Yo soy Betty, la fea tartalma

YO SOY BETTY, LA FEA – Betty a csúnya lány

1. Betty, a rút kiskacsa kiváló eredményei ellenére sem tud sehol közgazdászként elhelyezkedni. Most éppen az Ecomoda divatcégnél próbál titkárnõi állást szerezni. A cég elnöke, Roberto Mendoza visszavonul, helyén fia, Armando Mendoza követi. Armando Mendoza és Daniel Valencia örök riválisok. Armando feleségül készül venni Marcela Valenciát. Ehhez azonban fel kell hagynia kicsapongó életmódjával.

2. Armando salamoni döntést hoz, két titkárnõt vesz fel maga mellé: a dekoratív, kissé üresfejû Patriciát, és a tanult, ám rettenetes külsejû Bettyt. Betty egyelõre titkolni kénytelen a szülei elõtt, hogy csak titkárnõi állást vállalt az Ecomodánál. Mario arról gyõzködi Armandót, hogy kérjen helyreigazítást a lapokban, mert szerinte a váratlanul bejelentett esküvõjének híre nem tesz jót az üzletnek. Armando személyes ügyeinek kezelését is Bettyre bízza.

3. Megrendezésre kerül a cég divatbemutatója. Betty szerencsétlenségére kikerül a kifutóra, egyenesen a reflektorfénybe. Marcela azt hiszi, hogy jövendõbeli férje betartja az ígéretét, és nem futkos más nõk után. Betty nehezen találja a helyét az új környezetben, ráadásul mindenki csúnyán viselkedik vele.

4. Betty apja fél, hogy a lányát nem tisztelik eléggé az új munkahelyén. Armando rábízza Bettyre a határidõnaplóját. Marcela kifogásolja, hogy Patricia helyett Betty lett a személyes ügyek intézõje. Az irodában váratlanul felbukkan Karina Larson.

5. Karina Larson, Armando exbarátnõje felbukkan az irodában, hogy botrányt csináljon, de Betty leleményessége megmenti a helyzetet. Marcela azonban gyanakodni kezd, és amikor rájön, hogy Betty falaz Armandónak, kirúgatja Gutierrezzel.

6. Armando elõbb ér vissza a Tejicolból, és hatalmas botrányt csap, amikor megtudja, hogy Marcela kirúgatta Bettyt. Visszaveszi a lányt, és a próbaidõ helyett azonnal véglegesíti. Roman a barátaival elhívja Bettyt szórakozni. Mario feltesz egy programot Armando számítógépére, amely a beírt adatok alapján kiadja az ideális nõ képét és nevét, és a férfi legnagyobb meglepetésére a gép Betty fotóját adja ki Armandónak.

7. Bettyt nagy nehezen elengedik a szülei bulizni Romannal, de végül kiderül, hogy a fiúk csak gúnyt akartak ûzni Bettybõl, és el sem mennek érte. Mario hiába igyekszik lebeszélni Armandót az esküvõrõl. Armando elmegy Marcelához, hogy mindent tisztázzanak egymás közt.

8. Hermes megpróbálja megnyugtatni elkeseredett lányát, akit Roman csúnyán rászedett. Betty elhatározza, hogy ezentúl csak a munkának és Armandónak él. Nicolas elmegy, hogy rávegye Romant, hogy bocsánatot kérjen Bettytõl. De õ semmi ilyesmire nem hajlandó, sõt megveri Nicolast.

9. Armando utasítása szerint az Ecomoda összes részlege nekilát egy részletes jelentés elkészítésének a vállalat állapotának felmérése céljából. Betty úgy dönt, hogy az össszes jelentést egy jelentésbe összefoglalja, ezzel megkönnyítve érthetõségét. Armandónak nehezére esik elbúcsúznia agglegényéletétõl.

10. Betty úgy dönt, hogy kidekorálja az irodáját. Patricia fondorlatos cselszövéssel kicsalja Betty jelentését, és úgy mutatja be, mintha a sajátja volna. Betty szomorúan elmegy ebédelni, ahol összeismerkedik a csúfak klubjával.

11. Betty megismerkedik elõdje sorsával. Daniel az elnökségi értekezleten rámutat Armando terveinek hiányosságaira. Mario is elismeri, hogy nehéz lesz végrehajtani a tervezett százszázalékos növekedést. Betty kétszer is összeütközik Daniellel.

12. Elérkezett a búcsú ideje: Roberto és felesége, Margarita érzékeny búcsút vesz az Ecomoda vállalattól. Patricia úgy érzi, hogy Danielben megtalálta az ideális férfit. Roberto elbeszélget négyszemközt a fiával. Armando behívja az irodájába Bettyt és Patriciát.

13. Édesapja negyon leszidja Bettyt, amiért engedély nélkül maradt ki az este Aura Maríával és annak két barátjával. Patricia féltékennyé tesz Mariót azzal, hogy az elõzõ hétvégén randira ment Marcela bátyjával, Daniellel. Armando megbízza Bettyt a cég pénzügyi dolgainak ügyvitelével, amit Olarte nagyon nehezményez. Daniel felkéri Olartét, hogy legyen a kémje.

14. Armando jutalomként meghívja Bettyt a cég egy fontos szállítójával való üzleti ebédre a klubba. A tárgyalás jól sikerül, ezért Armando kinevezi Bettyt személyi asszisztensének. Patricia komoly pénzügyi gondokkal küszködik, ezért megkéri Marcelát, hogy járjon közbe Armandónál az ügyében, hogy õ lehessen a személyi asszisztens, ami automatikus fizetésemelést jelent.

15. Olarte értesül Betty elõléptetésérõl, és veszélyben látja a saját posztját. Daniel megtudja, hogy lanyhul az értékesítés. Betty számadása kimutatja, hogy Armando nem érheti el a kitûzött célját. Armando úgy dönt, hogy meg kell hamisítani az igazgatótanácsnak szóló beszámolót. Ám Daniel is résen van.

16. Marcela kimegy Roberto és Margarita elé a reptérre, hogy beárulja Bettyt. Olarte is tisztában van a jelentés fontosságával, ezért belopózik az elnökségre, és bekapcsolja Betty számítógépét. Bettynek nem sikerül befejezni a jelentést, ezért bemegy az Ecomodába, hogy ott készítse el a végleges változatot, Armando nagyon ideges, hogy nem készül el az értekezletre. Olarte és Patricia ördögi tervet forral.

17. Patricia és Olarte kicsalja Bettyt az irodából, és amíg Olarte szóval tartja a lányt, Patricia leblokkolja a számítógépét. Armando kibékül Hugóval és Marcelával. Armando összeomlik, amikor kiderül, mi történt a számítógéppel. A csúfak brigádja azonban közbelép, és megjavítja a gépet.

18. A csúfak klubja megzsarolja Ortizt, aki kénytelen megjavítani a számítógépet. A beszámolót kinyomtatják, és szétosztják a gyûlésteremben. Ortiz viselkedése gyanús, ezért elhatározzák, hogy figyelni fogják. Olarte cinkostársa megszerzi Betty eredeti jelentését, azonban a szemfüles csúfak klubja rájön a turpisságra, és megakadályozza az ördögi tervet.

19. Roberto javaslatára Bettyt igazgatósági menedzserré léptetik elõ az igazgatótanács ülésén. Kiderül, hogy a karbantartó kimásolta Betty személyes dokumentumait a számítógépbõl. Armando számára világossá válik, hogy Olarte keze van a dologban. Patricia rettegve várja a lebukást.

20. Armando úgy dönt, hogy belevág Betty kockázatos tervébe, és elfogadja a takarékosságot célzó intézkedések szükségességét. Hugo depressziós a ruhaanyagok silánysága miatt. Patricia esti randevút beszél meg Daniellel a férfi irodájában. Efrain és Sofia látványos jelenetet rendez a hallban a tartásdíj-fizetés miatt. Bettybõl nõt varázsol a csúfak klubja, ám nagyon esetlenül mozog elegáns ruhájában, magas sarkú cipõjében.

21. Daniel ráveszi Patriciát, hogy kémkedjen neki. Armando Betty javaslatára rosszabb minõségû szövetet vásárol. Mario felhívja Armando figyelmét Claudiára, a kolumbiai szépségverseny királynõjére. Armando hazaviszi kocsival Bettyt, amit Hermes erõsen helytelenít.

22. Armando úgy dönt, hogy Bettynek aláírási jogot ad, és rábízza a cég vezetését, amíg üzleti útra utaznak Palm Beach-re. Hermes elveszíti a munkáját, Nicolas pedig állást keres, amihez Betty segítségét kéri. Patriciának is komoly gondjai vannak, nem fizette ki a számláit, ezért kikapcsolták nála a villanyt.

23. Betty úgy dönt, hogy elfogadja a RagTela ajánlatát, mert Hermes elveszti a munkáját. Armando utasítja Bettyt, hogy bárhogyan is, de faragja le a költségeket. Patricia gyanút fog, és ezért találkozik Daniellel. Daniel rájön, hogy Patricia lakásában kikapcsolták az áramot.

24. Patricia depressziós rohamában az éjjel kellõs közepén szerelmet vall Mariónak. Olarte Migueltõl értesül róla, hogy a RagTela magas jutalékot ajánl Bettynek, ha nyélbe üt bizonyos üzleteket. Mario a szép Aura María mellett ébred, és alaposan elkésik. Miguel kiszámolja Betty jutalékát, miután létrejött a nagy üzlet az Ecomodával, majd elmondja Olarténak.

25. Miguel tudni szeretné, hogyan fizesse ki a RagTela Betty jutalékát. Betty többször életveszélybe kerül lelkiismeret-furdalásos álmodozásainak köszönhetõen. Álmai középpontjában a jutalékból finanszírozott gazdagság, gondtalan élet, és Armando szerelme áll. Daniel a kompromittáló kazettával a zsebében Armando felé tart.

26. Armando úgy dönt, hogy alapít egy árnyékcéget, amelynek egyedüli tulajdonosa Betty lesz, mert egyedül benne bízik meg. Hálából, hogy meghiúsította a RagTela cselszövését, Armando megemeli Betty fizetését. Mario megpróbál közelebb kerülni Catalinához, ám kiderül, hogy Catalina csak a kutyákat szereti.

27. Betty és Nicolas elmegy, hogy megalapítsák a céget Betty nevére. Armando úgy dönt, hogy a bemutatón a tömegtermelésre szánt ruhákat mutatja be, de Hugo elõtt ezt titkolja. Hugo azonban gyanakodni kezd, hogy valami gond van a bemutatóra szánt mintadarabokkal.

28. Nicolas készen áll a munkára, már csak Betty híreit várja. A csúfak úgy döntenek, hogy megünneplik Betty elõrejutását. Hugo észreveszi, hogy Armando elcserélte a ruhákat. Óriási botrányt csap, és lefújja a bemutatót.

29. A bemutató utáni vitában Marcela és Hugo is felmond Armandónak. A csúfak klubja bulizni készül, megünnepelni Betty kinevezését, de indulás elõtt egy titokzatos, csinos fiatalember érkezése tartja õket lázban. Roberto elutazása elõtt számon kéri Armandótól a minõség romlását.

30. Armando elmegy Hugo kedvenc kocsmájába, és megpróbálja meggyõzni, hogy térjen vissza az Ecomodába. Végül fogadást ajánl: ha az olcsóbb kollekció kudarcot vall, nõnek öltözve elmegy Hugóval egy buliba. Sofía, Aura María, Bertha, Sandra és Betty alaposan a pohár fenekére néz. Ekkor felbukkan Sofía volt férje.

31. Armando, Marcela és Mario elmegy az Egyesült Államokba, és hivatalosan is Bettyre bízzák a cég vezetését. Patricia megpróbál a klub ellen áskálódni, de Betty hamar leszereli õt. Megérkezik a jelentés az új kollekció értékesítésérõl, de a számok nem sok jót ígérnek. Betty nem engedi szerzõdtetni Hugo modelljeit.

32. Megszületik a döntés: Betty cége fogja a szükséges kölcsönt biztosítani az Ecomodának, igaz, nem túl törvényes úton. Patricia fellázad Betty ellen, akit a barátnõi mindenben támogatnak, fõleg Patricia bosszantására. Armando kísérletet tesz Hugo visszahódítására. Aura María majdnem összeverekszik Patriciával.

33. Betty elintézi, hogy ne rúgják ki Aura Maríát. Armando egy új modell felvételét tervezi. Mariónak ki kell békülnie Patriciával. Claudia meglátogatja Armandót az irodájában, Betty pedig bennragad a szobájában. Patricia csak akkor hajlandó kibékülni Marióval, ha az kirúgja Aura Maríát, és õt feleségül veszi.

34. Freddy a bárban hagyja a karóráját a számláért cserében. Aura María hazaérvén megcsókolja. Freddy egy kismackót ajándékoz a lánynak. Armando rájön, hogy bennfelejtette Bettyt az irodában, és szörnyû lelkiismeret-furdalása támad. Patricia összeszûri a levet Daniellel. Armando elkesergi Mariónak, hogy ürességet érez a barátnõivel töltött idõ után.

35. Armando és Mario új tervet kovácsol a cég megmentésére. Utasítják Bettyt, hogy vegyen fel kölcsönt a Terramoda részére, melyet aztán majd átutalhatnak az Ecomoda számlájára. A pénzbõl kifizethetik az új kollekciót, mellyel talán megmenthetik a céget. Marcela ajándékokkal megrakodva hazatér.

36. Sofia Armandóhoz fordul a panaszával, de õ sem tehet semmit, mert Hugo sakkban tartja az új kollekcióval. Marcela megpróbálja megvigasztalni Sofiát, de õ sem tehet érte semmit. Freddy Aura María viszonzatlan szerelme miatt érzett bánatában beleszeret Jennybe, aki elcsábította Sofia férjét.

37. Nicolas ráébred, hogy Armando azért íratta Bettyre a céget, hogy szükség esetén csõdbe vihesse, és kivásárolhassa az Ecomodát. Armando megzsarolja Marcelát, hogy ha közbeavatkozik, nem veszi feleségül. A hitelezõ bankok türelmetlenné válnak, csak Betty tudja lenyugtatni a kedélyeket. Daniel új információkat kap.

38. Bettyt igencsak megzavarja Mariana jóslata. Armando úgy dönt, hogy ezúttal jó minõségû anyagot rendel Hugo új kollekciójához. Patricia Jennyt ugyanabba az étkezdébe küldi, ahol a csúfak ebédelnek. Sandra csapdát akar állítani Jennynek, és a csalétek maga Freddy lenne.

39. Armando és Mario úgy dönt, hogy megkezdik a tárgyalásokat az importõrrel, de titokban tartják, hogy az áru Panamából érkezik. Betty attól tart, hogy nem tiszta az üzlet. Jenny beleesik Sofia csapdájába: elfogadja Freddy meghívását egy étterembe.

40. Armandónak sikerül megszereznie a kétmillió dolláros kölcsönt Betty ügyes húzásának köszönhetõen. Az Ecomodánál kitör a botrány, Sofia nem akarja kifizetni a pénzét Jennynek. Marcela, Patricia és Freddy is szemrehányást tesz Sofiának.

41. Armando elmegy Hugo partijára nõnek maszkírozva. Marcela Patriciával és Patricia Vasquezzel vacsorázik, és kiderül, hogy a kampány új arcának Armandóval is egyeztetnie kellene. Armando nõi ruhában a kocsija nélkül az utcán tipegve végsõ kétségbeesésében Bettyt hívja.

42. Armando sikeresen hazaér a szerencsétlen este után, Marcela pedig megsértõdik, amiért a férfi Bettyt hívta helyette segítségül. Daniel megtudja, hogy Mario New Yorkba utazott. Armando megegyezik a reklámforgatás idejérõl Patricia Vasquezzel. Armando elutazik Panamába, miközben mindenki azt hiszi, hogy New Yorkba ment.

43. Patricia ráveszi Marcelát, hogy keresse meg Armandót, és kérdezze meg tõle, kik az új beszállítók. Betty rajtakapja Patriciát, hogy a szobájában kutat. Patricia arra hivatkozik, hogy Marcela utasítására cselekszik. Kiderül, hogy Freddy Jenny miatt karambolozott.

44. Patricia éppen Daniellel beszél telefonon, amikor Armando megzavarja. Patricia betegnek tetteti magát, hogy ne kelljen odaadnia azt a cikket, amire hivatkozva betört Betty irodájába. Megérkezik a szállítmány Panamából, ám a vámhivatal emberei razziát tartanak.

45. Armando és Mario ráébred, hogy nagyon súlyos a helyzet, mert nem lehet bizonyítani, hogy a csempészett áru között ott volt az Ecomoda által megrendelt szövet is. Armando felkészül az Ecomoda megvédésére.

46. Az Ecomodában elterjed Patricia terhességének híre. Sem Mario, sem Daniel nem vállalja fel az apaságot. Armando és Betty jelzálogot vezet az Ecomodára, így meg tudják védeni a céget a hitelezõktõl.

47. Mario kétségbeesik Patricia terhességének hallatán. Daniel felkeresi a lányt, aki vele is elhiteti, hogy tõle van a gyerek. Armando és Betty anyagok után indul. Freddy megcsináltatja Armando kocsiját.

48. Bertha nem tud dönteni, hogy plasztikai mûtétet végeztessen, vagy kocsit vegyen. Betty elképzeli, milyen lenne egy szépészeti mûtét után, amikor Armando már egészen másképp bánna vele. Armando és Mario Catalina Angelhez indul, hogy megterveztessék a közelgõ divatbemutatót.

49. Betty a Terramoda tõkéjét kezelõ banktól megkapja a kölcsönt. Armando utasítja Bettyt, hogy érvényesítse az Ecomodára vonatkozó kötelezvényt, mellyel a cég az õ kezébe kerülhet. Armando és Catalina a közelgõ bemutató részleteit tárgyalja. Jenny szörnyen csalódott, mert Hugo nem engedi a kifutóra. Sofia ismét dühös Efrainra, aki még most sem fizette ki a gyerektartást.

50. Claudia megjelenése ismét vihart kavar Armando és Marcela kapcsolatában. Bertha új külseje mindenkiben csodálatot ébreszt, kivéve Patriciát, aki csak becsmérelni tudja. Freddy cserben hagyja Aura Maríát, meghívja a lányt vacsorázni, de az utolsó pillanatban mégis Jennyvel megy el, vigasztalja a modellt, akit Hugo eltanácsolt a kifutóról.

51. Bertha kitalálja, hogyan végeztethetné el Patricián a vérvizsgálatot. Gutierrez küldi el a lányt tesztre, mondván, hogy kötelezõ a munkahelyi biztosítás. Bertha fogyókúrába kezd. Armando egyre kétségbeesettebb a cége sorsa miatt. Mario figyelmezteti barátját, hogy ezentúl kesztyûs kézzel bánjon Bettyvel, mivel mostantól õ a vállalat tulajdonosa.

52. Armandónak úgy tûnik, sikerül megegyeznie a bankkal. Daniel sejteti Robertóval, hogy a cégnél nagyobb a gond, mint ahogy azt Armando láttatni engedi. Mario figyelmezteti Armandót, hogy egy év múlva a cég teljes vagyona Betty birtokába kerülhet. Claudia újra felkeresi Armandót, aki nemigen tud neki ellenállni. Bertha férje hazaér, és keresi az új kocsit.

53. Bertha és Sofia kérvényt küld a laborba a terhességi vizsgálat elvégzésére. Nicolas rendkívül büszke új mobiltelefonjára. Sanchez ügyvéd és Moreno bírósági titkár elindul az Ecomodába, hogy elõzetesen felmérjék a cég teljes vagyonát. Nicolas megpróbálja értesíteni Bettyt, aki még idõben elkapja õket.

54. Hugo bemutatja Robertónak és Margaritának az új kollekciót, akik nagyon elégedettek. Sanchezék aláíratják a felmérés jegyzõkönyvét Armandóval. Freddy megkéri Armandót, hogy engedje Jennyt másnap a kifutóra. Marcela kiszúrja, hogy Claudia Armandónak külön mûsort ad. A modell este beront Armando irodájába, és magukra zárja az ajtót.

55. Betty megnyugtatja Armandót és Mariót, hogy Nicolas megbízható. Marcela arra kéri Armandót, hogy ha nem rúghatja ki Claudiát, akkor rúgja ki Bettyt. Bertha felveszi Betty telefonját, és izgatottan meséli a lánynak Armando füle hallatára, hogy a fiúja, Nicolas kereste. Armando kétségbeesik a hírre, hogy Bettynek barátja van.

56. Bertha elmeséli Armandónak, hogyan jósolt Mariana kétszer is a kártyából Bettynek. Armandót nagyon megijeszti a jóslat, hogy Betty életében van egy fontos férfi, akibe szerelmes, és ráadásul egy sorsdöntõ pillanatban megváltoztatják egymás életét.

57. Armando és Marcela veszekedései egyre súlyosabbak, Armando problémáinak száma meg csak nõ. Mario ötlete, hogy csábítsa el Bettyt, hogy a lány ne élhessen vissza a kialakult helyzettel, felháborítja õt. Az esti bemutatón is vár rá megoldandó probléma, Claudia részegsége veszélybe sodorja a bemutatót, így kénytelen kirúgni a lányt, amivel Hugo és Marcela is egyetért.

58. A csúfak klubja bekéredzkedik a bemutatóra. Marcela megsértõdik, de Armando úgy érzi, hogy nincs más választása, és beengedi a titkárnõk csapatát. Mario szerint Armando számára a legfontosabb személy Betty, mert tõle függ a cég helyzete. Sofia felfedezi Jennyt a modellek között, és addig nem nyugszik, amíg Jennyt le nem küldik a színpadról.

59. Nicolas megérkezik a bemutatóra, de nem engedik be. Felküldeti a névjegyét, amin szerepel a Terramoda neve is, mire Armando és Mario rögtön gyanút fog, hogy Betty át akarja játszani az Ecomodát Nicolas kezébe. Freddy és Jenny randevúra készül, de Sofia legnagyobb bánatára Aura María ezt megakadályozza.

60. Armando és Mario hosszas eszmecserét folytat Betty elcsábítását illetõen, Armando is érzi, hogy ez az egyetlen kiút, de nagyon nehezen akarja elfogadni. Patricia ismét tudja, hogy mentse ki magát szorult helyzetébõl, megírja ugyan a felmondólevelét, de az nem nyeri el Daniel tetszését, hiszen mindent ki akar tálalni kettejük kapcsolatáról, ami kellemetlen helyzetbe hozná a férfit.

61. Az ebédidõben Mariana kártyát vet Bettynek, és megjósolja neki, hogy a szeretett férfival együtt fog élni, mégpedig nagy gazdagságban. A csúfak brigádja késõn ér vissza a munkahelyére, ezért Armando leszidja õket. Armando nagy megdöbbenéssel hallgatja Bertha beszámolóját a jóslatról, aki Nicolast gondolja Betty szerelmének. A fizetés kérdése még mindig megoldatlan az Ecomodában, Armando és Mario nem tudja, honnan tudnának egy kis pénzt szerezni.

62. Armando erõt vesz magán, és szerelmet vall Bettynek, miután táncba vitte. Nicolasnak sikerül haladékot kérnie Sancheztõl. Armandónak sikerül megcsókolnia Bettyt, de a csúnya lány elájul.

63. Armando macskajajjal küzd, Betty próbál segíteni rajta. Betty nem említi, hogy mi történt a diszkóban, és ez egyre jobban aggasztja Armandót. Kiderül, hogy az alkalmazottak nem kapnak fizetést, mert kiürült a kassza. Sofia tönkreteszi Jenny mobiltelefonját.

64. Armando felajánlja Bettynek, hogy hazaviszi. Betty azt füllenti a barátnõinek, hogy azért nem mehet velük, mert még bent kell maradnia dolgozni. Aura María új hódolóra akadt, Freddynek azonban nem szabad róla tudnia. Armando anyja felhívja Marcelát, mivel késik a számukra átutalandó összeg. Patricia megpróbálja elcsábítani Mariót, ám kísérlete kudarcot vall. Armando azt hazudja Bettynek, hogy belészeretett, és megpróbálja megcsókolni.

65. Mario azt tanácsolja Armandónak, hogy néha hívja el Bettyt randevúra. Patricia autójából kifogy a benzin, Freddy siet a segítségére. Patricia Marcelánál követeli a bérét, a nõ azonban Armandóhoz irányítja.Armandót kétségek gyötrik, hogy Betty vajon nem Nicolasba szerelmes? Mario azt tanácsolja, hogy azonnal rúgja ki, és küldje el Kenyába nyaralni.

66. Két modell Hugónak panaszkodik, hogy megint nem kaptak fizetést. Armando azzal gyanúsítja Bettyt, hogy kifecsegte, hogy gazdag barátja van. Betty alig tudja tisztázni a félreértést. Mario egy csomó giccses holmit rak Armando elé azzal, hogy az ilyesmit imádják a nõk, és Betty is biztos elájul tõlük.

67. Betty rajtakapja Armandót, amint két modellel flörtöl. Mario ráveszi Armandót, hogy mondja Bettynek azt, hogy vele tölti az estét. Marcela gyanakszik, hogy Armando hûtlen hozzá. Armando kiteszi Bettyt egy diszkó elõtt, és azt mondja neki, hogy elmegy a fogadásra, de hamarosan érte jön.

68. Armando és Betty együtt tölti az estét egy diszkóban. Marcela féltékeny, és égen-földön Armandót keresi. Armando azonban kikapcsolja a telefonját, és ezért elérhetetlen. Mario sem veszi fel. Marcela bosszút esküszik. A diszkóban a DJ arra kényszeríti Armandót, hogy énekeljen Bettyvel.

69. Freddy megszakítja kapcsolatát Aura Maríával. Patricia és Marcela folytatja a nyomozást Armando után, Bertha azonban kihallgatja õket a mosdóban. Így Betty is megtudja, hogy Marcela úgy érzi, hogy Armando megcsalta. Freddy, Armando portása és a csúfak klubja együtt próbálja tisztázni Armandót. Marcela már úgy érzi, hogy Armando kicsúszik a markából, amikor észreveszi Armando íróasztalán azt a verset, amit Betty rakott oda.

70. Hugo kideríti, hogy ki írta a verset, amit Marcela Armando íróasztalán talált: egy költõnõ a huszadik század elejérõl. Mario azt tanácsolja Armandónak, hogy könyörögje vissza magát Bettyhez, Betty azonban hajthatatlan. Patricia szerint Armando a szeretõjével ment el az Ecomodából a fogadásra.

71. Armando megpróbál kibékülni Bettyvel, ám amikor a kocsiban csókolóznak, rájuk támad Roman és a bandája. Armando alaposan helyben hagyja õket, és Hermesszel megfutamítják a bandát, de Armandón is meglátszanak a harc nyomai.

72. Armandónak szembe kell néznie vele, hogy kigúnyolják sérülései miatt. Aura Maríát kirakják az állásából, éppen aznap, amikor otthonról is elzavarják. Freddy és a csúfak mindent megtesznek, hogy Aura María ne kapja meg a felmondólevelét. Marcela Freddyre való tekintettel hajlandó visszavenni, de csak azzal a feltétellel, hogy átgondolja az életét, és komoly társat talál magának. Betty új frizurával és ruhában jelenik meg az Ecomodában, mindenkit alaposan meghökkentve.

73. Betty új külseje állandó gúnyolódások céltáblája lesz. A nem túl elõnyös külsõ még kevésbé lelkesíti Armandót, aki továbbra is próbál visszakozni a Bettyvel való kapcsolat elõl. Sofia kifizeti Jennynek a pénzt az új mobiltelefonra, és ez ad lehetõséget Freddynek arra, hogy elássa a lánnyal a csatabárdot.

74. Armando arra kéri Bettyt, hogy változtassa vissza a frizuráját. Patricia mindenkinél megpróbálkozik, hogy pénzt szerezzen, ám elutasításra talál. Betty figyelmezteti Nicolast, hogy nem szerencsés, ha betelefonál a céghez, pláne nem úgy, ha a Terramoda menedzserének adja ki magát. A lány azt is közli barátjával, hogy a vállalatnál mindenki azt hiszi, hogy Nicolas Betty gazdag fiúja.

75. Betty nem árulja el Armandónak, hogy születésnapja van, a férfi azonban meghallja, amikor a lányt felköszöntik a munkatársai. Mario azt tanácsolja a férfinak, hogy vigye el a lányt vacsorázni. Armando bevallja a barátjának, hogy elrettenti, hogy mennyire ragaszkodik és vonzódik hozzá Betty. Mario szerint nem lehet sokáig halogatni, hogy Armando lefeküdjön Bettyvel.

76. Marcela ismét gyanakszik, hogy Armando megcsalja, ezért úgy dönt, hogy este kilesi a võlegényét, hová megy, segítséget pedig természetesen Patriciától kér. Sofia és Efrain békéltetõ tárgyalásán úgy tûnik, hogy megpecsételõdik házasságuk sorsa, és válniuk kell, amibe Sofia nagyon nehezen nyugszik bele. Jenny aggodalma azonban végre elszáll ettõl a hírtõl, hiszen a lány már attól tartott, hogy elhagyja õt a férfi.

77. Armando bevallja Marcelának, hogy Bettyékhez készül, de a nõ nem hisz neki, és ragaszkodik hozzá, hogy kövessék a kocsiját Patriciával. A születésnapi parti meglehetõsen kellemetlenül kezdõdik, Hermes úr kellemetlen kérdések tömegével árasztja el a lányokat, sõt nemtetszését is fejezi ki az iránt, hogy a hölgyek inni szeretnének. Julia próbálja csitítgatni a férjét, kevés sikerrel.

78. Armando nem tudja lerázni magáról Betty apját, és kénytelen bemenni a lány házába. Patricia és Marcela elõször arra gyanakszik, hogy a férfi háza bordélyház. Betty munkatársai egytõl egyig becsípnek. Patricia odalopózik az ablakhoz, ám Bertha is épp akkor néz ki. Nicolas szerenádot ad Betty tiszteletére, ám a lány lerázza a fiút.

79. Armando a diszkóban folyton retteg, hogy felbukkan Marcela, ezért inkább elviszi Bettyt egy szállodába, ahol bepánikol, és felhívja Mariót, hogy mit tegyen. Patriciát pár napra el akarják zárni, mert a gázspray-használat illegális dolog.

80. Armando kifaggatja Bettyt, hogy volt-e más férfi az életében. Marcela a lakásán várja Armandót, megpróbál beszélni vele, de Armando hajthatatlan, és nem békül ki vele. Marcela megpróbálja kideríteni, hogy ki lehet Armando szeretõje. Mario kifaggatja Armandót, mi történt közte és Betty között. Armando bevallja neki, hogy lelkifurdalást érez Betty miatt. Betty azt hiszi, hogy Armando szerelmes belé.

81. Armando ismét Bettyt kéri meg, hogy kozmetikázza át kicsit a jelentéseket. A csúfak együtt mennek ebédelni, amikor útközben sikerül Marianából kiszedniük, hogy Marcela tisztában van azzal, hogy Armando megcsalja, és minden erejével azon van, hogy rájöjjön a titokzatos ellenfél személyére, hiszen Marianától próbált a lány kiszedni információkat Betty születésnapi partijával kapcsolatban. Ez a helyzet kicsit aggasztja Bettyt, de megnyugszik, amikor az asztalán egy “szerelmes lapot” talál Armandótól. Ez a lap ismét Mario ötlete volt, aki szerint barátjának sûrûbben kéne Bettyvel találkoznia, és intenzívebb szerelmi életre bíztatja a “siker” érdekében. Jenny depresszióját ismét Freddy próbálja orvosolni, a két fiatal közel kerül egymáshoz. Aura María féltékenyen várja vissza õket az ebédidõbõl. Bertha híres önszuggeszciós diétája leleplezõdik. Armando ingerült és Freddyt elbocsátással fenyegeti. Hugo új kollekciója bemutatására készül az igazgatóság elõtt. Betty véletlenül kihallgat egy beszélgetést Marcela és Patricia között, amelyben a lányon gúnyolódnak, illetve arról beszélnek, hogy Armandóval látták együtt. Az igazgatósági ülésen Hugo szóba hozza, hogy Marcela és Armando összeházasodnak. A hír összetöri Bettyt.

82. Nicolas Bettyt keresve Patriciával akad össze telefonon, és a lány mindent elkövet, hogy rábeszélje egy személyes találkára, illetve arra, hogy munkát adjon neki. A beszélgetést Mariana és Sandra is kihallgatja és beszámolnak róla Bettynek. Armando Daniel nélkül akarja levezetni a ruhabemutatót, de Marcela ragaszkodik bátyja jelenlétéhez. Armando aggódik Betty viselkedése miatt. Mario azt ajánlja neki, hogy változtasson stratégiát és hagyja el a lányt. Armando nemet mondd. A csúfak klubja mérgükben, hogy Bertha becsapta õket, azzal büntetik, hogy kiközösítik a pletykákból. Mario szerint Armando akár Bettyrõl, akár Marceláról mond le, a céget mindenképpen elveszíti, ezért valamelyiküket fel kell áldoznia. Az már csak rajta áll, hogy melyiket. Betty felhívja Nicolast és számon kéri rajta beszélgetést Patriciával. Figyelmezteti, hogy ez a kis játék neki nagy kellemetlenséget jelenthet. Armando és Mario kihallgatja a beszélgetést, és féltékenységként fogják fel a dolgot. Azt hiszik, hogy Betty párhuzamosan játszik Nicolasszal és Armandóval egyszerre. Marcela közli Armandóval, hogy felbontja az eljegyzést. Daniel örül és azt javasolja Armandónak, hogy osszák fel a céget a Valenciák és a Mendozák között. Armando nemet mond.

83. Armando kibékül Bettyvel, azt mondja neki, hogy Marcelával kapcsolata csak látszat, mert Daniel megfenyegette, hogy különben kettéosztja a céget. Marcela elhiszi, hogy Armando valóban szereti, de csak azért, mert nem akarja átengedni a võlegényét másnak. Jenny szakít Freddyvel. Armando ráveszi Bettyt és Marcelát, hogy minden maradjon a régiben, de egyre nehezebb dolga van. Marcela azonban arra gyanakszik, hogy Armando csak szeretné elodázni az Ecomoda kettéosztását, Betty pedig egyre nehezebben bírja a rejtõzködést. Ráadásul Betty épp ott van, mikor Hugo megkapja Marcela esküvõi ruhájának anyagát.

84. Marcela biztos benne, hogy Armando szeretõje Adriana Arboleda. Adriana véletlenül pont ekkor jelentkezik be az Ecomodához, mert szeretné, ha Hugo vele dolgozna. Armando, Mario és Betty épp az új kollekció költségeirõl beszélnek, amikor Hugo hívja Armandót, hogy fogadja Adrianát. Armando örömmel belemegy a találkába.

85. Marcela kellemetlen helyzetbe kerül a féltékenysége miatt, Hugo szembesíti õt Adrianával, miután a lány elmondja a férfinak a gyanúját, hogy szerinte a modell Armando szeretõje. Catalina meghívja az Ecomoda összes dolgozóját egy Picasso-kiállításra, amit õ szervez a Nemzeti Múzeumban. Armandónak nem sikerül rávennie Bettyt arra, hogy kikozmetikázza a jelentést az igazgatósági gyûlésre.

86. A csúfak klubja tárlatvezetésre meg Catalinával, egy Picasso-kiállítást néznek meg. Patricia és Marcela is beesik a kiállításra, de õk nem a mûvészet élvezetét, hanem Armandót keresik. Armando megszökik Bettyvel, mert mindenképp szeretné kiengesztelni a csúnya lányt.

87. Armando és Betty szeretkeznek Mario lakásán. Marcela nem gyanakszik rájuk, ezért örömmel várja Armandót otthonában. Kiderül, hogy Betty elsõ szerelmi élménye fogadásból történt. Armandót egyre marcangolja a lelkifurdalás.

88. Betty boldogan hazamegy, de Armando kezdi megérteni, hogy veszélyes játékba kezdett, mert ha elhagyja Bettyt, azzal tönkreteszi az életét. Aura María és Freddy kibékül. Marcela már biztos benne, hogy Armandónak szeretõje van.

89. Marcela elviszi Bettyt ebédelni, és ott az Armandóval kapcsolatos aggályairól beszél vele. Betty kibontja a csomagot, amelyet Mario hagyott az irodában Armando részére, és a levélbõl megtudja, hogy Armando csak játszik vele. Cecilia és Freddy randevút beszél meg. Catalina gyanút fog, hogy Bettynek valami baja van, de senki más nem veszi észre.

90. Betty visszacsempészi Mario irodájába a csomagot. Így megbizonyosodhat felõle, hogy Armando csak színleg szerelmes belé. Teljesen összetörik, Catalina azt hiszi, hogy a vérnyomásával van baj. Sofia levelet kap a válóperes ügyvédjétõl, ami szerint Efrain vagyonmegosztást kezdeményez. Sofia kiborul, mert úgy érzi, hogy Efrain a lakására pályázik. Freddy Hugót utánozza, ám rajtakapják.

91. Betty ott akarja hagyni az Ecomodát, de Catalina lebeszéli, és azt javasolja, hogy kérjen szabadságot, és pihenje ki magát. Így aztán Betty hazamegy, és alaposan kipanaszkodja magát Nicolasnak, elölrõl kezdi elmesélni csalódása történetét, hogy csavarta el a fejét Armando, hogy etette mindenféle szöveggel és halmozta el ajándékokkal, még azt is elhitette vele, hogy nem fogja feleségül venni Marcelát.

92. Nicolas azzal vigasztalja Bettyt, hogy az érvényes papírok alapján az egész Ecomoda az övé, és a kezében van Armando sorsa. Betty visszaemlékezik az életére, és keserûen megállapítja, hogy a szülei szeretetén kívül a sorstól csak súlyos pofonokat kapott. Még halványan reménykedik benne, hogy arra a bizonyos levélre mégiscsak van valami más magyarázat, de úgy tûnik, hiába. Patricia a lelkét is kitenné, csak hogy felhívja magára Claudia Helena Vasquez kísérõinek figyelmét, kihívóan viselkedik, még a Mercedesét is felemlíti, amit tudtán kívül éppen be akarnak gyûjteni a végrehajtók.

93. Patricia autóját lefoglalják, mert nem fizette meg a tartozásait. Kiderül, hogy Efrain jogosult Sofia lakásának a felére. Aura María azt tanácsolja neki, hogy tartson szeretõt, aki meg tudja védeni az ügyvédek önkényeskedésétõl. Betty elhatározásra jut: nem hagyja magát tovább megtéveszteni, és bosszút esküszik Armando ellen. Úgy dönt, hogy elhívja Nicolast Adriana Arboleda bemutatójára, hogy féltékennyé tegye Armandót. Armando észreveszi, hogy valami nincs rendben Bettyvel, de nem tudja, mi baja lehet. Marcela kölcsönadja a kocsiját Patriciának, hogy követni tudja Armandót.

94. Bettynek nincs kedve hozzá, de elmegy Adriana bemutatójára. Elhívja Nicolast is, akit a barátjaként és a Terramoda ügyvezetõ igazgatójaként mutat be. Jól sikerül a bemutató, Patricia azt hiszi, hogy Nicolas menti majd meg az eladósodástól, Armando pedig azonnal féltékeny lesz Nicolasra.

95. Betty kíváncsi rá, hogy milyen levelet kap Armandótól, miután az este nem úgy alakult, ahogy Mario eltervezte. Armando elfeledkezik a levélrõl, de amikor megnézi az elõre gyártott szöveget, rádöbben, hogy újat kell írnia. Megjön Marcela és Mario. Mario megpróbál segíteni Armandónak, de õ is értetlenül áll Betty kedélyváltozása elõtt. Azt gondolja, hogy Armandóval van a baj, és arra bíztatja, hogy még keményebben dolgozzon meg Betty kegyeiért.

96. Betty és Nicolas vesz egy Mercedest, és azzal jelennek meg az Ecomoda elõtt, mindenki meglepetésére és Patricia legnagyobb irigységére. Armando féltékenynek tûnik, amiért Betty Nicolasszal ebédelt. Patricia felhívja Nicolast, és randevút kér tõle, amire Nicolas igent mond. Bertha rosszul lesz a koplalástól az irodában. Nicolas megjelenik Hermesnél és Juliánál az új kocsival.

97. Betty arra kéri Nicolast, hogy ne környékezze meg az Ecomoda hölgytagjait. Armando titokban Betty és Nicolas után megy, és kilesi õket. Amikor otthon felhívja Bettyt, az letagadtatja magát. Hermes dühös Bettyre a Mercedes miatt. Betty arra utasítja Nicolast, hogy vegyen magának egy teljesen új ruhatárat, olyat, amely méltó egy ilyen luxuskocsihoz.

98. Armandót egyre jobban aggasztja Betty tartózkodó viselkedése. Betty Mercedese mély benyomást tesz az Ecomoda összes dolgozójára. A csúfak örülnek Betty gazdag võlegényének, aki bármikor kölcsönadja a kocsit a lánynak. Patricia irigyen nézi a kocsit, nehezen viseli a látványt. Marcela csak gúnyos megjegyzést tesz, Armando fejében viszont cikáznak a gondolatok, be is megy a lányhoz, hogy kérdõre vonja, mindent tudni akar a kocsival kapcsolatban. Azt gyanítja, hogy a lány be akarja csapni, nem érti, miért olyan visszautasító vele szemben, és ebben Nicolast látja a fõ oknak. Daniel értesül arról, hogy Patricia kocsiját lefoglalták.

99. Armando meghallja, amint Betty kioktatja a szimatoló Danielt, akinek végül is nem sokat sikerült kiderítenie Betty titokzatos barátjáról. Kiderül, hogy Bertha azért hízik, mert öt hónapos terhes. Armandót nagyon bosszantja, hogy Betty egy “meseautót” kapott Nicolastól. Betty ugyanabba az elegáns étterembe viszi a lányokat, ahol Armando és Mario tárgyal.

100. Armando és Mario azon tanakodnak, hogy vajon miért változott meg Betty viselkedése Armandóval szemben. A banda visszatér az izgalmas ebédrõl, és rögtön összetûzésbe keverednek Hugóval. Mario arról faggatja Sandrát, hogy vajon hozzáférhetett-e valaki ahhoz a levélhez, amelyben Armandónak hagyott utasításokat Betty becserkészésére vonatkozólag.

101. Armando sikeresen lerázza Marcelát, így szabaddá teszi magát estére. Nicolas be van sózva a Patriciával való randevúja elõtt. Betty végül is elfogadja Armando meghívását, de meghallja, amint Mario lesajnálóan beszél róla Armandónak, és különbözõ hasznos tanácsokkal látja el. Bosszúból úgy dönt, hogy Armando egyik törzshelyére viteti magát, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a férfit.

102. Armando mindent bevet, hogy visszahódítsa Bettyt. Fizetésemelést, jutalákot ajánl, de hiába, Betty egyikbõl sem kér. Armando rájön, hogy Betty nem haza telefonált a mobiljáról. Közben Nicolas és Patricia randija a Le Noirban folytatódik. Armando és Betty összeszólalkozik, mert a lány a fõnöke szemére hányja, hogy csak sötétben akar közel kerülni hozzá.

103. Nicolas nagyon boldog a Patriciával eltöltött vacsora után, fõleg hogy a lánynak sikerült elhitetnie vele, hogy a férfi nem hagyta õt hidegen. Nicolas így nagy terveket szövöget, bár az étteremben való fizetéskor akad némi problémája. Hermesnek nem tetszik a lánya, de fõleg Nicolas viselkedése, szerinte a férfi nagyon sokat változott hátrányára. Betty nagyon el van keseredve az Armandóval eltöltött éjszaka után.

104. Daniel figyelmezteti Patriciát, hogy ne dõljön be semmilyen pasinak, és fényképet kér tõle, mert be akarja mutatni egy barátjának. Betty még egyszer rákérdez Armandónál, hogy lemondja-e az esküvõt. A ruhatervezõ sürgeti Marcelát, hogy próbálja fel az esküvõi ruhát. Roberto bejelentkezik, hogy másnap érkezik Londonból. A titkárnõk betelefonálnak a Le Noir étterembe, és megtudják, hogy Patricia Nicolas Morával vacsorázott, most már csak az a kérdés, hogy ki mondja meg Bettynek. Marcela Bettynek adja át az esküvõi meghívókat, hogy ossza szét.

105. A csúfak klubja elárulja Bettynek, hogy Nicolas Patriciával ment el vacsorázni. Betty felelõsségre vonja Nicolast, aki felmond a TerraModának. Armando megkérdezi Bettyt, hogy miért vesztek össze Nicolasszal. Betty találkát ad Nicolasnak, hogy tisztázzák a dolgaikat. Patricia munkát keres. Hugo elutasítja Patricia kérését, Patty baba nem lesz modell. Efraint letartóztatják, mert nem fizette ki a tartásdíjat. Jenny óriási botrányt rendez, és még Gutierrezt is sikerül meglepnie. Armando úgy dönt, hogy követni fogja Bettyt, ha találkozik Nicolasszal.

106. Betty készülõdik a randira Nicolasszal. Patricia haza akarja vitetni magát Marióval, de közben kihallgatja, hogy Nicolas az Ecomoda elõtt vár. Betty elviteti magát a Le Noirba, ahová Armando is követi. Nicolas és Betty megérkezik az étterembe.

107. Armando felelõsségre vonja Bettyt Nicolas miatt, ám Betty nem hagyja magát. Nicolas felmegy Patricia lakására. Patricia kihívóan viselkedik, de Nicolas nem veszi a lapot. Patricia úgy tesz, mintha felhívnák, hogy eladják a kocsit, ha nem fizet pár napon belül. Nicolas bedõl a csapdának és pénzt ígér Patriciának, bár megígérte Bettynek, hogy nem tesz ilyet. Patricia biztos benne, hogy Nicolas ad kölcsön az autójára. Betty nyomatékosan figyelmezteti Nicolast, hogy vigyázzon, mert Patricia nagyon kitartó lesz.

108. Mario megpróbálja rávenni Armandót, hogy egy újabb szívhez szóló levéllel érje el Bettynél, hogy készítse el a vállalati mérleget, méghozzá megfelelõen korrigálva, hogy bemutathassák az igazgatótanácsi ülésen. Patricia elmeséli Marcelának, hogy Nicolasszal nem történt semmi, csak egy-két csók, az is csak baleset volt, és pénzt kér Marcelától, hogy kiválthassa az autóját. Marcela nem tud kölcsönadni, de arra biztatja, hogy találkozzon Nicolasszal. Armando elolvastatja Bettyvel a levelet, a lány már majdnem meghatódna, amikor megérkezik Armando anyja. Armando könyörgõre fogja a dolgot a mérlegkészítés ügyében. Betty megbizonyosodik róla, hogy miért is van rá szüksége Armandónak. Patricia ráveszi Nicolast, hogy kölcsönadjon neki.

109. Margaritát meglepi a gonoszság, ahogy Marcela Bettyvel beszél. Armando egyre zavartabban viselkedik. Inesita rosszul lesz Hugo mûhelyében. Hugo kétségbe van esve. Armando sokat iszik az irodában és megpróbálja erõszakkal megcsókolni Bettyt, amikor Catalina ezt meglátja. Az orvos szigorú pihenést ír elõ Inesitának. Hugo magára akarja vállalni a gondozását. Catalina biztosítja Bettyt a diszkréciójáról, de azt javasolja, hogy hagyja ott a céget. Mario a szemére veti Armandónak, hogy jobban izgatja, mi van Betty és Nicolas között, mint a mérleg, és féltékeny Bettyre.

110. Armando Catalinától tudja meg, hogy Inesita rosszul lett. A csúfak klubja elmegy Inesitához, hogy vele legyen. Késõbb Betty is csatlakozik. Armando, értesülve róla, hogy Betty beteglátogatóban van, elmegy Inesitához, de már eléggé részeg állapotban. Betty gyorsan távozni akar, amikor Armando megjelenik, de Armando utoléri. Bevallja neki, hogy szereti, és kéri, hogy menjen vele. Nicolas közbe akar avatkozni, mire hangos jelenet játszódik le Armando és Nicolas közt. Armando és Nicolas hangosan veszekszenek Inesita háza elõtt.

111. Patricia teljesen kiborul, amiért Nicolas nem tudta megszerezni a kölcsönt, ezért a fiú felajánlja, hogy majd kifizeti a lány adósságait. Patricia felháborodik, hogy Nicolas nem vitte magával a csekkfüzetét, így nem tudja rögtön odaadni a pénzt. Hugo Inesitánál tölti az éjszakát, nem meri magára hagyni, nehogy rosszul legyen. A barátnõk aggódnak, hogy Bettyt ki fogják rúgni, mert pofon vágta Armandót. Armando azon töri a fejét, hogy engesztelheti ki Bettyt.

112. Gutierrez próbálkozása, hogy felvegyen egy bombázót a titkárnõjének, meghiúsul. Betty éjszakára ígéri a kikozmetikázott beszámoló elkészítését. Catalina Miamiba hívja dolgozni Bettyt. Marcela Hugo kérésére kirúgja Jennyt. Marcela megtudja Hugótól, hogy Betty pofon vágta Armandót, és elindul, hogy felelõsségre vonja a lányt. Daniel Margarita és Roberto elõtt közli a nyomozása eredményét, mert rájött, hogy a Terramoda Betty nevén van. Betty ügyesen kimagyarázza a helyzetet.

113. Marcela a fejére olvassa Armandónak, hogy mennyire megváltozott és megkérdezi, hogy még most is feleségül akarja-e venni. Gutierrez nem engedi haza Aura Maríát a munkaidõ után. Armando gyanút fog, hogy Betty nem akarja elkészíteni a megszépített jelentést, de sikerül meggyõznie, hogy segítsen neki, és csinálja meg a mérleg kikozmetikázását. Ehhez mindent bevet, még szerelmet is vall a lánynak, aki ettõl egy kicsit meg is zavarodik, de amíg a bemutató zajlik, elvállalja, hogy õ inkább dolgozik. Aura Maríának is bent kell maradnia dolgozni, õt Gutierrez nem engedi haza, a csúfak pedig szolidárisak vele. María Beatriz is megérkezik Ausztráliából, és elmeséli legújabb szépészeti mûtéteit.

114. Betty próbálja elmagyarázni Nicolasnak, hogy miért csinálja meg a mérleg kikozmetikázását, és elárulja a fiúnak, hogy otthagyja az Ecomodát. A bemutató elõtt nagy az izgalom, Roberto izgul talán a legjobban. Megérkezik az eseményre María Beatriz is. Jó néhány híresség ellátogat a show-ra, köztük Gino Morinali sztárriporter is, aki egyben Hugo régi barátja is. Marcela ivással próbálja oldani feszültségét, a bemutató alatt is nyomoz Armando után. Patricia felkelti Santiago érdeklõdését, aki viszont Daniel régi barátja.

115. Nicolas úgy dönt, hogy nem adja oda Patriciának a pénzt, elõbb derüljön ki, hogy Patricia valóban szereti-e. Armando bevallja magának, hogy szerelmes Bettybe. Inesita elmeséli Rafaelnek, hogy a lánya húsz éven keresztül várta vissza az apját, ezért nem is engedte, hogy bármilyen vele kapcsolatos emléket kidobjon. Nicolas habozik, hogy odaadja-e a csekket Patriciának, de az ügy érdekében Patricia nem habozik, hogy odaadja-e magát. Rafael el akarja mondani Inesitának, hogy miért hagyta el, és bocsánatot akar kérni tõle, de Inesita hajthatatlan, és elzavarja Rafaelt.

116. Betty elmondja a szüleinek, hogy miért akar felmondani az Ecomodánál, persze a beszámolóban nem említi Armandót. Patricia felszólítja Nicolast, hogy hozza fel a csekket az autóból. Nicolas egy szerelmes éjszaka reményében rááll, de az autónál meggondolja magát, mert eszébe jutnak Betty szavai („Ne adj pénzt a szõkének!”), és a szerelemnél elõbbre helyezi a barátságot. Patricia csalódottan veszi tudomásul, hogy a pénzeszsák elszelelt. A pityókás Marcela felhívja a pityókás Armandót, és összevesznek. Armando – persze csak önmagának – elmondja, hogy soha nem venné el Marcelát.

117. Armando bevallja Mariónak, hogy szereti Bettyt. Mario azonban addig gyõzködi, amíg bele nem egyezik abba, hogy nem mondja le az esküvõt, és utazásra küldi Bettyt. Betty véletlenül kihallgatja, és teljesen összeomlik. Marcela elmondja Margaritának, hogy Armando bizonytalan magában. Margarita megesküszik, hogy nem hagyja, hogy Armando õrültséget csináljon. Betty, megtudván, hogy Armando megint csak becsapta, tervet eszel ki. Betty és Marcela között nyílt kenyértörésre kerül sor. Patricia trehánysága miatt pincérek és svédasztal nélkül kell boldogulnia a vezetõségnek az ülésen.

118. A klubtagok nem értik, mi folyik körülöttük. Bettynek nem fûlik a foga az igazgatótanácsi értekezlethez, de végül megkezdõdik a tanácskozás. Inesita bemegy dolgozni, mert otthon nem tud mihez kezdeni magával. Nicolas elbúcsúzik a Mercedestõl és visszatér a szegénysorba. Az igazgatótanácsi értekezleten kiderül, miben mesterkedett Armando. Betty megérteti vele, hogy mindez azért történt, mert játszott az érzelmeivel.

119. Betty bemutatja az igazgatótanács elõtt a tényleges adatokat. Daniel ismét aljas módon viselkedik, de Betty visszautasítja a vádakat. Bemutatja a Terramoda elszámolását is, és beadja a felmondását. Patricia nem adja fel, tovább keresi Nicolast mindenhol, még a vonalas telefonon is. Roberto mérlegel a vállalattal kapcsolatban, és eldönti, hogy nem számolja fel a céget. Viszont elfogadja Betty felmondását, és arra kéri Armandót is, hogy mondjon le. María Beatriz persze lemarad mindenrõl, ami az ülésen történik. Armando hiába magyarázkodik, Betty már nem hallgatja meg. El akar menni, és Catalina ekkor hívja Bettyt, hogy délután már utazniuk kell.

120. A csúfak bandája gyors értekezletet hív össze, és szomorúan bár, de elbúcsúznak egymástól. Az igazgatótanács gyûlése ismét Robertót választja meg átmenetileg elnöknek. Marcela meglátja Bettynél a zsákot, amikor elindul, és tudni akarja, hogy mi van benne. Vesztébe rohan, mert Betty megmutatja a kacatokat és a használati utasításokat, amit Mario írt Armandónak. Marcela teljesen összetörik. Betty végleg távozik a cégtõl. Lezárult egy korszak a számára.

121. Betty sírva lép ki az utcára és busszal indul haza. Roberto Mariótól is várja, hogy felmondjon. Az értekezlet végén Marcela jelenti be, hogy nem lesz esküvõ. Daniel bizalmával támogatja Robertót. Apa és fia áll most egymással szemben. Armando hiába kér bocsánatot, apja szóba sem áll vele. Betty gyorsan csomagol, de apja akadékoskodik vele. Alig akarja elengedni õt. Armando és Mario magát siratja, és Armando meg akarja keresni Bettyt. Marcela mindent elmesél Margaritának. Patriciát kérik meg, hogy mondja le az esküvõvel kapcsolatos dolgokat.

122. Armando megfogadja, hogy visszaszerzi, amit elveszített. Elmegy Bettyékhez, de a lányt már nem találja otthon. Betty elrepül Catalinával Cartagenába. Betty új feladata szerint a kolumbiai szépségkirálynõ-jelöltekkel dolgozik együtt. Új munkájába lassan rázódik bele, de Catalina egy perc nyugtot sem hagy számára, hogy ne gondoljon az õt ért sérelmekre, és könnyebben fel tudja dolgozni azokat.

123. Betty és Catalina az új életre koccintanak. A lány idegenül mozog az új munkahelyén, pedig a társaság szívesen fogadja. Patricia és Marcela felmegy Marcela lakására, próbálják megvigasztalni egymást az õket ért csapások miatt. Bertha kisbabája megszületik. Mario Armandót próbálja vigasztalni, igen kevés sikerrel. Armando teljesen elkeseredik, hogy nem tudja, hová tûnt el a lány, de ezt hétpecsétes titokként õrzik, még a csúfak sem tudják, hol lehet a barátnõjük.

124. Armando az egész estét egy bárban tölti. Marcela és Patricia is italozik. Marcela elmeséli barátnõjének, hogy mi is történt valójában, amit a lány nem akar elhinni. Késõbb már egyedül próbálja átgondolni, hogyan folytassa az életét, és úgy dönt, hogy megpróbálja visszaszerezni Armandót. Betty továbbra is szenved a gyönyörû Cartagenában, így úgy dönt, hogy visszatér Bogotába. A családja és Catalina is megkérdõjelezi ezt a döntést.

125. Nicolasnak ismét konfliktusa támad Romannal és a barátaival, amit Hermes segítségével tud csak elrendezni. Betty nem érzi jól magát a bulizós társaságban, de Catalina meggyõzi, hogy ne hátráljon meg, és próbáljon megszabadulni a múlt emlékeitõl. Armando meglehetõsen elhanyagolja magát, egyre Bettyt keresi, mindhiába. Betty és Catalina elmegy a köztársasági elnök fogadására.

126. Catalina bemutatja Bettyt a köztársasági elnöknek. Az Ecomodában összeül az igazgatótanács, Betty nem jelenik meg, de elmegy Nicolas. Mindenki õt támadja. Marcela azzal gyanúsítja, hogy el akarják venni a céget, ráadásul még Patricia elõl is rejtõzködnie kell. Catalina ruhákat vesz Bettynek.

127. Catalina elviszi Bettyt ruhákat vásárolni, és egy szépségszalonba. Margarita arra bíztatja Marcelát, hogy ne adja fel a harcot, mert Betty csak Armando egy újabb szeszélye. Nicolas elmondja az igazságot Julia asszonynak. Betty megismerkedik a híres énekessel, Franco de Vitával, akinek megtetszik a lány. Julia asszony és Nicolas felhívja Bettyt, hogy haza kell jönnie, mert az aláírt iratok nem szabályosak, de Betty csak azután hajlandó hazamenni, ha vége a szépségkirálynõ-választásnak. Marcela beszélni próbál Armandóval Bettyrõl, és arra kéri, hogy magyarázza meg, hogyan szerethetett bele Bettybe, és mit fog csinálni, ha a lány visszatér. Armando kétségbeesésében felhívja Julia asszonyt, hogy a lányáról érdeklõdjön. Betty külsõ változása elismerést kelt mindenkiben

128. Catalina barátjának, Michelnek nagyon megtetszik Betty. Catalina ráébreszti a lányt, hogy Michel kedvessége nem sajnálat, hanem vonzalom. Armando kétségbeesésében a kocsmákat járja, és mindenkinek Betty fényképét mutogatja. Nicolas elmegy az igazgatótanácsi ülésre, és bejelenti, hogy Betty csak egy hét múlva érkezik haza, de nem mondhatja meg, hogy hol van, és mit csinál. Daniel, Marcela és Roberto ezt nagyon gyanúsnak tartja, és drasztikusabb eszközökhöz kívánnak nyúlni. Armando egy átmulatott éjszaka után részegen jelenik meg az értekezleten. Betty arra kéri Nicolast, hogy ügyvédet küldjön maga helyett, ezért Nicolas felhívja Sanchezt, aki közli vele, hogy a Terramoda meg fogja kapni az Ecomoda tulajdonjogát, és a folyamatot csak Betty tudja megállítani. Betty úgy dönt, hogy nem megy vissza Bogotába.

129. Margarita aggódik a fia miatt, ezért megkéri Mariót, hogy segítsen kiverni Bettyt Armando fejébõl. Mario ezt elmondja Armandónak, de õ egyre csak Betty hívását várja, nem kér Mario segítségébõl. Hugo ragaszkodik hozzá, hogy csak kész ruhákkal rukkoljon elõ, és nem mutatja meg a terveket. Michel elviszi Bettyt a bemutatóra, és megpróbálja megértetni a lánnyal, hogy nem szívességbõl keresi a társaságát. Armando felhívja Betty szüleit. Nicolas elmondja neki, hogy az Ecomoda hamarosan a Terramoda tulajdona lesz. Errõl Margarita is tudomást szerez. Catalina és Betty sikerrel zárja az ünnepséget Cartagenában. Az esti tûzijátékon Betty teljesen rabul ejti Michel szívét.

130. Marcela Armandót keresi, de sehol nem találja. Monica azonban felhívja és közli vele, hogy Armando éppen néhány nehézfiúval verekszik. Marcela érte megy és hazaviszi. Armando magához térve megdöbbenten tapasztalja, hogy Marcela minden közös emléküket meghagyta a helyén. Marcela mindent elmesél Margaritának, és elmondja, hogy Armandót otthagyta a lakásban. Ha Armando hazaviszi a holmiját, az azt jelenti, hogy nem akar visszamenni hozzá. Betty és Catalina estélyi ruhát vásárol a záróünnepségre. Roberto szerint beszélni kell Betty családjával, amire Daniel szívesen vállalkozik. Armando beszél Julia asszonnyal, aki elmondja, hogy mindent tud, és õt tartja felelõsnek a történtekért.

133. Michel bocsánatot kér Bettytõl a viselkedéséért. Patricia azt javasolja Marcelának, hogy költözzenek össze. Armando beszélni akar Hermesszel telefonon, de Julia asszony letagadja õt. Marcela megengedi a csúfak klubjának, hogy a tárgyalóban nézzék végig a szépségkirálynõ-választást. Armando döbbenten pillantja meg Bettyt a képernyõn, mint a szépségverseny nézõjét a közönség soraiban. Összetörve dobja ki Betty fényképét a szemétbe.

134. Nicolas ráveszi az ügyvédeket, hogy intézkedjenek Betty nevében. Dr. Santamaria vezetésével összeül az igazgatótanács, hogy megtárgyalják, hogyan lehetne megoldani az Ecomoda jövõjét, és rendezni a peres ügyeket Bettyvel. Váratlanul megérkezik Hermes úr, aki Roberto úrral hosszabb beszélgetést folytat, és közli, hogy a lányának nem áll szándékában sem az Ecomodát, sem a Terramodát megtartani. A csúfak továbbra is nagyon aggódnak.

135. Tovább folyik a csatározás az Ecomodában. Santamaria mindenképpen erõlteti a személyes találkozást Bettyvel. A lány közben hazaérkezik, új külsõje ámulatot okoz mindenkinek, elõbb Romannak és barátainak, majd a saját szüleinek és Nicolasnak. Hermes nagyon örül a lányának, de persze jól leszidja õt a történtek miatt.

136. Az Ecomoda vezetõi elhatározzák, hogy Santamaria javaslatára Roberto megkéri Bettyt, hogy segítsen a cég talpra állításában. Betty számon kéri Julia asszonytól, hogy miért olvasta el a naplóját, de az anyja azt mondja, hogy segíteni akart, és ehhez tudnia kellett, hogy mi történt valójában. Marcela egyre féltékenyebb Bettyre. Roberto beszél Bettyvel, és meggyõzi az igazgatótanácsot, hogy tegyék félre a büszkeségüket, és fogadják udvariasan Bettyt.

137. Betty megérkezik az Ecomodába. Senki sem ismeri fel, barátai örülnek, ellenségei összezavarodnak az átváltozása miatt. Bertha a kisbabájával megy be dolgozni, mert nem talált senkit, aki vigyázna rá. Roberto arra kéri Bettyt, hogy továbbra is kezelje a Terramoda ügyeit, mert csak így lehet megmenteni az Ecomodát a hitelezõktõl. Betty beleegyezik. Marcelára rossz idõk járnak. Tévedett, amikor azt hitte, hogy Bettyvel nem lehet megegyezni. Ráadásul jelen kell lennie, amikor a lány diadalmasan bevonul az igazgatótanácsi ülésre. Betty visszaemlékszik a megaláztatásokra, melyek az Ecomodában érték.

138. Az ügyvédek elmagyarázzák az igazgatótanácsnak, hogy nincs más megoldás, Bettynek kell vezetnie az Ecomodát és a Terramodát is, különben a bankok gyanút fognak. Marcela bejelenti lemondását, és ez annyira megrázza Bettyt, hogy Robertónak sok rábeszélésébe kerül, hogy ne visszakozzon. Az Ecomodában lassan mindenki belenyugszik, hogy Betty az új elnök. Roberto behívja Hermest, hogy vegyen részt az elnök beiktatásán. Betty csak azzal a feltétellel vállalja a megbízatást, ha magával hozhatja Nicolas Morát.

139. Roberto hivatalosan is bemutatja az új elnököt, sõt az elsõ értekezlet után Gutierrez már tájékoztatja is a cég dolgozóit a döntésrõl, hogy Betty lett az elnök. Hugo idegrohamot kap, fel is akar mondani, de Patriciát is szíven találja a hír. Roberto még Bettyt is meglepi, amikor apját kéri fel a cég könyvelõi posztjára. Betty természetesen teljes felhatalmazást kap a cég állományának átszervezésére is, ahonnan Armando és Mario is önként távozik.

140. A csúfak kitörõ örömmel fogadják Betty kinevezését, de valójában értetlenül állnak az események elõtt. Patricia viszont aggódik, fél, hogy Betty kirúgja õt az Ecomodából. Mario ismét tanácsokat adna Armandónak, hogy próbálja meg újra becserkészni a lányt, de Armando visszautasítja a tanácsait. Betty bemegy Marcela irodájába, hogy tisztázza vele, hogy többé semmit sem akar Armandótól, és számít a lányra a jövõben, de Marcela nagyon ellenségesen fogadja õt. A banda ráveszi Bettyt, hogy ünnepeljék meg a kinevezését, de indulás elõtt Sofia ismét összecsap Jennyvel.

141. Sofia heves tiltakozása ellenére Hugo visszaveszi Jennyt. Sofiát csak az Efrainnal folytatott beszélgetés enyhíti meg. A csúfak úgy döntenek, hogy elmennek megünnepelni Jenny kinevezését. Aura María választja ki az ünneplés helyszínét. Freddy is menne velük, de a lány nem engedi, így kapóra jön neki Armando meghívása egy italra. Margarita viszont Patriciát és Marcelát hívja meg vacsorázni. Hermes úr mérges Bettyre, attól fél, hogy minden újra kezdõdik, és szemrehányást tesz a lányának, aki hazatelefonál neki.

142. A csúfak a Szentélyben ünnepelnek, de Betty nem érzi túl jól magát, hiszen a kolléganõi rengeteg kérdést tesznek fel neki, amire válaszolnia kéne, de nem tud, vagy inkább nem akar. Armando és Freddy estéje sem tökéletes, Freddy felönt a garatra, összevissza beszél, de a végén Armando felajánlja neki, hogy elviszi õt oda, ahol Aura Maríáék ünnepelnek.

143. Betty, Nicolas és Hermes berendezkednek új munkahelyükön. Hermes úgy dönt, hogy beköltözik Betty volt irodájába. Nicolas mindenképpen titkárnõt szeretne magának. Mario újabb tanácsokkal látja el Armandót, aki azonban nem szándékozza elfogadni ezeket.

144. Betty és Marcela megpróbálja tisztázni a félreértéseket annak érdekében, hogy az Ecomoda tovább mûködhessen. Bettynek sikerül valamennyire meggyõznie Marcelát. Betty összehívja az elsõ értekezletet.

145. Hugo ódzkodik együttmûködni Bettyvel, de Marcela ráparancsol. Betty javaslata szerint az eladásokat úgy kell növelni, hogy a termékeket exporttámogatással külföldre kell vinni. Armando és Mario azt a feladatot kapja, hogy adják el az Ecomoda módszereit és márkajegyét más boltoknak is.

146. A kedélyeket Betty következõ javaslata kavarja fel leginkább: felkéri Hugót arra, hogy ezentúl az átlagos nõknek is tervezzen ruhát. Jennyt visszaveszik az Ecomodába. A csúfak klubja és Patricia sem tudja, hogy vajon elbocsátják-e õket.

147. Betty és Marcela megegyeznek, hogy hogyan szervezik át a titkárságot. Aura María örülhet a változásnak, annál kevésbé Patricia és Mariana. Kiderül, hogy mennyi lesz Betty és Nicolas fizetése, és hogy Betty milyen juttatásokat kap munkájáért.

148. Betty határozottan kézbe veszi a vállalat irányítását, és az értekezleten már teljesen ura a helyzetnek. Hugót is sikerül valamennyire jobb belátásra térítenie, aki nem finnyáskodik többé. Armando arra készül, hogy egy hónapra elutazik, hogy eladja az Ecomoda szabadalmát más dél-amerikai cégeknek is. Marcelát és Bettyt is meglepetésszerûen éri Armando utazásának híre. Catalina felhívja Betty figyelmét arra, hogy Michel nagyon hiányolja a társaságát.

149. Marcela meglepve veszi tudomásul, hogy már csak õ áll ellen Betty elnökségének. Betty egyelõre nem akar találkozni Michellel, mert még mindig nagyon fáj neki Armando elvesztése. Patricia béremelést kér Bettytõl, aki azonban ezt elutasítja.

150. Patricia mobiltelefonját kikapcsolják, mert nem fizette be a számlákat. A csúfak klubja az Ecomoda gyûléstermében ebédel, ezzel kiváltva Marcela és Patricia rosszallását. Mariana azt jósolja Bettynek, hogy hamarosan felbukkan egy ismeretlen, aki megváltoztatja az életét.

151. Nicolas kölcsönadja a mobiltelefonját Bettynek, mert egy elnöknek erre nagyobb szüksége van. Daniel meghívja vacsorázni Bettyt. Betty elhatározza, hogy nem jön zavarba az elegáns étteremtõl. Armando nagyon féltékeny Danielre.

152. Daniel megpróbálja elcsábítani Bettyt, mert szeretne tõkét kicsalni az Ecomodától. Betty azonban ridegen elutasítja Daniel felajánlkozását, mint ahogy pénzt sem ad neki. Armando meglesi Bettyt az étteremnél, és jobb belátásra akarja bírni, ám Betty nem látja õt szívesen. Marcela Armando szemére veti, hogy csak azért utazik el, hogy megszabaduljon tõle és Bettytõl.

153. Az Ecomodában mindenki Nicolast várja, Marcela az utazáshoz szükséges pénzére vár, Betty pedig beszélni szeretne vele sürgõsen. A férfi nem elérhetõ, mivel a mobilját kölcsönadta Patriciának, ami a késõbbiekben vitát okoz közte és Betty között. A cégnél nagy feltûnést kelt Elizabeth Kuchler megjelenése, aki stylistként dolgozik, és egyben Hugo régi ismerõse.

154. Betty nagyon aggódik, hogy Nicolas ismét õrültséget követ el. Patricia, aki busszal érkezik meg a munkahelyére, majd meghal az örömtõl, amikor meglátja a kocsiját, és rögtön rohan Nicolashoz, hogy tisztázza vele, hogyan tudja rendezni felé az adósságot. Nagyon megdöbben, amikor Nicolas elárulja, hogy saját részére vette meg a kocsiját, könnyek közt távozik az irodából.

155. Marcela a repülõtéren rostokol. Patricia aggódik, hogy ha a barátnõje nem érkezik vissza idõben, nem fog bejutni a bemutatóra, pedig Betty a csúfakat is meghívta. Alejandra Zing megérkezése mindenkiben kíváncsiságot vált ki, a mód, ahogy Armando fogadja õt a cégnél, mindenki fantáziáját beindítja, csak Betty próbálja palástolni kétségbeesését, és közönyt erõltet magára.

156. Mario azt hiszi, hogy Armando és Alejandra között van valami, és mindenáron szóra akarja bírni Armandót. Hugo ki van borulva, amiért rábízták a csúfak ruháztatását, és bemutatja Bettynek az eredményt. A csúfak nem bíznak Alejandrában, ezért azt javasolják Bettynek, hogy különlegesen csinosítsa ki magát a bemutató estéjére. Betty Catalina segítségét kéri. A csúfak klubja is izgatottan készül a bemutatóra.

157. Nicolas felajánlja Patriciának, hogy kísérõje lesz az estélyen. Marcela végre az utolsó pillanatban betoppan. Betty interjút ad a tévének. Alejandra is az érdeklõdés középpontjába kerül, és nyilvánosságra hozza, hogy megállapodásra készül az Ecomodával. Armando megtudja, hogy Betty annak idején Cartagenába szökött, és az is a tudomására jut, hogy egy francia férfival került kapcsolatba. Hugo a kamerák elõtt jelenti ki, hogy felmond az Ecomodánál. Daniel és Margarita is megjelenik a rendezvényen, és Daniel azonnal meg is sérti Bettyt és a szüleit. Armando kér elnézést a nevében.

158. Bertha, a Csúfak megbízásából kihallgatja Patricia és Marcela beszélgetését, amelybõl megtudja, hogy Armando ismét szakított Marcelával. A Csúfak azonnal elújságolják a hírt Betty-nek, aki biztos abban, hogy Armando Alejandra miatt szakított a menyasszonyával. Nicolas felajánlja Patriciának, hogy minden nap hozza-viszi õt az irodába.

159. Marcela továbbra is reménykedik a kibékülésben, bár Armando bevallotta neki, hogy még mindig szereti Betty-t, de tudja, hogy nincs közös jövõje a lánnyal. Armando elújságolja Alejandrának, hogy szakított Marcelával. Freddy és Aura Maria között továbbra is dúl a harag. Armando, Marcela, Alejandra, Nicolas és Betty összeülnek a szerzõdés aláírására.

160. Venezuela és Kolumbia között megköttetik a szerzõdés. Armando felajánlja Alejandrának, hogy elkíséri õt a szállodába. Marcela elmeséli Patriciának, hogy mindent elkövet azért, hogy Betty-t abban a hitben hagyja, miszerint Armando Alejandra után érdeklõdik. A Csúfak aggódnak Betty miatt, ezért bemennek hozzá, hogy megvigasztalják. Marcela és Patricia csúnyán összevesznek.

161. Betty úgy dönt, hogy végleg feladja a reményt Armandóval szemben, mert biztos benne, hogy a férfi nem szereti õt. Armando végighallgatja, ahogy a Csúfak klubja kitárgyalja Betty és Michel kapcsolatát. Miután Sofia bogarat ültet a fülébe, bemegy Betty szobájába és átkutatja a táskáját, ahol fotókat és leveleket talál.

162. Michel felajánlja Betty-nek, hogy legyen az újonnan induló trópusi étteremhálózatának a pénzügyi tanácsadója. Armando elolvassa Betty naplóját is és sírva fakad, amikor a csókhoz ér… Michel folyamatosan gyõzködi Betty-t, hogy vállalja el az állást. A Csúfak úgy döntenek, hogy nem mondják el Betty-nek, hogy Armandót nem érdekli a venezuelai nõ.

163. Armando rájön, hogy Betty és Michel együtt mentek el az EcoModából. Kifaggatja a Csúfakat, akik bevallják neki, hogy Betty Michellel kíván együtt dolgozni Cartagenában. Armando rajtakapja Mariót, amint Betty naplóját olvassa, ezért összeverekszik vele, és Mario örökre elhagyja az EcoModát. Armando szeretné megtudni, hogy hol van Betty, Betty azonban nem akarja, hogy megtudja, ezért megkéri a lányokat, hogy ne árulják el neki. A Csúfak becsülettel helyt állnak.

164. A Csúfak arra kérik Armando-t, hogy tartsa vissza Betty-t. Hermes családi történetekkel traktálja Michelt, késõbb Betty és Michel egy étterembe mennek. Julia elmondja Hermes-nek, hogy Betty Cartagenába akar költözni, hogy ott dolgozzon Michelnek. Armando megjelenik Betty-ék lakásán, és Julia asszony bocsánatát kéri. Elmondja neki, hogy mennyire szereti Betty-t, és hogy nem tud nélküle élni. Arra kéri Julia asszonyt, hogy árulja el, hol találja Betty-t. Julia asszony elmondja neki. Armando Betty-ék után megy az étterembe, és megpróbálja rábeszélni, hogy maradjon a vállalatnál, de hiába…

165. Michel rájön, hogy valami komoly történt Betty és Armando között, és megérteti a lánnyal, hogy tisztáznia kell a dolgokat. Armando az étteremben egy utolsó elkeseredett kísérletet tesz Betty visszaszerzésére, megkéri a híres énekes-zeneszerzõt Ricardo Montanert, hogy énekeljen a nevében neki egy dalt. Hiába teljesül a kérés, a helyzet sokkal rosszabb lesz, amikor Betty rájön, hogy Armando elolvasta a naplóját. Mérgesen vágja a férfi arcába, hogy többet látni sem akarja, majd sietve távozik a szállodába. Julia és Inesita arról próbálják meggyõzni Betty-t, hogy adjon Armandónak még egy esélyt. Betty viszont az alkalmazottak zokogása közepette beadja a felmondását. Marcela hívatja õt, hogy kérdõre vonja, mire Betty azzal indokolja döntését, hogy Armando zaklatásaitól akar megszabadulni.

166. Armando bejelenti Betty-nek, hogy nem fogadja el a felmondását, viszont õ maga felmond azért, hogy ne zavarja õt semmiben sem. Marcela megpróbálja feltartóztatni Armandót, de hiába. Patricia kikönyörgi az autót Nicolastól, de Daniel ezt meghallja és felajánlja Patriciának, hogy õ majd gondoskodik róla. Armando elmagyarázza Margaritának, hogy nincs más választása, mint hogy elutazzon, mert Betty nem fog neki soha megbocsátani. Betty-t arról gyõzködik a lányok, hogy Armando megváltozott. Daniel bejelenti, hogy nincs más választás, õ veszi át az elnöki posztot. Marcela és Margarita egyetértenek abban, hogy Betty Armando nélkül, illetve fordítva nem nyerõ, mert õk csak párban tudnak hatékonyan dolgozni. Patricia feni a fogát arra, hogy ha Daniel lesz az elnök, akkor neki jobb dolga lesz a cégnél…

167. A Csúfak a felmondáson gondolkoznak, mert nem szeretnének Daniel irányítása alatt dolgozni a cégnél. Marcela részletesen elmeséli Betty-nek, hogy mi történt Armando és közte, és elmondja, hogy Armando már régóta csak õt szereti. Armandót nem tudja maradásra bírni, ezért Betty-tõl kér segítséget a cég érdekében, mert õ sem bízik meg a bátyjában. A Csúfak és Freddy könnyezve búcsúznak Armandótól. Betty ráébred, hogy Armando valóban szereti õt. A Csúfak rábeszélik, hogy ne hagyja õt elmenni. Daniel fel akarja számolni a céget, de Betty, aki még jogilag a tulajdonos közli vele, hogy meg fogja akadályozni. Armando az üzemben búcsúzik a munkásoktól, ahova Betty és a Csúfak követik. Betty meghallja, hogy Armando milyen magasztalóan beszél róla. Patricia jobb állást és fizetést akar kihízelegni Danieltõl, aki azonban szexuális ellenszolgáltatást kér cserébe. Patricia enged neki. Nicolas kihallgatja az egészet, és végleg csalódik Patriciában, ezért visszakéri a kocsikulcsokat és a mobilját.

168. Az EcoModa dolgozói ráveszik Betty-t és Armando-t, hogy mindketten maradjanak. Armando kiteszi Daniel szûrét, aki dühösen távozik. Patricia is szeretne vele menni, de Daniel nem kér belõle. Armando és Betty kibékülnek és elindulnak, hogy beszéljenek Hermes-szel. Armando bejelenti, hogy szereti Betty-t és megkéri Beatríz kezét Hermes-tõl. Hermes nehezen, de beleegyezését adja, ám ragaszkodik hozzá, hogy õ állja a költségeket. Armando szüleit könnyebb meggyõzni, õk ugyanis elégedettek voltak Betty munkájával. Mindenki boldog, ám Armando váratlanul rossz hírt hoz Betty-nek…

169. Hugo mégis csak visszatér az EcoModába. Mindenki másképp szeretné az esküvõt, Margarita nagy estélyt akar rendezni, Hermes családias összejövetelt, ezért Betty és Armando úgy döntenek, nem lesz se lakodalom, se vacsora. A menyasszony ugyan késik a templomból, ám a végén minden jó, ha jó a vége…

Megosztom másokkal: