beszélgetni, és félreérthetetlen ajánlatot tesz neki. Marichuy furcsállja, hogy Maria Magdalenáról kiderült, hogy senora Victoria lánya.

111-112.
Marichuy furcsállja, hogy Maria Magdalenáról kiderült, hogy senora Victoria lánya. Oscar megbánta, hogy beszélt az érzelmeirõl Victoriának, és arra gondol, tulajdonképpen Antonietának is udvarolhatna. Nem is sejti, hogy kolléganõje fülig szerelmes belé. Juan Miguel haragszik Marichuyra, amiért a lány nem mondta el neki, hogy Linda az apja szeretõje.

112-113.
Juan Miguel haragszik Marichuyra, amiért a lány nem mondta el neki, hogy Linda az apja szeretõje. Victoria elhatározza, hogy hazaviszi az otthonába Marichuyt, és bemutatja a családjának. Osvaldo elutazik meditálni egy szállodába.

113-114.
Victoria elhatározza, hogy hazaviszi az otthonába Marichuyt, és bemutatja a családjának. Osvaldo elutazik meditálni egy szállodába. Bernarda úgy állítja be Victoriát Marichuynak, mint egy könnyûvérû nõt, aki minden férfialkalmazottjával kikezdett. Amikor Ximena pénzt kér az anyjának, Juan Miguel azt javasolja, hogy anyósa inkább dolgozzon. Bernarda átadja a DNS vizsgálat eredményét Victoriának, ami bizonyítja, hogy Maria Magdalena mégsem a lánya.

114-115.
Amikor Ximena pénzt kér az anyjának, Juan Miguel azt javasolja, hogy anyósa inkább dolgozzon. Bernarda átadja a DNS vizsgálat eredményét Victoriának, ami bizonyítja, hogy Maria Magdalena mégsem a lánya. Victoriát összetöri a hír, miszerint Maria Magdalena mégsem a lánya, ráadásul hazaérve arról is értesül, hogy Osvaldo elköltözött otthonról.

115-116.
Victoriát összetöri a hír, miszerint Maria Magdalena mégsem a lánya, ráadásul hazaérve arról is értesül, hogy Osvaldo elköltözött otthonról. Fernanda szerint anyja a hibás azért, hogy apja elköltözött, mert miden idejét a munkájának szenteli, és nem törõdik a családjával. Dona Milagros nagyon aggódik, mert sehol sem találja Juanjót. Cruzzal és Don Napoval a keresésére indulnak, és holtan találják egy híd alatt.

116-117.
Dona Milagros nagyon aggódik, mert sehol sem találja Juanjót. Cruzzal és Don Napoval a keresésére indulnak, és holtan találják egy híd alatt. Az orvosszakértõ szerint Juanjo erõszakos halált halt, ezért nyomozás indul, így egyelõre nem adják ki a holttestét.

117-118.
Az orvosszakértõ szerint Juanjo erõszakos halált halt, ezért nyomozás indul, így egyelõre nem adják ki a holttestét. A szomszédok és a kollégák megrendülten fejezik ki részvétüket a gyászoló anyának. Roxana munkára jelentkezik a divatházban. Oscar a tervezõosztályra irányítja, ahol Pipino távollétében módosít néhány terven. Osvaldo váratlanul hazatér, és bevallja Victoriának, hogy hûtlen volt hozzá.

118-119.
Oscar a tervezõosztályra irányítja, ahol Pipino távollétében módosít néhány terven. Osvaldo váratlanul hazatér, és bevallja Victoriának, hogy hûtlen volt hozzá. Ximena továbbra is látogatja titokban Guillermót, és nagyon haragszik Juan Miguelre, amiért nem törõdik vele.

119-120.
Ximena továbbra is látogatja titokban Guillermót, és nagyon haragszik Juan Miguelre, amiért nem törõdik vele. Victoria, aki azt hiszi, hogy Marichuy Linda cinkosa, bosszút esküszik. Mindkettejüket kirúgatja a munkahelyérõl. Bernarda felkeresi Marichuyt, és orvoshoz viszi, hogy kivizsgálják a baba miatt. A levett vérbõl azonban titokban DNS vizsgálatot is kér. Victoria nem hajlandó megbocsátani Osvaldónak.

120-121.
Bernarda felkeresi Marichuyt, és orvoshoz viszi, hogy kivizsgálják a baba miatt. A levett vérbõl azonban titokban DNS vizsgálatot is kér. Victoria nem hajlandó megbocsátani Osvaldónak. Victoria úgy határoz, ad még egy lehetõséget Osvaldónak, de csak azért, hogy a családjuk ne szenvedjen különválásuk miatt. Osvaldo vacsorázni viszi feleségét.

121-122.
Victoria úgy határoz, ad még egy lehetõséget Osvaldónak, de csak azért, hogy a családjuk ne szenvedjen különválásuk miatt. Osvaldo vacsorázni viszi feleségét. Amíg a parkolóban vár rá, Linda beül az autójába, és a férfi nem tud megszabadulni tõle. Victoria észreveszi, hazamegy és bezárkózik a szobájába. Túl sok altatót vesz be, reggel eszméletlenül találják. Juan Pablo állást szerez Marichuynak.

122-123.
Linda beül Osvaldo autójába, és a férfi nem tud megszabadulni tõle. Victoria észreveszi, hazamegy és bezárkózik a szobájába. Túl sok altatót vesz be, reggel eszméletlenül találják. Juan Pablo állást szerez Marichuynak.Victoria a kórházban Osvaldo szemére veti hûtlenségét, a férfi hiába próbál magyarázkodni.

123-124.
Victoria a kórházban Osvaldo szemére veti hûtlenségét, a férfi hiába próbál magyarázkodni. Linda sehol nem talál munkát, de Marichuy megnyugtarja, hogy valahogy csak kijönnek majd Nati meg az õ fizetésébõl. Dona Milagros nem tud napirendre térni fia halála felett.

124-125.
Linda sehol nem talál munkát, de Marichuy megnyugtarja, hogy valahogy csak kijönnek majd Nati meg az õ fizetésébõl. Dona Milagros nem tud napirendre térni fia halála felett.Juan Pablo épp anyjánál van, amikor megérkezik a DNS-vizsgálat eredménye, amit dona Bernarda titokban készíttetett, és közli fiával, hogy immár bizonyosan tudható, hogy õ Marichuy édesapja.

125-126.
Juan Pablo épp anyjánál van, amikor megérkezik a DNS-vizsgálat eredménye, amit dona Bernarda titokban készíttetett, és közli fiával, hogy immár bizonyosan tudható, hogy õ Marichuy édesapja. Bernarda meghívja Osvaldót a házába és megpróbálja felesége ellen fordítani.

64.
Dona Milagros senkinek sem hajlandó elhinni, hogy Juanjo meghalt. Juan Miguel kérdõre vonja anyját, amiért figyelteti Marichuyt és elintézi, hogy minden munkahelyrõl kirúgják. A fiú alig várja, hogy megszülessen Ximena gyereke és elválhasson tõle. Felesége tombol a dühtõl, amikor Juan Miguel nem hajlandó megvenni egy méregdrága lakást.

65.
Juan Miguel mélységesen együttérez Victoriával, miután anyja elmeséli neki elveszített lánya történetét, és megígéri, hogy segít neki megkeresni. Miután Nati és Marichuy számára kiderül, hogy Linda továbbra is zaklatja Osvaldót, kidobják a lakásból. Guillermo azonban befogadja. Itt találkozik Ximenával, akivel közli, hogy Marichuy gyereket vár.

66.
Linda pénzt kér Ximenától, hogy cserébe elárulja neki, kitõl terhes Marichuy. Miután a piacon árult szendvicseiket elkobozzák, s mivel nincs egészségügyi engedélyük, Marichuy és Nati teljesen pénz nélkül maradnak. Lindát kirúgja a fõnöke, amiért elkésik. Guillermo elviszi Osvaldót Pedróék lakásába. A férfi úgy dönt, hogy odaköltözik, és már haza se megy.

67.
Victoriát egy ismeretlen telefonáló értesíti arról, épp hol tartózkodik a férje. Guillermo közli Lindával, hogy Osvaldo Pedróék lakásában van, és a pótkulccsal a lány besurran a jacuzziban lazító Osvaldo mellé. Ekkor érkezik meg Victoria. Osvaldo hiába próbálja megmagyarázni, hogy csapdát állítottak neki. Linda rájön Guillermo és Ximena viszonyára és megzsarolja õket.

68.
Hogy ne ismerjék fel, Ximena egy fekete parókában egy autó elé löki Lindát, aki a balesetben életét veszíti. Dona Bombita elmondja Natinak, hogy mintha Juanjót látta volna a hajléktalanokkal az utcákat róni. Juan Miguel és Nati elmennek megkeresni, és csodák csodájára, valóban megtalálják.

69.
Dona Milagros, aki mindvégig kitartott amellett, hogy fia él, határtalanul boldog, hogy Juanjo elõkerült. Osvaldo kérdõre vonja Guillermót, mert sejti, hogy barátja csalta csapdába, de a férfi kimagyarázza magát. Ximena mindenáron el akarja szakítani férjét Marichuytól.

70.
Dona Milagros, Cruz és Don Napo egy pillanatra sem akarják magára hagyni Juanjót, aki az utcán élve az alkohol rabja lett. Cruz lovagolni viszi Fernandát, hogy a lány kissé megfeledkezzen a családi problémákról. Bernarda nem árulja el Marichuynak, kik voltak a szülei, de azt állítja, az anyjának útban volt, ezért kirakta az utcára. A lánynak nagyon fáj, hogy nem kellett a szüleinek.

71.
Victoria felkeresi dona Bernardát, de az asszony nem hajlandó elmondani neki, hogy ki a lánya. Fernanda nem engedi, hogy Cruz segítsen neki felülni a lóra, de rosszul teszi a lábát a kengyelbe, a ló megbokrosodik és vágtázni kezd. Cruz megmenti a lányt, aki megússza egy bokasérüléssel. Marichuy munkát talál, mosdókat takarít egy étteremben. Juan Pablo atya eszméletlenül találja Marichuyt az étterem mosdójában.

72.
Bernarda tajtékzik a dühtõl, amikor megtudja, hogy fia arra készül, hogy feladja papi hivatását, hogy mindenben lánya támasza lehessen. Ximena próbálja rávenni Victoriát, hogy rúgja ki Cruzt, amiért nem vigyázott Fernandára, de a lány védelmébe veszi a kertészt. Jeronimo atya azt tanácsolja Juan Pablónak, hogy kérjen engedélyt a püspöktõl papi hivatása szüneteltetésére.

73.
Victoria felkeresi Juan Pablót, és követeli, hogy mondja el neki, ki a lánya, de a férfi nem szegheti meg a gyónási titoktartást. Ximena sikertelenül próbálja visszaszerezni Guillermótól a parókát és a kabátot, amit Linda megölésekor viselt. Juan Miguel kijelenti, hogy anyja akarata ellenére is elválik és feleségül veszi Marichuyt.

74.
Ximena könyörög Victoriának, hogy segítsen megakadályozni, hogy Juan Miguel elváljon tõle. Juan Pablo felkeresi Juanjót és ráveszi, hogy hagyja abba az ivást, és menjen vissza dolgozni. Victoria felkeresi Marichuyt és megkéri, hogy vegye rá fiát, várjon a gyermek születéséig a válással. Alacran és Rodolfo benzint locsolnak szét a házban, ahol Marichuy lakik, és dona Bernarda felgyújtja az épületet.

75.
Juan Pablo közli Ximenával, hogy mielõbb el akar válni tõle. A tûzoltók nagy erõkkel vonulnak ki a lángoló épülethez, sikerül mindenkit kimenteniük, de az ájult Marichuyt nem veszik észre. A parancsnok nem enged be több tûzoltót a veszélyessé vált épületbe, de a helyszínre érkezõ Juan Miguel mit sem törõdve a veszéllyel, kimenekíti szerelmét.

76.
Juan Miguel orvoshoz szeretné vinni Marichuyt, de a lány attól tart, hogy kiderül, gyereket vár tõle. Juanjo nagyon megdöbben Linda halálhírén. Ximena folyamatosan hisztizik, amiért Juan Miguel el akar válni tõle. Bernarda tombol, amikor megtudja, hogy Marichuy nem halt meg a tûzben. Alacran megígéri, hogy másképp okoz fájdalmat Victoriának. Fernanda elmegy Feredicóval egy gyorsulási versenyre, amin barátja az õ kocsijával indul. Alacran, aki korábban átvágta Fernanda kocsiján a fékvezetéket, a távolból nézi a versenyt, és elégedetten nyugtázza, hogy a fiatalok balesetet szenvednek. Juan Miguel Cruztól tudja meg a rossz hírt.

77.
Victoria a kórházba rohan, ahol összeomlik a fájdalomtól, amikor meglátja a súlyosan sérült Fernandát. Rodolfo összetörik fia halálhírének hallatán, és újfent bosszút esküszik Victoria és Fernanda ellen. Az orvosok közlik Victoriával, hogy Fernanda talán már soha többé nem tud lábra állni.

78.
Bernarda azt mondja fiának, hogy Victoriára azért sújt le az Úr haragja, mert Juan Pablo feladta a papi hivatását. Bernarda szövetkezik Rodolfóval, hogy tönkretegyék Victoriát. Oscar féltékeny Guillermóra, aki Antonietával távozik a kórházból. Fernanda magához tér, ekkor tudja meg, hogy Federico meghalt, és nagyon kiborul.

79.
Juan Miguel épp akkor lép be Marichuy lakásába, amikor Juan Pablo atya átöleli, és magyarázatot követel a látottakra. Az atya kénytelen bevallani a fiúnak, hogy Marichuy a lánya, de arra kéri, tartsa titokban. Rodolfo rájön, hogy Guillermo is ártani akar a Sandoval családnak, ezért összehozza Bernardával.

80.
Fernandát nagyon megviseli a gondolat, hogy talán soha többé nem tud járni. Victoria megengedi Osvaldónak, hogy visszaköltözzöm a házba, de nem hajlandó megbocsátani neki. Juan Pablo arra kéri Juanjót, hogy segítsen neki meggyõzni Domingót, térjen vissza a plébániára. Fernanda annyira haragszik Victoriára, hogy nem hajlandó eltûrni a jelenlétét sem.

81.
Fernandát hazaviszik a kórházból, de nem hajlandó a kerekesszékbe ülni. Otthon az elsötétített szobájában sírdogál, és senkit nem akar látni. Ximena burkoltan figyelmezteti Osvaldót, hogy ne bízzon Guillermóban. Marichuy Juan Miguellel ebédel a piacon, amikor megjelenik Ximena és óriási botrányt rendez. Bernarda és Rodolfo elhitetik Osvaldóval, hogy Rodolfo az apja Victoria elsõ lányának.

82.
Osvaldo hiába követeli Juan Pablotól, hogy árulja el, ki Victoria lányának az apja. Az orvos ráijeszt a Sandoval családra, ugyanis félõ, hogy Ximena hisztérikus rohamai veszélyeztetik a baba életét. Bernarda ördögi tervet eszel ki Victoria tönkretételére. Osvaldo felajánlja, hogy eladja a színházat, így visszaadja a pénzt Victoriának, hogy a cég kilábaljon a csõdközeli állapotból. Amikor Guillermo nyíltan beismeri, hogy átverte, Osvaldo nekiesik. Guillermo fegyvere eldördül…

83.
Juan Miguel dühös, amiért a bank nem hajlandó hitelt folyósítani a divatháznak. Osvaldo vallomást tesz a rendõrségen, és mivel nem akarja a családját a problémáival terhelni, Juan Pablo atyától kér segítséget. Victoria beleegyezik, hogy új befektetõt vonjanak be a cégbe, ám a rejtélyes befektetõ csupán akkor köt üzletet, ha többségi tulajdonos lehet.

84.
Mindenkinek leesik az álla, amikor kiderül, hogy a rejtélyes befektetõ dona Bernarda, aki így többségi tulajdonos lesz a Victoria divatházban. Victoria szó nélkül tûri a megaláztatást, mert számára csak Fernanda felépülése fontos. Cruz rábeszéli Fernandát, hogy mártózzon meg a medencében, de amikor nem figyel oda, a lány úszni próbál, és a fiúnak kell kimentenie.

85.
Alma fiának keresztelõjére összesereglik a szomszédság. Juan Miguel is értesül az eseményrõl, és odamegy, hogy találkozhasson szerelmével. Alonsóval vitába keveredik, majd Marichuy megkéri, hogy többé ne keresse, míg nem teljesen szabad. Bernarda közli Victoriával, hogy lesz egy közvetlen fõnöke, de õ álmában sem gondol Rodolfo Padillára.

86.
A keresztelõn dona Milagros megkéri Juan Miguelt, hogy hagyja Marichuyt, hogy élje az életét nélküle. Bernarda közli Victoriával, hogy addig nem nyugszik, míg pokollá nem teszi az életét. Bernarda, mint a divatház többségi tulajdonosa, utasítja Victoriát, hogy tervezzen kismama ruhákat, és berendeli Marichuyt, hogy modellkedjen.

87.
Bernarda kissé megrémül, amikor Victoria azt állítja, hogy tanúi vannak arra, hogy elevenen elégette Gonzalót és családját. Mivel Bernarda fotóst rendelt, Oscar felhívja régi barátját, Alonsót, hogy segítse ki. Marichuy meglepõdik Alonso láttán, Juan Miguel pedig õrülten féltékeny lesz a fiúra.

88.
Victoria Fernandának adja féltve õrzött rongybabáját, és elmeséli neki elveszett lánya történetét. Ximena addig nyafog férjének, míg az belemegy, hogy elvigye vacsorázni. Az este balul sikerül, mert épp a Ximena választotta étteremben vacsorázik Marichuy is Alonsóval. Juan Miguel véletlenül meghallja, amikor Ximena azt mondja anyjának, hogy Marichuy gyereket vár tõle.

100.
Victoria teljesen magába roskad, miután Ximena és Roxana az ügyvédeikkel megjelennek, és elviszik a kis Osvalditót. Juan Pablo atya megígéri Osvaldónak, hogy engedélyt kér a püspöktõl, és amint feloldozzák a gyónási titok alól, elárulja, ki Victoria lánya.

101.
Victorianak meggyõzõdése, hogy Marichuy megcsalja Juan Miguelt Alonsoval, a fényképésszel. Fernanda képtelen elviselni, hogy anyja nem látja be a hibáit, ezért mem hajlandó az irodában maradni. Alonso nem adja fel, közli Marichuy-jal, hogy mindent elkövet, hogy elhódítsa Juan Migueltõl.

102.
Miután Juan Pablo atya bevallja Marichuynak, hogy valójában õ az apja, a lány teljesen ellene fordul, mert azt hiszi, azért szabadult meg tõle az apja, hogy ne vessen rá rossz fényt, hogy bûnbe esett. Fernanda épp segít tanulni Cruznak, hogy állatorvosi egyetemre mehessen, amikor Micaela sikoltozása félbeszakítja õket. A családot letaglózza, hogy Osvaldót lelõtték a házuk kapuja elõtt.

103.
Az orvosok nem tudnak jó hírekkel szolgálni, a család nem akarja tudomásul venni, hogy Osvaldo meghalt. Épp a holtteste mellett sírdogálnak, amikor Osvaldo váratlanul magához tér. Guillermo azt hiszi, szellemet lát, amikor egykori szerelme, Osvaldo volt felesége, Leonela Montenegro megjelenik nála.

105.
Ximena egy elhagyatott helyre csalja Juan Miguelt, hogy átadja neki a kisfiát, azonban Bernarda emberei csapdába ejtik a vonatsíneken, és a kis Osvaldóval együtt csaknem elüti õket a vonat. Fausto megmenti Juan Miguel és kisfia életét. Marichuy meghallgatja Juan Pablo atyát és megbocsát neki.

106.
Ximena elveszíti a józan eszét, pszichiátriai klinikára kerül. Egyre csak azt hajtogatja, hogy fia és férje meghaltak. Juanjo táncolni hívja Natit, aki nagyon boldog, hogy a fiú végre foglalkozik vele. Victoria megbocsát Osvaldónak, de csakhamar megbánja, amikor megtudja, hogy férje eltitkolta, hogy elõzõ felesége életben van.

107.
Marichuy elhatározza, hogy többé nem áldozza fel magát és a boldogságát senki kedvéért. Leonela bosszút esküszik, és azt tervezi, Osvaldo ellen fordítja Juan Miguelt, hogy így fizessen meg neki a börtönben töltött évekért.

108.
Roxana elképedve fogadja a hírt, miszerint Juan Miguel elvált Ximenától. Leonela újra a régi, ünnepelt színésznõ szeretne lenni. Guillermo, aki még mindig halálosan szerelmes belé, hiába mondja neki, hogy kevesebbet igyon, Leonela kezelhetetlen. Bernarda állást ajánl Marichuynak, de a lány visszautasítja.

109.
Leonela mindent bevet annak érdekében, hogy Juan Miguelt elszakítsa Osvaldotól. Magához rendeli Guillermo házába, ahol közlik vele, hogy valójában nem is Osvaldo az apja, hanem Guillermo. Juan Miguel teljesen összetörik a hír hallatán. Alonso semmiképp sem adja fel, kitartóan udvarol Marichuynak, ami Juan Miguelt az õrületbe kergeti.

110.
Juan Miguel elmondja Osvaldónak és Victoriának, hogy Leonela szerint Guillermo az apja. Marichuy úgy dönt, mégis elfogadja Victoria ajánlatát, és visszamegy hozzá modellkedni. Victoria maga sem érti, miért keresi meg folyton a lányt, hiszen gyûlöli õt, amiért ellenszegült neki. Victoria õszintén elmondja Osvaldónak, mit tett vele egykor Rodolfo Padilla.

111.
Guillermo felkeresi Marichuyt azzal, hogy mivel õ Juan Miguel valódi apja, látogatni szeretné az unokáját. Alonso vacsorát fõz Marichuynak, de hirtelen rosszul lesz. A lány az ágyába fekteti, és leveszi a ruháit, ám ekkor beállít Juan Miguel és választás elé állítja szerelmét.

112.
A benyugtatózott Ximena elmegy Guillermóhoz, és féltékenységi jelenetet rendez Leonela miatt. Oscar végre szerelmet vall Antonietának. Victoria bevallja barátnõjének, hogy egy csomót fedezett fel a mellében. Antonieta azonnal orvoshoz viszi.

113.
Guillermo közli Juan Miguellel, hogy a kis Osvaldito nem az õ fia, és ezt Ximena is megerõsíti. A fiú nagyon dühös, amiért Osvaldo tudott a dologról, de nem mondta el neki. Leonela elmegy a Bernarda divatházba, ahol modellként szeretne dolgozni.

114.
Victoria mûtétje sikerül, ám a feltárás során egy másik rosszindulatú daganatot találnak, ezért még kórházban kell maradnia, így nem vehet részt a divatszakma nagy eseményén, de jó szívvel bízza a céget munkatársaira. A mûtét után még altatásban lévõ Victoriának Bernarda megsúgja, hogy ki a lánya, így teljesíti fiának tett ígéretét, ám biztosra veszi, hogy Victoria nem emlékszik majd a hallottakra.

115.
A divatcégek bemutatóján Pipino esküdt ellensége, Luciano Ferretti viszi el a díjat. Bernarda Rodolfo és Alacran segítségével elrabolja a kis Juan Pablót, akit Marichuy dona Milagros gondjaira bízott.

116.
Bernarda egy régi ismerõséhez viszi a kis Juan Pablitót, akinek azthazudja, hogy a gyermeket a szülei bántalmazzák. Lulu megígéri, hogy vigyázni fog rá. Dona Milagros a lakásba visszatérve észreveszi, hogyeltûnt a gyerek. Az egész szomszédságot fellármázza, de senki se tudróla. Marichuy teljesen összeroppan a kisfia eltûnése miatt.

117.
Juan Miguel felkeresi Alonsót, mert azt hiszi, esetleg õ vitte el akisfiút. Megdöbben, amikor Alonso hirtelen eszméletét veszti. Osvaldo sejti, hogy dona Bernarda állhat az unokája elrablása mögött, ezértfelkeresi az otthonában, hogy körülnézzen a házban, de a gyereket nemtalálja ott. Ximena elmegy Marichuyhoz, és felajánlja, hogy elmondja,hol a gyerek, ha a lány lemond Juan Miguelrõl.

118.
Bernarda nyíltan Juan Pablo szemébe mondja, hogy örül Marichuyszenvedésének. Az atya Istenhez fohászkodik, hogy anyja jó útra térjen.Osvaldo bemegy a Televisához segítséget kérni. Egy mûsor keretébenbeszél az unokája elrablásáról és kéri a nézõket, hogy segítsenekmegtalálni.

119.
Osvaldo és Victoria elmennek Marichuyhoz, hogy támogatásukrólbiztosítsák. Bernarda is megjelenik, de semmi együttérzést nem mutat,sõt, sértegeti Victoriát és Marichuyt. Leonela felhívja Guillermót, ésarra kéri, vigyen neki némi italt a lakásba, amit fia bérel neki. Alonsoegy óriásplakátot készít az eltûnt kisfiúról.

120.
Bernarda nem örül annak, hogy a gyerek eltûnése ekkora nyilvánosságotkapott. Lulu kissé elbizonytalanodik, amikor megtudja, hogy a kis JuanPablót keresik a szülei, és érzi, hogy Bernarda félrevezette. FelhívjaJuan Pablo atyát, de nem tud beszélni vele, mert Alacran leszúrja, amintfelveszi a telefont.

121.
Jeronimo atya felfedezi az eszméletlenül fekvõ Juan Pablót, akitkórházba szállítanak, és túléli a merényletet. Alacrannak bujkálniakell, mert fél Bernarda haragjától, amiért Jeronimo atya helyett a fiátszúrta le. Marichuy retteg, hogy sosem láthatja viszont a fiát.

122.
Alonso egy csellel rátalál Marichuy kisfiára. Lulu, akinek a gondjairabízták a babát, elképedve hallgatja, hogy dona Bernarda milyen gonosz.Rodolfo azt hazudja Bernardának, hogy megölte Alacrant, amiért azleszúrta Juan Pablót, de a két férfi közben arra szövetkezik, hogykirabolják megbízójukat.

123.
Marichuy határtalanul boldog, amiért Alonso visszaszerezte a kisfiát, ésVictoria is egyre kedvesebb hozzá. Fabian lelkes, mert megtudja, hogyCruz és Fernanda összevesztek, így már nem kell küzdenie riválisával alány kegyeiért.

124.
Fabian épp romantikus meglepetésvacsorát készít elõ Sandovalék kertjében, amikor Micaela behívja, hogy megmutassa, amint a tehetségkutató verseny gyõztese, Cruz, élõ adásban megkéri Fernandakezét. Heriberto felkeresi Victoriát, mivel Fernanda nem jelent meg a megbeszélt idõpontban, és elmondja neki, hogy egy újabb mûtétet követõena lány talán újra lábra fog állni.

125.
Noha tudja, hogy Marichuy sosem fogja szerelemmel szeretni, Alonso nagyon boldogtalan, amiért nem lehet az övé, ráadásul rosszullétei is egyre gyakoribbak. Heriberto folyton visszagondol elveszítettcsaládjára. Feleségével a rák végzett, két kisgyereke meghalt egybalesetben, amit egy részeg sofõr okozott. Victoria felkeresi azorvosát, aki nagyon rossz hírt közöl vele.

126.
Victoriával közli a nõgyógyásza, hogy egyre súlyosabb az állapota, és nagyon gyorsan meg kellene mûteni, ha meg akarják menteni az életét. Victoria azonban nem hajlandó alávetni magát a mûtétnek mindaddig, míg Fernandát meg nem operálják.

127.
Alacran és Rodolfo Padilla arra készülnek, hogy kirabolják a dona Bernarda házában lévõ páncélszekrényt. Miután látják kigördülni azautóját, betörnek a házba, de arra nem számítanak, hogy Bernarda csak Evát küldte el a sofõrrel. Bernardát leütik, egy székhez kötözik, éskipakolják a páncélszekrényt.

128.
Heriberto, Fernanda orvosa addig erõsködik, míg Victoria bevallja, hogy mellrákja van. Osvaldót teljesen letaglózza a hír, de mindenben támogatni szeretné a feleségét. Noha Fernanda még a mûtét után sem tud lábra állni, lázasan tervezi az esküvõjét Cruzzal.

129.
Victoria mûtét utáni felépülését követõen megtartják Fernanda és Cruz esküvõjét Vincente farmján. Az ifjú pár vidéken marad, és Fernanda élvezi a tiszta levegõt és a csendet. Leonela rájön, hogy Guillermo átverte, és a színház ügye még nincs tisztázva.

130.
A részeg Leonela elmegy a Sandoval házba, sértegeti Victoriát és botrányt rendez. Osvaldo kidobja ugyan, de Victoria újra megharagszik rá, mivel Leonela emlékeztette õt a Lindával történtekre. Rodolfo úgy próbál pénzt szerezni, hogy közli Victoriával, egy nagyobb összegért elárulja a lánya nevét.

131.
Fausto megtagadja Bernarda parancsát, mi több, elmondja neki, hogy gyerekkorában akkor égett meg az arca, amikor Bernarda rájuk gyújtotta a házat. Osvaldo követi Victoriát, így meg tudja menteni, amikor Rodolfo rátámad. Alacran le akar lépni a pénzzel, amit Bernardától raboltak, de Rodolfo túljár az eszén.

132.
Heriberto beszél Leonelával az alkoholfüggõség okozta veszélyekrõl. Juan Miguel azt tervezi, összegyûjti a családot, és megkéri Marichuy kezét.Juan Pablo azzal fenyegeti anyját, hogy amennyiben nem változik meg, õmaga jelenti fel a hatóságoknál.

133.
Amikor Juan Miguel megkéri Marichuy kezét Juan Pablo atyától, Victoria nagyon megdöbben, de az atya félrevezeti, így nem jön rá, hogy Marichuy a saját lánya. Marichuy nagyon megsértõdik, amikor Victoria elmondja, hogy nem örül a házasságnak, mert nem szereti, csak megtûri õt a fiamiatt, és soha többé nem akarja látni.

134.
Juan Miguel úgy dönt, Leonelához költözik kisfiával, míg össze nemházasodnak Marichuy-jal, mivel nem hajlandó megbocsátani Victoriának,hogy megbántotta szerelmét. Milagros, Trini és Poli fellépnek ugyanazona tehetségkutató versenyen, ahol Cruz elnyerte a férfikategória fõdíját. Fernanda úgy dönt, hogy Cruz szegényes lakásába költözik.

135.
Juan Miguel felkeresi Alonsót, hogy ismételten arra kérje, ne zaklassa szerelmével Marichuyt. Amikor a fiú elájul, véletlenül megtalálja a vizsgálati eredményeit, melyekbõl kiderül, hogy egy ritka trópusi vírus támadta meg a szervezetét, és már nincs sok ideje hátra.

136.
Victoria örül, mert Heriberto közli vele, hogy a kezelés sikeres volt, immár nincsenek rákos sejtek a szervezetében, és elfogadja az orvos ebédmeghívását. Alonsót nagyon bosszantja, hogy sehol se találja a vizsgálati eredményeit.

137.
Marichuy megdöbben, amikor Juan Miguel azt javasolja, áldozzák fel a szerelmüket egy idõre, Marichuy menjen hozzá Alonsóhoz, hogy boldoggá tegye élete utolsó napjait. Bernarda felkeresi unokáját, és arra kéri,hogy bocsásson meg neki és engedje, hogy szeretõ nagyanyjává váljon.

138.
Victoria teljesen kétségbe esik, amikor a Juan Miguel által felbérelt magánnnyomozó azt állítja, a lánya feltehetõen meghalt egy tûzesetsorán. Fernanda leghõbb vágya, hogy anya legyen, és Cruz is mindennél jobban vágyik egy gyerekre.

139.
Heriberto megkéri Victoriát, hogy kísérje el egyik tanítványa esküvõjére. Akkor derül ki, hogy Natiról van szó, amikor Victoria találkozik a Leonelával érkezõ Osvaldóval. Juan Miguel bevallja apjának,hogy mire készülnek szerelmével azért, hogy Alonsót boldoggá tegyék. Juan Migel veszekedést színlel, és elmegy, esélyt adva Alonsónak, hogy megkörnyékezze Marichuyt.

140.
Amikor Victoria meglátja Marichuynál a feszületet, amit õ ajándékozott egykor Juan Pablónak, kérdõre vonja a lányt. Marichuy elmondja, hogy az édesapjától kapta, Juan Pablo atyától. Victoria ekkor döbben rá, hogy a lány, akinek minden eszközzel megkeserítette az életét, valójában a saját lánya.

141.
Marichuy nem tudja elfogadni, hogy Victoria valójában az édesanyja, és bármennyire vágyott arra, hogy rátaláljon a szüleire, képtelen elfogadni, hogy épp az a nõ az anyja, aki minden eszközzel megkeserítette az életét. Victoria szenved lánya elutasításától.

142.
Victoria reménykedik abban, hogy lánya egyszer majd megbocsátja neki,hogy mérhetetlenül gonosz volt vele, de Marichuy képtelen megbocsátani.Heriberto nagyon kedveli Victoriát, mióta a felesége meghalt, õ azegyetlen nõ, akivel jól érzi magát. Bernarda elhatározza, hogy örökreeltünteti Marichuyt és Victoriát, és ebben Guillermo segítségét kéri.

143.
Juan Miguel megkéri Marichuyt, hogy továbbra is dolgozzon Victoriának. Alány nem is akart kilépni, de tisztázni szeretné, hogy anyja és köztecsupán fõnök-alkalmazott viszony lehetséges. Bernarda elmondjaVictoriának, hogy valójában õ gázolta el az autójával, amikorelveszítette a kislányát. Fausto, aki pap szeretne lenni, feladja magáta rendõrségen, és beszámol Bernarda gaztetteirõl.

144.
Ximena képtelen elhinni, hogy Marichuy Victoria lánya. Az egész családelõtt beszámol arról, hogy Victoria kérte arra, hogy Miamiban csábítsael Juan Miguelt. Victoria megsemmisül, tudja, hogy ezt sem Juan Miguel,sem Marichuy nem bocsátják meg neki. Ximena véletlenül összefutAlonsóval, aki épp eljegyzési gyûrût vásárol. Rábeszéli arra a gyûrûre,amit Juan Miguel adott annak idején Marichuynak.

145.
Alonso nagyon boldog, amiért Marichuy beleegyezik, hogy a feleségelegyen, nem is sejti, hogy pusztán szánalomból teszi. Pipino a lakásárarendeli minden barátját, ahová titokban egy anyakönyvvezetõt rendel, akiott helyben összeadja Antonietát és Oscart. Eva úgy érzi, ütött a bosszúórája, és egy zárlatos lámpával felgyújtja Bernarda házát.

146.
Fernanda próbál Marichuy lelkére beszélni, de semmivel sem tudja elérni,hogy a lány hajlandó legyen megbocsátani Victoriának. A tûzoltók nemtudják megállítani Juan Pablo atyát, aki berohan az égõ házba, éseszméletlen anyját sikerül kimenekítenie. A tûzeset helyszínén Bernardátletartóztatják Tomasa meggyilkolásának vádjával.

147.
Bernarda nem tûri, hogy a börtönben kötekedjenek vele a rabok, így máraz elsõ percben konfliktusba keveredik a cellatársaival. Renatát, abörtönõrt nem hatja meg Bernarda ájtatossága, és azzal fenyegeti, hogybüntetõzárkába teszi, ha nem viselkedik rendesen. Eva bosszús, amiértBernardát börtönbe zárták, így ugyanis nem állhat személyesen bosszút rajta.

148.
Ximena, akit Bernarda megbízott a cég vezetésével, míg õ börtönben ül,kiélvezi fõnöksége minden pillanatát, és ráveszi a cég ügyvédjét, hogynémi pénzért cserébe ne hozza ki a börtönbõl Bernardát. Osvaldo úgyérzi, Victoria túl sok idõt tölt Heribertoval. Fernanda haragszik azorvosra, amiért próbálja elcsábítani az anyját.

149.
Bernarda parancsára Guillermo elraboltatja Marichuyt. A lányt megkötözveegy pincébe zárják. Felipe felbontja Leonela szerzõdését, mivel ittasanjelenik meg a forgatáson. Senki nem hiszi el neki, hogy az öltözõjébenlévõ ásványvizes palackba valaki vodkát töltött.

150.
Az emberrablók felhívják Victoriát és közlik vele, hogy elraboltákMarichuyt. Csellel egy autóhoz csalogatják, és õt is elrabolják.Marichuy és anyja ugyanabban a pincében raboskodnak. Victoria elmeséli,mi hogyan történt a múltban, de lánya nem kíváncsi a történetre, mertmeggyõzõdése, hogy anyja hazudik.

151.
Bizonyíték hiányában Bernardát kiengedik a börtönbõl, mivel pusztánFaustora sikerül rábizonyítani Tomasa holttestének eltüntetését.Osvaldo nagyon féltékeny Heribertora. Juan Pablo atya arra gyanakszik,hogy anyjának köze lehet Victoria és Marichuy elrablásához.

152.
Roxana és Ximena megpróbálják ellopni Guillermo otthonából a pénzzelteli bõröndöt, amit Bernardától kapott az emberrablás lebonyolításáért,de Guillermo rajtakapja õket. Fernanda szemtanúja lesz a jelenetnek,mikor Leonela váratlanul megcsókolja apját, és egy világ omlik összebenne. Az egész szomszédság segít Marichuy és Victoria felkutatásában,de semmi nem vezet eredményre.

153.
Miután az emberrablók közlik a váltságdíj összegét, Heriberto mindenmegtakarítását felajánlja Osvaldónak Victoria és Marichuy kiszabadításaérdekében. Juan Miguel úgy véli, jobb, ha bevonják a rendõrséget azügybe. Victoriát az emberrablók magukkal viszik, Marichuyt elkábítva ésmegkötözve a raktárépületben hagyják. A pénz átadásakor a rendõrséglecsap az emberrablókra. Victoria, miután elengedik, visszabotorkál araktárhoz, hogy kiszabadítsa lányát.

154.
Ximena felkeresi Alonsót, és átad neki egy másolatot a laborvizsgálateredményérõl, melybõl Alonso megtudja, hogy halálos beteg. Ekkor jön rá,hogy szerelme valójában szánalomból vállalta, hogy a felesége lesz. Az esküvõi szertartáson Alonso visszakozik, és nem veszi feleségül Marichuyt.

155.
Osvaldo felajánlja Heribertonak, hogy önfeláldozóan félreáll az útból,amennyiben a férfi és Victoria szeretik egymást, mert egyetlen vágya,hogy Victoria boldog legyen. Dona Milagros bevallja don Joelnek, hogyegy másik férfiba szerelmes. Fernanda úgy érzi, csak hátráltatná Cruzkarrierjét, de Juan Miguel megpróbálja észhez téríteni.

156.
Victoria és Osvaldo nagyon örülnek, hogy Fernanda rászánta magát amûtétre. Marichuyt sem Juan Miguel, sem apja, Juan Pablo atya, nem tudjarávenni arra, hogy megbocsásson Victoriának. Leonela szenved, merttudja, hogy az alkoholfüggõségével sokat árt a fiának, de képtelenkilábalni belõle.

157.
Fernanda mûtétje miatt az egész család a kórházban várakozik, és Victoria rossz néven veszi, hogy Osvaldo kénytelen elmenni egy filmf orgatásra. Egy veszélyes jelenet felvételekor õ és Guillermo megtagadják a kaszkadõrök segítségét, de minden rosszul sül el, és Osvaldo a mélybe zuhan.

158.
Fernandát letaglózza egy újságban megjelent cikk, melyben azt állítja Cruz zenei producere, hogy viszonyt folytat az újonnan felfedezett sztárral. Victoria maga sem tudja, ki mellett döntsön, de õ is érzi,hogy Heriberto közeledése boldoggá teszi.

159.
Fernanda a buszpályaudvaron kiszáll a kerekesszékbõl, hogy megakadályozza férje elutazását. Ekkor döbben rá, hogy újra képes járni. Simon és Cobres, akik videóra vették, amikor Ximena egy kocsi elé lökte Lindát, azt tervezik, hogy a felvételt átadják a rendõrségnek.

160.
Fernanda hosszú idõ után elfogadja, hogy anyjának joga van az újrakezdéshez. Victoria elmeséli Antonietának, hogy Osvaldo elköltözött otthonról, hogy nyugodtan átgondolhassa, melyik férfit választja. Marichuy meglátogatja a börtönben Faustót, mert mindent tudni akar a nagyanyjáról.

161.
Marichuyt elborzasztja, hogy a nagyanyja annyira gonosz, hogy a gyilkosságtól sem riad vissza. Victoria felkéri a híres mexikói divattervezõt, Armando Mafudot, hogy segítsen be a kollekcióktervezésébe, mert mindenáron szeretné megnyerni az õszi divatshowfõdíját. Juan Miguel is felkeresi Faustót, és tõle tudja meg, hogy Bernarda rabolta el a kisfiát is.

162.
uan Miguel Fausto elmondása alapján megkeresi Lulu mamát, akinekgondjaira bízta Bernarda a kisfiút. Az asszony eleinte vonakodik, devégül mindent elmesél, és ahhoz is hozzájárul, hogy Juan Miguel felvegyea beszélgetést. Victoria gyötrõdik, mert nem tudja, kit válasszon. Nohamegbocsátott Osvaldónak, nem tudja elfelejteni hûtlenségét.

163.
Leonela elmondja Heribertónak, hogy alkoholproblémái miatt kirúgták a sorozatból. A férfi megígéri, hogy segít neki visszaszerezni a munkáját.Marichuy elszédül, és Nati arra tippel, hogy bizonyára terhes. Cruz felhozza a városba apját, Dionisiót, mert csúnyán köhög, és elviszik kivizsgálásra.

164.
Victoria szenved, amiért Marichuy képtelen anyjának tekinteni, deelhatározza, többé nem fog könyörögni neki. Heriberto nem örül annak,hogy Fernanda arra kéri, hagyja békén Victoriát. A divatshow végét Marichuynak kell zárnia, de a lány nagyon rosszul érzi magát. Végülmégis megjeleni a kifutón, és a Victoria divatház nyeri a fõdíjat.

165.
Miután Marichuy eszméletét veszíti a díjátadás után a kifutón, kórházbaszállítják, ahol kiderül, nem terhesség okozza a rosszulléteit, hanem a halálos trópusi vírus, amit elkapott Alonsotól. A lányt elkülönítik, deJuan Miguel nem hagyja magára. Gyerekeit szülei gondjaira bízza, és a védõruhát levetve szerelme mellett marad.

166.
Amikor Marichuy magához tér a kórházban, közlik vele, hogy Alonso megfertõzte, ezért karanténba helyezik. Õ sem tudja lebeszélni szerelmét arról, hogy a közelében maradjon. Osvaldo elviszi a Lulu mamával készített felvételt a rendõrségre, ahol legnagyobb meglepetésére megtudja, hogy a bíróság nem tekintené perdöntõ bizonyítéknak Bernarda ellen.

167.
Leonela és Victoria együtt aggódnak a kórházban gyermekeikért. Victorianagyon dühös lesz, amikor megtudja Fernandától, hogy dona Bernardamagával vitte a kis Osvaldót, és elmegy, hogy elhozza tõle. Juan Pablo,aki ismét elhiszi, hogy anyja jó útra tért, rábeszéli Victoriát, hogyhagyja ott a kisfiút.

168.
Bernarda örül, amiért sikerült megfélemlítenie Lulu mamát, akivisszavonta a vallomását. Osvaldo Heribertót hibáztatja azért, hogy Juan Miguel megfertõzõdött, de nem engedi beadni neki a kísérleti fázisbanlévõ ellenszert. Victoria beleegyezik, hogy Marichuy megkapja avakcinát. Marichuy szerzvezete legyûri ugyan a vírust, de villámgyorsveseátültetésre szorul. Victoria vállalja, hogy õ lesz a donor.

169.
Marichuy anyja ágyánál sírva reménykedik Victoria felgyógyulásában, és furdalja a lelkiismeret, amiért nem fogadta el a közeledését. Fernanda nagyon szeretne gyereket, és ráveszi Cruzt, hogy fogadjanak örökbe egyet. Victoria és Marichuy nagyon örülnek a hírnek.

170.
Fernanda elmegy az árvaházba, ahol Marichuy felcseperedett, és megtetszik neki egy kislány, akit épp Victoriának hívnak. Az örökbefogadást meggyorsítja, hogy Regina nõvér jól ismeri a Sandoval családot. Don Napo és Milagros esküvõjérõl Victoria Heriberto valtávozik, és a férfi lakásán kötnek ki, ahol Victoria nem tud ellenállni a sármos orvosnak.

171.

172.

Megosztom másokkal: