Filmek #2

Egy kis filmajánló, amiben szerepelnek telenovellás színészek. A Térj vissza /Regresa/
mexikói-spanyol romantikus vígjáték Jaime Camil és Blanca Soto főszereplésével lesz is a közeljövőben
2018. április 03. (kedd) 13:30 Filmbox Extra HD

Pretendiendo (Belbecs)

Rájár a rúd a csinos Amandára (Barbara Mori). Nem elég, hogy a szeretője megalázza, ráadásul a munkahelyéről is kirúgják. A fiatal nő elhatározza, hogy másik városban kezd új életet. Mivel a léhűtő férfiakból is elege van, ezért csúnyára maszkírozza magát, remélve, hogy ha valaki így közeledik hozzá, az tényleg önmagáért szereti. A magabiztos Marcelo (Marcelo Mazzarello) ideális alanynak bizonyul a teszteléshez. Az ötlet remekül működik, mindaddig, míg Amanda új énje, Helena és Marcelo kapcsolata egyre jobban el nem mélyül. Amanda egy különös szerelmi háromszög rabja lesz. Vajon van-e kiút ebből a helyzetből?

La palea de mi vida
https://youtu.be/D4t8LUMqEvY
Mariano Martínez és Lali Esposito főszereplésével, elérhető magyar felirattal, köszönjük 🙂
Alex egy boxolót alakít, aki megtudja, hogy van egy 11 éves fia. Belén vigyáz a kis srácra, és rajta keresztül próbál közelebb jutni a fiához, de közben beleszeret a lányba.

Regresa (Térj vissza)

Mikor Maria (Blanca Soto) munkamániás férje kijelenti, hogy nem hajlandó gyereket vállalni, a nő kezdi azt hinni, hogy viszonyt folytat valakivel, ezért hipnózishoz fordul annak érdekében, hogy többet is megtudjon erről a kapcsolatról, no meg megtalálja helyét az életben. De mikor a pszichiáter befejezi a kezelést, a nő nem tér magához a hipnózisból, hanem egy 15. századi baszk hercegnőnek hiszi magát, akinek kezét épp megkérte egy elbűvölő herceg.
Ernesto szerepében Jaime Camil.

El raton perez (Fogtündér kisegér)

Lucia elveszti egy fogát, de nem kesereg, mert az édesanyja elmondja neki, hogy a Fogtündér kisegér hamarosan eljön, s elviszi azt és még pénzt is hagy helyette a párna alatt. Pérez, a kisegér a kikötőben él egy kishajóban a barátaival, akik a tejfogakból csillogó gyöngyöket csiszolnak. A gyöngyöket pedig mindig a városi ékszerészhez viszik, aki aranyat ad érte. De nem megy ez mindig olyan egyszerűen: egy alkalommal ugyanis gazemberek elrabolják Pérezt, hogy megszerezzék a sokat érő fogakat. Amikor Lucia és az unokatestvére, Ramiro megtudja, hogy az egér bajban van, rögtön a megmentésére indulnak, mit sem törődve szüleik ellenkezésével.
Pilar szerepében láthatjuk Ana María Orozco-t.

Man on Fire – A tűzben edzett férfi

Gyerekrablási hullám söpör végig Mexikón. John Creasy (Denzel Washington), az egykori CIA-ügynök barátja rábeszélésére elvállalja Samuel Ramos (Marc Anthony) iparmágnás gyermekének, a kilencéves Lupitának (Dakota Fanning) a védelmét. Creasy nagy nehezen összebarátkozik a kislánnyal, ám minden igyekezete ellenére elrabolják mellőle Lupitát, ő pedig kis híján meghal. Egy elszúrt csereakció után a rendőrség lemond a kislányról. A lány édesanyja, Lisa (Radha Mitchell) továbbra is megbízik Creasyben, és arra kéri, szabadítsa ki a lányát.
Carmen Salinas is felbukkan a filmben.

Az Appeninektől az Andokig (Dagli Appennini alle Ande)
Marco kalandozásai címmel is leadták már (M1)
Vittorio, a 35 éves velencei mérnök szerelembe esik Beatrizzal, a gyönyörű argentin lánnyal. Mialatt a lány első gyermeküket várja, a férfinek üzleti útra kell mennie, s mire visszatér, feleségének nyoma vész. Hónapok elkeseredett kutatása után Antonio, a férfi barátja közli, hogy megtalálták Beatriz holttesét, de fia, Marco, – aki időközben megszületett, – életben van.
12 év múlva Marco még mindig úgy hiszi, hogy anyja életben van és Argentinába szökik, hogy megkeresse őt. Megannyi hamis nyom követése után egy andoki faluban meglát egy asszonyt, aki tökéletes hasonmása anyjáról őrzött fényképnek. A fiú meg van arról győződve, hogy anyja az, jóllehet a nőt Elenának hívják.
A minisorozatban szerep Norberto Diaz és Soledad Silveyra is.

Egy bátor ember (One Man’s Hero)

Mexikó, 1846. Az amerikai hadsereg írek tucatjait fogadja be, hogy a függetlenségéért küzdő Mexikó ellen harcoljanak. A hazájukat elhagyó katonák képtelenek beilleszkedni az amerikaiak közé, egy ír katolikusokból álló csapat tagjainak vallásgyakorlásuk miatt menekülniük kell. Az északon árulónak, délen pedig ellenségnek tartott katonák John Riley vezetésével a mexikóiak oldalán folytatják a háborút, vállalva a hontalanság és az árulás minden következményét. A film a kegyetlen megtorlást elszenvedett Szent Patrick zászlóalj és megkínzott, bátor vezérük igaz történetét meséli el.
Marta szerepében: Daniela Romo

Ugyanaz a hold(La misma luna)

Ismerős színészek: Kate del Castillo, Gabriel Porras, Eugenio Derbez, Carmen Salinas

Megosztom másokkal: