Vencer el pasado tartalma

VENCER EL PASADO – A múlt börtönében c. sorozat tartalma:

1.
Renata, aki egy molekuláris-biológia kutató, az esküvőjére készül szerelmével Alonsoval. Renata szülei pénzügyi gondokkal küzdenek, így a lány anyagilag is támogatja őket. A humánerőforrás vezetője Renata lánybúcsúján megcsókolja a lányt, amiről videófelvétel készül, ezzel veszélybe sodorva a házasságát…

2.
Renata és Alonso végleg szakítanak. Carmen rájön, hogy a férje megcsalja őt. Eleazar felajánlja Mariluznak, hogy menjen vele Amerikába, viszont a lány nem szeretne menni. Renatat kirúgják a munkahelyéről.

3.
Renata megtudja, hogy Alonso a saját nevén jegyeztette be a projektet, amin ő dolgozik. Inaki gúnyolódik Dannaval az apja kellemetlen videója miatt, ezért bosszút áll rajta. Renata hirtelen rosszul lesz, és a testvére arra gyanakszik, hogy terhes.

4.
Renata több helyre beadja az önéletrajzát, de a videó miatt nem jár sikerrel. Mariluzt a szülei elzavarják otthonról és kénytelen szállást keresni. Renata anyja takarítói állást keres.

5.
Renata szülei a Biogenelabnál kezdenek el dolgozni. Sonia kihallgatja a recepcióst, miszerint embereket keresnek a céghez, ezért szól a lányának, hogy jelentkezzen oda. Heriberto számára kiderül, hogy a videót a lánya töltötte fel véletlenül.

8.
Carmen és a gyerekei arra kényszerülnek, hogy elhagyják az otthonukat. Fabiola testvére váratlanul megjelenik a cégnél. Mariluz úgy dönt, hogy levágatja a haját, ezzel elengedve a múltját.

9.
Renata megkezdi az első munkanapját a Biogenelabnál. Mariluz próbál munkát találni, de nagyon nehezen talál. Carmen és a gyerekei egy hotelben töltik az éjszakát.

10.
Carmen és Brenda, akik régen jó barátnők voltak, újra felveszik a kapcsolatot egymással. Mariluz a Biogenelabnál próbál munkát találni. Renatat még mindig a videója miatt bántják, ezért megpróbálja kideríteni, hogy ki volt az, aki feltöltötte a videót.

11.
Dario, egyike azoknak a jelentkezőknek, akik a Biogenelab vezető pozíciójára pályáznak. Fabiola úgy véli, hogy a férfi lenne az ideális jelölt, és ezt tudatja is az apjával. Renata megtudja, hogy a barátnője lehetett az, aki feltöltötte a videót az internetre. Carmen félreteszi a büszkeségét, és pénzt kér Brendatól.

12.
Rodrigo reménykedve várja a műtétet, mert szeretne újra lábra állni. Dario nem kapja meg az igazgatói pozíciót, de mindent megtesz, hogy a cégnél dolgozhasson. Brenda segít Carmen-nek munkát találni a Biogenelabnál.

Megosztom másokkal: