VENCER EL DESAMOR – Viharos szívek tartalma

VENCER EL DESAMOR – Viharos szívek tartalma:

1.
Álmaink
Egy mexikói család életét követhetjük nyomon, ami egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, miután a családfő infarktusban életét veszíti. Ezt követően ugyanis egyre több sötét titok bukkan fel a múltból és a jelen is tartogat meglepetéseket…

2.
A hatodik érzék
Bárbara közli a fiaival Joaquín halálhírét, akik egytől egyig megtörnek. Tadeo egyre nehezebben boldogul az iskolában az Asperger-szindrómája miatt. Dafne nem tudja elfogadni férje halálát.

3.
Az irányítás elvesztése
Eduardo miután kiderült a cégnél, hogy pénzt lopott kénytelen kilépni és visszakérni a házra tett foglalóját. Bárbara és Ariadna viszony tovább mérgesedik. Álvaro végül elfogadja, hogy az Olga-val közös cégük csak akkor menthető, ha eladja a részvényeit. Gemma pedig egyre közelebb kerül Cuauhtémoc-hoz.

4.
Áldozathozatal
Ariadna, Eduardo és Tadeo, Bárbara-hoz költöznek, aminek a nő nagyon nem örül. Gemma összeköltözik Cuauhtémoc-val, Dafne pedig összetűzésbe kerül mostohaapjával.

5.
A bűntudat mindig velünk marad
Bárbara felidézi múltjának egy sötét titkát. Olga közli Álvaro-val, hogy el akart tőle várni, ezzel egyidőben a férfi rájön arra is, hogy miért. A kezdetben kedvesnek tűnő Cuauhtémoc rettegésben tartja Gemma-t. Eduardo pedig elhatározza, hogy Államokba költözik, hogy a szeretőjével lehessen.

6.
Kell egy társ
Dafne még időben odaér a végrendelet felolvasására, ahol mindenki legnagyobb megdöbbenésére Joaquín lányaként mutatkozik be. Bárbara nem is hisz neki kezdetben, de aztán beletörődik férje hűtlenségébe. Eduardo az Államokba utazik Lindával.

7.
Az elénk tartott tükör
Dafne ügyvédet fogad, mivel Bárbara ki akarja őt zárni a végrendeletből.Gemma pedig egyre jobban szenved az erőszakos Cuauhtémoc-tól.

8.
Nincs más út, csak a menekvés
Ariadna alig heverte ki az emberrablási kísérletet, máris újabb csalódás éri, amikor megtudja, hogy Eduardo a tudta nélkül visszakérte a banktól a lakás foglalóját. Bárbara továbbra sem tud megbékélni Dafne-val- Levita pedig tervet eszel ki, hogy lányát kiszabadítsa az agresszív Cuauhtémoc karmai közül.

9.
Mikor válsz felnőtt nővé?
Miután Cuquita felmondott beajánlja maga helyett Gemmát, akinek így lehetősége nyílik arra, hogy megszökjön Cuauhtémoc-tól. Linda pedig azt kéri Eduardo-tól, hogy vegye őt feleségül.

10.
Tiltott álmok és tervek
Ariadna vissza akar menni dolgozni, amit Eduardo és Bárbara is elleneznek. Gemma engedélyt kér Barbarától, hogy a munka mellett tanulhasson is.

11.
A meglepetés nem mindig örömteli
Egy mexikói család életét követhetjük nyomon, ami egyik pillanatról a másikra a feje tetéjére áll, miután a családfő infarktusban életét veszíti. Ezt követően ugyanis egyre több sötét titok bukkan fel a múltból és a jelen is tartogat meglepetéseket…

12.
A kedvenc fiú
Eduardo lebukik a szeretőjével Bárbara előtt, ezért a férfi megkéri őt, hogy ne árulja el Ariadna-nak a látottakat. Ariadna leleplező riportot ír Olga cégéről. Gael pedig bevallja érzéseit Dafne-nak.

13.
Padlón lenni
Alvaro a magánéleti és munkahelyi nehézségei miatt az italhoz fordul. Barbara megpróbálja megakadályozni, hogy Gemma iskolába járjon, ezzel egyidőben pedig csapdát állít Dafne-nak.

14.
Szép dolog a barátság
Martha és Eugenio megjelennek Dafne-nál és el akarják rabolni a gyerekeket. Később kiderül, hogy ebben segített Barbara is, de megbánja tettét.

15.
Kell-e mellénk férfi?
Barbara rájön, hogy Calixto átverte őket és valójában nem is ingatlanügynök. Ariadna magával viszi a fiát a munkába, de Tadeo dühös lesz és jelenetet rendez. Gemma megtudja, hogy terhes.

16.
A bosszú hidegen tálalva a legjobb
Alvaro elmeséli Barbara-nak, hogy miért váltak el Olgával. Levita pedig megtudja, hogy Gemma gyereket vár.

17.
Irányításkényszer
Jaosefina és Barbara Dafne közbenjárásának köszönhetően összetalálkoznak. Linda megkéri Eduardo-t, hogy mutassa őt be a családjának.

18.
Sorsszerűség
Gemma anyja unszolására elhagyja Barabara házát és visszaköltözik Cuachu-hoz. Alvaro pedig elmeséli Barbarának, hogy Calixto támadta meg.

19.
Kellenek a határok
Ariadna összetűzésbe kerül a főnökével egy cikk miatt. Barbara aggódik, mert nem tudja kordában tartani Tadeót. Santiago újra lebetegszik, Gael pedig aggódik érte.

20.
Az élet kevés bizonyossága
Barbara tudomást szerez Dafne otthon tartott angol óráiról. Eduardo összetűzésbe kerül néhány szülővel Tadeo miatt. Gemma pedig továbbra sincs biztonságban Cuachu mellett.

21.
Mi történik ha felhagysz az álmaiddal?
Barbara még jobban megharagszik Dafne-ra, miután a lány az egész család előtt fedi fel az egyik titkát. Eduardo nem megy el Tadeo ünnepségére, ezért Ariadna nagyon mérges lesz.

Megosztom másokkal: